Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 12 04, 09:59)
Na aš alyvuogių extra virgin ir man skanu tas kartumas. O tai riebalas tik sviestas nes nelabai randu info, nes kaip ir majonezas irgi riebalas ir sudėtis kaip ir rašiau... na čia tik diskusijai smile.gif

Muka nežinau , kiek skaičiau FB pasidalinimais tai ir omletą su gysločio luobelėm kepa ir majonezo valgo . Žinoma nedaug . Ko nebandžiusi negaliu komentuoti ax.gif ax.gif ax.gif

Muka dėl EF :
ne mažiau 6 kiaušiniai
1 kiaušiniui 10 gr riebalo ( sviesto kaip supratau ) ARBA 25 gr sūrio . Geriau kokio kieto - ale džiūgo ar kt .

Tai minimali dieta tokia :
6 kiaušiniai
60 gr sviesto arba 150 gr sūrio .

maksimali :
12 kiaušinių
120 gr sviesto arba 300 gr sūrio .

Aš 12 kiaušinių net mušama nesuvalgyčiau . Čia gal vyrams , kurie dirba fizinį darbą ar rimtai sportuoja ?
Sviestą ir sūrį bandysiu dalinti 50/50.
Čia mano be išsidirbinėjimų planas smile.gif Anglų kalba yra visokių kitokių planų ... Bet aš tinginė, daug studijuoti ir daug gaminti tingiu . Vieną dieną virti , vieną dieną kepti , trečią dieną omletas ( sūrį ir kiaušinius su blenderiu išplakti ) ir iškepti ant sviesto .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 04, 11:15)
Muka nežinau , kiek skaičiau FB pasidalinimais tai ir omletą su gysločio luobelėm kepa ir majonezo valgo . Žinoma nedaug . Ko nebandžiusi negaliu komentuoti  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Muka dėl  EF  :
ne mažiau 6 kiaušiniai
1 kiaušiniui 10 gr riebalo ( sviesto kaip supratau ) ARBA  25 gr sūrio . Geriau kokio kieto - ale džiūgo ar kt .

Tai  minimali dieta tokia  :
6 kiaušiniai
60 gr sviesto arba  150 gr sūrio .

maksimali :
12 kiaušinių
120 gr sviesto arba 300 gr sūrio .

Aš 12 kiaušinių net mušama nesuvalgyčiau . Čia gal vyrams , kurie dirba fizinį darbą ar rimtai sportuoja ?
Sviestą ir sūrį bandysiu dalinti  50/50.
Čia mano  be išsidirbinėjimų planas smile.gif Anglų kalba yra visokių kitokių planų ... Bet aš tinginė, daug studijuoti  ir daug gaminti tingiu  . Vieną dieną virti , vieną dieną kepti , trečią dieną omletas ( sūrį ir kiaušinius su blenderiu išplakti ) ir iškepti ant sviesto .

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 12 04, 10:21)

Muka , jei tau norisi majonezo - vadinasi reikia ... Tai daryk eksperimentą - valgyk su majonezu .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 gruodžio 2019 - 10:55
Sudubliavau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 gruodžio 2019 - 10:55
skubu,tai ant greicio imetu angliska

7 Day Keto Egg Fast Diet Menu Plan
Day One
Breakfast
Coffee or Tea – Black or Bulletproof (1 Tbsp MCT oil or coconut oil + 1 Tbsp unsalted butter)(sugar free sweetener if desired)
2 – 3 eggs fried or scrambled with 2 Tbsp butter

Snack
1 String Cheese or 1 ounce of other cheese

Lunch
1/2 cup Simple Egg Salad (and no, you can’t have the bacon shown in the photo on that egg salad recipe during this egg fast plan)
1 deli slice cheddar cheese, quartered and microwaved until crisp (approx 30 seconds)

Snack

Dinner
1 serving Buffalo Omelette (if really hungry you can eat the entire omelette, even though the serving size in the recipe is shown as only 1/2)

Day 2
Breakfast
Coffee or Tea – Black or Bulletproof (1 Tbsp MCT oil or coconut oil + 1 Tbsp unsalted butter)(sugar free sweetener if desired)

Snack

Lunch
1/2 cup Simple Egg Salad
1 deli slice cheddar cheese, quartered and microwaved until crisp (approx 30 seconds)

Snack

Dinner
2 (or more) Snickerdoodle Crepes

Day 3
Breakfast

Snack

Lunch
1 Cream Cheese Pancake, 1 Tbsp sugar free mayonnaise, 1 deli slice cheddar cheese

