Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Mano sesė moka daugiau negu 800 už vieną aparatą, o reikia 2 ... Pritaiko jai . Kaip protezas ausim . Kiek turėjusi nemokamų , tai nelabai padeda. Nes bėdos rimtos , opercijų turėjusi ir tt.
Luety vieša ta mano FB nuotrauka, darbinė ... ir tik pradžia buvo ,tik 3 savaitės su Keto draugavau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 gruodžio 2019 - 14:03
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 12, 12:02)

[COLOR=red]Mano sesė moka daugiau negu 800 už vieną aparatą, o reikia 2 ..
.  Pritaiko jai . Kaip protezas ausim . Kiek turėjusi nemokamų , tai nelabai padeda.  Nes bėdos rimtos , opercijų turėjusi ir tt.
Luety vieša ta mano FB nuotrauka, darbinė ... ir tik pradžia buvo ,tik  3 savaitės su Keto draugavau .

Ziauru,ar ne?Reikia ne is mandrumo,o is ligos ir mokedamas mokescius,esant nemokamai medicinai,turi tiek moket.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 12 12, 14:22)
Ziauru,ar ne?Reikia ne is mandrumo,o is ligos ir mokedamas mokescius,esant nemokamai medicinai,turi tiek moket.

Pinigais žiauru ...
Bet - kai supranti kiek mokslas gali padėti, kaip technologijos eina į priekį - smagu .
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar Kaune buvo tuputi sniego , šiandien vėl vanduo. Gatvės neslidžios, bet ant šaligatvių kai kur ledas po vandeniu . Pavojinga... Bus lūžių .
Luety sesė gali imti ligonių kasų kompesuojamus aparatus arba pasiimti pinigus už juos ir pirktis pati brangesnius. Ji ima pinigus ... Nes tie pigiukai nepagelbės jai. Čia kaip su dantimis - nemokai tik plokštelės pensininkams- nori implantų - mokėkis... Viskas gerai ,kol dirbi ir uždirbi . O kas bus pensijoje ? Ai svarbu iki jos dagyventi ax.gif ax.gif ax.gif
Gerai , kad savaitgalis ant nosies . Tolia pavargus atsikėliau . Šia savaitę labai tvirta joga buvo, pajaučiau , kad turiu rankas, kojas ir sėdimąją . Visą šventinę savaitę užsiėmimų nebus , o namie vis tiek tiek nepasisportini , imi savęs gailėti bigsmile.gif
Luety tavo zuikas matau FB . Nerealūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 gruodžio 2019 - 09:43
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 13, 07:42)
Labas rytas,

Kavos

Vakar Kaune buvo tuputi sniego , šiandien vėl vanduo. Gatvės neslidžios, bet  ant šaligatvių kai kur ledas po vandeniu . Pavojinga... Bus lūžių .
Luety sesė gali imti ligonių kasų kompesuojamus  aparatus arba pasiimti pinigus už juos ir  pirktis pati brangesnius. Ji ima pinigus ... Nes tie pigiukai nepagelbės jai.  Čia kaip su dantimis - nemokai tik plokštelės pensininkams- nori implantų - mokėkis... Viskas gerai ,kol dirbi ir uždirbi . O kas bus pensijoje ? Ai svarbu iki jos dagyventi  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Gerai , kad savaitgalis ant nosies . Tolia pavargus atsikėliau . Šia savaitę labai tvirta joga buvo, pajaučiau , kad turiu rankas, kojas ir sėdimąją . Visą šventinę savaitę užsiėmimų nebus , o namie vis tiek tiek nepasisportini  , imi savęs gailėti  bigsmile.gif
Luety tavo zuikas matau FB . Nerealūs  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gražios ir darbingos dienos  4u.gif

Kava nereali,aciu.
Labas rytas,
na,pas mus nelyja siandien ir gerai,nes mudvi su mazaja anukyte turim akcija ,po mokyklos eisim uztvirtint gimke i jos mylima kavine.
O man tas pats,skuriasi tik sporto dienos,visos kitos vienodos.
Konservatoriai sutriuskino rinkimuose opozicine leiboristu partija,ne labai man patinka,bet as net balsavino teises neturejau ,tai bus kaip bus.Jei iseis su sutartum,tai emugrantu teises ten apibreztos,o jei be sutarties,tai nieko nezinau.
Gero savaitgalio tau.
Atsakyti
Labos smile.gif

