QUOTE(Dusia37 @ 2019 12 05, 07:42)
Labas rytas,
Imu kavos
Dėkui Muka. Mano laikrodukas net cypia dėl mano miego .... Su keto iš tikro mažiau reikia .
Muka nesunku man . Kai žinai , kad tik 3 dienos ... Juolab kad visi produktai man labai tinka.
Luety sukritikuosiu tavo įmestą dietą . Penki valgymai su keto ? Visą dieną šokdini insuliną ? PS kur gauti sūrio su sūdyta karamele Lietuvoj ? Bet būtinai bandykit , jei turit kantrybės:4u: Aš esu tinginė ... Kuo paprasčiau , tuo geriau
Muka kur Druskinikuose poilsiausi ? Akva ?
Labas rytas,
Dusia,as tik nukopinau is tavo imestos nuorodos.As suprantu,kad cia yra dienos racionas,o paskirstai ji kaip nori,gali i du kartus,gali i tris.Kazin ar as rasciau surio su karamele ,o ir ar jis man reikalingas?Gal ir yra,niekada neieskojau,nors kas su sudyta karamele,tai man delikatesas,reiskia cia man rasyta
Ejau paskaityt ka imeciau
Jauciu ,kad ne tai,nes jis rase,3d.jokiu bufalo,ar krepiu,tik kiausai,suris ir sviestas.Paziuresiu kompe veliau.I salted caramel custard,tai ne suris,o toks padazas buna pirkt custard vadinasi,jie kepa viska labai sausus kulinarinius gaminius,arba virtus aliejuje,tai ta custard yra sausiem ju kepiniam pasidrekint.Bet su sudyta karamele nesu uztikus,o ir neieskojau.
Labai truksta laiko uzsakymam laiku atlikt,tai vakar dar buvo tango su slanga.Uzsikimso kazkur uz virtuves ribu nuoteku vamzdis,o mano skalbianke prijungta isleist vandeni i ta po kriaukle taska ir visos nuotekos eme gryzt i skalbianke.MB tikrino visas alkunes,kiso gyvatuka,gyvatukas 1,5 m gryzta svarus.Kas lauke blogai,man jau nepriklauso,reik kviest tarnyba.Paskambinau savininkui,tuoj apziurejo,pasake mandagiai,jei ras uzblokuota maistu,as turesiu moket.Na maisto as nemetu,turiu surinkumo deze,vezam i komposta,tai buvau rami.Atvare santechnikas apie 17 val.atsiveze toki kaip galingas dulkiu siurblys ir eme siurbt is kriaukles is vamzdziu po kriaukle-nieko,tada jau su irankiais atidare lauke,siurbe siurbe,galiausiai eme eit juodos apnasos,tada atsinese meralini virba ir pradure ta sankaupa.As stebejau,nes bijojau,kad nepripaisytu,kad cia maistas,o jau yra taip buve,tada paklausiau jo,kas tai-sake sankaupos per daug daug metu.Nu ka,po to valymas,skalbimo masinos plovimas,laiko gaisimas ne tam,jam noretusi.
Nu bet sutvarke,veikia,nezinia ar ilgai
.