(spread the mayo on the pancake, top with cheese, roll up and eat like a wrap)

Snack
2 Easy Deviled Eggs (4 halves)

Dinner
1 serving Buffalo Omelette

Day 4
Breakfast

Snack

Lunch
2 Snickerdoodle Crepes

Snack

Dinner
1 – 2 servings of Salted Caramel Custard

Day 5
Breakfast
Coffee or Tea – Black or Bulletproof (1 Tbsp MCT or coconut oil + 1 Tbsp unsalted butter), (sugar free sweetener if desired)

Snack

Lunch
1 serving Salted Caramel Custard

Snack

Dinner
1 serving Fettuccini Alfredo

Day 6 (transition day)
Breakfast

Snack
1/2 avocado w/ lite salt and pepper

Lunch
1/2 cup Simple Egg Salad

Snack

Dinner
6 – 8 classic buffalo wings, celery sticks, 2 Tbsp blue cheese dressing

Day 7 (transition day)
Breakfast

Snack

Lunch
1 serving Fettuccini Alfredo

Snack

Dinner
1 serving No Chop Chili
2 Tbsp sour cream
1 Tbsp chopped cilantro (optional)
1/4 cup shredded cheddar cheese

Atsakyti
Labos smile.gif

Ačiū Luety smile.gif išsisaugojau mažu kada smile.gif
Dusia37 kaip dienelė ar sunkoka?
O aš atsidėsiu vėlesniam laikui, nes vakar tėvuko gimke šiandiena vėl... žodžiu maratoniukas o kita savaite išlekiam į Druskinikus dar vienas vakarėlis ir prasitęsiau pabuvimą smile.gif
Dusia37 kepei kalėdinį pyragą?
kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos 4u.gif Dėkui Muka. Mano laikrodukas net cypia dėl mano miego .... Su keto iš tikro mažiau reikia .
Muka nesunku man . Kai žinai , kad tik 3 dienos ... Juolab kad visi produktai man labai tinka.

Luety sukritikuosiu tavo įmestą dietą . Penki valgymai su keto ? Visą dieną šokdini insuliną ? PS kur gauti sūrio su sūdyta karamele Lietuvoj ? Bet būtinai bandykit , jei turit kantrybės:4u: Aš esu tinginė ... Kuo paprasčiau , tuo geriau ax.gif

Muka kur Druskinikuose poilsiausi ? Akva ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 05, 10:42)
Labas rytas,
Imu kavos  4u.gif Dėkui Muka. Mano laikrodukas net cypia dėl mano miego .... Su keto iš tikro mažiau reikia .
Muka nesunku man .  Kai žinai , kad tik 3 dienos ... Juolab kad visi produktai man labai tinka.

Luety sukritikuosiu tavo įmestą dietą . Penki valgymai su keto ? Visą dieną šokdini insuliną ? PS kur gauti sūrio su sūdyta karamele Lietuvoj ?  Bet būtinai bandykit , jei turit kantrybės:4u:  Aš esu tinginė ... Kuo paprasčiau , tuo geriau  ax.gif

Muka kur  Druskinikuose poilsiausi ? Akva ?

aha ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 12 05, 10:20)

Imu pavydėti !!! baltu pavydu ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 05, 07:42)
Labas rytas,
Imu kavos  4u.gif Dėkui Muka. Mano laikrodukas net cypia dėl mano miego .... Su keto iš tikro mažiau reikia .
Muka nesunku man .  Kai žinai , kad tik 3 dienos ... Juolab kad visi produktai man labai tinka.

Luety sukritikuosiu tavo įmestą dietą . Penki valgymai su keto ? Visą dieną šokdini insuliną ? PS kur gauti sūrio su sūdyta karamele Lietuvoj ?   Bet būtinai bandykit , jei turit kantrybės:4u:  Aš esu tinginė ... Kuo paprasčiau , tuo geriau  ax.gif

Muka kur  Druskinikuose poilsiausi ? Akva ?

