Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 26, 14:56)
vakarų pasaulis išprotėjo su tuo vaikų perdėtu švietimu ...  Aš per sena, nesuprantu .
Imk brangioji 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėl vėžio ir mėsos ... Kenksmingiausia gyventi smile.gif

na jau tikrai blink.gif
Atsakyti
na ne tik vakaru,jau ir Lietuvoj kas dedasi su tuo lytiniu svietimu.Mokytojas turi but labai kvalifikuotas,labai subtiliai tai pateikt,ypac tokio amziaus vaikams,o musiskis isvis labai subtilus,jautrus tokiems dalykams.Labai grtazus berniukas\(nu cia as kaip ta peleda)ir atviras,jis prisiglaus,apsikabins,mamai pasakys,kad myliu,tokiame amziuje paprastai berniukai kitokie,atzaresni,o tas toks visciukas.Ir staiga jo iliuzinis pasaulis duzta,issikreipia del nekvalifikuoto medziagos pateikimo .Ir kas dabar atlygins zala,kuria ji padare to vaiko galvoj.Nezinau ar tevas sugebejo viskas suglostyt,pastatyt i savo vietas,nors,marti sake,kad snibzdejosi visa vakara,bendravo.Nu tikekimes,kad viskas bus gerai.As macuiau ta mokytoja,tai ji man panasi i kazkokia iskrypele,akys issproge,pati baisi,o cia reikia subtilumo,juk ne su suaugusiais,visko patyrusiais dirbi,o su vaikais,vienuolikmeciai pradeda brest,ir jei tu nesi kvalifikuotas medziagos pateikejas,gali iskreipt viska tame vaike.Ai,nezinau,gal as cia perdaug ipykus esu,bet kad dar du berniukai apsiveme,o ir mergaites ziaukciojo,tai gal tikrai kazkas ne taip buvo pateikta.Plakatas,plakatui nelygu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 26, 15:31)
na ne tik vakaru,jau ir Lietuvoj kas dedasi su tuo lytiniu svietimu....

Kai mokėsi mano panelė - tos paskaitos būdavo atsikrai , jei apie paketus ir tampaksus kalbėdavo . Vesdavo ne mokytoja , o kažkokia ten akušerė ? gygytoja? sesutė ? Vienžo žmogus turintis medicininį išsilavinimą....
Kaip yra dabar nežinau .

Atsakyti
Ka esate girdejusios apie tai?
https://www.ligos.lt...a-svoriui-/252/
Atsakyti
Labos smile.gif

Kaip miegu blogai eina sau o jau sapnai doh.gif galima statyti siaubo filmus... žodžiu kažkaip įdomiai čia ...
Mezgu vis po truputuką į priekį;)
Mergai kaip Kalėdų senio dovanas sekasi rinkti... man sunkiai verysad.gif
QUOTE(Luety @ 2019 11 27, 00:49)

Luety nieko nesu girdėjusi...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

O jau kavos grožis ax.gif Dėkui Muka 4u.gif
Luety nieko nesupratau iš to straipsnio , kažkokių vaistų reklama, 2014 metų . Vaistai diabetikams. Kaip ir visi vaistai mano manymu turi šalutinį poveikį . O piliulės kuri padėtų sulieknėti nėra . Jei tokią kažkas atrastų būtų turtingesnis už Bilą G. bet čia mano nuomonė - aš nesu nei medikė, nei chemikė, nei vaistininkė ... Mano durnu supratimu visi vaistai šalindami vieno negalavimo simptomus kai kuriems kitiems organams kenkia ... Inkstams ? Kepenims ? Skrandžiui ? PS kiek žinau beveiks visi vaistai nuo skrandžio rūgštingumo paankstina osteoporozę .. Kaulai pasidaro trapūs .

Muka parodyk savo mezginį ką ?
Aš vakar visai vėlai parsiradau - po darbų kirpykla, paskui sportas. Vėl nusikirpau labai trumpai .
Dėl kalėdinių dovanų :
Sesėms kaip visada dovana kuri užauga...
Vaikui jau nupirkau .
Dukrytei yra keletas norų - kažką išrinksiu .
O mudu su MB tai pasidovanosim sau kokią pramogą- taip nutarėm . Ar savaitgalį sanatorijoj ,ar bilietus į gerą spektaklį ...
Kol neturiu anūkų tai tos dovanos nėra labai sudėtingos smile.gif
Kalėdinių balių nebus ... tai sutaupysiu kirpykloms, manikiūrams, suknioms smile.gif

