Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Ate42 iki storulės toli ... pritariu Mukai 4u.gif
Kavos lauke gerti nenoriu . Žiemos pramogos ne man ax.gif tongue.gif
Muka dėl kilimuko ardymo imk 4u.gif Tokia mezgėjų dalia mirksiukas.gif

Klausimas dėl miltukų : kiek laiko gėrei Muka? 0,5 metų ? ar trupiau ? Tai jei 0,5 metų nėra toks jau greitas efektas ... Nieko apie juos neišmanau , nesigilinau . 0,5 metų sėdus ant geros dietos be nutrūkimų ( vyno gėrimo ir tt ) tikrai būtų tas pats efektas. Man atrodo blink.gif Gal klystu ? PS aš to daryti negalėčiau ( miltukų dietos ) , mano šeimyna užmačiusi tokias nesąmones mane pas psichiatrą nusiųstu ... Jau dėl keto vaikas vis atskaito paskaitas , kad pasaugočiau inkstus ,pasiskaičiuočiau . Carnivore pasak jo dar blogiau ... O ką daryti kai būna šeimyniniai pietūs ? aš savo kokteilį geriu ? apsiverkčiau ... Ir net su drauge susitikus vyno negaliu įkalti ? Tai ne mano būdo žmogui. Vienžo , miltukai ne man. Smagu , kam padeda ....
Klausei Luety , kam jai svorį mest ... Galiu atsakyti apie save :
1. Sveikata: neįtikinsite , kad turint apie 20 kg antsvorio nekenki savo sąnariams, širdžiai ir tt.
2.Psichologinis pasitenkinimas... Kai sutari su savimi . Net keli nubyrėję gramai džiugina širdį . Lygiai kaip ir keli priaugti gramai prastina nuotaiką ir skatina valgyti dar daugiau - na kažkaip reikia numalšinti nepasitenkinimą savimi . Galima sūriu, vynu , šokoladu ar kt ....
3. Suknelės laukiančios manęs spintoj ... O tai vakare skaičiuoji ne avis negalėdama užmigti, o sukneles spintoj ir supranti , kad esi ta avis kuri į jas nebetelpa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS nuo lapkričio 3 dienos nubyrėjo 6 kg. nedaug . Bet aš nebuvau dora - vynu pvz. Susitikus su draugiais nenoriu aiškintis , kad dabar aš ant dietos ir vyno ni ni ... Noriu gyventi , o ne kankinti save . Jei keto rimtas tai nesinori nei valgyti , nei sadumynų . Po kokių 3 dienų ...
Atsakyti
Miltukai - 80 dienu minus 17.60, neskaitant, kad dar krito ir minus 4 kg, reziume 23.6 kg. Ar tai mažai? Man daug. Viskas įmanoma, bet kaip sakiau ne panacėja.
Dusia37 džiugu ir puikus rezultas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 11 28, 10:01)
Miltukai - 80 dienu minus 17.60, neskaitant, kad dar krito ir minus 4 kg, reziume 23.6 kg. Ar tai mažai? Man daug. Viskas įmanoma, bet kaip sakiau ne panacėja.
Dusia37 džiugu ir puikus rezultas  4u.gif

Muka nerealu 4u.gif
Atsakyti
Labos,pagaluau nelyja,saule sviecia,bet jau salta,brrr
Ot gera posta parasiau,visos sugryzo. biggrin.gif bigsmile.gif
Jau rasiau,kad uzsokau ant posto apie ta metformina.Ten gere nuo diabeto ir sukudo ir raso,kad turi toki efekta ir aiskina,ka jis blokuoja,kad kusti.O paklausiau todel,kad jus viska zinot bigsmile.gif Gerciau tikrai,jei butu panaceja.
As zmogus nekantrus,o ypac senatvej,motyvacijos mazai,storuliu saly gyvenu.Todel man miltukai tiko ir patiko,bet,kad subrange ziauriai dabar,o as nedirbu,labai taskytis negaliu.
Keto,kazkaip vis susilakau,giliai sirdy pamastau apie amziu ir riebalus-kazkaip ta teorija mane uzvaldzius giliai ir negaliu vis patiket,kad nekenkia sveikatai,nes visos versijos po kuek laiko ima kist.Inkstai mano silpni,pora stikliuku konjako ir jauciu dvi paras inkstus.
Siaip banguoju,kai valgau sokolada bigsmile.gif esu patenkinta savimi,svoris dzin,kai jo nera,vel dvejopai:norisi verkt,kad stora, bet ir sokolado noriu. bigsmile.gif Esu patapus mazu vaiku.Cia as atvirai taip.
Muka,ovala neriant yra grieztas stulpeliu pridejimas galuose,todel ir imeciau video,ten jau paskaiciuota ir nesvarbu siulu storis,schema ta pati,kaip ir apvalus beje.
Na,o mes mausim i soda svogunu sidint,cesnaku,nors oi kaip nenoriu,but gerai zuikius fotkint tokiu oru,nu bet reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 lapkričio 2019 - 11:09
QUOTE(Luety @ 2019 11 28, 11:05)
Keto,kazkaip vis  susilakau,giliai sirdy pamastau apie amziu ir riebalus-kazkaip ta teorija  mane uzvaldzius giliai ir negaliu vis patiket,kad nekenkia sveikatai,nes visos versijos po kuek laiko ima kist.Inkstai mano silpni,pora stikliuku konjako ir jauciu dvi paras inkstus.

