Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 06, 10:11)
Labas rytas,

Kavos... Dėkui Muka 4u.gif  4u.gif  4u.gif Šokoladą palieku Jums. Jokio poreikio saldumynas šiuo gyvenimo momentu .
Luety vaje kiek vargo apturėjai  4u.gif Imk  4u.gif
Muka Kalėdinio pyrago nekepiau , aptingau . Apsieisim... šventės ne ant stalo o širdy ir pasibuvimuose su savais smile.gif
Svoris ? nežinau , dabar nesisvėriau ...  Gal byra po truputi , vakar atėjo MM, tai koks kilas pliuso butų šiandien . Apimtys tikrai traukiasi , suknelių spintoje daugėja .  Grobai išlindo ,  pilvas irgi gerai , tik va apatinis tiltas dar nepasiduoda dietai smile.gif  O aš niekur neskubu ... Gyvenu be alkio , turiu daug  energijos - ko daugiau norėti ?
Skubėti negalima, va vieną skubantį parveš su urna ... ( kiek žinau trūko skrandžio žiedas )  Muka manau žino apie ką kalbu .
Gal geriau aš per metus numesiu tą 20 kg negu per 2 mėnesius ... Ne per du mėnesius užaugau .  Kažkaip galvoje paleidau tą savo svorį , tai labai lengvai viskas einasi - sveriuosi retokai  ir visai nepergyvenu jei minuso neparodo . Su Keto taip būna . Bent  jau supratau, kad daugiau mažiau taip galėsiu maitintis ilgai ... Be jokio vargo smile.gif

Džiaugiuosi už tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 12 06, 11:00)
Džiaugiuosi už tave smile.gif

Muka , kaip pati žinai , viskam ateina laikas ... Ateina laikas, kai nebegali savęs apsikęsti ( man tai buvo ) ir priimi kažkokius sprendimus .
Šiuo metu yra taip , bet nieko nėra amžino . Kaip mano MB guodžia : visada taip nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 06, 12:08)
Muka , kaip pati žinai , viskam ateina laikas ... Ateina laikas, kai nebegali savęs apsikęsti ( man tai buvo ) ir priimi kažkokius sprendimus .
Šiuo metu yra taip , bet nieko nėra amžino . Kaip mano MB guodžia : visada taip nebus smile.gif

na aš jau senai in savi negaliu žiūrėti bet nieko nedarau... reiškias dar nedugnas...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 12 06, 11:26)
na aš jau senai in savi negaliu žiūrėti bet nieko nedarau... reiškias dar nedugnas...

Muka imk 4u.gif Jei reiks - padarysi 4u.gif . Svarbiausia žinoti , kad gali !!!!

Mes taigi nenorim būti storos piktos burbančios klimaksinės bobos , kurios per storumą nepasilenkia batų susirišti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 06, 13:00)
Muka imk  4u.gif  Jei reiks - padarysi  4u.gif . Svarbiausia žinoti , kad gali !!!!

Mes taigi nenorim būti storos piktos burbančios klimaksinės bobos , kurios per storumą nepasilenkia batų susirišti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

aha jau sunku darosi unsure.gif
Atsakyti
labas rytas,

na kiaule buvo gera istisus metus,o dabar eme kiauliot,o as galvojau,kad busim jau susigyvenusios,bet pasirodo ne biggrin.gif biggrin.gif
Antram aukste nesilo radiatoriai,pusiau salti,tai vakar MB nuorino,nedaug ten to oro isejo,jokio vandens neleido nubegt,tik orui.Ir jau sianakt nukrito spaudimas boileryje ir nera karsto vandens ir nera silumos.Skambinau savininkui,kada ateis nezinau.O lauke dregme,lyja,bet nera taip salta.
Dar,uzsakiau ebay siulus,si ryta gavau,ne tos spalvos idetos.Raso ant orderio mano uzsakyta spalva,o ideta skirtinga spalva,net nepanasi.Sakiau panersiu per savaitgali,gal pabaigsiu uzsakyma,spyga taukuota. bash.gif bash.gif bash.gif nekenciu neatsakingu sdarbuotoju,o jau tas ebay,tai amzinai kazka sumaiso.Kol atsius naujus,vet maziausiai 3d.Nepaskubesi niekur.
Smagu ,Dusia,kad tau gerai su ta dieta.Jei as jau imuosi,as turiu svertis,o jei nesisveriu,sudie razumelis po kokios savaites,arba,jai per sav svoris nejuda,nu dar iskenciu savaite,o paskui imu ieskot kodel,kol galiausiai prisivalgau sokolado ar ko. bigsmile.gif bigsmile.gif nu su galva negerai man,bet tai ka,nepasikeisi. bigsmile.gif bigsmile.gif ax.gif
O as galvojau,Kas tam zmogeliui buvo,kad taip visa spauyda uzsiciaupus laiko priezastis paslaptyje.O cia matai komercijai peilis i nugara.Pinigai nemazi gi.Idomu,ar jis pertempe bevalgydamas,ar cia kazkokia chirurgu klaida padaryta.Uzjauciu jo seima ir artimuosius,tokia beprasme mirtis jauno zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 12 06, 13:20)
labas rytas,

