Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 11 20, 11:27)
Kosmosas  blink.gif  huh.gif

Luety prašom video ar aprašymą to Kosmoso . Net įdomu pasidarė smile.gif

Man teko pasižiūrėti video apie švedišką raštą, bo pamiršus buvau kas kaip ...
Atsakyti
Duona neskani šlapia kaip muilas o dar su avokadu boze boze siaubas ... fek... nekepsiu.. ką daryt su likusią kiba pjaustyti ir ant griliuko....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 11 20, 09:27)
Kosmosas  blink.gif  huh.gif

https://www.youtube....h?v=XvasZ7eX6Nc jokio kosmoso.Cia,kaip mama ismoke,kabint siula is virsaus ar apacios.As ismokinta is apacios,tai is virsaus kabint man kiek neiprasta,ir kai to reikia,turiu labai susikoncentruot,kad vel uzsisvajojus,neimciau nert yprastu budu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 20, 13:32)
https://www.youtube....h?v=XvasZ7eX6Nc  jokio kosmoso.Cia,kaip mama ismoke,kabint siula is virsaus ar apacios.As ismokinta is apacios,tai is virsaus kabint man kiek neiprasta,ir kai to reikia,turiu labai susikoncentruot,kad vel uzsisvajojus,neimciau nert yprastu budu.

O aš mezgiau iš apačios, bet kabinau tik vieną pynės siūlą, tai agvosi tokia pynutė... gal blogai dariau ? Bože bože aš ir vašelis... vsio stogs čiuožia karsta.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Luety dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Žinosiu , jei kada imsiu žaislus nerti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kai anūkų sulauksiu , ką čia gali žinoti ax.gif tongue.gif ax.gif

Muka būtinai kabink per abi pynutės akis ! Tvirtumo kilimėliui reikia.
Atsakyti
kai nusineri pynuyte kilimeliui ovaliam,tai kabini tik viena pynutes kilpa,virsutine,o paskui eini aplink ir kabini antra kilpa,o kai jau apejai 1x aplinkui,tada jau kabini abi,tiksliau po pynute susidariusioj skylutej.Gali ir viena kilpa kabint,taip sakant i viduri pynutes,bet gausis skystesnis nerinys.Ziurint baisu,o kai dirbi ziuredama,stabdai kadra,kartoji ir ismoksti.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 20, 13:54)
Luety dėkui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Žinosiu , jei kada imsiu žaislus nerti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kai anūkų sulauksiu , ką čia gali žinoti  ax.gif  tongue.gif  ax.gif

Muka būtinai kabink per abi pynutės akis ! Tvirtumo kilimėliui reikia.

o aš mislinau grąžiau ax.gif gerai kabinsiu per du smile.gif o tu su vienu užmetimu darai?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 11 20, 10:56)
o aš mislinau grąžiau  ax.gif gerai kabinsiu per du smile.gif o tu su vienu užmetimu darai?

As neneriu kilimu,as tik paaiskinau nerimo ovalu technika.Su vienu ar su dviem uzmetimais,tai as prasinerciau pynute is kokiu 10-15 kilpeliu ir pabandyciau be uzmetimo,su vienu uzmetimu ir su dviem,kad paziuret,kas man labiau patiks,tada pabandyciau ismokt isgaut ovala tais rastais ir paziuret ant posukio,kuris rastas ziuresis graziau,tokiu pavyzsdeliu butu 3,o kai nuspresciau koks man labiau patinka,isardytu pavyzdeliu siulus,panaudociau apdailai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 20, 14:05)
As neneriu kilimu,as tik paaiskinau nerimo ovalu technika.Su vienu ar su dviem uzmetimais,tai as prasinerciau pynute is kokiu 10-15 kilpeliu ir pabandyciau  be uzmetimo,su vienu uzmetimu ir su dviem,kad paziuret,kas man labiau patiks,tada pabandyciau ismokt isgaut ovala tais rastais ir paziuret ant posukio,kuris rastas ziuresis graziau,tokiu pavyzsdeliu butu 3,o kai nuspresciau koks man labiau patinka,isardytu pavyzdeliu siulus,panaudociau apdailai.

Omg dar pavyzduko šakės man verysad.gif ...
Aš padariau pynutę ir tada sukau aplink, kaip priėjau krašta padariau į vieną kilputė pora kišimų ir taip man plėtisi ovaliukas kraštuose:)
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 11 20, 12:56)
o aš mislinau grąžiau  ax.gif gerai kabinsiu per du smile.gif o tu su vienu užmetimu darai?

Kilimus neriu be užmetimo . Žemu stulpeliu . Tvirtesni gaunasi .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 20, 11:13)
Kilimus neriu be užmetimo . Žemu stulpeliu . Tvirtesni gaunasi .

Pritariu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Muka nerdama fotkink jei kas neišeina - kiek galėsim tiek patarsim su Luety . Svarbiausia pažiūrėk filmuką , kaip platinti : laikykis instrukcijų , kad nesibanguotų ir netrauktų . Aš kai nemažai nėrusi tai turiu šiokį tokį pajautimą ...
Atsakyti