QUOTE(Luety @ 2019 11 30, 09:50)
labas rytas,
pazystu ir zinau zmoniu,kurie numete su Lipotrimu ir islaiko iki siol svori.Reikejo iseit is miltuku pagal specialia programa,o as iskart sokau i saldumynus ir tai buvo klaida.
Beje lipotrimo programa yra patvirtinta UK sveikatos ministerijos ir ja vykde seimos gydytojai,skyre nemokamai nutukusiems ligoniams,priziurejo juos,isvedinejo is ketozes.Reiskia nera ji jau tokia siaubinga ,gal mes kazko nesuprantam skaitydamos nes sveikatos ministerija UK abejoju ar kis visiska s....zmonem.Nutrauke del finansavimo sumazejimo ir perdave parmacistam priziuret pagal ta pacia programa.
Nesvarbu,tiek to.As ju neaukstinu,nesakau,kad cia panaceja,man tuo metu buvo.
O zmones mes visi skirtingi.Jei tu gali ,turi tiek valios gilintis i viska,aiskintis,tai man tai ne,man but geriau,kad jau gauciau gatava paaiskinima
,nes esu tingine ant knaisiojimosi.O ir pasiknisus ne viska suprantu,dabar tu mandru zodziu pilna ir siaip,tie visi procesu aiskinimai skairtyt ne man,NU negaliu.
Gerbiu tave uz tai,kad tu taip sugebi,esi valinga,sieki ir pasieki savo tiksla.
Simta kart mintyse prisiekineju sau daryt taip.o ne kitaip,bet neistveriu.Ne valgymo budo neistveriu,as galiu laikytis kazkokio raciono ilgai,jei matyciau rezultata ir buciau 100% tikra,kad jis bus po kazkiek laiko,bet to tikrumo jausmo kazkaip nelike.Ar cia amzius,ar tingejimas,ar dar kazkas,as nebezinau.
Luety, nu vėl negaliu patylėt
Taigi viskas, kas yra legaliai pardavinėjamų produktų sudėtyse, yra patvirtinta ir sveikatos ministerijų, ir PSO... Ir dar beleko. Ir hidrinti riebalai, ir baisiausi saldikliai, ir konservantai ir natrio glutamatas ir t.t. Visos metro ilgumo produktų sudėtys yra patvirtintos ir tinkamos. Ar tau to ir užtenka? Ar tu neskaitai etikečių? Aš tai beveik nieko neperku su sudėtim, nes net skaityt nelabai jų verta. Su sudėtim pas mane vienos rūšies majonezas ir kai kurie sūriai. Viskas. Tegul pramonininkai, farmacininkai ir valstybių valdžios, ministerijos ir ministrai veda savo biznį, bet aš jame nenoriu dalyvaut arba jei jau sudalyvaut, tai kuo vėliau.
Dėl gilinimosi. Tai čia jo daug nereikia. Ir tai darai dėl savęs. Jei dėl miltukų turi noro pasigilint, tai ir dėl keto ar šiaip low carb mitybos (čia tik pavyzdžiai) irgi rastum laiko ir noro. Buvau kažkada neblogą knygą įmetus. Labai paprastai, prieinamai rašo. Labai vertė pamąstyt. Galų gale visokios TV laidos, kurias gali klausyt megzdama, youtube... Ten nieko mandro, viskas prieinama. Galų gale tose pačiose FB grupėse galima rasti įvairių pavyzdžių, istorijų. Nu, bet nenori, tai nenori.
Ir negerbk tu manęs, nes nėra už ką. Valios reikia nebent pradžioj. Su valia, geležine drausme, muštru ilgai nevažiuosi. Va, su galva susitvarkius, tai galima. Man galva susitvarkė supratus, kad visų pirma man reikalingas maksimaliai naudingas organizmui maistas - maistas visam gyvenimui, o ne dalinant jį "dietai - po dietos", o po to jau svorio metimo reikalai. O tu vis kalbi apie kažkokį svorio metimo racioną... Ir nestresavimas, ir nelaipiojimas ant svarstyklių. O krenta man kaip ir sakiau - max 1 kg / mėn. Tau tai būtų neįmanoma ištvert
. Žodžiu, mano patirtis yra tokia, bet tvarkos smegeninėje padarymui kiekvienai savi keliai. Ieškok ir tu jų