Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos?
Man keto duona neišėjo, tiesiog kaip guminė tokia buvo įtariu, gal daug migdolų miltų nes kai kr randu 50 gr. Bet sutinku su Dusia37, kadkepniai keto... na kaip čia pasakius kaip vegetaras valgo kotletus iš kviečių. Na bet čia mano nuomone, bet jeigu kitiemas reikia smile.gif Gal geriau jeigu jau treba bais duonelės tai geros juodos ruginės duonos smile.gif Ko man daugiausiai ir trūksta o viso kito saldumynai, gardumynai bala nematę jų.
Luety na ta nominacija kita met tavo 4u.gif tikiu tuom tikrai žiū šiumetinis tavo sportklubio lankymas rtikrai šaunuolė smile.gif
O tie žmogeliukai, cypenčios bezdžionės... ech viskam savas laikas žiū išvaikysiu nusipurtysiu smile.gif
Reikės kada nusiteikti iki bazių, nes reikai mamukui silkes nupirkti, paskui prigriebti kokį plokšiakakčio filiuką, dar kokių ledjūrių ir varysiu su terbom mamukui padėti, nors purtosi, bet reikės nes matosi, kad pavargsta jau ji... O kadangi turiu kreminės varškės tai kepsiu sūrio tortą su aguonom, kažkada pavykės kepimys buvo. Pas mama ant Kalėdų daug ateina tai kaimynai keli( aha žinokit gyvena daugiabutyje bet jie bendrauja labai) tai žiū kokia giminė užklysta ir kaip gi be mūsų ant kalėdinio kalakuto :)Gera kaip yra kur... nemanau, kad dukra taip eis pas moneis.. jau šiemet sakė kaži ar eis draugas nusitraukė raiščius, koja langetėje... bet juk galiu atvežti ir nuvežti..
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 gruodžio 2019 - 07:43
Labas rytas,
Imu kavos , sausainius palieku jums ... Nesu mėgėja ax.gif Dėkui Muka už skanią kavą.
Ir sėkmės kepant tortuką 4u.gif Aš šiemet net nežinau ar kažką kepsiu ...

Luety šaunuolė . Svajonės ir norai pildosi - tikiu , kad kitamet taip ir bus kaip pasakei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano duona iškilusi , minkšta , skaniai kvepia , bet man jaučiasi soda ... Nors nugesinau actu kaip pagal receptą priklauso . Arba čia aš jaučiu. Ir duonos visai visai nepasiilgau ... vakar riekę suvalgiau atbulais dantimis . Fek , yra skanesnio maisto negu kokie sumuštiniai bigsmile.gif
Vakar vakarėlis buvo su daug daug pyragų sausainių ir kt man nevalgomo maisto biggrin.gif Ir vyno buvo . Bet aš vairuoju , vyno atsisakiau , gėriau arbatą ir tiek ... Uždariau šiemetinį sporto sezoną. Pirmas užsiėmimas tik sausio 7. Bus apmeškėjimas mirksiukas.gif Kai mes Naujako nešventėjai tai galėčiau ir 31 gruodžio ir sausio 2 sportuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 gruodžio 2019 - 10:11
Labos,

as turejau uzdaryt sporto sezona per prievarta,nes naminukas vel nepatenkintas mumis eme selt.Po boileriu atsirado lasejimas vandens,butume net nemate,bet eme vonioj sunktis lubose per ventiliatoriu lubose elektrini.,o virs jo yra boileris.Matyt po paskutinio taisymo,santechnikas kazka persuko,lasejo labai mazai,bet per ta laika uzteko,kad prasisunktu per Si ryta turi but santechnikas,o MB gali nesusisneket.Tenja man aukot sporta.
Ta duona esu kepus,man net neiskilo,nes burnocio seklos ar kas ten toks dedasi,tai visai susunkino kilima.Jei idesi to burnocio i karsta vandeni,gausi kisieliu,matyt jis sugalvotas det ,kad suristu duona,o jis pasunkina kilima.Daugiau jo nenaudosiu,o suzinojau apie tai neseniai.Migdolu,kokosu miltai turet but gerai.As duonine ir juodos duonos fane,tai man duona but gerai,bet ne tokua.Jei pradesiu keto,vandutes kepsiu su migdolu ar kokosu miltais.
Muka ar tavo dukriukas dvynys?Mani sunus dvynys,tai jau taip sunkiai mudu vystim santykius,kad ojojoj.Nesiplesiu.
Kuciom visada sunaus seima pas mus,kaip bus siemet,nezinau,bet kvieciau.Kol kas oadejeju nerasta,tik MB.Zadu pasidaryt be miltu kiausiniu baltymu pyraga kaledom,esu kepus,pavyko,nors nera toks wou,bet tiko.
Dar tevuliui neturiu kaledom dovaneles,bet nupirksiu kokio kvepalo turbut.
Atsakyti
Luety apie dvynius gerai arba nieko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aš dvynys tongue.gif

Mano dukrytė avinas ... Ugnies ženklas , o aš oro - tai labai greitai susikertam smile.gif Bet po 15 minučių jau vėl bendraujam . Ir juokiamės , kad labai pasiilgstam , bet po 3 dienų jau imsim pyktis . Mums taip gaunasi, emocijos ima viršų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . MB žemės ženklas, tai jis kažkaip ramiau bendrauja . O sūnus kaip aš oro ženklas , su juo net susipykti nepavyksta ...