na kiaule buvo gera istisus metus,o dabar eme kiauliot,o as galvojau,kad busim jau susigyvenusios,bet pasirodo ne biggrin.gif  biggrin.gif
Antram aukste nesilo radiatoriai,pusiau salti,tai vakar MB nuorino,nedaug ten to oro isejo,jokio vandens neleido nubegt,tik orui.Ir jau sianakt nukrito spaudimas boileryje ir nera karsto vandens ir nera silumos.Skambinau savininkui,kada ateis nezinau.O lauke dregme,lyja,bet nera taip salta.
Dar,uzsakiau ebay siulus,si ryta gavau,ne tos spalvos idetos.Raso ant orderio mano uzsakyta spalva,o ideta skirtinga spalva,net nepanasi.Sakiau panersiu per savaitgali,gal pabaigsiu uzsakyma,spyga taukuota. bash.gif  bash.gif  bash.gif nekenciu neatsakingu sdarbuotoju,o jau tas ebay,tai amzinai kazka sumaiso.Kol atsius naujus,vet maziausiai 3d.Nepaskubesi niekur.
Smagu ,Dusia,kad tau gerai su ta dieta.Jei as jau imuosi,as turiu svertis,o jei nesisveriu,sudie razumelis po kokios savaites,arba,jai per sav svoris nejuda,nu dar iskenciu savaite,o paskui imu ieskot kodel,kol galiausiai prisivalgau sokolado ar ko. bigsmile.gif  bigsmile.gif nu su galva negerai man,bet tai ka,nepasikeisi. bigsmile.gif  bigsmile.gif  ax.gif
O as galvojau,Kas tam zmogeliui buvo,kad taip visa spauyda uzsiciaupus laiko priezastis paslaptyje.O cia matai komercijai peilis i nugara.Pinigai nemazi gi.Idomu,ar jis pertempe bevalgydamas,ar cia kazkokia chirurgu klaida padaryta.Uzjauciu jo seima ir artimuosius,tokia beprasme mirtis jauno zmogaus.

Luety eina sau be šildymo numirčiau unsure.gif čiupk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 12 06, 10:25)
Luety eina sau be šildymo numirčiau  unsure.gif čiupk  4u.gif

Muka,nera taip salta,galima kentet su megztuku ir agijaliuku ant kelenu.Lauke bus koks 10 silumos.Tik siaip nemalonu,bet ateis greit,manau,nes rase savininkas,kad uzsake santechnika.Ten galima gal lengvai sutaisyt,ziurejau youtubej,ka ir kaip daryt,bet narzteliai plastmasiniai,gali leb=ngvai persisukt,bijom kist nagu,kad paskui nereiktu moket.
Siluma dar nieko,bet va uzsakymas sumaisytas mane labiausiai nervina. unsure.gif
Atsakyti
Luety imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau į pabaigą tos kiaulystės ax.gif
Šiemet sausio pabaigoj kinietiška žiurkytė atbėga biggrin.gif

Dėl svėrimosi ir keto : neberandu , kur skaičiau :
esmė svorio metimo tokia - riebalų ląstelės kaupia vandenį, tik paskui susinaikina. Ar tai tiesa nežinau smile.gif Taigi normalu , kad 2 savaites stovi svoris , o paskui ups ir nėra 2 kg .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 06, 12:03)
Luety imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Jau į pabaigą tos kiaulystės  ax.gif
Šiemet sausio pabaigoj kinietiška žiurkytė atbėga  biggrin.gif

Dėl svėrimosi ir keto : neberandu , kur skaičiau :
esmė svorio metimo tokia - riebalų ląstelės kaupia vandenį, tik paskui susinaikina. Ar tai tiesa nežinau smile.gif Taigi normalu , kad 2 savaites stovi svoris , o paskui ups ir nėra 2 kg .

Suiluma jau turiu.Gerbiu savo landlorda uz greita reakcija i viska.O yra teke visokiu sutikt per 17 metuy.Toks p[asitaike pirma karta,deja.
Del to,kad kaupia,o paskui zemyn keli kilai,esu ilgai laukus to down,bet nesulaukus.Gal ne mano organizmui tai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 12 06, 14:22)
Siluma jau turiu.

Smagu girdėti geras žinias 4u.gif
Smagaus iš šilto Tau savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Oi kažkokia zaraza griebia ir MB ir aš kažkokie patežę vos iki draugų nulėkėm pasveikinti. kaulus dar ir šiandiena laužo verysad.gif neprasimuša nei sloga tik gerklėverysad.gif Na bet turiu pasveikti iki trečiadienio smile.gif o dar snow arenoje pramoga užsakyta unsure.gif mislinu atsisakyti ten juk šalta verysad.gif
luety džiugu, kad šilta na o dėl užsakymo čiupk 4u.gif
Taip iki mezgimo neprišliaužiau per savaitgalį unsure.gif na bet gal šia savaite kaip nors smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti