QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 13, 06:30)
Laba rytas
Imu kavos , dėkui Muka. Pasivėlinau gult, bo reikėjo pamegzt ... O darbai darbeliai spaudžia
Na tie sunkūs , už kuriuos eurus moka
Luety kokio amžiaus tavo anukytė kurią daboji ? Sakau gal abi mezgat ? mane tai a.a. Bobutė išmokė megzti - nerti , nes mama neturėjo nei laiko , nei katrybės ... O baba tokia rami buvo "seno kirpimo" žmogus, neskubėdavo niekada .
Luety pas jus ten ropių visokių yra parduotuvėse pirkti ? Kokios skanios ? Kiek auginau nevalgomos . O kai pažiūriu FB receptus , tai matau , kad UK mergos prisikeptę ropių ... Paieškočiau sėklų .
O šiap reikia pradėti galvoti apie kalėdines dovanas ... galvos skausmas
Vienintelis geras dalykas - nebus baliukų darbe šiemet ... Ant suknių sutaupysiu
ir kt dalykų ...
PS Muka nieko neišmanau apie tavo geriamus papildus ar žoles .... Vienžo kai turėsiu laiko pasiguglinsiu
Mano chemikas vis pakritikuoja mano vitaminus - tai jam dozės neveiksmingos, tai kažko neasisavina pagal jį .
Labos,
nu pagaliau priejau prie kompo,issiveze anuke,ryt mama laisva,tai neatves.Bet pardave savo virusa,jau skauda gerkle.Nors laikiau indus jos atskirai,nemaisem nei su kuo,bet mano gerkle jautri virusams,imli.Eisiu tuoj skalaut druska,sestadieniui brolis su zmona atskrenda i jaunelio brolio 50-meti,eisim i restorana,o man nusimato gulimas rezimas.
Bus grazu.
Anuke gruodzio 11 d.bus 8mt.Ne is tu ,kur susikauptu kazka nert.Vyresne ismokiau,bet tik tam kartui.Nu gal kada gyvenime prireiks ir panaudos.Noreciau ja ismokyt dar virbalais megzt,bet nepasiraso.Telefas,kompas-nieko nebereikia daugiau.
Ropiu yra viskiu,bet man tik kaliaropes ir turnips patinka.dar tokie ilgi ilgi balti ridikai skanus.Is moliuginiu,tai butternut,pakeptas su mesa nuostabaus skonio.As pasodinau swede,isvaizda panasi i turnips,bet skonis griezcio.Ir kvapas taip pat.Brolis darosi salotas su majonezu,jam skanu ir kvapo nejaucia,tai jis vienas tik ir valgo.
O siaip ,ryte sportas,visokie namu ruosos darbai ir dienos nebera.
Kilimu nenerus is virveliu ir nezadu kol kas tuo uzsiimt.
Einu skaityt,ka Dusia idejo,aciu.