Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

mano 2018 metų žiemos nėrimas
vartotojo įkelta nuotrauka

Mėlynas su rudu iš virvelės su užpildu , juo labai patenkinta . Tvirtas stabilus . Pirtinis . Tas rūžavas skuduras... Guli miegamajam prie lovos .
PS pirtinis pataisytas - be tos durnos juostos , bo Luety liepė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Muka - aš 5 mm virvei naudoju 8 nr vašelį , nes laisvai neriu . Su 10 Nr gaunasi retas.
Atsakyti
Labos smile.gif
Ačiū mergučios už pamokymus reiks narplioti vakar tik pynute susrezgliojau o paskui top top namie ir žiū laiko nė smile.gif, bet tikari vašelis per storas virvukės 6-7 mm o vašelis 10 jaučiu koks 8 kaip rozas būtų smile.gif
Dusia37 man labai gražūs kilimukai ir man tokių aukštumų nepasiekti unsure.gif bet aš stengsiuosi ax.gif
Ate42 kaip išsirinksi technika mane pakonsultuosi dėl orkaitės maniškė naminė miršta toks jausmas unsure.gif
Kavos?
P.S. tokį turiu klevelį nuostabus kaip rudenį nusidažo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 lapkričio 2019 - 08:32
labas rytas,

Klevelis gražus 4u.gif Dėkui už kavą Muka.
Jatau jatau kaip šalta ... Padejuosiu , kad šalta ir tamsu . Liko mėnuo dienos trumpėjimo , 20 sustoja , o 25 pradeda ilgėt.
Luety ką žadi megzti ar nerti Kalėdom dovanų ?
Aš galvoju apie šalikus vaikams - na tuos persuktus begalybės . Tik kur gauti tiek laiko ? Du vakarai iškrenta sportui , dar darbas namie , dar žmonių reikia pamatyti kartais ... Kokį vakarą ir draugams paskirti . Šeštadienį turiu būti sodyboj , salierus susirinkti , ir porus... bent dalį sukrausiu į kibirą ir vešiu namo į nestiklintą balkoną .
Muka , viskas ateina per patirtį ... nenorėk , kad pirmas kilimėlis būtų tobulas . Aš vaikystėj nerdavau iš senų skurlių kilimėlius . Ir servetėlių ne 10 nunėrus smile.gif ir numezgusi virbalais - labai smagus būdavo užsiėmimas pamenu ... dabar nenorėčiau.
Na ką einam gaudytis iSafo galų ir PVemintis ... pasikeikiau buhalteriškai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
laba ryta,

Muka,aciu uz kava,o kleveliu pas mus tokiu daug,tik visa vasara jie buna arba raudoni,arba margi,cia kokia veisle nelygu.O va tu lietuvisku klevu-mazai.Man labai grazu musu klevai rudeni,jau tokios spalvos lapu buna grazios,kiekvienas lapas vis kitaip nusidazes.
Pas mus salta buvo tik 1 para,dabar jau atsilo ir vel pareina daug lietaus.Dabar jau reiks gaudyt gera ora,kad pasodint svogunus ir cesnakus.
Nunersi ta kilimeli,juoko darbas siais laikais ir schemos ir video,ir aklas gali nunert.
Kaledoms reik daug kepuriu,kojiniu,bet kada????Siandien baigsiu galutinai jau viena zuiki,liko dar vienas,pradet nuo A ir baigt ant Z.Kol kas uzsakymu neturiu daugiau,etsej nupirko lele,ten pradeda istustet,o as nebeturesiu greit kuom papildyt.Tiesa,leliu ten dar nesudejau,nu irgi reikia laiko.
Emailas sprogsta nuo laisku,ner kada skaityt,patikrinu tik svarba ir viskas.Masinos draudimas reikia atnaujint,bet labai daug darbio internetu,nu bet ta tai jau reiks skubiai.
Isgeriau kava ir kimbu i darba.
Atsakyti
Labos smile.gif
Vakar nusipirkau vašelį ir ką sulaužiau doh.gif agrubnagė ir tiek verysad.gif bet dabar pradėjau nerti standžiau tai net pirštus skauda tai jo gaunasi tai jau kaip dratas mezginys standus toks stačias smile.gif O jau apie spalvų derinimą nešneku ką turiu tą sunersiu o jau paskum kada nors bus ir levelis kitas, nes pirkau likučius tai įsivaizduokite kokio margumo turiu siūlų tai ax.gif ale bus gerai smile.gif
Dusia37 tau taip gerit sukrįžminimą padaro... mano tai ne verysad.gif žiūrėk galai išlys tik pirmadienį smile.gif
Klevelis mano gal irigi būtų rausvas ale jis auga pavėsyje tai tik rudenį nusidažo raudonai smile.gif ir jau didleis mano ūgio smile.gif Gavau amarilio svogūną dovanš, kaip tulpes pirkau, kaži ar seklaiia sodinti ?
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Muka būna Norfoje metalinių vašelių, esu pirkusi smile.gif ne visose žinoma... PS mozoliai , pūslės būna nuo nėrimo mezgimo pradžioj ... Ir ranką būna skauda nuo mezgimo - nėrimo . Įprasi bus viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė , kad pradėjai 4u.gif
I-safus sumėtė, tik kai kurie nedeklaravo , nes pratęsė iki 25 dienos.
Vakar vakare vos nežliumbiau ir nuovargio , pasiutimo , ir kitų žmonių ištisinio klaidų taisymo ...
Šiandien Lietuvoje **** kaip šalta ... O aš vakare važiuoju į kaimą . Pirtin . Labai reikia nuovargį nuplauti .
Gražios ir sėkmingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 lapkričio 2019 - 08:34
QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 22, 09:33)
Labas rytas,
Muka būna Norfoje metalinių vašelių, esu pirkusi smile.gif ne visose žinoma... PS mozoliai , pūslės būna nuo nėrimo mezgimo pradžioj ... Ir ranką būna skauda nuo mezgimo - nėrimo . Įprasi bus viskas gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Šaunuolė , kad pradėjai  4u.gif 
I-safus sumėtė, tik kai kurie nedeklaravo , nes pratęsė iki 25 dienos.
Vakar vakare vos nežliumbiau ir nuovargio , pasiutimo , ir kitų žmonių ištisinio klaidų taisymo ...
Šiandien Lietuvoje **** kaip šalta ... O aš vakare važiuoju į kaimą . Pirtin .  Labai reikia nuovargį nuplauti .
Gražios ir sėkmingos dienos  4u.gif

Aš gal ryt važiuosiu reikia katina pašerti unsure.gif o dar ir šiltnamyje vazonai su palergonijom mamukui vešiu į laiptinę o gal ir žiū pirti MB užkurs jeigu pasiliksime miegui smile.gif
Dusia37 čiupk 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Muka,saunuole.Zinoma,malonuma patirsi tik nunerus is virvuciu,cia ne siulai,su jais nelengva nert.Jei labai trina pirstus,dek pleistra iskart ,kad apsaugot nuo pusliu.As kaires rankos rodomaji pirsta vis nubadau vaseliu,tai daznai neriu ji uzklijavus.
Nuneriau naujo zuikio galva,kliente norejo tokio pat,koki jau jai issiunciau,o man atrodo,naujasis gavosi didesne galva,daug didesne,noriu nert tikslai,kaip ji nori,ir paprasyt,kad pamatuotu galvos apimti,bet ji internete buna iki 2-3,o paskui ilgai miega.Nervuojuos,kad dirbt negaliu. ax.gif tongue.gif
Pas mus lietus parejo,nu kaip be jo? bigsmile.gif bet ne salta-9=10 silumos.
Gerkle,nosis,kosulys dingo,savaite be sporto,jau ilgiuosi,antradieni pradedu vel.
Muka,o LT tie kleveliai gerai ziemoja?Man jie tokie svelnumo isikunijimas,graziai sakojasi,dideli neauga.Pavesyje jie buna zalesniais lapeliais.
Uzsisakiau is iherb vit D ,MB nori pagert,jauciasi kazkaip pavarges,bet jam sunkiau,jis neturi hobio,ebay darbus sustabde,tai dabar neturi kuom uzsiimt,prisigalvoja visokiu gydymu saves,reik nereik.Dabar gers zelatina tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Geros dienos.
Papildyta:
Apie amarili klausk Ates,ji meistras,pas ja balti nuostabiai zydi.Siaip mes esame augine ,tai sodint iki puses bulveles i zeme sodindavom,kad virsune,kur lys lapai ir ziedas,but graziai laisva.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 22, 11:22)
Labas rytas,