Labas rytas,
Dusia,as tik nukopinau is tavo imestos nuorodos.As suprantu,kad cia yra dienos racionas,o paskirstai ji kaip nori,gali i du kartus,gali i tris.Kazin ar as rasciau surio su karamele ,o ir ar jis man reikalingas?Gal ir yra,niekada neieskojau,nors kas su sudyta karamele,tai man delikatesas,reiskia cia man rasyta bigsmile.gif biggrin.gif
Ejau paskaityt ka imeciau bigsmile.gif Jauciu ,kad ne tai,nes jis rase,3d.jokiu bufalo,ar krepiu,tik kiausai,suris ir sviestas.Paziuresiu kompe veliau.I salted caramel custard,tai ne suris,o toks padazas buna pirkt custard vadinasi,jie kepa viska labai sausus kulinarinius gaminius,arba virtus aliejuje,tai ta custard yra sausiem ju kepiniam pasidrekint.Bet su sudyta karamele nesu uztikus,o ir neieskojau.
Labai truksta laiko uzsakymam laiku atlikt,tai vakar dar buvo tango su slanga.Uzsikimso kazkur uz virtuves ribu nuoteku vamzdis,o mano skalbianke prijungta isleist vandeni i ta po kriaukle taska ir visos nuotekos eme gryzt i skalbianke.MB tikrino visas alkunes,kiso gyvatuka,gyvatukas 1,5 m gryzta svarus.Kas lauke blogai,man jau nepriklauso,reik kviest tarnyba.Paskambinau savininkui,tuoj apziurejo,pasake mandagiai,jei ras uzblokuota maistu,as turesiu moket.Na maisto as nemetu,turiu surinkumo deze,vezam i komposta,tai buvau rami.Atvare santechnikas apie 17 val.atsiveze toki kaip galingas dulkiu siurblys ir eme siurbt is kriaukles is vamzdziu po kriaukle-nieko,tada jau su irankiais atidare lauke,siurbe siurbe,galiausiai eme eit juodos apnasos,tada atsinese meralini virba ir pradure ta sankaupa.As stebejau,nes bijojau,kad nepripaisytu,kad cia maistas,o jau yra taip buve,tada paklausiau jo,kas tai-sake sankaupos per daug daug metu.Nu ka,po to valymas,skalbimo masinos plovimas,laiko gaisimas ne tam,jam noretusi. unsure.gif Nu bet sutvarke,veikia,nezinia ar ilgai biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 gruodžio 2019 - 10:49
Labos
Jazau kaip vargina parduotuvės, vakar prasimalėm su MB Megoje mislijau galus atiduosiu, kojas skauda net šiandiena. Žinia judu mažiau(koja dar vis skauda ir kitos kojos kelėnas , nes kaip sakė doktoras, sakė visą krūvi tai gauna kita koja) o čia dar po pardes. Mergai kaip viskas negražu nei drabužiai nei batai nei niekas... siaubas kad ir norėčiau tai tikrai ieko nenusipirkčiau... gerai kad nenorėjau smile.gif Darbe keičiamės dovanėlėmis tai ieškojau ... išlikau ištikima Locitane smile.gif rankš kremai ten nuostabūs smile.gif
Luety na va kaip gerai, kad geritai išsisprendė reikaliukas. Aš irgi turiu kibirą maisto atliekom, kaip Dusia37 davė sliekų tai maisto atliekos visos keliauja į sodą;)
Dusia37 o kaip svorio fronte rieda?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 06 gruodžio 2019 - 08:00
Labas rytas,

Kavos... Dėkui Muka 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šokoladą palieku Jums. Jokio poreikio saldumynas šiuo gyvenimo momentu .
Luety vaje kiek vargo apturėjai 4u.gif Imk 4u.gif
Muka Kalėdinio pyrago nekepiau , aptingau . Apsieisim... šventės ne ant stalo o širdy ir pasibuvimuose su savais smile.gif
Svoris ? nežinau , dabar nesisvėriau ... Gal byra po truputi , vakar atėjo MM, tai koks kilas pliuso butų šiandien . Apimtys tikrai traukiasi , suknelių spintoje daugėja . Grobai išlindo , pilvas irgi gerai , tik va apatinis tiltas dar nepasiduoda dietai smile.gif O aš niekur neskubu ... Gyvenu be alkio , turiu daug energijos - ko daugiau norėti ?
Skubėti negalima, va vieną skubantį parveš su urna ... ( kiek žinau trūko skrandžio žiedas ) Muka manau žino apie ką kalbu .
Gal geriau aš per metus numesiu tą 20 kg negu per 2 mėnesius ... Ne per du mėnesius užaugau . Kažkaip galvoje paleidau tą savo svorį , tai labai lengvai viskas einasi - sveriuosi retokai ir visai nepergyvenu jei minuso neparodo . Su Keto taip būna . Bent jau supratau, kad daugiau mažiau taip galėsiu maitintis ilgai ... Be jokio vargo smile.gif

Atsakyti