Miegojau miegojau miegojau net MB sakė kokio bieso važaivom į viešbutį, kad pamiegoti smile.gif bet paislėjau šiandiena vėl darbuke smile.gif
Luety mano močiutė irgi sako, kas čia liko tik 7 metai iki 100 .. turbūt su amžiumi tie metai ne tokie ilgi atrodo smile.gif
Su keto man sunku bendrauti... bet jaučiu čia hormonai mano siunta smile.gif bet nieko mažu kada nors jie susitvarkys smile.gif
Dusia37 mano tėvukas irigi su klausos aparatu moėkjo virš 1200 Eur, ale kad rupke pamiršta jis jį naudoti smile.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Smagu girdėti Muka , kad pailsėjai 4u.gif Ir dėkui už kavą 4u.gif
Mano savaitgalis naminis ... Žmoniu padvigubėjo , sukausi apie puodus ir indus ploviau . Nesiskundžiu , nedažnai visi susirenkam ax.gif
Savaitė darbe bus sunkoka. 23 nedirbsim, tai reikia susisukti, prisiduoti visas deklaracijas iki Kalėdų .
O man keto labai lengva laikytis . Ir labai paprasta - nereikia sukti galvos ką valgyti ... PS keto pyragas gavosi skanus - bet daugiau nekepsiu . Nereikia man saldumynų . Ir pyrago paragavau tik. Neverta. Jei nesi saldumynų mėgėjas - tai nesi . Ar keto jie ar ne keto smile.gif

Panašu, kad Lietuvoj kalėdos bus be sniego ... Vėl atšilo ir nepranašauja šalčio .

Atsakyti
labas rytas,

pas mus tai vel lyja lyja.Nu tokio slapio rudens tikrai neatsimenu.Ir silta nuo 8 iki 12 silumos buna.Per kucias rodo nelis,per kaledas saule ir lietus,bet cia tik prognozes.Lietuvoj paprastai jei kaledos juodos,tai nauji balti buna.
As issiunciau visus uzsakymus,per savaitgali pradejau atstatymo darbus,etsy tuscia beveik,kas taen liko,apart leliu,tai reik isdovanot labdaros pardem,te reklamuoja mane.Bet pirma reik papildyt.Nemanau,kad kas daer pirks,nes nerizikuos siuntimu.,kad laiku ateis.
Siandien sporto klube christmas party piopiete,losim dovanas,pas mus losimo forma,ju nedaug,o musu daug,tai tures triktie,kurie islos bigsmile.gif bigsmile.gif idomiai cia pas juos,pirkom bilietukus po 50p.Bet nors nereikia nieko rupintis.
Muka ,gal ten viesbuti lova buvo geroj pozicijoj pagal feng shiu?As pradejau gert melanina,tai dabar ismiegu be prabudimo visa nakti iki 5.tada dar kiek pasivartau,pasnaudziu iki 7 ir keliuosi.
Dusia,smagu pilni namai vel,siluma seimos jausmas.O nes kaip visada :kucios kaledos su sunaus seima,o dukra uosviu pusej unsure.gif Ka darysi,noretusi atvirksciai kada ors,nu gal bus kada taip?Geriu rytine kava ir einu zuikio dvynio baigt,likotik berniukas,mergyte jau laukia uzgimstancio savo dvynio brolio bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Jomajo gal tikrai lova gerai buvo pastatyta, kaip namie taip be miego vakar prasivarčiau iki 23 ir kėliausi tai mezgiau iki 1 paskui nuėjau gulti ir ką varčiausi varčiausi bet buvo užmogta nes košmarų prisapnuota. Reikės pagerėti kokį 5HTP dar mačiau turiu . Klaipėdoje tokia yra skulptųra vadinasi "įkyrios mintys" pavaizduotas žmogus klupantis ir susirietės o ant kupros lipa kiti žmogeliukai... tai toks jaumsas pas mane:( bet aš vis veju smile.gif ale kažkaip jų tik daugėja. katei ant nugaros du guzai vienas veterinaras prognozių gerų neduoda verysad.gif tipo operaciaj ir sunkus gyjimas... vešiu į vet. akademija tegu pakonsultuoja kitas... katei 9 metai na nėra sena ...
Dusia37 man nėra blogai keto, beet kažkaip murkdausi. Reik vaikyti gyvates ne tik iš namų, bet ir nuo kurpos žmoegliukus smile.gif
Linkiu purtytis visoms tuos žmogeliukus nuo kupros smile.gif
Kavos?
Atsakyti
labas rytas,
Imu kavos , dėkui Muka.
Apie žmogeliukus ant kupros , aš tai vadinu cypiančiomis bezdžionėmis ... Ir stengiuosi jas mėtyti kitiems - tegul ramina jas kiti . Kažkada gavau iš savo direktoriaus tokį patarimą - mėtyti kitiem cypiančias bezdžiones . Nes patrūksiu visas beramindama ...

