Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 10 22, 08:00)
tai mislinu kaip nepapauti ant mokesčio smile.gif O tiesa jeigu nurodysiu kelis adresus pvz. namū ir darbo ta gal irgi nepamokestis galėčiau daugiau Kavasuctrina tu turi patirties smile.gif
Kavos?

Muka, Subtotal suma turi būti iki 22 eur. Be siuntimo. Nelabai supratau dėl adresų, bet jei tu apie kelis siuntinius, tai kiekvienas iš jų turi būti iki 22 eur, nesvarbu, kur siųsiesi.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 10 22, 08:12)
Muka, Subtotal suma turi būti iki 22 eur. Be siuntimo. Nelabai supratau dėl adresų, bet jei tu apie kelis siuntinius, tai kiekvienas iš jų turi būti iki 22 eur, nesvarbu, kur siųsiesi.

Ačiū dusia37 ačiū kavasucitrina smile.gif 4u.gif žiųrinėju tokius papildus kaip silimarin smile.gif o ten kaip įlendi ta visko reikia unsure.gif

Na MB jau ketvirtus antibus geria dėl ausies vis dar neranda kas ... bet dabar pakeitėm trečia gydytoja tai iškart pasakė kas... na tai reziumė ketvirti antibai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 spalio 2019 - 08:05
Labuks,

oi ,Muka,kas cia per ligos jus puola.Laikykites abu 4u.gif 4u.gif
Negavau dar emailo atsakymo nei is banko nei is Sodros ismoku tarnybos.Laukiu.
Na,o vakar nakti Dusia moke mane,kaip elgtis su Revolut pervedimais,kol ismokau.Aciu ,Dusiuk 4u.gif
Nelyyyja biggrin.gif sportui pasiruosus,popiet i soda jei nelis,rausiu pomikus,nors zaliuoja,bet nesirpsta,saules nera.Bet ziuriu prognoze i gala sav ateina saule,siluma,mazu dar palikt ax.gif Matysiu,reik su MB tartis.
Muka,aciu uz kava azuoline bigsmile.gif tiksliau su azuolo lapeliais.
Mano prancuzaites abi isskrenda i Lietuva penktadieni ir bus per Velines Lietuvoj.Dukra nori mazei parodyt Veliniu tradicijas.O man bus jau neramu.per Velines didelus zmoniu judejimas,kaip jos ten bus?Zodziu,kaip visom mamom,rupesciu netruksta,o jei ju nera,prisigalvojam biggrin.gif
Berasant cia,gavau atsakyma is banko,kad bendro pobudzio klausimu emailu jje neatsakineja biggrin.gif komedija ! biggrin.gif Tik skambuciais! biggrin.gif Skambinau jau kelis kart,menedzerii tel neduodame,padetu negalime....nu zodziu,del paso duomenu senu blokuoja,paralyziuoja viska.Ka gi,iki tobulo klientu aptarbavimo dar toli.
Atsakyti
Luety - paklausk - o netinka skenuota naujo paso kopija ? Nusiųstumei , ir atblokuotų ...
Aš Sebo klientė tai turiu asmeninę bankininkę smile.gif Bendrauja labai geranoriškai .
UK bankai ir gi ne pyragai - mano mergytė 5 sykius ėjo - negali parašyti jos sąskaitos NR . užrašo tik trumpą NR , kuris netinka mokant iš LT . Liepia pačiai per el bankininkystę prisijungti ir pasižiūrėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Saugumas , saugumas, suagumas biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif O prisijungimo pirminio slaptažodžio neduoda į rankas, siunčia paprastu paštu kodą ... Ateina laiškas koks tai sudrėkęs nebesimato Nr . Kiek ji pykosi su banku , kol susitvarkė prisijungimus smile.gif Taip, kad gerai ten kur mūsų nėra. Čia tas Jūsų didelis bankas iš B raidės smile.gif
Dėl pavedimo į GB sąskaitą paklausk kainos. Nes dabar tiek FA tiek JA kaina į UK apie 12 EUR. Man žiauriai brangu atrodo. Jei iš tavo nedidelės pensijos bankas dar paims 12 EUR ? Pasiust gali ax.gif Aš taupau per Paysera - ten galima internetu sąskaitą atsidaryti . Ir pavedimas į UK kainuoja tik 0,8 penso > tik kursas ne toks geras kaip Revoliuto .

Muka per didelis svoris irgi nepadeda hormonams...
Aš dabar pirminiame svorio metimo etape , šią savaitę smile.gif Kiek užteks įkvėpimo ... Iki savaitgalio žinoma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 22, 08:57)
Luety - paklausk - o netinka skenuota naujo paso kopija ?  Nusiųstumei , ir atblokuotų ...
Aš  Sebo klientė  tai turiu asmeninę bankininkę smile.gif Bendrauja labai geranoriškai .
UK bankai ir gi ne pyragai - mano mergytė 5 sykius ėjo - negali parašyti jos sąskaitos NR . užrašo tik trumpą NR , kuris netinka mokant iš LT . Liepia pačiai per el bankininkystę prisijungti ir pasižiūrėti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Saugumas , saugumas, suagumas  biggrin.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif  O prisijungimo pirminio  slaptažodžio neduoda į rankas, siunčia paprastu paštu kodą ... Ateina laiškas koks tai sudrėkęs  nebesimato  Nr . Kiek ji pykosi su banku , kol susitvarkė prisijungimus smile.gif Taip, kad gerai ten kur mūsų nėra. Čia tas Jūsų didelis bankas iš B raidės smile.gif
Dėl pavedimo į GB sąskaitą paklausk kainos. Nes dabar tiek FA tiek JA kaina į UK apie 12 EUR. Man žiauriai brangu atrodo.  Jei iš tavo nedidelės pensijos bankas dar paims 12 EUR ? Pasiust gali  ax.gif  Aš taupau per Paysera - ten galima internetu sąskaitą atsidaryti . Ir pavedimas į UK kainuoja tik 0,8 penso > tik kursas ne toks geras kaip Revoliuto .

Muka per didelis svoris irgi nepadeda hormonams...
Aš dabar pirminiame svorio metimo etape , šią savaitę smile.gif Kiek užteks įkvėpimo ... Iki savaitgalio žinoma  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
.

Gryzau po sporto,MB isvares i soda vienas,oras nuostabus,pavydziu jam kazkiek.Ryte nutarem pomiku dar neraut,nui sekmadienii bobu vasara pareina,salnu nera,dar issirps kiek naturaliai,dar gana daug yra zaliu.
Gavau emaila,kad gali mano pensija vest i Revolut saskaita,bet jau nebedristu klaust kiek kainuos.Gal beples kazkiek,nes i uzsienio banka irgi kainuotu.Suandien jau pabandziau apsipirkima su Revolut,be sutrikimu,pavyko bigsmile.gif Dabar tik nusiust Sodrai banko rekvizitus ir laisvos formos prasyma ir usio!!
Del paso skenavimo kopijos klausiau,netinka jiems,turiu pristatyt pati ir originala.Nu bet absurdas.Pavarde atitnka gi viskas.Ai tiek to,pamirstu jau juos,susikoncentruoju judet i prieki,cia jau isspresta!
Atsakyti
Labos smile.gif
Luety kelios dienos nervo ir išsisprendė viskas 4u.gif
O aš jau su akiniais į tolį, dabar reikia pratintis ir darys progersinius jomajo kokios kainos blink.gif dabar tik už paprastus stiklus suplojau 100 dar gręsia nauji rėmeliai ir progresinaii stiklai... žodžiu kaip sakoma į priekį tik neaišku kurį smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 10 23, 07:10)
Labos smile.gif
Luety kelios dienos nervo ir išsisprendė viskas  4u.gif
O aš jau su akiniais į tolį, dabar reikia pratintis ir darys progersinius jomajo kokios kainos  blink.gif dabar tik už paprastus stiklus suplojau 100 dar gręsia nauji rėmeliai ir progresinaii stiklai... žodžiu kaip sakoma į priekį tik neaišku kurį smile.gif
Kavos?

Labas rytas,

praktiskai tai neissisprende,cia tik iseitis gauti pensija be sutrikimu ir galimybe ja disponuot.O Lietuvos banke saskaita turet buvo gerai del pervedimo pinigu i Lt,pirkimu,ar kt dalyku.Saskaitos neuzdarysiu,mazu kt met iseis. atvykt i Lt,tada atnaujinsiu vel.Ale kad susidejo viskas kruvon.Atsiunte kortele nemokamai,nors ju duomenu bazej pasas neatnaujintas,smart ID,ir viskas,kad funkcionuotu,reikia atsisiust generatoriu,bet begali nes pasas praterminuotaa.Man isvis keista,kam tas pasas ten?Yra asmens kodas,kuris rodo,kad zmogus gyvas...ai,nebesiknaisiosiu.
Nelyja kol kas,begsiu svoriu pakilnot.Basimiega,atsikeluau 6:30,MB dar miega.Patinka man toks laikas sau.
Akiniai brangus,kai buvom dirvantys,reikejo moket,bet yea visokiu akciju,galima prisitaikyt,o dabar mudviem abiem dveji akiniai i metus nemokamai,bet nesinaudiju,bet jau tuos kur per puse atskuria stikla,dirbt ir i tolu ziuret,gal jau reiktu keist.Ar tai tokie progresiniai?Kazkoks moksliskas ju pavadinimas yra.Cia daznai yra akcijos ,jei neperki dizainerio remeliu,tai i paprastus dedant stiklus,buna dveji akiniai uz £69, ir akiu patikra nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 10 22, 13:38)
.

Gavau emaila,kad  gali mano pensija vest i Revolut saskaita,bet jau nebedristu klaust kiek kainuos.Gal beples kazkiek,nes i uzsienio banka irgi kainuotu.Suandien jau pabandziau apsipirkima su Revolut,be sutrikimu,pavyko bigsmile.gif Dabar tik nusiust Sodrai banko rekvizitus ir laisvos formos prasyma ir usio!!
i viskas.Ai tiek to,pamirstu  jau juos,susikoncentruoju judet i prieki,cia jau isspresta!

Labas rytas,
Luety - keisk mąstymą , jie privalo atsakyti ... Jie gyvena iš mūsų pinigų ! Tai ir privalo dirbti MUMS!!!! Būtinai parašyk dar vieną laišką su klausimais kiek kainuos į UK banką , ir kiek į Revoliutą... Kas čia per baudžiauninko mąstymas pono bijot. Turim lietuviai tą savybę, ilgai baudžiava buvo ... Kažkas genų lygyje matyt . Man dar prasimuša, va mano MB neturi ... O aš vis mokausi iš jo smile.gif Net negalvok siųsti prašymo , nežinodama visų aplinkybių . Galimas dar vienas kelias - Paysera . Dvi drauges turi buhalteršas, rasim pigiausią kelią ...
Mano svoris tai nieko paguodžiančio : nukrito 3,5 kg greit, o dabar stovi smile.gif Bet gal taip reikia? dabar lašinių ląstelės kaupia vandenį , o paskui susinaikins negrįžtamai ???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Norėtusi tikėti tais mitais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ryte vežiau katę į kliniką, vėl egzema. Negali ji be mano mergytės gyventi , per 1,5 mėn plikai nusilaižė pilvą ir egzema ant galvos. Poniška liga verysad.gif Bandysiu žolinius raminamuosius pagirdyti , gal bus geriau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 23, 10:31)
Labas rytas,
Luety - keisk mąstymą ,  jie privalo atsakyti ... Jie gyvena iš mūsų pinigų ! Tai ir privalo dirbti MUMS!!!! Būtinai parašyk  dar vieną laišką su klausimais kiek kainuos į UK banką , ir kiek į Revoliutą... Kas čia per baudžiauninko mąstymas pono bijot. Turim lietuviai tą savybę, ilgai baudžiava buvo ... Kažkas genų lygyje matyt . Man dar  prasimuša, va mano MB neturi ... O aš vis mokausi iš jo smile.gif  Net negalvok siųsti prašymo , nežinodama visų aplinkybių . Galimas dar vienas kelias - Paysera .  Dvi drauges turi buhalteršas,  rasim pigiausią kelią ...
Mano svoris tai nieko paguodžiančio : nukrito 3,5 kg greit,  o dabar stovi smile.gif Bet gal taip reikia?  dabar lašinių ląstelės kaupia vandenį , o paskui susinaikins negrįžtamai ????  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Norėtusi tikėti tais mitais  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ryte vežiau katę į kliniką, vėl egzema. Negali ji be mano mergytės gyventi , per 1,5 mėn  plikai nusilaižė pilvą ir egzema ant galvos. Poniška liga verysad.gif Bandysiu žolinius raminamuosius pagirdyti , gal bus geriau .

mūsų kitė irgi buvo tokia nusilaižiusi, tol kol dukra nepsiėmė pas save dabar kailis kaip ruonio na ir mastą kitą pakeitėm, nes jau ano seno nevežė... joo gyvuliukai prisiriša..Raminamieji nepadėjo verysad.gif Bet žinok irigi vis pasilaižo bet nor sne tiek jau daug, kaip buvo pas mus.
Dėl svorio sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 10 23, 11:29)
mūsų kitė irgi buvo tokia nusilaižiusi, tol kol dukra nepsiėmė pas save dabar kailis kaip ruonio na ir mastą kitą pakeitėm, nes jau ano seno nevežė... joo gyvuliukai prisiriša..Raminamieji nepadėjo verysad.gif Bet žinok irigi vis pasilaižo bet nor sne tiek jau daug, kaip buvo pas mus.
Dėl svorio sveikinu  4u.gif

Tai nusilaižymas dar baika, bet egzema ( žaizda) . O čia tokia liga nežinia nuo ko ...

Muka dėl svorio nėr ko sveikinti , kai numesiu 10 galėsi 4u.gif
Atsakyti
Vakar nuo pietu internetas bludijo,kol nepaskambinau,o paskambinus vel uzsiroviau ant kazkokio gal rumuno is tarimo.Su anglais lengviau kalbet,nei su europieciais biggrin.gif ,atsieit,dvi priezastys,bet as nei viena netikiu.Pirma,tai sutartis pasibaigusi tam planui,kuri turiu.Niekas neinformavobet norint gaut antra priezasti issprest,reikia naujo plano,kuris bus pigesnis ir geresnis...nusisauk vietoj,taip nebuna.Sujungia su klientu apt.servisu,patvirtina viska ir pasiulo nauja sutarti 18men.mazesne £11 kaina kas menesi.Sakau,o kodel negalit pratest sena,sako tokiu planu nebera.Nu bet sakau,as tai nepasirasiau jokiu sutarciu ir dar terminuotu,nezino ka atsakyt.Nebera tokiu planu ir viskas.Nu ka,per prievarta ibruka ta pigesni.Sakau,o kiek kainuos po 18men..nezino,sako gausit pranesima ,besibaigiant terminui.kuo labai abejoju.Nu ka,o kita priezastis atsieit sugedes ruitelis,kuri pakeite gal pries 8`9 menesius.Atsius nauja nemokamai.Ir svarbiausia,kad nieko negali pats pakeist.Vakare internetas atsirado puikus.Si ryta vel nera interneto,bet kai sujungem visus kompus ir telefus,atsirado,yra.
O del to paklausimo,zinai,kad as jau netoli 70,tai ir mastymas kitoks biggrin.gif tikrai nedrystu klaust,bet reiks isdryst.Pirma,gal reik paziuret ju psl.gal raso.
Pasportavau taip gerai su svoriais,maximum 15kg stangos,net nepajutau,kaip laikas prabego.
Atsakyti
Numirčiau sportuodama su 15 kg štangom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif unsure.gif
Luety dėl metų nereikia čia , dar duokdieve tavo energijos visoms 40+ , apie 50+ jau nekalbu smile.gif Tik patariu , kad požiūrį reikia keisti į valdiškas tarnybas - jos turi dirbti mums... Aš daug metų mokausi smile.gif kartais pavyksta
Atsakyti