Atsakyti
Laba ryta,

nu jau oro slykstumas,turbut viso pasaulio krituliai islyja Anglijoj,o dar vejas siandien,o man reikia i sporta.
Del to metformino,paskaiciau vienam forume,kad skiria ji prie 2 lygio diabeto,bet jis sumazina svori blokuodamas kasos hautruma ir dar ten kazka,esme man ne ta,tiesiog moterys dalinasi,kad gydant ta diabeta,padejo sulieknet toms,kurioms niekaip kitaip jau nepavykdavo. biggrin.gif biggrin.gif
Muka,kava,kaip is pasaku salies. 4u.gif
Liko nunert zuikiui antram kepure,padaryt pompona,ir uzsakymai bus baigti.
Del Kaledu dovanu,pas mus banalu,anukai nori tik pinigu i vokeli,jie taupo savo nedidelius pinigelius,po to sudeda su gautais ir perka kuekvienas savo noru pirkini,tai man lueka tik graziai ipokuot vokeli.Su MB dar nenutarem ka ir kaip,sunui it marciai kuponai apsipurkt kur nors,broliui su broliene nedidele smulkmenele,lab tinka mano ranku darbo,jei tik spesiu.Done. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 27, 10:03)
Laba ryta,

nu jau oro slykstumas,turbut viso pasaulio krituliai islyja Anglijoj,o dar vejas siandien,o man reikia i sporta.

Luety siųsk lietaus Lietuvon . Tikrai trūkumas... Prūdelis nusekęs labiau nei praėjusį rudenį . (Čia mano kaime ) . Jei nebus daug sniego tai nelinksma ... neatsistatys požeminio vandens lygis.

Atsakyti
Luety, vis neiškenčiu, neįkišus trigrašio. Mano nuomone, vaistai yra ligoniams. Jei reikia, tai reikia. Bet reikia žinoti, ar tikrai reikia. Jei tavo "suvaryta" medžiagų apykaita, sako, keto mityba ją sureguliuoja. Aš tavo vietoj pabandyčiau, bet taip griežtai. Ir ne savaitę, o bent 2-3 mėnesius. Daug kam svoris nepajuda iš karto. O tu kai nekantri, tai meti viską dorai neišbandžius. Kitu atveju reikėtų ieškot ligų - skydliaukė ar kt. reikalai. O užsiimt saviveikla ir naudot vaistus... Nu nežinau, nežinau... Man tai absoliučiai nepriimtina.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 11 27, 10:12)
Luety, vis neiškenčiu, neįkišus trigrašio. Mano nuomone, vaistai yra ligoniams. Jei reikia, tai reikia. Bet reikia žinoti, ar tikrai reikia. Jei tavo "suvaryta" medžiagų apykaita, sako, keto mityba ją sureguliuoja. Aš tavo vietoj pabandyčiau, bet taip griežtai. Ir ne savaitę, o bent 2-3 mėnesius. Daug kam svoris nepajuda iš karto. O tu kai nekantri, tai meti viską dorai neišbandžius. Kitu atveju reikėtų ieškot ligų - skydliaukė ar kt. reikalai. O užsiimt saviveikla ir naudot vaistus... Nu nežinau, nežinau... Man tai absoliučiai nepriimtina.

4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 11 27, 13:12)

Laba, nors pati storulė, bet po kavos kiekvienu žodžiu pasirsšau.
Atsakyti
Labos smile.gif
Kike vakar nunėriau tiek išardžiau smile.gif bo perdaug padauginau akių tai kvarbatkuotas prasidarė kilimuks smile.gif
QUOTE(ate42 @ 2019 11 27, 15:55)
Laba, nors pati storulė, bet po kavos kiekvienu žodžiu pasirsšau.

O parbilo stora strina... nu nejuokink gerai ax.gif O šiaip sutinku... jeigu būtų išrasta piliulė tai nebūtų tiek daug nutukusių. Šiaip norisi greito rezultato tai yra miltukai tikrai geriati efektyviai, sveika nežinau man buvo sveika nes tikrinausi, kad ne panacęja irigi žinau, priaugama visur reikia pastangų jeigu ne eigoje, tai po to tikrai smile.gif
Luety dėl nori numesti svorio? Sveikata? Na tavo gym kiek supratuu suteikia sparnus:) Grožis? O tu labai labai simpatiška ir graži moteris smile.gif Tai dėl ko?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti