Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 14, 12:05)
Luety Butternuts yra tik Moliūgų veislė . Kaip sakytumei neturiu pomidorų tik Skarius smile.gif

Aš  auginu tik Buttrenuts  arba HOKKAIDO tipo moliūgus. Kiti man neskanūs. Smirda pasenusiais žuvų taukais smile.gif  Luety tik su porais nežinau ar bus skanu tik  moliūgas ir poras : esmė Morkos , porai ir moliūgas

asd zinau,kad butternutai yra moliugines kilmes,uztai ir zadu pasidaryt truputi,is vieno bumbulo,paragavimui.Morku apsciai,visos lysvej auga,poru dvi lysves,o butternutai namie.Taip,kad reikia tik pabandyt./
Atsakyti
Dusia, o kokiais kiekiais, koios proporcijos, tiksliau, daržovėms?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 11 14, 14:14)
Dusia, o kokiais kiekiais, koios proporcijos, tiksliau, daržovėms?

Moliūgas ir morkos 50/50, aš darau taip . O poro kiek mėgsti - mes mėgstam aštriau, tai dedu nemažai smile.gif Druską ir actą ragauti tenka . Jei trūksta po pusvalanduko dadedu .

Orginalus receptas čia :
https://www.lamaista...ne-ziemai-60777
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 lapkričio 2019 - 14:48
QUOTE(ate42 @ 2019 11 14, 15:01)
Labas, mergaitės. Pasiilgau jūsų, o parašyt neturiu ko.  ax.gif

kaip neturi ko o kaip tau sekasi kaip statybos kaip darbai kaip derlius ką naujo auginai kiek užauginai... ir apskritai paguosk verklšenančia mane smile.gif
Labukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 11 14, 16:04)
kaip neturi ko o kaip tau sekasi kaip statybos kaip darbai kaip derlius ką naujo auginai kiek užauginai... ir apskritai paguosk verklšenančia mane smile.gif
Labukas  wub.gif

Mukute, nepaguosiu. Jei jau ateina ta nelemta antroji paauglystė, daugumai nebūna lengva. Tiesiog reikės išgyventi. Tempk save už kasų į viršų, kaip Miunchauzenas. An daugiausiai padėjo ratukai. Kai nustatė depresijos epizodus, patikėjau ir pradėjau tikėt, kad man jų reikia. Minimaliom dozėm, bet kasdien. Daugiau nesiplėsiu. Mačijo. Suvartojau gal pusę dėžutės.
Tau dar ir kojos, nugara. Aš tinginė. Gulėčiau ir nejudėčiau, tu- sodą išsiblizginai..
Statybos juda. Link pavasario turėtų būt jau galima normaliai gyvent.
Derliai, hm...auginau tik sau. Puiku. Kiek laiko atlieka, pretenzijų niekas nereiškia. Šiemet bus dar mažiau.
Atsakyti
Labuks smile.gif

QUOTE(ate42 @ 2019 11 14, 21:32)
Mukute, nepaguosiu. Jei jau ateina ta nelemta antroji paauglystė, daugumai nebūna lengva. Tiesiog reikės išgyventi. Tempk save už kasų į viršų, kaip Miunchauzenas. An daugiausiai padėjo ratukai. Kai nustatė depresijos epizodus, patikėjau ir pradėjau tikėt, kad man jų reikia. Minimaliom dozėm, bet kasdien. Daugiau nesiplėsiu. Mačijo. Suvartojau gal pusę dėžutės.
Tau dar ir kojos, nugara. Aš tinginė. Gulėčiau ir nejudėčiau, tu- sodą išsiblizginai..
Statybos juda. Link pavasario turėtų būt jau galima normaliai gyvent.
Derliai, hm...auginau tik sau. Puiku. Kiek laiko atlieka, pretenzijų niekas nereiškia. Šiemet bus dar mažiau.

Na va Ate42 ir paguodei ne man vienai ir pasirodo išgyvenama 4u.gif Oi dabar net pati kartais juokiuosi tiek aš papildų dar negėriau gyvenime unsure.gif ar mačyna ... gal reikia laiko įsibėgėjimo smile.gif
Tai smagu, kad statybos juda ir pavasarį nereiks plėšytis tau tarp dviejų meistų ax.gif O va dėl derliaus ir aš sakau, kad bus mažiau... kad tik nepamiršti ką žadu rolleyes.gif
Luety kaip sveikata? mane ir kabina kažkoks virusiukas šiandiena irigi kaip sulaužyta geria, kad savaitgalis ant nosies tai pamiegosiu pagulinėsiu gal iki sodo nulėksim MB prašysiu pirties užkųrimo pasigarinsiu su aliejais...
Dusia37 sodybon varysit ar jau viskas uždarėte sezoną?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos ... Muka nežinau ar važiuosiu iki kaimo. MB ryt išlekia į komandiruotę Čekijon, tai ką aš ten viena nuveiksiu . Ryt ryte nuspręsiu važiuoju ar ne . Darbai ten nenudirbami . Juolab kai abu turim darbus , kai gali praleisti ten tik savaitgalį ir tai ne kiekvieną . Praėjusį nebuvau , nes lyjo , ir dar pas mane atėjo "draugės". Norėjau pasaugoti save , nes jei užsilekiu tai nieko gero ... Paskui savaitę svirduliuoju smile.gif Kol kraują atsistatau .
Jei paguos aš irgi daug papildų geriu : geležį , vitaminą D, biotiną , magnį ir dar kokius ten papildus savo amžiui smile.gif Viramino D šiemet nedariau , bet jo man visada trūksta , kiek esu dariusi . Tai mano daktaras pasiūlė be tyrimo pagerti . Klausau smile.gif

Luety kaip sveikata ? Sloga tokia liga : gydoma per savaitę, negydoma per 7 diena 4u.gif

Ate42 4u.gif , smagu Tave matyt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 15, 10:18)
Labas rytas,
Imu kavos ... Muka nežinau ar važiuosiu iki kaimo. MB ryt išlekia į komandiruotę Čekijon, tai ką aš ten viena nuveiksiu . Ryt ryte nuspręsiu važiuoju ar ne . Darbai ten nenudirbami . Juolab kai abu turim darbus , kai gali praleisti ten tik savaitgalį ir tai ne kiekvieną . Praėjusį nebuvau , nes lyjo , ir dar pas mane  atėjo "draugės". Norėjau pasaugoti save , nes jei užsilekiu tai nieko gero ... Paskui savaitę svirduliuoju smile.gif Kol kraują atsistatau .
Jei paguos aš irgi daug papildų geriu : geležį , vitaminą D, biotiną , magnį ir dar kokius ten papildus savo amžiui smile.gif Viramino D šiemet nedariau , bet jo man visada trūksta , kiek esu dariusi . Tai mano daktaras pasiūlė be tyrimo pagerti . Klausau smile.gif

Luety  kaip  sveikata ?  Sloga tokia liga : gydoma per savaitę, negydoma per 7 diena  4u.gif

Ate42  4u.gif , smagu Tave  matyt  4u.gif

o biotina ir magni koki geri?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 11 15, 09:37)
o biotina ir magni koki geri?

Muka parsisiunčiau ...
vartotojo įkelta nuotrauka
Magnis irgi tos pačios firmos. Nes labai vasarą kojas traukė - atostogos šiltuose kraštuose , kava ir kt diuaretikai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pradėjau gerti, bet tik rudeniop pajaučiau pagerėjimą.

Atsakyti
Laba, pradedam dairytis buotinės technikos. Pasidalinkit patarimais. Orkaitė, kaitlentė, šaldytuvas, garintuvas. Ko dairytis? Dusia, tu kažkada savo orkaite džiaugeis. Pasipasakok. Gal dėl indukcinės kaitlentės kokios jūsų nuomonės? Vieni nekeistų į nieką, kiti, kad kenksmingos. Kažkaip mekules maiste išrikiuoa, pakeičia peodukto struktūrą. Patarkit, padiskutuokim.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 11 15, 10:51)
Laba, pradedam dairytis buotinės technikos. Pasidalinkit patarimais. Orkaitė, kaitlentė, šaldytuvas, garintuvas. Ko dairytis? Dusia, tu kažkada savo orkaite džiaugeis. Pasipasakok. Gal dėl indukcinės kaitlentės kokios jūsų nuomonės? Vieni nekeistų į nieką, kiti, kad kenksmingos. Kažkaip mekules maiste išrikiuoa, pakeičia peodukto struktūrą. Patarkit, padiskutuokim.