Aš vakar padariau metų darbą - pati persivėriau siūlus overlokui . Labai baisu atrodė , kol nepradėjau smile.gif Ne taip viskas ir sudėtinga. Jei balansus moku sudėlioti , tai kiba siuvainkės nesutvarkysiu ax.gif tongue.gif ax.gif
Šiemet daug nebaigtų darbų padariau iki Kalėdų ... dar sūnui reiktų baigti šaliką numegzti . Tikiuosi spėsiu , nes prisėdu tik vėlyvais vakarais smile.gif
Kalėdom tik namus prasikuopti - reiks paskirt kokią dieną, kad gyvates iš po lovų išvyti ... O maistas tai paprastai Kučiom 20 metų tiek patys patiekalai , Kalėdom kažką mėsiško šilto . Pasibūsim kartu ir tai šventė .
Svarbu spėt apsPVMemint šią savaitę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šiandien jogoj vakarėlis , ketvirtadienį koncertas... Tiek to laiko liko , o naminės sf cypauja .
PS kepiau Unikausko duoną vakar vakare . Neragavau dar , bet ir kvapas ir iškilimas puikus ... jei valgoma , pasidarysiu vakare sumuštinukų su lašiša į vakarėlį . Nes būna toks arbatos gėrimas su savo suneštomis vaišėmis . Jei duona nevalgoma teks pirkti sūrio ir alyvuogių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jau suprantu , kad tokio kepalo mes negalime suvalgyti , teks šaldyti .
Atsakyti
labos per pietus,
pasisportinau,smagu.Pastebejau,kad pradejus lankyt lengvu svoriu klase manodubce ir pupuliai pakilo ,nebera nusmuke,kaip buvo anksciau,o pupuliai isvis atrodo,jkaip po grozio operacijos.Skaityk sutaupiau 5000 euru operacijai sportuodama.Os zuikio ausu tapo bulkutes. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka,buna sunkiu gyvenimo periodu,bet jie praeina.Todel neverta del ju aukot miega.Lengva patart bigsmile.gif bet su metais imi svert,ar verta skirt nemiga tam,ko negali pakeist,arba kas issispres savaime.Stengiuosi nesinest i lova visu tu zmogeliuku,bezdzioniu,kaip pavadinsi,taip nepagadinsi.Buvo ir man laikai tokie,bet emiau mokytis,kad reik atsiribot pries miega nuo blogu minciu.Emiau skaityt mielas sirdziai knygas.Pradzioj skaitydavau iki puse naklties,po to vis trumpyn,kol dabar isvis periodas,kad uzmiegu be knygos.Miegu trumpai,bet giliai.Man uztenka.O kaip tau padet,nezinau,keiskit lovos padeti,vieta,kai kam padeda.
Vakar sportklubyje visus pasitiko su karstu vynu,labai kvapniu,suymustiniai,ivairios samosos,tesloj mesa,kiausiniai ir virta riebaluos,cia ju party maistas.Paragavau svogunu ziedus tesloj,kaledu pyrago maza riekale ir isgeriau vyno.
Nieko mneislosiau,tik buvo lucky deep toks paaukojimas,kad perki bilieteli uz 2£ ir issirenki supokuota dezute is kubilo.Kubile tarp ju pilna dirbtinio sniego.Issitraukiau kalediniu meduoliu sausdainiu sokolade. biggrin.gif biggrin.gif man tik ir reikia ju biggrin.gif biggrin.gif Pasedejom,pasivaisinom,paplepejom,buvo prizai daugiausia klasiu lankanciam neriui,daugiausia dienu per metus atejusiamn ir daugiausia svorio numetusiam per metus.I paskutini pretenduosiu kita met biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dusia,imesk nuoroda sios duonos,idomu patapo.
Atsakyti
Luety , neskani ta duona, nerekomenduoju . Nei duona , nei pyragas... Jaučiu soda, man nepatinka .
Paskaitinėk keto grupes FB , yra pridėta receptų ir gaminimo eiga surašyta. PS man nereikia nei keto kepinių nei keto duonos ... nebežaisiu daugiau .

Atsakyti