Labos
Kavasucitrina na prašom pasipasakoti kaip tau sekasi svorio metime ir ne tik kuom gyveni kuom kvėpuoji
Dusia37 geriu Gotu Kola, PerrFem Forte, Passion Flower, Osteo Complex.. net pusryčių nereikia
Protrapinis badavimas pas mane gaunasi 17/7 dukart valgymas... 12 pusryčiai, vakarienė nuo 17-19 ir...
Kavos?
Laba rytas
Imu kavos , dėkui Muka. Pasivėlinau gult, bo reikėjo pamegzt ... O darbai darbeliai spaudžia Na tie sunkūs , už kuriuos eurus moka
Luety kokio amžiaus tavo anukytė kurią daboji ? Sakau gal abi mezgat ? mane tai a.a. Bobutė išmokė megzti - nerti , nes mama neturėjo nei laiko , nei katrybės ... O baba tokia rami buvo "seno kirpimo" žmogus, neskubėdavo niekada .
Luety pas jus ten ropių visokių yra parduotuvėse pirkti ? Kokios skanios ? Kiek auginau nevalgomos . O kai pažiūriu FB receptus , tai matau , kad UK mergos prisikeptę ropių ... Paieškočiau sėklų .
O šiap reikia pradėti galvoti apie kalėdines dovanas ... galvos skausmas
Vienintelis geras dalykas - nebus baliukų darbe šiemet ... Ant suknių sutaupysiu ir kt dalykų ...
PS Muka nieko neišmanau apie tavo geriamus papildus ar žoles .... Vienžo kai turėsiu laiko pasiguglinsiu Mano chemikas vis pakritikuoja mano vitaminus - tai jam dozės neveiksmingos, tai kažko neasisavina pagal jį .
Imu kavos , dėkui Muka. Pasivėlinau gult, bo reikėjo pamegzt ... O darbai darbeliai spaudžia Na tie sunkūs , už kuriuos eurus moka
Luety kokio amžiaus tavo anukytė kurią daboji ? Sakau gal abi mezgat ? mane tai a.a. Bobutė išmokė megzti - nerti , nes mama neturėjo nei laiko , nei katrybės ... O baba tokia rami buvo "seno kirpimo" žmogus, neskubėdavo niekada .
Luety pas jus ten ropių visokių yra parduotuvėse pirkti ? Kokios skanios ? Kiek auginau nevalgomos . O kai pažiūriu FB receptus , tai matau , kad UK mergos prisikeptę ropių ... Paieškočiau sėklų .
O šiap reikia pradėti galvoti apie kalėdines dovanas ... galvos skausmas
Vienintelis geras dalykas - nebus baliukų darbe šiemet ... Ant suknių sutaupysiu ir kt dalykų ...
PS Muka nieko neišmanau apie tavo geriamus papildus ar žoles .... Vienžo kai turėsiu laiko pasiguglinsiu Mano chemikas vis pakritikuoja mano vitaminus - tai jam dozės neveiksmingos, tai kažko neasisavina pagal jį .
QUOTE(Luety @ 2019 11 12, 15:39)
Neprisivalgysi per valanda tiek,kad nenoretum nu bent dienos metu?As isvis daug nesuvalgau,tuoj jauciu pilnuma skrandy.Va cia tai idomu.Ir ka valgyt per ta valanda?
Receptas:
KETO RECEPTAI. OMAD Pavyzdys. KETO ir NE KETO variantas.
Aš ir mano žmona esame treniruoti žmonės, nes tokį troškinį su visais desertais vakar įveikėm, tačiau mane išmušė nuovargio karštis 😊 Šis vieno maisto per dieną pavyzdys turi apie 3500 kcal. ir yra skirtas dviem asmenims. Natūraliai susiklosto, kad aš suvalgau truputį daugiau ir gaunu apie 2000 kcal., žmona tuo tarpu mažiau. Jausmas toks, kad sotus būsiu geram mėnesiui. Kuo man patinka riebus maistas, tai savo sotumu ir atlaisvintomis smegenimis (nebenoriu net pažiūrėti į virtuvės pusę). Taigi, ilgai netempiant dalinuosi OMAD vakariene:
2 porcijos (2369 kcal.)
Pagrindiniam patiekalui mums reikės:
Maždaug sprindžio ilgio poro.
Didelio raudono svogūno.
3 valgomųjų šaukštų kokoso aliejaus.
400-500 gr. jautienos faršo (imu kumpį ir susimalu prekybos centre)
200 gr. baltų pievagrybių.
250 gr. geltonos ir raudonos paprikų.
60 gr. salierų stiebų.
80 gr. mažų slyvinių pomidoriukų.
3-jų skiltelių česnako.
100 ml. 30 proc. grietinėlės
Didelio avokado.
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėgstantiems aštriai ir turint noro, pagal skonį, galima įdėti Čili pipiro.
2 porcijos (1100 kcal.)
Desertui mums reikės:
400 ml. kokosų kremo.
