Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2019 11 28, 15:24)
o tai iš ko tie miltukai? Kokios ten maistinės medžiagos? Faktas, kad angliavandenių nėra (beveik nėra), kitaip nebūtum ketozėj. Lieka baltymai ir riebalai. Kaip ir valgant normalų keto maistą. Ar ten išvis tik koks nors sumaltas popierius be kcal ir be baltymų + riebalų? Kokia tų miltukų sudėtis ir energinė vertė?

https://www.fatsecre.../shake/1-sachet
https://ireland.lipo...-bag-2018-1.pdf

cia reikia atsisiusti carrier bag ir ten uyra visa info.Kas ieina,kaip naudot ir t.t.Jei kam idomu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 28, 20:30)
https://www.fatsecre.../shake/1-sachet
https://ireland.lipo...-bag-2018-1.pdf

cia reikia atsisiusti carrier bag ir ten uyra visa info.Kas ieina,kaip naudot ir t.t.Jei kam idomu.

Nelabai suprantu, ką siųstis, bet pažvelgiau nuorodas. Nieko nesuprantu - carbsų krūvą matau, tai iš kur ta ketozė? blink.gif O jau tų maistų sudėtys... blink.gif Kad ten nelabai yra valgomų dalykų. Žemės riešutai, soja visokiais pavidalais (jei tai valgoma)... Toliau. Rafinuotas palmių aliejus. Nu čia dar irgi kažkas iš maisto serijos, tegul ir labai prasto. Maltodekstrinas? Aspartamas? Luety, Muka, really? blink.gif Celiuliozė biggrin.gif. Nugi atspėjau, kad maistas iš popieriaus biggrin.gif. Ir krūva dar visokių kamšalų, konservantų ir t.t. Bet ne maisto. Tiesa, labai netyrinėjau, jau nebeįdomu biggrin.gif
Et, mergaitės... Sėkmės jums 4u.gif Įsitikinau, kad man labiau patinka valgyti maistą... smile.gif Tą ir darau. Valgau viską, ką noriu ir kiek noriu. Saldumynų kokį kartą į mėnesį, jei kas pavaišina, jei kokia proga. Šiaip nenoriu. Nevalgau ir nenoriu. Vyno užtai noriu ir geriu nemažai. Prie vyno noriu sūrio ar riešutų. Ir valgau. Normaliam valgymui mėsa, žuvis, kiaušiniai, daržovės, lašiniai, riebalai - valgau, kiek širdis geidžia. Svoris? O ką aš žinau. Gal vidutiniškai po 1 kg per mėnesį nukrenta. PER MĖNESĮ!!! Viskas puiku - jau gal išaugau "kūdinuosi - ėdu" amžių. Jokių dietų ir jokio staigaus metimo. Viskas, gana. Pagaliau reikia tiesiog gyventi. O apimtys sumažėję, jaučiuosi puikiai. Medžiagų apykaita, ko gero, visai normali. Ir saugosiu ją toliau - gana, jau prikvailiota su visokiom dietom ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Kiekvienos patirtis skirtinga .... man nekrenta su keto ir be griekų, ne viena ir ne du kart: badavimas 20:4, du kartus caloriju vidurkis 1640 BRA santykis 21/72/10. Ir k1 mergučios -0.7 nuo 94 mergai nėra vieno kurpaliaus, tiesa laikotarpis 9 dienos....
Šiandiena mokymuose, tipo vėl būsiu protinga smile.gif Na gal ir ne, bet kaip duoda nemokamai( LBAA turiu būti narys, kad išlaikyti profesionalo vardą) tai mislinu nors nario mokestį teip pasidengsiu, nes moku asmeniškai smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 29 lapkričio 2019 - 07:58
QUOTE(Muka @ 2019 11 29, 07:43)
Kiekvienos patirtis skirtinga .... man nekrenta su keto ir be griekų, ne viena ir ne du kart: badavimas 20:4, du kartus caloriju vidurkis 1640 BRA santykis 21/72/10. Ir k1 mergučios -0.7 nuo 94 mergai nėra vieno kurpaliaus, tiesa laikotarpis 9 dienos....

