QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 21, 05:32)
Labas rytas,
Kavos ?
Luety , Tau viskas gerai ? Kažkaip be nuotaikos pasirodei penktadienį ? Oras, ruduo ar šaip toks laikotarpis ?
Muka , ką gero nuveikei sode ?
Aš šeštadienio ryte buvau kepurės vėlimo pamokoj , paskui važiavau į kaimą . Pasodinau česnakus ir tuples, pagrėbiau lapų nuo kiemo ( mulčas česnakams ) .Pora lysvių sukasiau ir tt. Ten darbo visada sočiai . Smagu - oras nuostabus tikra bobų vasarą. Darbavausi su maike
Išsiviriau kaime didelį puodą burokėliu , vakare sukišiu į stiklianius . Niekaip nesibaigia gėrybės
O gal čia aš durna , tiek priauginu ... valgytojų tai nedaug
Luety kaip svoris ? Paskaičiau tokį motyvuojantį straipsnį :
Svorio metimas , kas teisybė tas ne melas - nereikia jokių meniu , grupių ir tt. Tikl klausyti savęs. Nes numetus pagal kitų rekomendacijas labai greitai atsiaugini ...
Labos,
kazkokia nervuota paskutiniu metu.Gal lietus uzkniso,savaitgali nustojo lyt,bet i soda negalejau papult,sestadieni nuvezt anuke i gimkes party reikejo,parvezt,sekmadieni du anukai pas mus,o jie sode neramus,nera WiFi,tai taip ir neisvaziavau.Siandien lyja vel,ryte vaziavom i klausos klinika del MB reikalu,padare jo klausos aparaturos profilaktika ir sake atsius pakvietima naujesnio modelio issigijimui,vel laikas gaisinasi.Dar su Luminor banku turiu problemu.Jie isivede Smart ID,as susikuriau,bet,kadangi ileisdavo i mobilia bankininkyste tik su tuch ID,tai su smart ID as neisloginau iki 11 rugsejo,o pasirodo buvo butina.Dabar atsiunte mano jau nauja debitine kortele,nes senoji baigiasi si menesi,norejau ieit i banklininkyste ja aktyvuot ir pish.Dabar reikia isilogint su kazkokiu generatorium,kuri reik atsisiust vienam kartui.IR dar mokamas.Nu reik reik,ka darysi,bet iskase,kad mano bankininkyustes paskyroje pasas praterminuotas.Pasirodo,kai issiemiau nauja pasa,turejau jiems pranest.Nu jomajo,is kur man zinot negyvenant LT.Cia UK banke net be paso atidaro saskaita ir jiems dzin ar tu ji turi,svarbu tu turi pinigu ju saskaitoje.Dabar negali atsiust to genetaroriaus,nes pasas praterminuotas,negaliu ieit i bankininkyste,aktyvint kortele,nes neturiu generatoriaus.Kalbejau su keliais patarejais,nieko negali padet,menedzerio numerio neduoda,emailo neduoda,zodziu ka info patarejai sako,tas ir yra.Nu bet sakau,man kortele debitine neaktyvuota,as negalesiu disponuot lesomis,o atvykt pas juos su pasiu-cia ne LT,as turiu skrist be reikalo tik parodyt pasa.Sakau aktyvinkit man kortele ir as atvyksiu,kai galesiu.Ne.Tai va,tokios nesamones tiesiog zudo nervines lasteles.
O siaip viskas po senovei,bet va tokie nervai tiesiog zudo,ima drebet rankos,sirdis,visi organai viduj is pykcio.
Tuom uir nuotaikos nera,vel edu saldumynus,kad nebut taip zudanciai slykstu,svoris auga.