Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
Imu kavos , nes kažko labai anksti , prieš 6 ėmiau atsibusti... Dėkui Muka. Tokia graži žiemiška kava , nors lauke šiandien net +6.
Sveikatos Judviems . Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jei patalpoj bus tas renginys , tai kiek pamenu ten nešalta. kažkada buvau pasikėlusi ... Man tik nepatiktų tas keltuvas - nes vis užstringa ir užstringa . Aukščio ten nėra , nebaisu bet jau man , bet ties strigimai ( spauda rašo ) tai nesmagu .
Savaitgalis mano labai ramus ... Buvau žadėjus namus šveistis , bet nutariau save patausoti. Tokiom dienom visada geriau būna pasibūti ramiai ... Tai tik einami darbai , skalbimas, maisto gaminimas , grindų plovimas... Čia moteriškas tausojantis savaitgalis smile.gif Truputi pamezgiau , sutvarkiau prieš 3 metus pradėtą megzti megztuką dukrytei - prisiuvau rankoves ir kaklą numezgiau . Man nepatinka, labai storas ir labai platus ir ilgas.. Bet toks buvo užsakymas . Aš matau visas kliurkas , kur nedailu ... Mergytė sakė sueis . Tokio didelio reikėjo .
Pradėjau vaikui megzti šaliką , juodo užsiprašė . Bet nelabai patinka , lyg per siauras, lyg per skystas. Nežinau ar supykus neišardysiu .
Vakar su MB apžiūrėjom Kauno eglę, pasivaikščiojom po miestą ... nes kai nebevažiuojam kaiman per daug sėdim prie kompo abu . Ištempiau nors savaitgalį pasivaikščioti . Eglė gyva gražesnė negu nuotraukose . Ir šiaip Kaunas gražiai papuoštas šiemet .
Luety tavo "vaikai" labai gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man neišeina kitaip Jų vadinti . Jie kaip gyvi . Visi skirtingi , visi su savo charakteriu ... Daug užsakymų prieš šventes ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 gruodžio 2019 - 10:04
Dar norėjau pasakyti : FB Keto - Ketogeninė mityba grupėje labai neblogai žmogus sudėliojo straipsnį su nuorodomis į šaltinius , kodėl kai kam laikantis keto nekrenta svoris . Pasidomėkit jei kam įdomu .
Atsakyti
Labos vakare,
ryte su MB vaziavom del jo klausos aparatu,nedirba jie jam,bet pusiaukely atsiminem,kad paliko tozki dokumenta namie,be kurio niekas ten nepriima,tai gryzom atgal ir atidejom kelione kitai dienai,bet man jau sugadinti planai,nei darbas atliktas nei mezgimas.
O siaip,siandien tik gavau siulus,kuriu truko,tai skubu uzbaigt ir issiust,nes paskui prasides pasto perkrovimai,nezinia kada gaus siuntini.Ir bus turbut visi uzsakymai.Bet ryt vel tevelio gimke,poryt maziukes sunaus gimke,negali gi ignoruot,artimi zmogiukai.Tai va taip ir gyvenu.
Kol kas sia savaite viskas veikia be sutrikimu pfu pfu pfu,tris kartus i medi barkst.
Keto skaitysiu grupej,kai laiko turesiu,dabar nervina,kai reikia keltis eit valgyt daryt.Nu dar 3d.ir baigsiu.
Maciau foto Kauno egles,o ir brolis atsiunte video,grazu Kaune.Jie buvo savaitgali klasioku susitikime,zmonos pusej 45 m po vidurines.Svente Raudondvario pily,su aptarnavimu,su ekskursijom ir smuikininku duetu,labai graziai,dvasingai.Labai grazi ta pilis,reiktu kada aplankyt.
Nakty buvo baisus vejai,o mano galvos trisakis nervas pabludes buvo,tai is skausmo raiciausi,kol neikaliau tablete,po pusvalandzio nurimo badymai iki siol ju nera.O jau sakiau eisiu siandien pas seimos gydytoja.Issigando skausmas. bigsmile.gif

Kava nuostabi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety ar nerasim tavęs po zuikių krūva blink.gif leki leki tai tas tai anas tempas man jau būtų nepatempiamas ax.gif Raudodvario pilyje buvome su MB iš sodo važiuodami užlėkėm. Grąžu ir man ten ramu kažkaip ir kalėdiškai pasijutome. Būsi kada užlėk iki sodo visai netoli mirksiukas.gif
Eglute mačiau tik diena ir dar iki įžiebimo, sakiau kada su MB reiks ir vakare apžiūrėti smile.gif
Dusia37 ačiū reiks per kažkur prisijungti, nes į ketoze greit įkrentu, bet svoris šokinėja bože bože unsure.gif
Lapcikiūras padarytas garbanas senai pasitvarkiau smile.gifžodžiu beveik kalędom pasipuošiau. O ryt Drsukininkai nežinau pasiėmiau slides varlinyke mažu pašmirinėsiu o jeigu ne nieks surištos nelaikys. O MB nė karto nebuvo tai jam kompanija pabūsiu smile.gif Žodžiu ryte šalta vakare šilta su vakarėliu smile.gif O paskui jau pasispaninsim smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 10 gruodžio 2019 - 07:52
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą. Tu drąsi ... Aš vieną kartą ant slidžių stovėjau ir daugiau nenoriu smile.gif Man geriau karštą vyną gerti kalno papėdėj. Ar arbatą su romu.
Muka galiu nukopinus atsiųsti i el paštą info iš FB. Čia dėti nenoriu , juolab gal ir Jums neaktualu .