O kodėl nekrenta? Uždavei sau tokį klausimą, bandei ieškot priežasties?
O kurpaliaus be abejo, nėra vieno ir negali būti. Mano supratimu, protingų kurpalių nedaug, bet bent keletas yra. Miltukai, vėlgi, mano giliausiu įsitikinimu, tikrai prie protingų kurpalių nepriklauso. Soriuks, bet sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Muka aš ne žinove , bet :
1. Vanduo - daug mažai ? Pradėjus laikytis keto liežuvis apsinešė baltai ? Kvapas iš burnos buvo ne koks ? Kvapas s*** buvo aštrus pradžioj ? Prakaito kvapas ? aš pora dienų pasikankinau , paskui praėjo ... jei to nėra - tu ne ketozėj ... Kaip šiaip reikalai su WC ?
2. Ar tikrai gerai susiskaičiuoji kalorijas ? Aliejų - sviestą kepimui naudojamą ? Mano sunaudojimo vidurkis 2000, kalorijų per dieną - tai minus 15 pr - apie 1700,- . Suvalgau nuo 1600-iki 1800. Aš aktyvi moteriškė , kasrytinė mankšta + pasivaikščioti mėgstu . Gal tavo kalorijų poreikis yra mažesnis ? aš jei pagulinėju per MM tai kalorijos būna tik 1400 ...
3. Devynios dienos labai mažai laiko , ypač jei turi suvarytą medžiagų apykaitą... Kai kam nekrenta iki mėnesio . Bet apimtys turėjo trauktis ? nei kiek ne laisvesnės kelnės ?

O šiap tai ne žinovė . PVZ man netinka pieno produktai svorio metimui - jei juos valgau minuso nematysiu . Išmetus sviesta ( liko tik ghi) , sūrius ir kt - matau minusą . Visi mes skirtingi - nėra vieno recepto . Ghi darau tik pati , pirkti man smirda - galiu naudoti tik kepimui ... Gyvenimo pasiskaninti ne smile.gif

Muka , sėkmės moksluose 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš eisiu pasimokyti po naujų metų . Matysim ką su biudžetu prastums ...

Luety aš nesu tiek atvira su savo dieduku ... Nesidalinu , kada aš ant dietos kada ne smile.gif Be to taip esu įpratusi , kai vaikai buvo visada gamindavau ... Tai vaikai išėjo - negu dabar aš pasidarysiu bjaurybė ? Jis paskutiniu metu labai, labai daug dirba . Yra daug dalykų kuriais man nereikia rūpintis , tai galiu pabūti moteriške bent maisto gaminime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
PS gaminu pagal save - daržovės ir mėsa + jam kokių ryžių ar kt . O jei nori bulvių košės , tegus išsiverda pats smile.gif
Labai gražus straipsnis :
ST

Vyna mėgstu , kavą mėgstu , sportą mėgstu , o hobių turiu bele kiek . Megzt, nert, velt, siūt, pomidorus augint, bitininkaut... ***** jei svorio pasimažinu iki 65-66- tai 150 metų manęs laukia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Gražios dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Na pagaliau priejau prie kompo.
Laba vakara,
ryte sportas,po to sauleta diena,fotografavimas zuikiu,paruosimas galutinis ju,po to shopingas savaitei,gryzus dar i skrandi reik ka imest,va taip ir sakau MB,kaip spedavom,kai dirbom?
Dabar laiko mazai,nors pensijoj.O man jo tikrai tikrai truksta. biggrin.gif biggrin.gif