Luety, keto mityboj konjako nėra, būk rami smile.gif. Riebalai tai gal gyvūninės kilmės inkstams labiau rizikingi, nu tai nevalgyk tų daug - daugiau augalinių naudok. O ir didelis riebalų kiekis reikalingas tik pradžioj, kol sotumo jausmas susireguliuoja. Per daug baltymų inkstams negerai - bet jų keto nėra per daug. Bet aišku, tavo teisė ieškoti pliusų, minusų, pasiteisinimų biggrin.gif ir tavo teisė rinktis smile.gif
Atsakyti
na kaip ir visur vienam padeda kitam kenkia tai kuom tie miltukai blogi tada? Keto ir ne keto inkstam ir t.t. o kur įrodymai, kad kasos veiklos neišbalansuoja...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 11 28, 13:19)
na kaip ir visur vienam padeda kitam kenkia tai kuom tie miltukai blogi tada? Keto ir ne keto inkstam ir t.t. o kur įrodymai, kad kasos veiklos neišbalansuoja...

Kuo man miltukai nepriimtini :
1. Nevalgai maisto: na 2,5 mėn atsisakyti toookio malonumo ? Sveikam žmogui ? Nei su šeima papietausi , nei su draugiais kavinėj prisėsi . Aš noriu gyventi , o ne kariauti su savo svoriu .
2. Labai mažai kalorijų ... Aš su keto valgau 1500-1800... Ir pamažu krenta. Mažo kaloringumo dietos dar labiau išbalansuoja ir taip suvarytą mano medžiagų apykaitą.
3. Na man bet kas perdirbto neatrodo sveika ... Argi aš kokia kosmonautė - pilna aplink maisto , o aš moku pinigus už sintetikos šedevrą ? kas vyksta mano žarnyne ? ką valgo geros ir blogos bakterijos 2 mėn ? Nežinau , nesuprantu aš jų veikimo principo ...
Keto ne panacėja . Yra 101 patarimas ir 101 dieta ... Svarbu nesilaikyti vienu metu trijų dietų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vienintelis miltukų privalumas - nereikia galvoti biggrin.gif

keto pliusai iš mano varpinės :
1. Energija
2. Nuotaika
3. Veido oda - ( man patinka komplimentai )
4. Baigėsi kojų tinimas ( visi batai laisvesni ), blauzdos pasitraukė net ... sunku suvokti , kad koja nuo 39 į 38 pasitraukė . PS - kad limfos pratekėjimas pas mane sutrikęs tai senai žinojau ... ir pratimus žinau - tik ne visada padarau . Vadinasi šita dieta tvarko ir limfos tekėjimą ?
Senai senai - prieš pradedant laikytis Paleo mano kraujo tyrimai buvo ne kokie : skydliaukė užsivedus, kepenų ir kasos fermetai ne normoje ... nepamenu jau kas ten buvo ne taip . Po metu 80/20 paleo ( primal ) viskas susitvarkė , ir kol kas jokių nukrypimų nėra . Keto iš rimto pradėjau bandytis tik šį rudenį . Šiaip maitindavausi be miltu , kruopų , cukraus ... Kaip man vaisių ir daržovių ėdikei tai tikras iššūkis keto .
PS dar vienas pliusas - JOKIO ALKIO !!! pareinu vakare namo ir suprantu , kad esu soti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 lapkričio 2019 - 14:06
QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 28, 14:56)
Kuo man miltukai  nepriimtini :
1. Nevalgai maisto: na 2,5 mėn atsisakyti toookio malonumo ? Sveikam žmogui ? Nei su šeima papietausi , nei su draugiais kavinėj prisėsi . Aš noriu gyventi , o ne kariauti su savo svoriu .
2. Labai mažai kalorijų ... Aš su keto valgau  1500-1800... Ir pamažu krenta. Mažo kaloringumo dietos dar labiau išbalansuoja ir taip suvarytą mano medžiagų apykaitą.
3. Na man bet kas perdirbto neatrodo sveika ... Argi aš kokia kosmonautė - pilna aplink maisto , o aš moku pinigus už sintetikos šedevrą ? kas vyksta mano žarnyne ? ką valgo geros ir blogos bakterijos 2 mėn ?  Nežinau , nesuprantu aš jų veikimo principo ...
Keto ne panacėja . Yra 101 patarimas ir 101 dieta ... Svarbu nesilaikyti vienu metu trijų dietų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Vienintelis miltukų privalumas - nereikia galvoti  biggrin.gif

