Labas rytas,
lyja,salta,as snargliuojuosi,naktis -pragaras,atvira burna kvepuot nemoku. ;oh; ;oh;,
nu cia tik laikinas sutrikimas,praeis.
Va jums ,ziuriu,daug rintesnes ligos.
nepasiduokit,mergaites,viskas praeina,svarbu tempt save uz ciuprynos,kaip Ate sako,niekas kitas nepades.
Mano baisiausio gyvenimo periodu labai padejo drauges ir kazkiek alkoholis ir edimas,likes vienas is malonumu.Edziau ,uzgerdama konjaku
nu ne iseitis,ne pavyzdys,ir ilgai taip nebuna.
Radau uzsiemima,pasineriau i darba,o istikro,reikia tik islaukt,kol visa tai pasibaigs,nes viskas turi pabaiga ir imt ziuret i nemalonius daluykus kitaip,lengviau,ne kaip i pasaulio pabaiga.Tas man labai padejo,bet reikia to ismokt,mokyrtis,noret to.Viskas musu samonej gi.
Esu daufg isgerus papildu,gyva.Ypac,kai atvaziavau i UK.Bet tame periode ir reikejo(stresas,antroji paauglyste(graziai cia Ate pavadino),darbas,kokio niekada nebuvau dirbus,gyvenimo salygos.)Papildai,galvoju padejo isgyvent.Del koju raumenu traukuliu-tai mano fitnes destytoja sako,kad jas traukia,kai mazai skyscio isgeriam.Man nustojo traukt sportuojant ir geriant vandeni,as jo nedaug isgeriu,bet daugiau,negu anksciau.Ier butinai puilna stikline,einant miegot.Ne ryte,kaip visi,bet einant miegot.(as vezys,jei ka,pas mane viskas atbulai
)
Laukiu,vel anuke atves,siandien mokykla uzdaryta,kazkokia pizamu diena,o dar ir pakosti ir oras baisus,te palepina dar.Sirgsim abi.
O jus,keiskit poziuri i sirtuacijas,per prievarta,perlipant per save sau nebudingu budu,sypsokites,nepykit nei ant ko,gyvenimas taps sviesesnis.Buckiai.
Papildyta:Uzmirsau apie technika savo trigrasi ikist.
Saldytuvas,jei 2 i viena,tai kad butu atsildymo automatine funkcija abiem kartu,Nes mano automatinis issivalymas,ar kaip ten, tik saldytuvui,o saldikli,neisjunges saldytuvo,neatsildysi ir tai labai blogai,sukelia man sunkumu.
Mikrobange su defrost butinai.
Visi bega prie moderniu virykliu,o anglai gryzta prie dujiniu.Pastebekit virimo laidas,jei jos nereklamuoja virykliu,tai visi geri virejai daro patiekalus tik ant duju,o orkaites elektrines,man butina su griliu.Skalbianke su dziovykle,pasiteisino,bet kaime gal nebutina,gal bus kur isdziaut ne gyvenamoje patalpoje ziema,vasara visada lauke.
Cia is mano varpines,nes kiek pas vaikus naudojaus tomis kaitlentemis su mygtukais,tai per daug uzkaista,tai nedakaista,greit fu
nkcijos nepakeisi,eina peklon,durnyste kazkokia.