Del tu miltuku-zinoma tai sudmaistis,ir tai ne amzinai.Buvo laikotarpis,kai reikejo greito rezultato,nors ir dabar but neblogai,vartojom miltukus,ir nezinia kas geriau,ar but storam ar numest su sudmaisciu ir greitai. Sudeti ir kaloringuma senai zinojau ir nesiparinau,ne amzinai.Kad tai suede mano medziagu apykaita-faktas,kad nenumiriau nuo ju irgi faktas,o plius dar buvau laiminga numetus,tai jau daug.
Bet kaip dabar sukust,tai jau nezinau su savo nekantrumu.Ne ,nu as kantri,bet kad nulinis rezultatas ilga laika kerta per motyvacija.Na kaip nors.
Del straipsnio,tai man tik vienas faktorius trumpina gyvenima,tokia smulkmena,kaip virssvoris. biggrin.gif biggrin.gif
Muka,tylene,nieko nieko ir se tau keto.Na saunuole,as kai nesigiriu krinta,tik pasigiriu ir sudie raZUMELI. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 29, 18:39)
Del tu miltuku-zinoma tai sudmaistis,ir tai ne amzinai.Buvo laikotarpis,kai reikejo greito rezultato,nors ir dabar but neblogai,vartojom miltukus,ir nezinia kas geriau,ar but storam ar numest su sudmaisciu ir greitai.  Sudeti ir kaloringuma senai zinojau ir nesiparinau,ne amzinai.Kad tai suede mano medziagu apykaita-faktas,kad nenumiriau nuo ju irgi faktas,o plius dar buvau laiminga numetus,tai jau daug.
Bet kaip dabar sukust,tai jau nezinau su savo nekantrumu.Ne ,nu as kantri,bet kad nulinis rezultatas ilga laika kerta per motyvacija.Na kaip nors.

Būtent, kad ne amžinai. Todėl ir +20 kg, ir -20 kg, ir kuo toliau, tuo sunkiau, ir kuo toliau, tuo labiau sudrožtas metabolizmas. Nemanai, kad reikėtų ieškoti, kas amžinai?
Kas geriau? Niekas. Nei būti storam, nei ėsti šūdmaistį. Kodėl renkiesi iš 2 blogybių?
Ir kiek laiko truko tavo laimė? Ir kas iš to?
Aha - labai tu kantri, labai... lotuliukas.gif

Žodžiu, psio, mergos, atsiknisu nuo jūsų galvų. Taip, visos mes skirtingos, va, man savigarba ir principai neleistų vartot (ne valgyt - ten ne valgis) tokio š..., net jei dykai kas duotų, o jūs va svajojat dar biškį padrožt medžiagų apykaitą, lyg negana būtų. Aš svajoju apie gyvenimą su kasdienine normalia mityba, apie stabilų gyvenimą be dietų, jūs - apie gyvenimą iš 2 dalių: su miltukais ir be. Bet svarbu, kad visoms mums būtų gerai, kad visos mes būtume laimingos savo kelyje. Taigi, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

pazystu ir zinau zmoniu,kurie numete su Lipotrimu ir islaiko iki siol svori.Reikejo iseit is miltuku pagal specialia programa,o as iskart sokau i saldumynus ir tai buvo klaida.
Beje lipotrimo programa yra patvirtinta UK sveikatos ministerijos ir ja vykde seimos gydytojai,skyre nemokamai nutukusiems ligoniams,priziurejo juos,isvedinejo is ketozes.Reiskia nera ji jau tokia siaubinga ,gal mes kazko nesuprantam skaitydamos nes sveikatos ministerija UK abejoju ar kis visiska s....zmonem.Nutrauke del finansavimo sumazejimo ir perdave parmacistam priziuret pagal ta pacia programa.
Nesvarbu,tiek to.As ju neaukstinu,nesakau,kad cia panaceja,man tuo metu buvo.
O zmones mes visi skirtingi.Jei tu gali ,turi tiek valios gilintis i viska,aiskintis,tai man tai ne,man but geriau,kad jau gauciau gatava paaiskinima bigsmile.gif ,nes esu tingine ant knaisiojimosi.O ir pasiknisus ne viska suprantu,dabar tu mandru zodziu pilna ir siaip,tie visi procesu aiskinimai skairtyt ne man,NU negaliu. ax.gif ax.gif
Gerbiu tave uz tai,kad tu taip sugebi,esi valinga,sieki ir pasieki savo tiksla. 4u.gif 4u.gif
Simta kart mintyse prisiekineju sau daryt taip.o ne kitaip,bet neistveriu.Ne valgymo budo neistveriu,as galiu laikytis kazkokio raciono ilgai,jei matyciau rezultata ir buciau 100% tikra,kad jis bus po kazkiek laiko,bet to tikrumo jausmo kazkaip nelike.Ar cia amzius,ar tingejimas,ar dar kazkas,as nebezinau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 30, 09:50)
labas rytas,