keto pliusai iš mano varpinės :
1. Energija
2. Nuotaika
3. Veido oda - ( man patinka komplimentai )
4. Baigėsi kojų tinimas ( visi batai laisvesni ), blauzdos pasitraukė net ...  sunku suvokti , kad koja nuo 39 į 38 pasitraukė . PS - kad limfos pratekėjimas pas mane sutrikęs tai senai žinojau ... ir pratimus žinau - tik ne visada padarau . Vadinasi šita dieta tvarko ir limfos tekėjimą ?
Senai senai - prieš pradedant laikytis Paleo mano kraujo tyrimai buvo ne kokie : skydliaukė užsivedus, kepenų ir kasos  fermetai ne normoje ...  nepamenu  jau kas ten buvo ne taip . Po metu 80/20 paleo ( primal )  viskas susitvarkė , ir  kol kas jokių nukrypimų nėra . Keto iš  rimto  pradėjau bandytis tik šį rudenį . Šiaip maitindavausi be miltu , kruopų , cukraus ...  Kaip man vaisių ir daržovių ėdikei tai tikras iššūkis keto .
PS dar vienas pliusas - JOKIO ALKIO !!! pareinu vakare namo ir suprantu , kad esu soti.

Visus pliusus KETO punktus galėčiau išvardinti prie miltukų smile.gif nes lygiai taip pat krenti į ketozę ir nereikia sukti smegenų ką valgyti smile.gif Miltukų minusas brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 11 28, 14:29)
Visus pliusus KETO punktus galėčiau išvardinti prie miltukų smile.gif nes lygiai taip pat krenti į ketozę ir nereikia sukti smegenų ką valgyti smile.gif Miltukų minusas brangu smile.gif

Muka tu išbandžiusi žinai . Aš nepasirašyčiau , nes nėra MALONUMO . Valgymo malonumo ax.gif ax.gif ax.gif Ir gaminimo malonumo ax.gif ax.gif ax.gif Kur MB išsiųsti ? Aš taigi pareiginga žmona , 98 pr. dienų per metus pietus jam lieka pagaminti ( dirba tai jis namie ) .
Keto jei valgai ūkininko mėsą ir naminius kiaušinius irgi ne pigiausia ...
Negaliu komentuoti miltukų , nes nebandžiau . Kiek kalorijų gauni su miltukais per dieną ?

Miltukų vienas trūkumas - jų negali naudoti visą gyvenimą. Keto pliusas taip gali maitintis ... Su nukrypimais per atostogas pvz. Ir vyno truputi gali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 lapkričio 2019 - 14:56
QUOTE(Muka @ 2019 11 28, 14:29)

Aš tai iš principo negaliu valgyt KAŽKOKIŲ miltukų, kai yra normalaus maisto. Ir nesuprantu, ko Luety bijo ketogeninės mitybos, jei su miltukais ketozėj būti nebijo...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 11 28, 12:29)

Pritariu .

QUOTE(kavasucitrina @ 2019 11 28, 12:46)
Aš tai iš principo negaliu valgyt KAŽKOKIŲ miltukų, kai yra normalaus maisto. Ir nesuprantu, ko Luety bijo ketogeninės mitybos, jei su miltukais ketozėj būti nebijo...

as galiu,kad tik nereiktu sukty galvos,o ir svoris rieda be jokiu nukrypimu.
Minusas-drozia ateityje medziagu apykaita juodai.2x swedejau ant ju ir po to reikia baisiu pastangu,kad isjudint.O gal nemoku.
Bet vien tas,kad issimaisei isgerei ir soti,valgyt nenori,saldumynu nenori,o del draugysciu-galima pakentet,laikas trumpas.Del MB maitinimo,grieztai,as dietoj,o tu turi rankas,pasidarysi ka nori,niekas neuzrakiinta.
as nebijau but ketozej,bet bijau riebalu del kraujagysliu mano amziuje,kai ir sirdeles vainikines nebe naujos ir galvos ir kt.Bet,jei kristu taip,kaip su miltukais,tada varyciau ketoze uzsimerkus.
pasodinau svogumus,cesnakus,issiroviau poru,morku buroku,pastarnoku salieru.Gyvensiu.Apsiniauke po pietu,ko gero lis.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 28, 16:40)
as nebijau but ketozej,bet bijau riebalu del kraujagysliu mano amziuje,kai ir sirdeles vainikines nebe naujos ir galvos ir kt.

o tai iš ko tie miltukai? Kokios ten maistinės medžiagos? Faktas, kad angliavandenių nėra (beveik nėra), kitaip nebūtum ketozėj. Lieka baltymai ir riebalai. Kaip ir valgant normalų keto maistą. Ar ten išvis tik koks nors sumaltas popierius be kcal ir be baltymų + riebalų? Kokia tų miltukų sudėtis ir energinė vertė?
Atsakyti