Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Pas mane orkaitė su taimeriu . Kai vaikai namie buvo labai patogu - šiltus pietus rasdavo . O dabar nelabai ir reikia mudviems . Kaitlentė indukcinė . Man labiau patinka nei elektrinė. Apie kenksmingumą nieko nežinau . Dujas mano namuose negalimos, nėra. Šaldytuvas - Boch... Orkaitė, kaitlentė ir garintuvas Gorenje. Mikrobangė net nežinau kokia, jau nepamenu ... Man ji nereikalinga namuose smile.gif Labai retai naudoju . Darbe pietukus šildausi , kitos galimybės nėra.
PS vieninteliu sprendimu kuriuo džiaugiuosi savo virtuvėje - orkaitę dėjau ne po kaitlente, o aukščiau . Smagu - kai nereikia tikrinti gulint ant grindų ar pyragas jau iškepė ar dar ne .
Kol kas viskas veikia , nusiskundimų neturiu ...
Mano jau senai pirkta , prieš 6 metus . Visko naujo atsirado .
Atsakyti
Labos smile.gif

Tulpės sukištos vos radau kur nes virs 300 svogūnėliu kaip ir sakiau besotė visakame verysad.gif
Šiandiena mokymuose nepelno siekiančios mano silpnoji vieta ... o ir pasikeitimų vėl nemažai smile.gif
Geros dienos smile.gif
Atsakyti
Laba rytas ,
Atnešu kavos .
vartotojo įkelta nuotrauka

Mėgstu kavą gerti iš didesnių puodų .
Muka sėkmės moksluose . Toks jau tas mūsų darbas, keičiasi ir keičiasi ... Kaip MB su ausimi ? Atitaikė daktarai vaistus ?
Luety kaip tavo šventė? Kaip sveikata ? Virusas nepaguldė ?

Mano savaitgalis ramybės oazė. Tokio jau nepamenu . Dviese su kate . Pamezgiau , namus susitvarkiau , išsiskalbiau ... Su drauge susitikau . Pasivaikščiot po rajoną išėjau . MB tai komandiruotėje ax.gif Ir jau norėjau eiti į darbą, nes dar vieną dieną megzti jau būtų nusibodę smile.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos,

o man tokio savaitgalio,kad nepamegzciau nei linijos,tai jau neprisimenu irgi biggrin.gif biggrin.gif
anuke dar buvo pas mus penktadieni,nes mokykla nedirbo,o paskui ir sekmadieni,nes tevai dirbo biggrin.gif biggrin.gif Restorane labai puikiai,smagiai,su lietuviska ilgiausiu metu daina.Restoranas pilnut puilnutelis,speja kas iseit,jau laukia uz duru kiti.Tai mus nustebino,kiek daug anglu vakarais sedi restoranuose.Kontingentas ivairus,bet vyrauja pensijinio amziaus ir vidutinio.Po to kas norejo,apie 23 val dar ejo pajuriu pasizmonet,as jau vaziavau namo,po tiek vaisiu nieko nebenorejau.Torta gamino vietine latve,gana skanus,barmenai atsiklause issinese supjaustyt skiltelem ji ir atnese po skilrtele lekstutese,o po to net keli ejo klaust kas gamina bigsmile.gif bigsmile.gif ragavo neatsiklause bigsmile.gif bigsmile.gif sake,tokio skanaus nera valge.Nu angliski tortai labai sausi,tai tikiu,jog sis patiko.
Labaui nustebino broliene,atveze man kalendoriu kitiems metams su musu nuotraukom ir nuotraukytem langeliuose visos gimines pamenesiui,ta diena,kada gime.Nebuvau macius,sauni dovana,idomi,netiketa.
Sekmadieni pas mane pietus buvo.Kadangi visi savi,tai nieko ypatingo,butternutai ir cukiniju rateliai ,kimsti su maisytu kalakuto ir kiaulienos farsu.MB padaza padare su grybais ir ciberzole,dar vegetares dvi turim,tai joms kimsau su ryziais,morkom,paprikos gabaliukais,sumaisytais del kibimo su kiausiniu,sake irgi,kad skanu.Butternutai labai patiko,kaip naujove,liepe MB kita meta pasodint daugiau,o cukinija irgi skanu,man net skaniau ziedeliai,negu laiveliai.Tai va,viskas baigesi jau sutemus,o si ryta anksti brolelis jau isskrido i LT.Apie 9 ryto turetu leistis jau musu laiku.
Dusia,spek ar man pervede uzsienio ismoku tarnyba pinigus i Revoluta? biggrin.gif biggrin.gif siaubas,kaip dirba .Pervede i Luminor uzblokuota saskaita,nors buvau issiuntus laiska,pries tai suderinus viska,kad viskas but gerai is mano puses ir laiska registruota,ir rodo jog gauta 26 spalio atrodo,o pervede i sena saskaita ir viskas.Emus aiskintis kodel,paprase mano registruoto laisko siuntos numeri,(gerai,kad siunciau registruota,dar diskutavom su MB ar reikia,nes i LT £6,ne pigu)kai daviau numeri,tai tyla buvo 4d,jokio emailo.Vel pakartojau uzklausima,dar viena diena tylos.Po to atsakymas,kad viskas gauta ir bus padaryta kita menesi.Nei kodel,nei atsiprasau,nieko.Padekojau emailu,tai gavau kita atsakyma,kad atsipraso uz nepatogumus,bet kokios priezastys taip ir nenurode. bigsmile.gif bigsmile.gif Pensija isaldyta iki kol as atskrisiu kada i LT. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Pasiseminaravau tipo jau geriau smile.gif na nieko mokinsimės būrti : )
Dirbu su akinaiis jklmn kaip galva sukasi verysad.gif na bet reikia pratintis kitaip nebus smile.gif Atėjo jau siūlai tai ką mergai mokinat mane megzti kilimą kur kokie video nes schemos man pauksčių kalba :)Noriu ovalaus arba tokio kaip takelio apvalus nelabi tiks nebent reikės daryti cielus 2 smile.gif
Dusia37 MB atitaikė vaistus, bet kepenū fermentai kaip kurie 4-5 kartus viršija normas na žodžiu gydom kitą verysad.gif
Luety juokas pro ašaras tipo LR tave privertė pataupyti... smile.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Muka , gal pagelbės ?
Ovalus .
Aš neriu pagal intuicija, nes gyvenime ne 10 visokių servetėlių nunėrus ir tt.
Vakar pabaigiau senai užmestą megztuką dukrai . Liko apdaila... buvo numegztas visas tik likę rankovės, tai savaitgali pamezgiau smile.gif Taigi mėgėja per žiemą numegzti puse megztinio ir puse šaliko smile.gif Kaip reiks apdailą padaryti nežinau - geriau kitą numegzčiau ... Aš priekabi, siūlai stori , vargo bus ... Pažiūrėjau probėgom filmukus rusų kalba apie kardigano mezgimą. Pridėta tokių bobišku su pyne ant krašto - man nepatinka ... Jaunai panai netiks smile.gif reikia tokio biški kreizi ... Gal atkasiu kažką . Mezgimo manija užpuolė mane .
Muka, kepenų fermentai gali būti pakitę dėl antibiotikų . Ką daryčiau aš : sodinčiau ant dietos - jokio alkoholio , jokios kavos , mažai keptų dalykų ( apskrudusiu ). Jokių lengvų angliavandenių ( cukrus labiausiai kenkia kepenims, labiau už alko ) . Ir mėnesį laiko gulimas rėžimas- kepenys mėgsta poilsį - po 14-16 valandų lovoj . Po mėnesio kartočiau tyrimus ... Kodėl taip kalbu - mano sesei buvo bėdų su kepenimis. Kol būdama biliotenyje judėjo po namus - rodikliai tik blogėjo . Kai atsigulė - per mėnesį rodikliai grįžo į normą . Tai tik mano patarimai ... O ką gydytojai kalba ? Dėl ko ? PS reiktų visokius vitaminus, papildus ir tt nuimti ( ne gydytojų paskirtus ) . Tai gali provokuoti "padūkusias " kepenis ... KO gi jos taip užsivedė ? Mano sesei buvo autoimuninis "išprotėjimas " . Ilgai gėrė prednazeloną . Šiai dienai viskas puiku , vaistų nebegeria ... Buvom išsigandę .

Luety dėl Sodros užuojauta . Valdininkai visur valdininkai verysad.gif Liūdna .

Man nebebūna skanių tortų smile.gif nepamenu kada valgiau... Ir kas baisiausia visai visai nenoriu smile.gif
Na dukros parvažiavimui badysiu iškepti Keto Kuršėnų vyniotinį ... Gal bus valgančių smile.gif O dabar pasižiūriu į tuos keto kepnius ir suprantu , kad nenoriu ...

