Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 10 25, 08:05)
Mašiniuką jau turiu smile.gif dabar parduodu savo... bet žinia kaip yra pirkti brangu ir sunku išsirinkti, parduoti per pigu ir niekas neperka  biggrin.gif Pasilikom su Mb prie Toyotos tik dabar didesnę ale miesto visureigį... su Mb juokėmėms mes kitokios spalvos turbūt nepažįstam iš 5 turėtų mašinš trečia juoda  tongue.gif O dukra dar vis ieško jaučiasi gaidelė nusivylimo ale kon daryti.... aš tik palaikyti galiu morališkai:(

Muka,mes irgi mylim Toyota.Buvo priusas,dabar yaris.Mums dviem pilnai uztenka yariuko.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 10 25, 10:11)
Muka,mes irgi mylim Toyota.Buvo priusas,dabar yaris.Mums dviem pilnai uztenka yariuko.

Na gal ateis tas laikas kaip ir užteks mažesnio bet dabar reikia didesnio o tiksliau aukštesnio sodan žiemą sunkiai įvažiavau ... bet bagažinė žyymiai didesnė mano senojo mašiniuko verysad.gif
Atsakyti
Apie mašinas : MB gavo darbine Volvo ... man labai patiko ax.gif tai ir sau nusipirkau , tik moteriškesnę ne tokia kampuotą kaip V70.
Muka , pas tave automatas ? aš tai jau žinau , kad sekanti mašina bus automatas ...
Vaikui pirkau senutę , bet irgi Volvo . Jam teks užsidirbti jei nori geresnės tongue.gif Mano tokia nuostata.
Turėjau kažkada Toyota Piknyką . Bedieviškai smagi mašina buvo 4u.gif O spalvų tai visokių turėjau ... Gražiausia žinoma man kaip moteriškei raudona biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mano pirma mašina buvo raudonas Opel Kadetas ... Man buvo 25metai , kokia laiminga buvau smile.gif
Muka Tavo Mergytei biggrin.gif
Ate42, kaip begyveni ? mačiau skaitei , tai ir tark kokį žodelį ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 25, 10:44)
Apie mašinas : MB gavo darbine Volvo ... man labai patiko  ax.gif  tai ir sau nusipirkau , tik moteriškesnę ne tokia kampuotą kaip V70.
Muka , pas tave automatas ? aš tai jau žinau , kad sekanti mašina bus automatas ...
Vaikui pirkau senutę , bet irgi Volvo . Jam teks užsidirbti jei nori geresnės  tongue.gif  Mano tokia nuostata.
Turėjau kažkada Toyota Piknyką . Bedieviškai smagi mašina buvo  4u.gif  O spalvų tai visokių turėjau ... Gražiausia žinoma man kaip moteriškei raudona  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mano pirma mašina buvo raudonas Opel Kadetas ... Man buvo 25metai , kokia laiminga buvau smile.gif
Muka Tavo Mergytei  biggrin.gif
Ate42, kaip begyveni ? mačiau skaitei , tai ir tark kokį žodelį ...

Nea ne automatas ... nežinau ar kita bus automatas ar ne smile.gif nes pastaruoju nevazinejau tai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 10 25, 11:03)
Nea ne automatas ... nežinau ar kita bus automatas ar ne smile.gif nes pastaruoju nevazinejau tai bijau  unsure.gif

Mums tai labai smagu -MB automatas, mano ne smile.gif Abi biški panašios, markė vis tik ta pati ... Tai jei susikeičiame tenka pagalvoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mieste tik automatas. 100 kartų smagiau . Aš kai nedaug važinėju , darbas arti, tai nesureikšminu . Vis tik 25+ metus vairuoju , jau galvoj automatas . O važiuojant į kaimą man kuras tauposi . Koks skirtumas autostradoj automatas ar ne....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 25, 11:38)
Mums  tai labai smagu -MB automatas, mano ne smile.gif Abi biški panašios, markė vis tik ta pati ... Tai jei susikeičiame tenka pagalvoti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Mieste  tik automatas. 100 kartų smagiau . Aš kai nedaug važinėju , darbas arti, tai nesureikšminu . Vis tik 25+ metus vairuoju , jau galvoj automatas . O važiuojant į kaimą man kuras tauposi . Koks skirtumas autostradoj automatas ar ne....

na joo mieste jeigu maži atstumai tai gal ir nereikai... ai tokia atvežė tokią ir vairuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 10 25, 10:49)
na joo mieste jeigu maži atstumai tai gal ir nereikai... ai tokia atvežė tokią ir vairuoju smile.gif

Na taip,kai atstumai nedideli,tai mums tikrai labai pasiteisino yaris,nors ir ne automatas.Per metus nepravaziuojam nei 5 tukst.km.Karta metuose i Prancuzija,i Londona pora kart o kartais nei kart i metus.Zodziu,kiekvienam savo.
Atsakyti
Labos smile.gif

Sode darbų nuveikta krūva t.y. daržas nukrapštytas galutinai, rožės nukirptos, lapai sugrėbti, medžiai apgenėti( Dusia37 ką TB sako į rudeninį genėjimą na va tokiu aliku) daržą Mb sukasė, šaldytuvą vienoj trioboj išploviau atjungiau, prieskonius ir t.t paslėpiau nuo peliukų, kitoj trioboj pajungiau šaldiklį prikišau žodžiu padirbėjau biggrin.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 10 28, 07:33)
Labos smile.gif

Sode darbų nuveikta krūva t.y. daržas nukrapštytas galutinai, rožės nukirptos, lapai sugrėbti, medžiai apgenėti( Dusia37 ką  TB sako į rudeninį genėjimą na va tokiu aliku) daržą Mb sukasė, šaldytuvą vienoj trioboj išploviau atjungiau, prieskonius ir t.t paslėpiau nuo peliukų, kitoj trioboj pajungiau šaldiklį prikišau žodžiu padirbėjau  biggrin.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,

kavos man nerodo,paslepta,tai atsinesiau savo.
Neturiu svogunu sodinuku,nenusipirkau laiku,apsileidau,tai siandien uzkurtinau MB nuvaziuot i sodininku centra,paziuret,o jei nerasim,siust is internetiniu sodo centru.Buvau vakar savo sodininku bendrijos pardej,tai nusipirkau drambliniu cesnaku kelias skilteles,o jau brangumas,kilas-£26 su kazkiek,tai kelias pasiemiau,del veisles,bet svogunu bulbiukiu jau nebeturejo,tik shalot,bet as ju nemegstu,pas mane jos blogai auga.
Buvom ir sode,tai tik nusiskyniau agurku puse viedro ir pomidotu gal koki klia kita.Bet jau rausiu viska lauk greit,nes yra ir maro man atrodo ir visokio brudo,teks purkst is pavasario su tais ukrainietiskais organiskais pries visus grybus.
Dar radau nusu sodo centre pardavineja kopustu daigus.Paklausiau,kur juos sodint siuo metu,sako lauke,tik pridengt nuo balandziu,nes puola lest lapeliu ir sake ,kad anksti pavasari bus svieziu galvu,vadinasi Offenham2,flower of spring.Pasiziurejau,ten tos galvos tik sriubai gal,nu bet nusipirkau 6 isbandymui,jei patiks,pati pasisesiu kita met ant ziemos.Kazko ne labai tikiu,kad bus kas gero.
Atsalo pas mus iki 7 silumos,o ryte salnos,bet nezinau ar mus sieke ar ne.MB vaziuos,bus matyt.Vanduo sode tarplysviuose susigere,bet dregmes zemej dar yra daug.Nu bet dabar nebelyja,veliau reiks jau avietes nukirpt,ir bus lyg ir i pabaiga.Nezinau ka su morkom daryt,dabar jos labai grazios,o palikus per ziema jas lauke,kazkiek sukieteja,kai kurios suskilineja.Kaimyne iskase duobe ir sudejo,bet pas mus taip dregna,abejoju ar laikysis zemej.
Anuke pas mane sia savaite mazoji sunaus,nes atostogos ,o tevai dirba.Didieji jau buna paliekami namie vieni.

Atsakyti

Labos darbininkes. As tai tinginiauju atostogauju. Islejem su MB i Čekija. Pigaus skanaus alaus atsigerti :D​.  Iki vėlinių grisiu. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 28, 11:38)
<p>Labos darbininkes. As tai tinginiauju atostogauju. Islejem su MB i Čekija. Pigaus skanaus alaus atsigerti biggrin.gif​.  Iki vėlinių grisiu. </p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bijai viena vyra isleist,kad nenuziuretu kokia ceke?? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbijai viena vyra isleist,kad nenuziuretu kokia ceke?? bigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gifpa.    Pagavai. Ukrainos mergos nepaėmė, neduok dieve čekų mergos ims. Pasaugosiu. :D​ 

Atsakyti