Muka kaip tu matuoji ketoze ? turi aparatuką ? man ko tai gaila pinigų ...
Atsakyti
Luety jo beveik smile.gif nes gimusi per keitimasi smile.gif Ai kažkaip vystosi vienoki ar kitokie tie santykiai smile.gif
Dusia37 ketostic turiu pirkau gintarinėje vaistinėje 4u.gif man gaila save badyti ax.gif o ir pinigai mislinu balon ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 12 18, 12:11)
Luety jo beveik smile.gif nes gimusi per keitimasi smile.gif Ai kažkaip vystosi vienoki ar kitokie tie santykiai smile.gif
Dusia37 ketostic turiu pirkau gintarinėje vaistinėje  4u.gif man gaila save badyti  ax.gif o ir pinigai mislinu balon ...

Dėkui Muka.
Bet mano nuomonė tai juostelės neparodo, kad organizmas gyvena ketonais ? Neturėtų šalinti ? Čia tik pradžioje gali pamatyti , kad ėmė gaminti ketonus ?
Nors nieko aš nesuprantu ... nepirksiu kol kas smile.gif Man labai jaučiasi pagal energiją ir nuotaiką ketozė ar ne blink.gif Bent aš taip galvoju mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas nors naujo bus....
straipsnis
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 18, 13:24)
Dėkui  Muka.
Bet mano nuomonė tai juostelės neparodo, kad organizmas  gyvena ketonais ?  Neturėtų šalinti ? Čia tik pradžioje gali pamatyti , kad ėmė gaminti ketonus ?
Nors nieko aš nesuprantu ...  nepirksiu kol kas smile.gif Man labai jaučiasi pagal energiją ir nuotaiką ketozė ar ne  blink.gif Bent aš taip galvoju  mirksiukas.gif

Na manau ir parodo, kad organizmas gyvena ketonuose, nes pvz. tik užvalgau daugiau anglių iškart spalva keičiasi...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 12 18, 13:05)
Na manau ir parodo, kad organizmas gyvena ketonuose, nes pvz. tik užvalgau daugiau anglių iškart spalva keičiasi...

Supratau . Nes prisiskaičiau FB , kad po poros savaičių ar viso mėnesio gyvenimo ketozėj , kaip ir neturėtų būti šlapime ketonų ... Arba nedaug, nes organizmas juos naudoja .
Atsakyti
Labos smile.gif

Kalėdom dovanos užsakytos kitos nupirktos liko tėvukui arbatos juodos kokį 0,5 kg, anas labai mėgsta ją. Tikiuosi visos laiku pasieks paštomatus ir parduotuves smile.gif Taigi kaip ir galima pasidairyti silkių ir žuvų, tiesa dar tortui nusipirkti sausainių ir lyg viskas. Tik nežinau, kaip bus su padėjimu, nes katei blogai opreuojame 23 diena(auglys) jeigu neoperuosime greitai plis ir .t.t nu žodžiu verysad.gif trys gydytojai tai patvirtino nėra kur daugiau trauktis... Tai atsivešime namo iškart po operacijos ir paslaugysime....Duok die viskas būtų gerai...
Luety na padėk naminukui kokį skanėstą ar padegink žvakutę, ko jį pykdai taip smile.gif
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 18, 14:18)
Supratau . Nes prisiskaičiau FB , kad po poros savaičių  ar viso mėnesio gyvenimo ketozėj , kaip ir neturėtų būti šlapime  ketonų ... Arba nedaug, nes organizmas juos naudoja .