PS apie EF. Ne man, daugiau to nedarysiu . Minuso nepamačiau ( gal hormonai ? papuolė toks laikas ) , o valgai nelabai skaniai ... galutinai įsitikinau , kad norint numesti svorio man visai netinka sūris ! Vis šį tą išmokau smile.gif
Vakar biški virtuvėj ir vonioj pasitvarkiau ... Šiandien joga , ryt mergytė grįžta . Laikas lekia kosminiu greičiu .
Bet gerai miegojau šianakt, be atsibudimų iki žadintuvo skambučio...
Atsakyti
Sveikutes,
Siulai cia,atsiunte ir ebay reikiamus sumaisytus ir kt.internetine parduotuve,kur uzsakiau issigandus,kad ebay sumaise ir ilgai truks.Na pora dienu ir pabaigsiu.Bet syvakar eisim tevuli pasveikint su 94-u gimtadieniu.Dieve saugok mano tevuli ir kaip gerai,kad as ji dar Treciadieni anukytes 8-is metukus svesim,gruodis islaidus.
O pensijos iplauku Revolute dar nematau,nors siandien iplauku diena.Gera zinia ta,kad i Luminor irgi neiplauke.Matyt siunciant SWIFT ilgiau uztrunka.Raso forume,kad jei bankas siuntejas turi tiesiogini draugystes rysi su Revolut,tai turi iplaukt per para,bet jei ne,tai viskas eina per Europos Centrini banka ir uztrnka nuo 3 iki 5 dienu.O as nezinau ar turi ar neturi,net nezinau uzsienio usmoku tarnyba kokiu banku naudojasi.Tad lueka laukt ur tiketis.Niekas neaiskina smulkiai kiek kainuos transferas i Revolut ir ar geriau i mano UK banko saskaita vest pinigus,zodziu komunikacija bloga,tad belieka laukt.Zinoma,jei eis per Europos centrini banka,bus brangu.As rami,as labai rami,laukiu rezultatu. biggrin.gif biggrin.gif
Nu jus saunuoles,abi kudejat,as viena likau stora.Nu ner kada uzsiimt kudejimais biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Iki pirmadienio gyvensim dviese Luety ax.gif
Kavos ?

Luety dėl bankų imk 4u.gif
Sveikatos Tavo tėvukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Esi labai turtinga, nes dar turi ax.gif
Šianakt buvo šalčio nemenkai . Kol mašiną atsigramdžiau , gal 15 min. Nes vakar lijo , šiandien pašalo . Ir gatvėse čiuožykla . Bet ryt jau vėl + žada ir šlabdribą ... O kaip noriu baltų Kalėdų bigsmile.gif Bet nepasirinksi .
Vakar buvo labai stipri jogos treniruotė . Tai taip gerai šiandien jaučiuosi. Ištempta. Luety ar bespėji per darbus sportan ?
Mano mezgimai pastrigo - tai darbas naminis, tai namų tvarkymas vakarais , tai sportas. Nieko , šventės bus ilgos ... galėsiu medituoti . Mezgimas tai meditacija ne darbas ?
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Sportan einu,vakar buvau,si ryta leksiu tuoj.Reikia. bigsmile.gif
Vakar graziai pasedejom ir tevelis buvo atsikeles,sake gyvensiu 100m,su tokiu isitikinimu,kad net smagu girdet.
O siaip kincentracija i paskutini uzsakyma.
Rasiau i Sodra,atsake kad pervedimas pasimatys po 2-5d.na svarbu,kad pervesta,matysim,kazkada ateis.
Pas mus vis palyja,vakar lijo,si ryta kol kas ne,bet dar 9-10silumos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 gruodžio 2019 - 10:06
Labas rytas,
Kavos ?

Vakar sulaukiau dukrytės, tai savaime suprantama vakare pasistraksėjau virtuvėj . Kepiau kuršėnų vyniotinį ( pagal keto ) , šiandien ragausiu . Gražus nesigavo , matyt rankos biški kairės . Reikės dar pasibandyti Unikausko duoną . Kitą savaitę šventė jogoj su suneštinėm vaišėm , tai kokių sumušinių su lašisą nusineščiau . Aš tai vsai neneoriu duonos ar sumuštinio ...
Su mezginiais tai suprantu , kad norų daugiau ir akys didesnės negu galimyės. Reikia atsipalaiduoti ir ramai laukti Kalėdų .