Muka,saunuole.Zinoma,malonuma patirsi tik nunerus is virvuciu,cia ne siulai,su jais nelengva nert.Jei labai trina pirstus,dek pleistra iskart ,kad apsaugot nuo pusliu.As kaires rankos rodomaji pirsta vis nubadau vaseliu,tai daznai neriu ji uzklijavus.
Nuneriau naujo zuikio galva,kliente norejo tokio pat,koki jau jai issiunciau,o man atrodo,naujasis gavosi didesne galva,daug didesne,noriu nert tikslai,kaip ji nori,ir paprasyt,kad pamatuotu galvos apimti,bet ji internete buna iki 2-3,o paskui ilgai miega.Nervuojuos,kad dirbt negaliu. ax.gif  tongue.gif
Pas mus lietus parejo,nu kaip be jo? bigsmile.gif bet ne salta-9=10 silumos.
Gerkle,nosis,kosulys dingo,savaite be sporto,jau ilgiuosi,antradieni pradedu vel.
Muka,o LT tie kleveliai gerai ziemoja?Man jie tokie svelnumo isikunijimas,graziai sakojasi,dideli neauga.Pavesyje jie buna zalesniais lapeliais.
Uzsisakiau is iherb vit D ,MB nori pagert,jauciasi kazkaip pavarges,bet jam sunkiau,jis neturi hobio,ebay darbus sustabde,tai dabar neturi kuom uzsiimt,prisigalvoja visokiu gydymu saves,reik nereik.Dabar gers zelatina tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
Geros dienos.

Auginu ne pirmus metus, tai žiemojo. Vieni labai smulkiais lapukais tai tas numirė, o va šitą jau senai turiu, bet viso grožio nesimato, nes užgožia milžiniškas graikinis riešutas...pirkau nukainota tai ir įkišau, o jis ėmėm ir prigijo wub.gif
Atsakyti
Taip jau buna,pardese juos atveza su lengva netrasia zeme,kad daug nesvertu,o ir gera zeme kainuoja,taip sakant i prekybini ipokavima ir jie ten tik gyvena trumpai,kol tikimasi parduos greit,o pirkus,visada reikia persodint i tinkama zeme.Tai,kai ilgiau mnenuperka,augalai ima mirt,o gave tinkama zeme atsigauna.
Atsakyti
Luety iš virvelių labai smagu nerti - labai greitai neriasi . Tik reikia kažkiek įpratimo . Muka matysi viskas pavyks ... pradžia visada sunku .
Atsakyti
Labos smile.gif

Žemelė sode jau pašalusi vos inkišau dekoratyvinius česnakiukus( kaip neimti nuolaidos buvo doh.gif ) bet jau viskas daugiau nieko nekišiu nepasėjau rukolos šiltnamyje na liks pavasariui ax.gif Kažkaip smagu pirtelę MB pakūrė( kitaip neišbūtume name, nes tik nuo jos šildomas) tai be stresų pašildžiau savus lašinukus smile.gif
Nežinau gaunasi man tas kilimas kietas labai, bet po truputuką į priekį. Ar smagu nežinau nekaifuoju unsure.gif bet gal po to bus vis geriau ir geriau smile.gif
Kavos?
Atsakyti