Nežinau Dusia37 mano patirtis kaip išbuvau ant miltukų ir paksui po( tiesa maitinausi keto, Jusdy man taip patrė ) tai buvo kokia 4 mėn. tai žinok juostelės visada rodydavo didelį ketonų skaičių, tiesa dar juk ir kraują dariausi ir jį taip pat rodė... tai nežinau...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labas rytas,
Dėkui Muka už kavą . Su malonumu išgersiu ...
Dėl katės imk 4u.gif Gaila labai . Bet visos grynaveislės ilgai negyvena , ne kieminiai katinai . Maniškei vasara irgi bus 9 metai ... Sesė guodžia ( veterinarė ) , kad jau ne jaunystė . Artimas genų kryžminimasis geros sveikatos neprideda. Tikėkimės viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikysiu kumščius už Tavo katę... Na poterius kalbėti kaip ir neišeina už katę ?
Dėkui už atsakymą apie ketonus... Na kad su miltukais ištisai ketonai buvo nesistebiu , ten dienos kalorijų iki 800 , kažkada kažkas šioje temoje skaičiavo - pamenu. Badas . Aparatukas 10 EUR kraujui bet juostelės 14 ... Ir tik 10 vnt . Ai man gal nereikia nieko smile.gif Jei sugalvosiu , po naujų . Mane ketozė veža dėl energijos - gali kalnus versti . Lakstau kaip įkirpta .
Dėl duonos - MB su dukra valgo tą duoną ir sakė normali balta duona... Man neišsigalvoti nesąmonių apie sodas ir skonį . Vadinasi tiek esu atpratus nuo duonos ? Kažkada vasara valgiau juodos ruginės, Jonės man rodos . Kokią riekę . O baltos nepamenu kada valgiau . Taigi jei kas mėgstat baltą duoną - galima kepti . Tik tiksliai pagal receptą reiktų daryti - tada iškyla ... Kai rasiu įdėsiu receptą su gaminimo eiga .
Luety , kas čia pas jus darosi ? su žvake kampus aprūkyk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal nelabos dvasios eibų nebekrės ax.gif ax.gif ax.gif
PS vakar pasiuvau dukriukui sijoną , pusę saulės kliošo ... Išmąsčiau biggrin.gif . Overlokas smagus žvėriukas, vienas malonumas siūti trikotažą . Išmoksiu ir daugiau visokių monu su juo . Bo dukrytei į darbą negalima su džinsais vaikščioti - sijonas, suknytė ar kelnės kokios. Tokie reikalavimai , nes su žmonėmis dirba ... Kažkoks angliškas žodis , koks ten aprangos kodas. Pasakė man , bet aš po sekundės pamiršau smile.gif Atmintis kitokiems žodžiams kaip pas žuvį - 8 sekundės.
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti

Atnešu iš FB, Keto užrašai .

Ketozės matavimo būdai 🧐

✔️ Diagnostinės juostelės ketonams matotuoti (jų galite įsigyti ir pas mus, daugiau informacijos čia: https://m.facebook.c...33275087148203)

Šios juostelės yra paprasčiausias ir pigiausias būdas išmatuoti ketozei. Tai yra pirmoji galimybė pradedantiesiems.
Pamerkite juostelę į šlapimą ir po 15 sek. ji pradės keisti spalvą, sulig ketonų kiekiu šlapime. Jei juostelė rodo tamsesnę violetinę spalvą, tai patikimai rodo, kad jūs esate ketozėje.
Taip matuojant ketonus, rezultatas gali kisti priklausomai nuo to, kiek skysčių geriate. Juostelės neparodys tikslaus ketonų lygio, bet parodys ar jūs ketozėje.

✔️Keto kvapo analizatorius

Keto kvapo analizatorius yra labai paprastas ketonų matavimo jūsų kvėpavime būdas. Jo kaina yra žymiai didesnė už diagnostinių šlapimo juostelių. Tačiau jie, sulig naudojimo trukme, tampa pigesni už kraujo monitorius, kadangi jų naudojimas yra daugkartinis.
Šie matuokliai nepateikia tikslaus ketonų lygio, tik apibendrintą spalvą, tačiau tyrimai rodo, kad jų rodmenys daugeliu atvejų sutampa su kraujo ketonų parodymais.

✔️Daugkartinio naudojimo, paprastas testavimas

Ne visada sutampa su kraujo ketonais. Netikslus, kartais gali rodyti visiškai klaidingus rodmenis. Brangesnis už diagnostines šlapimo juosteles, pirminis mokėjimas didesnis už kraujo matuoklį. Reikalingas kompiuteris, kad perskaityti rodmenis.

✔️ Kraujo ketonų matuoklis

Kraujo ketonų matuoklis rodo tikslų ketonų lygį kraujuje esamu laiku. Šiuo metu tai yra pats tiksliausias būdas išmatuoti ketozę. Labiausiai nuviliantis dalykas - jo kaina, nes nusipirkus šį aparatą, vėliau reikia papildomai pirkti juosteles ir adatėles.

Tikslus, patikimas.

Brangus. Reikia durti į pirštą, kad gauti kraujo tyrimui.

Šiuo metu Lietuvoje šį aparatą galima įsigyti firmoje "Abovita", Jei perkamos ketonų juostelės, aparatą jie parduoda už 10 eurų (anksčiau aparatą duodavo nemokamai, taigi gali būti, kad vėliau kaina dar augs). Pačios juostelės kainuoja 14 eurų 10 vnt.
Atsakyti