Gražios ir darbingos dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 lapkričio 2019 - 10:09
Labukas,

kaip pas mus salta...brrr,apserksnyje viskas.Sake minus 3,gal isdves visokie kenkejai.
https://www.youtube....
rusu kalba video apie ovalius kilimelius.

https://www.youtube....
cia laisvo stikliaus kardiganai,gal ka rasi,Dusia.

Na o as darau uzsakymus,reikia pabaigt sia savaite butinai ir imtis Kalediniu dovanu.
Del sodros,tuscia ju,isgyvensim,tik prie tokios infliacijos,kol as atsirasiu Lietuvoje,nuvertes mano pensija.
Muka,del kepenu nieko nezinau,nesu niekada tyrusis ir susidurus,cia turebut misija neimanoma tokio tyrimo,nezinau,kiek indikaciju turi tam but,kad itikint seimynista,jog reikia tirt kepenis.
Man tai buna skaniu tortu,bet sis buvo kazkaip yprastas,lyg slapias medutis viduj,nieko nestebinantis,nes as tos gamintojos jau trecia torta ragauju,tai skiriasi tik papuosimas.Anglam patiko,ju gaminami labai sausi buna.
As turiu likusio farso nuo sekmadienio,turiu dar cukiniju parnestu,nezinau ka cia reik pietums sumeistravot dar kitaip.Reikia sunaudot likucius.Nors as nebenoriu jokiu mesu,nezinau kartais nei ka begamint.Kai taip nutinka,nieko negaminu,.MB neapsikentes but alkanas eina pats kazka kurt,tada man svente,kai kitas pagamina,visada skaniau.
Atsakyti
Lueti man tai sriuba sueitų ... Pakepini faršą, pili sultinio , saliero , cukinijos ir kt daržovių ko randi smile.gif Gaminu , nes kai nepasigaminu šilto ir mėsiško maisto prisivalgau bele ko . Ir daug . O aš dabar doros kelyje .
Brangioji mačiau tuos video ... viena bėda su tokiu mezgimu man : reikia sėdėti prie kompo , reikia skaičiuoti... o aš mėgstu lovoj su kate susirangyti , žiūrėt melodrama puse akies ir megzt smile.gif Susiimsiu gal ... Žinau , kad vieną numezgus visi kiti bus lengvi smile.gif