pazystu ir zinau zmoniu,kurie numete su Lipotrimu ir islaiko iki siol svori.Reikejo iseit is miltuku pagal specialia programa,o as iskart sokau i saldumynus ir tai buvo klaida.
Beje lipotrimo programa yra patvirtinta UK sveikatos ministerijos ir ja vykde seimos gydytojai,skyre nemokamai nutukusiems ligoniams,priziurejo juos,isvedinejo is ketozes.Reiskia nera ji jau tokia siaubinga ,gal mes kazko nesuprantam skaitydamos nes sveikatos ministerija UK abejoju ar kis visiska s....zmonem.Nutrauke del finansavimo sumazejimo ir perdave parmacistam priziuret pagal ta pacia programa.
Nesvarbu,tiek to.As ju neaukstinu,nesakau,kad cia panaceja,man tuo metu buvo.
O zmones mes visi skirtingi.Jei tu gali ,turi tiek valios gilintis i viska,aiskintis,tai man tai ne,man but geriau,kad jau gauciau gatava paaiskinima bigsmile.gif ,nes esu tingine ant knaisiojimosi.O ir pasiknisus ne viska suprantu,dabar tu mandru zodziu pilna ir siaip,tie visi procesu aiskinimai skairtyt ne man,NU negaliu. ax.gif  ax.gif
Gerbiu tave uz tai,kad tu taip sugebi,esi valinga,sieki ir pasieki savo tiksla. 4u.gif  4u.gif
Simta kart mintyse prisiekineju sau daryt taip.o ne kitaip,bet neistveriu.Ne valgymo budo neistveriu,as galiu laikytis kazkokio raciono ilgai,jei matyciau rezultata ir buciau 100% tikra,kad jis bus po kazkiek laiko,bet to tikrumo jausmo kazkaip nelike.Ar cia amzius,ar tingejimas,ar dar kazkas,as nebezinau.

Luety, nu vėl negaliu patylėt biggrin.gif
Taigi viskas, kas yra legaliai pardavinėjamų produktų sudėtyse, yra patvirtinta ir sveikatos ministerijų, ir PSO... Ir dar beleko. Ir hidrinti riebalai, ir baisiausi saldikliai, ir konservantai ir natrio glutamatas ir t.t. Visos metro ilgumo produktų sudėtys yra patvirtintos ir tinkamos. Ar tau to ir užtenka? Ar tu neskaitai etikečių? Aš tai beveik nieko neperku su sudėtim, nes net skaityt nelabai jų verta. Su sudėtim pas mane vienos rūšies majonezas ir kai kurie sūriai. Viskas. Tegul pramonininkai, farmacininkai ir valstybių valdžios, ministerijos ir ministrai veda savo biznį, bet aš jame nenoriu dalyvaut arba jei jau sudalyvaut, tai kuo vėliau.

Dėl gilinimosi. Tai čia jo daug nereikia. Ir tai darai dėl savęs. Jei dėl miltukų turi noro pasigilint, tai ir dėl keto ar šiaip low carb mitybos (čia tik pavyzdžiai) irgi rastum laiko ir noro. Buvau kažkada neblogą knygą įmetus. Labai paprastai, prieinamai rašo. Labai vertė pamąstyt. Galų gale visokios TV laidos, kurias gali klausyt megzdama, youtube... Ten nieko mandro, viskas prieinama. Galų gale tose pačiose FB grupėse galima rasti įvairių pavyzdžių, istorijų. Nu, bet nenori, tai nenori.