40 gr. nesaldintos kakavos miltelių.
2-3 valgomųjų šaukštų eritritolio saldiklio.
50 gr. graikinių riešutų.
Kelių aviečių.
Jau žinote, kad gaminti mėgstu paprastai: į įkaitintą keptuvę dedame 3 valgomuosius šaukštus kokosų aliejaus, supjaustome porą, raudoną svogūną, salierų stiebus ir truputį pakepiname. Supjaustome ir sudedame paprikas, pomidoriukus su pievagrybiais. Kartu įdedam faršą, įspaudžiame česnaką, pipirinam druskinam ir kepam iki norimo apskrudimo lygio. Aš kepu kažkur apie 20-25 minutes. Tada supilu grietinėlę, išmaišau ir dedu į dubenėlius. Patiekiu kartu su avokadu. Jeigu nevalgote KETO, galite į troškinį įsidėti skardinę raudonų pupelių arba valgyti su pilnagrūdžiais makaronais.
Desertas turi geras 3 valandas stingti šaldiklyje, taigi jį pasidarau iš anksčiau. Jis taip pat darosi labai paprastai. Susismulkinam riešutus, kelis pasiliekam pilnus. Viską (kokosų kremą, kakavą, eritritolį ir smulkintus riešutus) dedam į švarų indą ir sumaišom. Supilstom į indelius, papuošiam avietėm ir likusiais pilnais riešutais, stingimui sudedam į šaldymo kamerą.
Viską reikia suvalgyti valandos laikotarpyje. Skamba kaip geras penktadienio vakarienės planas 😊, ar ne? Nustebinkit antrą pusę ar draugus. Šeštadienį lauksiu komentarų, kaip pavyko įveikti porciją.
Visų KETO receptų sąrašą renku į https://www.emoeat.eu svetainę. Ten taip pat rasite ir visus mūsų komandos straipsnius.
SKANAUS!!!
Dalinkitės receptu, spauskite patinka ir iki rytojaus. Tęsime OMAD temą.
https://www.emoeat.eu http://emocinis.lt
#emocinisvalgymas #impulsinisvalgymas #valgymosutrikimai #pagalbasumaistu #persivalgymas #mitybossutrikimai #mityba #savikontrole #emocijos #protarpinisbadavimas #keto
Dusia37 kike rekia kilimui virvės maždaug plotis 0.7 ilgis 1.5 ritėje 200 m.
QUOTE(Muka @ 2019 11 13, 10:25)
Dusia37 kike rekia kilimui virvės maždaug plotis 0.7 ilgis 1.5 ritėje 200 m.
Manyčiau ne mažiau 2 ričių ... O gal ir visų 3 ?
QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 13, 11:29)
Manyčiau ne mažiau 2 ričių ... O gal ir visų 3 ?
Ok ačiū
QUOTE(Muka @ 2019 11 13, 10:39)
Ok ačiū
Aš savo nunėriau iš 2 ričių po 200 . Virvė buvo iš Penkialapio . Veža jie į Kauną .
QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 13, 11:46)
Aš savo nunėriau iš 2 ričių po 200 . Virvė buvo iš Penkialapio . Veža jie į Kauną .
o kokias emei nes tai akys raibsta
QUOTE(Muka @ 2019 11 13, 07:50)
Labos
Kavasucitrina na prašom pasipasakoti kaip tau sekasi svorio metime ir ne tik kuom gyveni kuom kvėpuoji
Paskutinį mėnesį gal nelabai numečiau, nes buvo daug vyno, riešutų, streso ir nemiegotų naktų. Bet tikrai nepriaugau . O stresai ir nemigos tai nuo naujos veiklos - prisigalvoju, kad nebūtų nuobodu gyventi
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 11 13, 11:53)
Paskutinį mėnesį gal nelabai numečiau, nes buvo daug vyno, riešutų, streso ir nemiegotų naktų. Bet tikrai nepriaugau . O stresai ir nemigos tai nuo naujos veiklos - prisigalvoju, kad nebūtų nuobodu gyventi
O tai gal ant savęs pradėjai dirbti? ar vėl į kokį ES projektą iklimpai
Tiesa dusia37 o akinos kandžioajsi per skelbiu radau po 5.5 Eur
QUOTE(Muka @ 2019 11 13, 10:58)
bandau ant savęs, bet ne su projektais . Man tie projektai jau taip atsibodo... Nemoku pasakyt, kaip
QUOTE(Muka @ 2019 11 13, 10:58)
Tiesa dusia37 o akinos kandžioajsi per skelbiu radau po 5.5 Eur
Muka pirkau labai senai, tuo metu buvo gal pigiausia, čia buvo tik tik bumas nėrimo iš virvių . Kainų jau nepamenu . Su užpildu pirkau . Nėriau praėjusiais metais iš senai pirktų ... Bo vietą namie užėmė ir MB grasinosi išmesti kokybe kilimo labai patenkinta, skalbiau namo parvežus automatinėj skalbiankėj.