Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Aha ir aš numirčiau po štanga blink.gif o ta kilnoja ir dar kaip turbodizelis laksto biggrin.gif
Dusia37 man kartais mano nervų neužtenka ir patausoju save bekovodama su jais verysad.gif Žinau jie dirba mums bet mes irgi dirbame kitiems va ratas ir sukasi nepatenkintų ir reikalaujančių smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas,

Muka mūsų toks darbas - mažai dirbam įmonei , daug valdininkams. Nesakau , kad reikia kovoti su jais , bet bijoti jų nereikia ... Ypač dėl asmeninių klausimų . Mums tai reikia mokėti paklausti , kad per daug informacijos nesuteikti jiems biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nedėkingas tas mūsų darbas .
Svoris stovi ... Bet labai geria jaučiuosi - energijos daug , nuotaikia puiki , kaip energetinio gėrimo prigėrus smile.gif Atsibundu išsimiegojus prieš žadintuvą . Gal papuoliau į ketozę ? jokio gripo nebuvo... Dzin tie kg , jei tiek energijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Suknias išsitraukiau rudenines tongue.gif

Muka nieko nepapasakojai apie atostogas ? Ar tik maudėtės ir gyvatėjot pliaže ar buvot kažkur ištrūkę ? Kaip jūra, kaip maistas ? Viešbutis naujas ar jau esate jame buvę ?
Ps kelias minutes mačiau kaimynę anadien ty Ate42... Sakė nemest svorio dėl raukšlių unsure.gif O aš taip norėčiau kokį 15-20 kg nukratyti ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 spalio 2019 - 08:56
QUOTE(Muka @ 2019 10 24, 05:47)
Labos smile.gif

Aha ir aš numirčiau po štanga  blink.gif o ta kilnoja ir dar kaip turbodizelis laksto  biggrin.gif
Dusia37 man kartais mano nervų neužtenka ir patausoju save bekovodama su jais verysad.gif Žinau jie dirba mums bet mes irgi dirbame  kitiems va ratas ir sukasi nepatenkintų ir reikalaujančių smile.gif
Kavos?

Labas rytas,

imu kava,tokios jos rudenines,nostalgiskos pateikiamos sia savaite.Aciu.
As irgi galvojau bus kryzius tie svoriai,nu bet ne,net nepajauti,kaip greit prabega tas 30 min.Pradzioj apsilimas su 2,5kg biggrin.gif Juokingas svoris,ar ne?Bet uztenka pradzioj.Po to nuimu,uzdedi 2x2,5kg,tai 5kg.Su juo darem ranku raumenims pratimus ir nugaros kaklo raumenims,tada uzsidejom dar 5 kg ir darem vadinamus dead lift,kai reikia pakelt nuo zemes lengvai sulenktom kojom,pasilenkus i prieki tiesia nugara,galca turi but pakelta ir ziuret i prieki,rankos tiesios lyg mirusios.Taip 3x po 10 pakelimu su 20 sek pertraukele,tada uzsidedi dar 5 ir su 15kg darai ta pati tik po 5 pakelimus 3x su 20 sek atsikvepimu.Viskas,tempimo pratimai,pamoka baigta,bet patikekit,jauciu peciu juosta,koju raumenukus puikiai.Myliu sita pamoka.
Siandien leksiu apsikirpt.
Geros dienos
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 24, 09:29)
Labas rytas,

Muka mūsų toks darbas - mažai dirbam įmonei , daug valdininkams. Nesakau , kad reikia kovoti su jais , bet bijoti jų nereikia ... Ypač dėl asmeninių klausimų . Mums tai reikia mokėti paklausti , kad  per daug  informacijos nesuteikti jiems  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nedėkingas tas mūsų darbas .
Svoris stovi ... Bet labai geria jaučiuosi - energijos daug , nuotaikia puiki , kaip energetinio gėrimo prigėrus smile.gif Atsibundu išsimiegojus prieš žadintuvą . Gal papuoliau į ketozę ? jokio gripo nebuvo... Dzin tie kg , jei tiek energijos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Suknias išsitraukiau rudenines  tongue.gif 

Muka nieko nepapasakojai apie atostogas ? Ar tik maudėtės ir gyvatėjot pliaže  ar buvot kažkur ištrūkę ? Kaip jūra, kaip maistas ? Viešbutis naujas ar jau esate jame buvę ?
Ps kelias minutes mačiau kaimynę anadien  ty Ate42... Sakė nemest svorio dėl raukšlių : unsure.gif  O aš taip norėčiau kokį 15-20 kg nukratyti  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Na mano atostogos labai paprastos: viešbutis, jūra, pliažas, vėpsojimas į tolį, knyga, pokalbiai su MB wub.gif pramogos viešbutyje( koncertai) geras maistas, geras vynas ir kt. smile.gif Tiesa buvome dar iki Kmeero nulėkią( nes viešbutis toliau kaimukyje) pavėpsojome į jachtas ir vėl į viešbutį. Turkija kiek man rūpėjo jau senai aplakstyta o gamtos ir nuo kranto galima pavėpsoti. Viešbutis laabai didelis( man bezbožnai su mano koja) maistas puikus, personalas labai draugiškas, animacija na puiki( netempė jeigu nenori, man tas tinka o ir pajūrį nešmirinėjo, buvo kelios zonos kur jie būna ir jeigu tau netinka eini kitur o eiti yra kur smile.gif) žodžiu atitiko mano poreikius smile.gif . Šiaip mano atostogos yra pasyvios, nesu aš mėgėja keliauti, tai skaitau, kad atostogas Nidoje iškeitėme į Turkija ax.gif . Nors ne paslaptis kur dirbau na ir dar dirbu ... aš daug kur galėjau apkeliauti, bet man poreikio nėra ... tiesa į Izraelį grįžčiau wub.gif Na jeigu klasutumei ar grįžčiau į viešbutį tą patį gal ne, nebent kaina gera būtų tai jep. Šiaip su MB kol kas neprisirišma prie viešbučių nors sutikau viešbučiuose žmonių kurie n+k metų važiuoja į tuos pačius viešbučius... gal ir mums ateis laikas ....Tiesa jau antras viešbutis kur rusakalbiai žmonės labai bijo karo su Europa tas labai liūdina... tiek mūsų žiniasklaida( gasdinimai su meška jau per gerklę lenda, geriau BVP tą skirtu seneliam) ir Rusijos labai ir netgi labai nušviečia padėtįverysad.gif vaikai ir tie bijo:( fek va kas kas tai nepatinka ir liūdna.
tai vot tokios tos mano atostogos jūra, saulė (lijo vos du kart ir tai po 10-20 min o jau spalis buvo smile.gif)
O dėl raukšlių... ai nežinau...
Atsakyti
Luety kaip tavo širdelė sako ačiū už tokią treniruotę 4u.gif Šaunuolė Tu pas mus 4u.gif

Muka smagu tokia ramybė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Juolab jei Tau reikia 4u.gif Kiekvienas renkamės .
Izraelin norėčiau ir aš . Kada nors smile.gif
O vietos kur norėčiau grįžti - tai Paryžius ir Portugalija . Toks jausmas , kad ten kažkada gyvenau smile.gif
PS mums pliaže po 2 dienų nuobodu pasidaro . Visi mes skirtingi . Aš matyt turiu čigono geną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 spalio 2019 - 09:07
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 24, 10:06)
Luety kaip tavo širdelė sako ačiū už tokią treniruotę  4u.gif Šaunuolė Tu pas mus  4u.gif

Muka smagu tokia ramybė  4u.gif  4u.gif  4u.gif Juolab jei Tau reikia  4u.gif  Kiekvienas renkamės .
Izraelin norėčiau ir aš . Kada nors smile.gif
O vietos kur norėčiau grįžti - tai Paryžius ir Portugalija . Toks jausmas , kad ten kažkada gyvenau smile.gif
PS mums pliaže  po 2 dienų nuobodu pasidaro . Visi mes skirtingi . Aš matyt turiu čigono geną smile.gif

o man ramybė, ramybė ir dar kartą ramybė ax.gif va izraelyje aš tą jutau ypač per šabą wub.gif
Atsakyti
As irgi,kaip MUka,labiau pripazystu ramias atostogas,nors aplink aplakstom,bet jau i judrius miestus-ne,nenoriu.Nebent i kalnus Sveicarijos,cia tai noreciau.Esu buvus Prtancuzijos alpese,bet buvo ziema,ne tas,ne mano metu laikas.Noreciau vasara ten.
Kol kas sportuodama nejauciu sirdeles ir tai gerai,manau,nes jei jausciau,reiskia kazkas ne taip.Be to 3x sav kardio darau,tie sokiai pokiai ir yra kardio,nes mes ne sokam grynai,bet darom sokio zingsnelius ir pratimus,rankom daug ir kojom.Po to isveda i ramybe pati trenere.Bunu slapia po ju.O jie ir vadinasi funnyrobic,ir senior dancing.Funnyrobic 30 min non stop,intensyveja iki piko,tada isveda is komos biggrin.gif ,o senjoru sokiai su pertraukelem ne tokie intensyvus.
Kirpeja turi langa viena val.anksciau,man puikiai tinka,leksiu.
Man geriau 50 rauksliu nei svoris ant koju ir pilvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Jau nuroviau vakar krapus, salotas paruošiau pusikę kasimui kitoje pusikėje daržo liko porai, salierai nurovimui o jau kale kopųstai ir pastarnokai tegu lieka smile.gif ir liks rožynai kvietkynai ir medelius balinti ax.gif Jau sunku važiuoti iš sodo darban tamsu unsure.gif ir temsta anksti žodžiu jau ruduo reiks uždarinėti sezoną su MB sutarėm, kad jau visą savaitę nebūsim sode kokias dvi darbo dienas, nes tikrai tamsu kaip s... kol iki mašinos nukėblini kol išvažiuoji o ir bijok kokį kiškį nudaužti ekstrymas žodžiu verysad.gif viskas noriu komforto smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 25 spalio 2019 - 07:09
Labas rytas,
Noriu kavos... kaip zombis aš be jos. Nervų kamuolys smile.gif Priklausoma biggrin.gif
Dėkui Muka 4u.gif
Muka kaip tavo reikalai su mašina ? Išsisprendė ar vis dar laukime ? Kaip dukriukas ? Ką planuojasi ?
Luety turiu klausimą . Dėl UK soc. draudimo NR : reikia eiti į artimiausią "darbo centrą " ir ten išrašys ? Tiek prisiskaičiau vakar internete ... Klausia manęs , o iš kur žinoti mokesčių sistemą UK man unsure.gif rolleyes.gif Mergytė gauna lyg darbą ( čia atskira tema ) . Baisu , kad mokslai nenukentėtų . Tik 1,5 metų beliko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 25, 07:26)
Labas rytas,
Noriu kavos... kaip zombis aš be jos. Nervų kamuolys smile.gif Priklausoma biggrin.gif
Dėkui Muka 4u.gif
Muka kaip tavo  reikalai su mašina ? Išsisprendė ar vis dar laukime ? Kaip dukriukas ? Ką planuojasi ?
Luety turiu klausimą . Dėl UK soc. draudimo NR : reikia eiti į artimiausią "darbo centrą " ir ten išrašys ? Tiek prisiskaičiau vakar internete ...  Klausia manęs , o iš kur žinoti mokesčių sistemą UK man   unsure.gif  rolleyes.gif   Mergytė gauna lyg darbą ( čia atskira tema ) .  Baisu , kad mokslai nenukentėtų . Tik 1,5 metų beliko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labas rytas,

Dusia,kiek zinau,jei gauna darba,darbdavys israso prasyma pasidaryt NI nb.Nezinau kaip studentams,bet visi norintys dirbt,randantys darba,gali dirbt pradzioj ant laikino soc draudimo,tai bus darbuotojo gimimo data,o pradejus dirbt,darbdavys duos siuntima ji pasidaryt.Ofisas NI buna kiekvienam mieste,lai pasigooglina.Kito kelio nezinau,gal studentu asociacija zino.Beveik visi studentai cia dirba,musiske vasarai buvo isidarbinus slauytoja su pragyvenimu pas senuka ir 8 sav dirbi,8 laisva ir i sav gauni nuo £500 ir pmaitinta ir apgyvendinta.Per tas 8 sav ji uzsidirbo studijoms visiem metam i prieki.
https://ninoapply.or...GIaAkNmEALw_wcB
Kazka radau einu dar paieskot
Ca lai ji pasiskaito,cia oficialus valdzios psl.
https://www.gov.uk/national-insurance

Musu laikais 2004 negalejom daryt onlain,todel nezinau ar cia tikrai taip ar kokia isdurino firma.
Bet gov.uk psl turetu viska atsakyt.Job centras jokiu idarbinimo funkciju neatlieka.Ten buna automatas koridoriuje ar kur su darbo skelbimais o ten kreipiesi,jei netenki darbo,pasalpai gaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 spalio 2019 - 08:52
Dėkui Luety 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pati truputi darbuojasi studentų unijoje tegul pasiklausia .
Šiemet man ji kaip su motoriuku . Visko nori visur lekia ... Nežinau , baisu kad mokslai nenukentėtų. Nors tie jos mokslai ... Arba gali tai daryti arba ne smile.gif Neišmoksi ...
Atsakyti
Mašiniuką jau turiu smile.gif dabar parduodu savo... bet žinia kaip yra pirkti brangu ir sunku išsirinkti, parduoti per pigu ir niekas neperka biggrin.gif Pasilikom su Mb prie Toyotos tik dabar didesnę ale miesto visureigį... su Mb juokėmėms mes kitokios spalvos turbūt nepažįstam iš 5 turėtų mašinš trečia juoda tongue.gif O dukra dar vis ieško jaučiasi gaidelė nusivylimo ale kon daryti.... aš tik palaikyti galiu morališkai:(
Atsakyti