Ps dalinuosi puikiais vasaros paruoštukų panaudojimais : maliau pomidorus su žolėm ir česnaku ir šaldžiau . Tai kepdama kiaulienos sprandinę užpyliau , puikaus , kitokio skonio kepsniai 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Vakar dariaus atrakciją MB mezgiau biggrin.gif nematęs jis manęs vašelio beleiakančios o virbalus irigi matė prieš 24 metus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taigi nėriau bis.gif ar patiko nežinau nes išardžiau per skystai paėmiau vašelis pers stambus arba reiks plonesnio ieškoti arva daugiau pirmą akį suspausti smile.gif
Mano paruoštuko panaudojimas balandėliai įdaras grybai ir faršiukas, apkepinu ir užpilu makaloše ( pomikai, žolė, paprika)
Tipo vakar kepiau duona pagal "pirmą šaukštą" na man pluta atsiskyrė ir vidus lipnus dar neragau bus pietum su avokado kaiušinių salotomis nu užsimaniau labai smile.gif
Ačiū mergučios už nuorodas užvedėte ant kelio.. Luety eina sau kokiš ten grožybių ir su raštais ir t.t. man levelis turbūt nepasiekiamas smile.gif
Kavos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 20 lapkričio 2019 - 07:59
Labas rytas,
Imu kavos 4u.gif dėkui Muka 4u.gif
Paruoštukai liuksusinis dalykas smile.gif O šaldytus pomidorus su žolėm ir česnakėliu dariau pirmą kartą .
Vakar MB parsirado iš komandiruotės tai priviriau sriubos katilą. Šiandien į darbą atsinešiau , ragausiu smile.gif Duona ko tai visai nevilioja manęs paskutiniu metu , kuo labai džiaugiuosi ax.gif tongue.gif Pasakyk Muka ar skani ?
Luety Lietuvoj mokėk pinigus - kraujo tyrimų gali pasidaryti kokių tik nori . Teko pora kartų lankytis tose privačiose klinikose buvau nustebusi kiek žmonių . Gerai apsirengusių vyruku smile.gif O paprastoj poliklinikoj irgi gali dasimokėti ir padarys tau ko nori ... Arba gali eiti į privačią .
Ps žaidžia darbdaviai draudimais , kuponais ir tt... Manau . Čia jau buhalteriniai dalykai , kaip išmokėti premijas metų gale ir pabėgti nuo mokesčiu biggrin.gif .
Vakar tokia joga stipri buvo , kad nei kojyčių nei rankyčių ... Šlapia išėjau namo smile.gif o šiap tai mirtinai reikia masažo gero - vieną petį paskauda ir vieną koją per jogą traukė ... kažkas paspausta mano kairėj pusėj , jaučiu . Jau pati nesusitvarkysiu , teniso kamuoliukai nepadės... giliau . Reikia tvarkytis, kol neprisidariau bėdų . Gal kitą savaitę rasiu laisvą vakarą... Turiu gerą masažistę, tik skaudžią biggrin.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Muka,sveikinu su pirmu blynu.Toliau bus geriau.As irgi,net dabar isardau,jei kas netinka.Tokia mezgeju dalia.Atrasi savo nerimo tankuma ir bus gerai.Paprastai,pradedant video nerima,pasakoma,kokio storio siulai ir kokio storio vaseli mezgeja naudoja.Nebutinai ta kilimeli nert,bet bent susirast ,nusistatyt,koki vaseli tinkamiausia tau reikia tavo virvuciu storiui.Buna,kad raso ant siulu etiketes kokio storio siulai pagal metraza ir koks vaselis jiems reikalingas,bet as tada imu 1-2 nr mazesni vaseli,nes mano nerimas nera tankus,o kad ji sutankint,padeda vaselio storio parinkimas ir dar nerimo budas kryzeliais,o ne varnelem,kaip liaudiskai issireiskiama.Kryzeliais neriant,siulas kabinamas pries istraukiant per aki,is virsaus,o jei varnelem,tai yprastu budu -is apacios.Kai reikia tankiau,as neriu kryzeliais,ir nerinys buna lygesnis,nesisuka eilutes taip stipriai,kaip varnelemis.
Vakar MB isvire darzoviu piure sriuba,su likusiais butternutais,salierais, brokoliais ir t.t.Labai skaniai valgem,ypac as,nes ne as dariau. bigsmile.gif Ir frikadeles tiko labai.
O as neriau visa diena,jau baigiau beveik nerima,reikia dabar sutvarkyt,siulu galiukus paslept,islygint,privest prie prekines isvaizdos,taip sakant. bigsmile.gif ir sulaukus pritarimo,kad klientei patiko,bei jhos piniguciu,issiust.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 11 20, 12:17)
Labas rytas,
Muka,sveikinu su pirmu blynu.Toliau bus geriau.As irgi,net dabar isardau,jei kas netinka.Tokia mezgeju dalia.Atrasi savo nerimo tankuma ir bus gerai.Paprastai,pradedant video nerima,pasakoma,kokio storio siulai ir kokio storio vaseli mezgeja naudoja.Nebutinai ta kilimeli nert,bet bent susirast ,nusistatyt,koki vaseli tinkamiausia tau reikia tavo virvuciu storiui.Buna,kad raso ant siulu etiketes kokio storio siulai pagal metraza ir koks vaselis jiems reikalingas,bet as tada imu 1-2 nr mazesni vaseli,nes mano nerimas nera tankus,o kad ji sutankint,padeda vaselio storio parinkimas ir dar nerimo budas kryzeliais,o ne varnelem,kaip liaudiskai issireiskiama.Kryzeliais neriant,siulas kabinamas  pries istraukiant per aki,is virsaus,o jei varnelem,tai yprastu budu -is apacios.Kai reikia tankiau,as neriu kryzeliais,ir nerinys buna lygesnis,nesisuka eilutes taip stipriai,kaip varnelemis.
Vakar MB isvire darzoviu piure sriuba,su likusiais butternutais,salierais, brokoliais ir t.t.Labai skaniai valgem,ypac as,nes ne as dariau. bigsmile.gif Ir frikadeles tiko labai.
O as neriau visa diena,jau baigiau beveik nerima,reikia dabar sutvarkyt,siulu galiukus paslept,islygint,privest prie prekines isvaizdos,taip sakant. bigsmile.gif ir sulaukus pritarimo,kad klientei patiko,bei jhos piniguciu,issiust.

Kosmosas blink.gif huh.gif
Atsakyti