Luety , kaip mažiukės gimtadienis ?
Atsakyti
Labas ryras,
Smagu jusu seimoj dabar,su kuo ir sveikinu.
Gimtadienis puikiai,greit anukai auga,vaikai sensta biggrin.gif bigsmile.gif
Baigiau zuikius,siandien plovimas,lyginimas,sagu siuvimas...zodziu uzbaigimas.
Dar tam zuikiui kur is namu pasiims penktad,reik vietoj blakstienu issiuvinet blakstienas nes bus babby shower party jis skirtas.Turi but saugus.Ta zuiki,kur dvynukai yra,gal matei fb,Dusia.Tai paima mergaite,nes gims mergaite.
Na,o siaip MB klausos aparatai sugede,isgeriu kava ir vaziuosim,ko nepadatem pirmadieni.
Ziuriu pilnai ivaldei keto,saunuole.As gal kazka po Nauju judinsiu.Nuotraukoj matosi,kad puciuku nebera ant veiduko.Pavydziu ryzto,baltai.Sekmes tau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 gruodžio 2019 - 10:56
QUOTE(Luety @ 2019 12 12, 10:54)
Labas ryras,
Smagu jusu seimoj dabar,su kuo ir sveikinu.
Gimtadienis puikiai,greit anukai auga,vaikai sensta biggrin.gif  bigsmile.gif
Baigiau zuikius,siandien plovimas,lyginimas,sagu siuvimas...zodziu uzbaigimas.
Dar tam zuikiui kur is namu pasiims penktad,reik vietoj blakstienu issiuvinet blakstienas nes bus babby shower party jis skirtas.Turi but saugus.Ta zuiki,kur dvynukai yra,gal matei fb,Dusia.Tai paima mergaite,nes gims mergaite.
Na,o siaip MB klausos aparatai sugede,isgeriu kava ir vaziuosim,ko nepadatem pirmadieni.
Ziuriu pilnai ivaldei keto,saunuole.As gal kazka po Nauju judinsiu.Nuotraukoj matosi,kad puciuku nebera ant veiduko.Pavydziu ryzto,baltai.Sekmes tau. 4u.gif

Sėkmės pas gydytojus. Mano sesė turi rimtų bėdų su klausa, tai priversta pirkti labai brangius klausos aparatus... jau vienus sudėvėjo , dabar antri . O ligonių kasos kompensuoja tik tuos pigiausius. Bet pas ją rimtos problemos ir jei nieko nedaryti - pamirš protas raides... Be to darbas su žmonėmis ( ty klientais ) .
Luety ne žandukai mane džiugina , netgi kai jie pilnesni tai mažiau raukšlių išlenda , o -10 cm pilvelio apimtis ... Kaip visada sunkiausiai pasiduoda apatinis tiltas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 gruodžio 2019 - 12:23
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 12, 10:22)
Sėkmės pas gydytojus. Mano sesė turi rimtų bėdų su klausa, tai priversta pirkti labai  brangius  klausos aparatus...  jau vienus sudėvėjo , dabar antri . O ligonių kasos kompensuoja tik tuos pigiausius. Bet pas ją rimtos problemos ir jei nieko nedaryti - pamirš protas raides... Be to  darbas su žmonėmis  ( ty klientais ) . 
Luety ne žandukai mane džiugina , netgi  kai jie pilnesni tai mažiau raukšlių išlenda , o -10 cm  pilvelio apimtis ... Kaip visada sunkiausiai pasiduoda apatinis tiltas smile.gif

Jau gryzom,pastate i eile klausos tikrinimui pas ausu gyd.pasirodo reikia kas 3 metai,o pas mus nuo 2013 netikrinta,o ir daznai ten budavom,niekas to nesake.Nu dabar esam pastatyti i laukimo eile,ateis laiskas po 3-4 sav.Cia jei nemokamoj ligomnimej,tai ilgos eiles,bet moket nereikia nei uz ka.Jis kai dirbo autobusu parke,pas juos atvaziuodavo gydytojai karta i metus,tikrindavo slapima del narkotiku,klausa patikrindavo,tai ir pasiunte ji pas nemokama klausos gydytoja,o po to jau viskas nemokama.Jei reiktu eit privaciai,tai aparatai iki 800£ labai brangus,bet tobuli,visokie ultra,o pas mus paprastas,bet veikia,o ko daugiau reikia,ir dar tikrina nemokamai ir taiso jei sugendam,baterijas duoda metams laiko.Zodziu pilnas bnemokamas servisas.
Man rauksles nera svarbu,svarbu lengvumas.Na as puilnu plabnu taves nemaciau,tik fb profilio nuotrauka ir tai matosi rezultatas.Saunu,pavydu.Bet baltai ir dziaugiuosi uz tave. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti