Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

tai kaip supratau rodo
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 12 19, 12:28)
tai kaip supratau rodo

Muka sukeliu ir FB žmonių pastebėjimus apie ketonus šlapime ...
Dėl pirmos straipsnio - yra vienas sakinys :
Tai yra pirmoji galimybė pradedantiesiems.

Jei aš gerai suprantu, jei po 2-3 savaičių tikros keto dietos ketonų dar daug šlapime, tai kažkas ne taip , ar per mažai vandens, ar organizmas nepersitvarko ...

Dėl šlapimo juostelių noriu pasidalinti, nes matau, kad dažnai klausimų atsiranda. Pačioje pradžioje nusipirkau šlapimo juostelių. Matavau ir džiaugiausi violetinę spalva. Bet po 3 savaičių neištvėriau ir matuoklį nusipirkau. O kadangi šlapimo juostelių visas 100 pakuotėje, tai matavau ir vieną ir kitą tuo pat metu. Žodžiu nesutampa parodymai. Yra buvę, kad šlapimas nerodo ketozės o kraujas rodo. Nežinau tiksliai dėl ko taip. Gal dėl didelio aktyvumo tadien, šlapime nebėra ketonų. Bet yra ir atvirkščiai buvę. Kraujyje 0.4 ketonų, o juostelė tamsiai violetinė. Gal vandens mažokai ar dar kas. Tai vat vis tik labiau pasitikėjimą kelią kraujo matuoklis nei juostelės.

Žmonėms, kurie ilgai Keto maitinasi iš viso ketonų būna nerodo, bet tai nereiškia, kad jie ne ketozėje smile.gif va, šis straipsniukas gerai paaiškina, kad tie ketonų kiekiai iš lubų paimti :)https://www.ketogains.com/2017/05/chase-results-not-ketones/

na juos smegenys valgo smile.gif ilgai gyvenant Keto organizmas efektyviau viską panaudoja smile.gif tai pvz kraujo matuoklis gali rodyti 0.2 ketonų (šlapimo juostelės išvis nieko nerodys),

šlapimo juostelės neberodo iš viso, o kraujo matuoklis rodo mažiau 0.5 (0.2-0.3), bet žmonės yra ketozėje ir jau ilgą laiką. Beje, jei daugiau riebalų suvartojama nei organizmui reikia tai ketonų daugiau būna, tai geriantys Bulletproof coffee ar fat bombs neturėtų žemų parodymų matyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 gruodžio 2019 - 13:34
Labos,

ryte po pusryciu vaziavom apsishopint kaledoms maisto,zmoniu siaip sau,tai greit susitvarkem.
Vajar sode buvom,nes jau svogunai baigesi bamuose,o ten namelyje laikone,tai dar morku,poru,pastarnoku,salieru pasirovem,oaliejau braskiu vedrus siltnamyje.Pelargoniju neriviau siemet,palikau kauke,tai apsale pavirsiniai lapai,matyt kazkuek salnos gavo,o ir jaliju lapai kai kurie aprude.Ai tiek to,jas liks tas liks.Petrazoliu graziu pasiskyniau,snagu gruodi sode jazja rast valgomo.
Kazkuek statausi meniu kuciu,kaledu,po to dovaneles reiks papakuot kuria diena,tikekimes toliau hys be stresu.
O jus diskutuokit apie jeto,as paskaitau,ateisiu po svenciu patarimu bigsmile.gif
Truputi metau gyvates lauk,siulus nerimo sutvarkiau,atskyriau nertus zaislus ka nesiu i labdaros pardes,atiduosiu parsidavimui su kontakto info ant ju,bus savotiska reklama,po svenciu etsy tvarkysiu,daug ka mesiu,pildysiu,munciu daug,reik igyvendint.
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar nėriau iki išnaktų( jazau net kėeoista rašyti tai ) ale užbaigiau smile.gif naaaa nėra gražus girbiniuotas toks ale mažu išsigulės nes sunkumas eina sau čiut atkeliamas, visas 4 rites po 200 metrų sumezgiau... žodziu pabaigiau:) Ryt varysim iki sodo su nakvyne turbūt jau viskas MB atjungs vandenį, taip sakant kalėdos ant nosies o dar netjungėm vandens, toikia jau motina gamta šiemet...
Dusia37 žinia jeigu esi ketozėje tai esi, bet juostelės nemanau, kad labai nubraido smile.gif Bet čia kaip sakoma ir savęs apraminimui, nes tikrai ir rašo, kad būnant miltukuose tikrai patenki į ketozę ir tikrai jisotelės tai rodė. Kaip sakoma kiek žmonių tiek nuomonių o bandyti reikia viską smile.gif

QUOTE(Luety @ 2019 12 19, 16:56)
Labos,

ka mesiu,pildysiu,munciu daug,reik igyvendint.

Luety na šaunuolė 4u.gif man minčių 0 verysad.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 20 gruodžio 2019 - 07:53
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą , man jos labai reikia šiandien ... Šaunuolė , iki Kalėdų baigei darbus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Luety pavydžiu savų žalumynų žiemą, bet net neoriu važiuot dabar iki kaimo ... BR. MB buvo vidury savaitės, parvežė krienų ir burokėlių. Krienus ryt tvarkysiu .
Šaunuolės Jūs , planuojat Kalėdas. Aš ryt pasidarysiu sąrašą pirmadienį apsipirksiu ( nedirbu) antradienį pagaminsiu ... Mėgstu šviežią maistą .

Dėl ketonų - Muka nieko neišmanau apie miltukus ... Niekada nesigilinau , nes aš jų nenaudosiu . Aš kalbu apie ketogeninę dietą . Jei laikaisi ketogeninės dietos ketonai šlapime neparodo , kad organizmas degina tavo riebalus. Gali būti , kad jis degina tik tavo suvalgomą maistą . Kalorijų deficitas nelygus energijos deficitui ... Gal suvaryta medžiagų medžiagų apykaita ir organizmas užsispyrusiai gyvena iš mažų sąnaudų . Jei kam įdomu galiu persiųsti medžiagą į paštą, išsisaugojau iš FB.
Tai tiek apie ketonus , nebeskleisiu savo erezijų ...

Vakar buvau Eglėj žalčių karalienėj. Gražu . Kai bilietai dovana , tai tikrai buvo verta ax.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Muka,sveikinu su pirmo darbo pabaiga.But idomu pamatyt.
Mano kliente buvo nupirkus zuikio suknele,jai labai patiko,tai vakar nuneriau kita,grazesne,papuosiau nuoga zuikeli,foto sesija darysiu veliau,dabar tamsu,lyja.
Dusia,as irgi viska ruosiu kuciu ryta.Kuciukus martele iskeps,sake,jos buna labai skanus.Siandien paplanuosiu kucinius darbus,susideliosiu,kazka MB padaryt tures,man vienai sunku.
Vakar partempem nuo masinos iki duru(laiptai i virsu)sunkius krepsius is parduotuves ir abu jauciam skaudzius kelenus.Vat kur mudvieju bedos.As tai as,su virssvoriu,bet MB lieknas,o sanariai eina saibom.Nu bet kol kas vaikstom be kriukiu ir kovojam,bus gerai.Jei tau virs 50m ir nieko neskauda,isignybk ar nesi mires,ar ne? biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dusia,mesk viska,i mesendzeri,nes as nesuprantu kol kas apie ketonus nieko.Kodel miltukai rodo,o maistinantis ne.O medziagu apykaita mano labai leta,bus idomu pasigilint.Aciu.
Na ka,kava isgerta,reik eit darbus dirbt. doh.gif frusty.gif
Atsakyti
Luety radau tavo paštą - nusiunčiau ... Gmaile pažiūrėk .

Dėl kelėnų jei 2 tipo kalogeną pagerti ? aš iš IH parsiunčiau sesei ,džiaugiasi pagerėjimu, jai irgi bėdos su sąnarais. Mums su MB nereikia, manau dėl mitybos . Aš verdu sultinius , daug valgom mėsos su kauliukais ir kremzlėm ...
Mano manymu - kad sąnariai veiktų reikia juo pajudinti. PVZ kas ryta ant pirštų iki WC , ant kulnu iki virtuvės , kol kavą darai čiurnos ir kelio sąnariuką po tris sykius į kiekvieną pusę pasukai - ir prasideda tepimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 20, 09:04)
Luety radau tavo paštą - nusiunčiau ... Gmaile pažiūrėk .