Ir negerbk tu manęs, nes nėra už ką. Valios reikia nebent pradžioj. Su valia, geležine drausme, muštru ilgai nevažiuosi. Va, su galva susitvarkius, tai galima. Man galva susitvarkė supratus, kad visų pirma man reikalingas maksimaliai naudingas organizmui maistas - maistas visam gyvenimui, o ne dalinant jį "dietai - po dietos", o po to jau svorio metimo reikalai. O tu vis kalbi apie kažkokį svorio metimo racioną... Ir nestresavimas, ir nelaipiojimas ant svarstyklių. O krenta man kaip ir sakiau - max 1 kg / mėn. Tau tai būtų neįmanoma ištvert biggrin.gif. Žodžiu, mano patirtis yra tokia, bet tvarkos smegeninėje padarymui kiekvienai savi keliai. Ieškok ir tu jų 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Ketozėje tai tikrai nes matavausi ketoze. O visą kitą nediskutuosiu, nes mes visi skitingi ir panacęjos niekur nėra.
Kavasucitrina o kokį majonezą ir sūri perki? O visą kitą ką iš ūkininkų? O ar jie jau tokie čysti? netikiu visur biznis...
kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 12 02, 08:03)
Labos smile.gif
Ketozėje tai tikrai nes matavausi ketoze. O visą kitą nediskutuosiu, nes mes visi skitingi ir panacęjos niekur nėra.
Kavasucitrina o kokį majonezą ir sūri perki? O visą kitą ką iš ūkininkų? O ar jie jau tokie čysti? netikiu visur biznis...

Muka, nu aš niekur ir nekalbėjau apie kažkokią panacėją, o va tu su Luety panašu, kad taip smile.gif. Ką pamenu, tai minėjau, kad esu girdėjus, kad keto sutvarko hormonus ir metabolizmą, kas pas judvi, panašu, ne kažką... Tai čia tik informacija pasidalinau, nereaguok taip jautriai 4u.gif
Pažiūrėjus sudėtis jau tikiu, kad buvai ketozėje... Tik kas iš to?
Majonezas Vilniaus naminis - jo sudėtis man iš matytų geriausia (geriausia iš blogiausių biggrin.gif ). Sūriai bet kokie varškės, fermentiniai, kietieji, kur sudėtyje tik pienas, raugas, fermentas, nu, iš bėdos dar kalcio chloridas ar beta karotenas. Iš ūkininkų ne taip ir daug perku, bet aš ne apie parduotuves - ūkininkus. Aš apie produktus be sudėties. T.y. aš perku pvz. žalią mėsą parduotuvėj, o ne dešrą parduotuvėj. Daržoves ir majonezą parduotuvėj, o ne mišrainę parduotuvėj. Nu ir pan. Aišku, kai pasitaiko, mielai perku mėsą ir iš tiesioginių augintojų. Bet apie neapdirbtus produktus tai čia kitas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 12 02, 09:37)
Muka, nu aš niekur ir nekalbėjau apie kažkokią panacėją, o va tu su Luety panašu, kad taip smile.gif. Ką pamenu, tai minėjau, kad esu girdėjus, kad keto sutvarko hormonus ir metabolizmą, kas pas judvi, panašu, ne kažką... Tai čia tik informacija pasidalinau, nereaguok taip jautriai 4u.gif
Pažiūrėjus sudėtis jau tikiu, kad buvai ketozėje... Tik kas iš to?
Majonezas Vilniaus naminis - jo sudėtis man iš matytų geriausia (geriausia iš blogiausių biggrin.gif ). Sūriai bet kokie varškės, fermentiniai, kietieji, kur sudėtyje tik pienas, raugas, fermentas, nu, iš bėdos dar kalcio chloridas ar beta karotenas. Iš ūkininkų ne taip ir daug perku, bet aš ne apie parduotuves - ūkininkus. Aš apie produktus be sudėties. T.y. aš perku pvz. žalią mėsą parduotuvėj, o ne dešrą parduotuvėj. Daržoves ir majonezą parduotuvėj, o ne mišrainę parduotuvėj. Nu ir pan. Aišku, kai pasitaiko, mielai perku mėsą ir iš tiesioginių augintojų. Bet apie neapdirbtus produktus tai čia kitas klausimas.

Na taip maitinuosi jau eile metu jokiu makalošių ar pusgaminių smile.gifO man majonezas arba naminis savos gamintas arba Helmans :)Tiesa vietoj dešros man tobula virta mėsytė smile.gif
Oi aš rami žinok ir nejautruolė tik pasidalinau, ką išbandžiau ir kad rezultatai nedžiugina smile.gif
Tiesa dariau naminį keptą paštetą tobulas, mėsyte virtą sumaišiau su žaliom kepenėlėmis ir į orkaitė tobulą smile.gif
Atsakyti