Šaldytuvas no frost, dviejų motorų neverta( niekad neatjungiu vieno), orkaite tai norėčiau su pirolize ir su laikmačiu ( atidėti išjungti kepimus) dar būtinas grilis ir oras, kaitlentė na jeigu puodų nenori keisti tai elektrinė, nors į sodą nupirkom indukcine mažiukę, dėl kenksmingumo pas nieko negaliu komentuoti. Tiesa nesidairyčiu labai žinomų markių, bet geriau investuočiau į prailgintą garantiją pvz. 5 metų smile.gifO beveik viską perku iš čia https://www.gut.lt kainos kol kas buvo geriausios smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

lyja,salta,as snargliuojuosi,naktis -pragaras,atvira burna kvepuot nemoku. ;oh; ;oh;,
nu cia tik laikinas sutrikimas,praeis. ax.gif Va jums ,ziuriu,daug rintesnes ligos. doh.gif 4u.gif nepasiduokit,mergaites,viskas praeina,svarbu tempt save uz ciuprynos,kaip Ate sako,niekas kitas nepades.
Mano baisiausio gyvenimo periodu labai padejo drauges ir kazkiek alkoholis ir edimas,likes vienas is malonumu.Edziau ,uzgerdama konjaku tongue.gif tongue.gif tongue.gif nu ne iseitis,ne pavyzdys,ir ilgai taip nebuna.
Radau uzsiemima,pasineriau i darba,o istikro,reikia tik islaukt,kol visa tai pasibaigs,nes viskas turi pabaiga ir imt ziuret i nemalonius daluykus kitaip,lengviau,ne kaip i pasaulio pabaiga.Tas man labai padejo,bet reikia to ismokt,mokyrtis,noret to.Viskas musu samonej gi.
Esu daufg isgerus papildu,gyva.Ypac,kai atvaziavau i UK.Bet tame periode ir reikejo(stresas,antroji paauglyste(graziai cia Ate pavadino),darbas,kokio niekada nebuvau dirbus,gyvenimo salygos.)Papildai,galvoju padejo isgyvent.Del koju raumenu traukuliu-tai mano fitnes destytoja sako,kad jas traukia,kai mazai skyscio isgeriam.Man nustojo traukt sportuojant ir geriant vandeni,as jo nedaug isgeriu,bet daugiau,negu anksciau.Ier butinai puilna stikline,einant miegot.Ne ryte,kaip visi,bet einant miegot.(as vezys,jei ka,pas mane viskas atbulai bigsmile.gif bigsmile.gif )
Laukiu,vel anuke atves,siandien mokykla uzdaryta,kazkokia pizamu diena,o dar ir pakosti ir oras baisus,te palepina dar.Sirgsim abi. mirksiukas.gif
O jus,keiskit poziuri i sirtuacijas,per prievarta,perlipant per save sau nebudingu budu,sypsokites,nepykit nei ant ko,gyvenimas taps sviesesnis.Buckiai.
Papildyta:
Uzmirsau apie technika savo trigrasi ikist.
Saldytuvas,jei 2 i viena,tai kad butu atsildymo automatine funkcija abiem kartu,Nes mano automatinis issivalymas,ar kaip ten, tik saldytuvui,o saldikli,neisjunges saldytuvo,neatsildysi ir tai labai blogai,sukelia man sunkumu.
Mikrobange su defrost butinai.
Visi bega prie moderniu virykliu,o anglai gryzta prie dujiniu.Pastebekit virimo laidas,jei jos nereklamuoja virykliu,tai visi geri virejai daro patiekalus tik ant duju,o orkaites elektrines,man butina su griliu.Skalbianke su dziovykle,pasiteisino,bet kaime gal nebutina,gal bus kur isdziaut ne gyvenamoje patalpoje ziema,vasara visada lauke.
Cia is mano varpines,nes kiek pas vaikus naudojaus tomis kaitlentemis su mygtukais,tai per daug uzkaista,tai nedakaista,greit fu wub.gif nkcijos nepakeisi,eina peklon,durnyste kazkokia.
Atsakyti