Dėl kelėnų jei 2 tipo kalogeną pagerti ? aš iš IH parsiunčiau sesei ,džiaugiasi pagerėjimu, jai irgi bėdos su sąnarais.  Mums su MB nereikia, manau dėl mitybos . Aš verdu sultinius , daug valgom mėsos su kauliukais ir kremzlėm  ...
Mano manymu - kad sąnariai veiktų reikia juo pajudinti. PVZ kas ryta ant pirštų iki WC , ant kulnu iki virtuvės , kol kavą darai čiurnos ir kelio sąnariuką po tris sykius į kiekvieną pusę pasukai - ir prasideda tepimas smile.gif

Gavau ,aciu.Del kelenu mankstu,cia prevencija,o kai jau procesas prasidejes,isisenejes,tada tik gydymas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 12 20, 11:22)
Gavau ,aciu.Del kelenu mankstu,cia prevencija,o kai jau procesas prasidejes,isisenejes,tada tik gydymas.

Luety - kažkada jaučiau klubo sąnarius - negalėdavau padaryti kojų sukimo - skausmas beprotiškas buvo . Po truputi , po truputi išmakštinau . Dabar ir kelionėse , kai per dieną nueinam 30 000 žingsnių nebejaučių skausmo . O daugiau pavaikščiojus jausdavau klubo sąnarius . Man trenerė taip patarė ... Išmankštinti , kad prasidėtų tepimas .
Atsakyti
Labos smile.gif

Savaitgalį su MB pirtinimoės smile.gif Visai smagu o ir oras nuostabus buvo tik sekmadienis brrr. Viskas supirkta išvengiau spūsčių bazėje smile.gif viską gavau Norfoje ir karpis ir silkės puikios smile.gif viskas nuvežta mamukui smile.gif.Buvau baznyčioje išpažintis atlikta liko tik pravaikyti namie gyvates ir pasiruošta kalėdom.
Dusia37 ačiū inmesk man irgi į el. paštą smile.gif
Vitaminai iš iherb bus pamokestinama nuo 01.01 kaip ir visos prekės iš el. pardoškių visur PV<M. Bet vistike produktai geresni, reiks ir man nusipirkti to kalogeno, nes keliai irigi eina .... nors ir valgom mėsytė ir sultinius ir t.t.
Šiandiena dirbu ir vežu katę operuoti ...neramu ...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas,
aciu uz kava su Kaledu atributika,smagu gert.
Visa praejusia savaite vaikiaus pastininka,tai jis per anksti jau buves,rai mes ne namie ant to laiko,tai nieko nebuvevmums,zodziu,cia yra mada atsidekot pastininkams ir kt jus aptarnaujantiems artimoj aplinkoj.Kitu neturim,o pastininkas labai malonus,pusamzis vyras,visada pakalbins,su sypsena,visada laiku,labai mielas ir pareigingas,jokiu burbejimu,kad aukstai ar varteliai sunkiai atsidaro(ji pakeite kiti pastininkai bumbejo).Tai va,si ryta atsikeliau anksti ir sulaukiau,iteikiau atvirute ir truputi tipsu.Labai myms su MB to norejosi padaryt atsidekojimo ir svenciu proga.Esu patenkinta.
Na siandien spanguoliu kisieliu virsiu ir susiruosiu kaledu mesas ,saltiena pasidarysiu,egle pasipuosiu,o ryt is ryto imsiu ruost kuciu vakgius.
Atsakyti
Kadangi nedirbu tai kavos po pietų ateinu gerti ...
Labos smile.gif
Maistas supirktas, namų pakampai apibėgti ... Ryt paskutines gyvates išvaikysiu , ir švesim ax.gif Pilni manai žmonių, tai sukuosi apie puodus nuo šeštadienio. Ir kaip tiek metų gyvenau ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O žmonių turguj ir MM. Mudu greitai apsipirkom, ko negavom be to pragyvensim. Nebedaujam ir šiaip visus metus biggrin.gif
Muka sėkmingos operacijos tavo katei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip gaila ... verysad.gif

Šaliką vaikui baigiau liko išplauti . Dukriukas vakar į miestą apsirengė mano megztą baltą megztuką - gražu . Kaip ten sako - gražiai mergai ir ... O mamai savo mergytė visada graži ax.gif Čia giriuosi biggrin.gif Nepėjau nusifotkinti gaila .
O šiap tai gėris tokios ilgos Kalėdos kaip šiemet ... Gerai direktoriai sugalvojo 23 d. nedirbt.
Nepavarkit , svarbiausia ne stalo gausa , o gera nuotaika prie stalo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti