Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Kavasucitrina dziugu skaityti kad baigi išsivaduoti iš streso dėl svorio 4u.gif Man šiuo metu kažkaip dzin tiek kiek dabar sveriu tai nesvėriau cielus 12 metų beveik rekordas... bet smegenys kažko priešinasi bet kam... noriu išmokti gyventi harmonijoje su savo norais t.y. maistu, bet nenoriu jau savęs prievartauti atsibodo ....

Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už gražią kavą 4u.gif Reikia, labai vėlai atsiguliau . MB parsirado iš komadiruotės tai ilgai praplurpėm... Ir vėl namų darbai nedaryti ax.gif
Vakar buvo tokia graži vasara, o šiandien vėl ruduo verysad.gif Sutinku , kad medžiams lietus reikia .
Muka aš sultinius visada verdu lėtpuodyje . Palieku nakčiai . Sriubas mėgstu daržovines trintas, bet trintas valgau tik aš smile.gif tai ir aptingstu išsivirti ... O šeimynai verdu visokias kokias netingiu . Mano vyrai dievina: Tailandietiška Šita sriuba visada skani smile.gif
Luety pratimas apie kurį rašei sunkus smile.gif Būna dar įdomiau kai kada man - ant kairės gali stovėti ant dešinės griuvi arba atvirkščiai smile.gif Matyt priklauso kuris smegenų pusrutulis tą vakarą išbalansuotas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 17, 10:10)
Labas rytas,
Dėkui Muka už  gražią kavą  4u.gif Reikia, labai vėlai atsiguliau . MB parsirado iš komadiruotės tai ilgai praplurpėm... Ir vėl namų darbai nedaryti  ax.gif
Vakar buvo tokia graži vasara, o šiandien vėl ruduo verysad.gif Sutinku , kad medžiams lietus reikia .
Muka aš sultinius visada verdu lėtpuodyje . Palieku nakčiai . Sriubas mėgstu daržovines trintas, bet trintas valgau tik aš smile.gif tai ir aptingstu išsivirti  ... O šeimynai verdu visokias kokias netingiu . Mano vyrai dievina: Tailandietiška   Šita sriuba visada skani smile.gif
Luety pratimas apie kurį rašei sunkus smile.gif Būna dar įdomiau kai  kada man  - ant kairės gali stovėti ant dešinės griuvi arba atvirkščiai smile.gif  Matyt priklauso kuris smegenų pusrutulis tą vakarą išbalansuotas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O man lėtapuodis ir neprigijo kažkodėl... gal ne toks geras ...
O aš tingiu tokias virti sriubas ale tailandietiškos man tinka tokios navaristos tirštos sriubos ;)
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 17, 08:10)
Labas rytas,
Dėkui Muka už  gražią kavą  4u.gif Reikia, labai vėlai atsiguliau . MB parsirado iš komadiruotės tai ilgai praplurpėm... Ir vėl namų darbai nedaryti  ax.gif
Muka aš sultinius visada verdu lėtpuodyje . Palieku nakčiai . Sriubas mėgstu daržovines trintas, bet trintas valgau tik aš smile.gif tai ir aptingstu išsivirti  ... O šeimynai verdu visokias kokias netingiu . Mano vyrai dievina: Tailandietiška   Šita sriuba visada skani smile.gif
Luety pratimas apie kurį rašei sunkus smile.gif Būna dar įdomiau kai  kada man  - ant kairės gali stovėti ant dešinės griuvi arba atvirkščiai smile.gif  Matyt priklauso kuris smegenų pusrutulis tą vakarą išbalansuotas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As su kava,aciu,labas rytas, 4u.gif
Vakar vakare uzsimaniau arbatos,MB padare be kofeino su pienu apie 18:30.Visa naktis be miego,uzmigau po 5 ryte.Vat tau ir be kofeino biggrin.gif
Dusia,pratimas sunkus ne treniruotiems,treniruojantis,jis pasidaro lengvas.Del vienos ar kitos kuno puses stiprumo,lankstumo jau issiaiskinta su trenere,ji sake visi zmones turi ta sindroma maziau ar daugiau isrriksta.Ta pastebi visi besportuojantys.
Bandyk bent kelis kart per sav,istreniruosi lygsvars,pagerinsi kraujotaka.Dar suzinosi,kiek ir kokio stiprumo raumenu turi kojose. biggrin.gif Kol neturejau koju raumenu,nepastovedavau ant 1 kojos neisikibus. biggrin.gif Dabar jau stoviu laisvai,kelt aukstai negaliu,koja stora,lasiniais aplipus,bet kudeja po truputuka.Nestumo metu igytas”jojiko kelnes” ne taip lengva pamest.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 10 17, 11:02)
As su kava,aciu,labas rytas, 4u.gif
Vakar vakare uzsimaniau arbatos,MB padare be kofeino su pienu apie 18:30.Visa naktis be miego,uzmigau po 5 ryte.Vat tau ir be kofeino biggrin.gif
Dusia,pratimas sunkus ne treniruotiems,treniruojantis,jis pasidaro lengvas.Del vienos ar kitos kuno puses stiprumo,lankstumo jau issiaiskinta su trenere,ji sake visi zmones turi ta sindroma maziau ar daugiau isrriksta.Ta pastebi visi besportuojantys.
Bandyk bent kelis kart per sav,istreniruosi lygsvars,pagerinsi kraujotaka.Dar suzinosi,kiek ir kokio stiprumo raumenu turi kojose. biggrin.gif Kol neturejau koju raumenu,nepastovedavau ant 1 kojos neisikibus. biggrin.gif Dabar jau stoviu laisvai,kelt aukstai negaliu,koja stora,lasiniais aplipus,bet kudeja po truputuka.Nestumo metu igytas”jojiko kelnes” ne taip lengva pamest.

Luety mes darom daug pratimų lygsvarai ir kordinacijai . Bet vis tiek dėkui už patarimus 4u.gif

Muka, ta sriuba labai greitai išverdama , greičiau negu bulbienė smile.gif O mano šeimyna mėgsta egzotika .
Lėtpuodis man šaltienai , sultiniui, jautienai . Tobula būna kiaulienos sprandinė. Supjaustau storais gabalais , apkepu orkaitėj ( 20 min , kad apskrustų , galima ir ant keptuvės ) ir 4 val į lėtpuodį . Nuostabus skonis , plėšoma mėsa . Kas ragavo visi klausia kaip pagaminau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 spalio 2019 - 10:59
Labos:)

Na kada aš išsimiegosiu verysad.gif ryškiai mano organizmas jau ruošiasi žiemai, net ir sukimo laikrodžio laukia , tą stebiu jau n metų... žodžiu sunku keltis kaip saulė dar nepakilusi smile.gif
Dusia37 o tau į tą lėtapuodį reikia pilti vandenuko, mano tai toks
vartotojo įkelta nuotrauka
Na žodžiu žiema reiks pažaisti smile.gif Ačiū už įdėjas:)
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas ,

Reikia kavos , bo mažokai miegojau ... Vakar vakarienės nevalgiau , o alkanai man sunkiau miegasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nelaukiu laikrodžio atsukimo - nepatinka kai sutemsta 4 valandą. Man geriau dabartinis laikas. Vis tiek visada prieš žadintuvą atsibundu ...
Muka pilu vandens , dedu prieskoniu troškindama sprandinę . Nedaug vandens , nes nenugaruoja . Bent iš mano puodo . Matyt todėl , kad labai lėtai verda .

Man šia savaitę pasportuoti nepavyko verysad.gif Neleido MM.
Vakar pasiėmiau kraujo tyrimo rezultatus , hemoglobinas beveik norma smile.gif Geriau negu buvo prieš papildų gėrimą . Feritinas irgi ne prie aukštųjų ... Bet gyvensiu smile.gif Kiek papildų reikia į senatvę gerti , baisu smile.gif

Luety ar žiūrėjai filmuką apie bičių produktus : ten kalba apie nemigą ir medų ... Jei prieš naktį išgersi šilto vandens su šaukšteliu vandens - geriau miegosi . Ypač tai veikia vyresnius žmonės . PS mano buvusi kolegė ( jau išėjo į pensiją ) taip darydavo. Turėjo bajurią klimaksinę nemigą ... sesė yra išbandžiusi, sakė veikia . Pabandyk .... Jei nesilaikai keto . Paleo kai kai kurios knygos leidžia truputi medaus smile.gif
Gražios ir darbingos dienos . Muka puolam I-safus kelti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,

naujiena,lyja taio,kad nezinau kaip iskust nosi i kluba biggrin.gif ir dar gusinis vejas,skecio nepanesi biggrin.gif Atpils uz visus metus.
Dusia,miegu ne blogai,jei ne arbata be kofeino atsieit biggrin.gif .Tik man uztenka miego 4-5 val.As keliuos zvali po tiek,bet daznai ismiegu visas 6-7 val.Nesu medaus megeja,ypac su vandeniu,bet,jei reikia del sveikatos,geriu.
Tokiu oru nors sazine negrauzia kad neriu ir nedirbu sode biggrin.gif
Gero jums savaitgalio,o mes lauksim pasiklydusios bobu vasaros.
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?

Luety , Tau viskas gerai ? Kažkaip be nuotaikos pasirodei penktadienį ? Oras, ruduo ar šaip toks laikotarpis ?
Muka , ką gero nuveikei sode ?
Aš šeštadienio ryte buvau kepurės vėlimo pamokoj , paskui važiavau į kaimą . Pasodinau česnakus ir tuples, pagrėbiau lapų nuo kiemo ( mulčas česnakams ) .Pora lysvių sukasiau ir tt. Ten darbo visada sočiai . Smagu - oras nuostabus tikra bobų vasarą. Darbavausi su maike 4u.gif Išsiviriau kaime didelį puodą burokėliu , vakare sukišiu į stiklianius . Niekaip nesibaigia gėrybės ax.gif O gal čia aš durna , tiek priauginu ... valgytojų tai nedaug smile.gif
Luety kaip svoris ? Paskaičiau tokį motyvuojantį straipsnį : Svorio metimas , kas teisybė tas ne melas - nereikia jokių meniu , grupių ir tt. Tikl klausyti savęs. Nes numetus pagal kitų rekomendacijas labai greitai atsiaugini ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 spalio 2019 - 06:42
Man man maaaaan kavos smile.gif
Dusia37 dirbau kaip kumelė... burokai, morkos, kopūstai, šiltnamis patvarkyti liko salierai, porai ir salotos, tiesa pastarosios nuostabios romaninės( ačiū Dusia37 rudeniop tik tokias sėsiu). Vyras sukasė du daržiukus liko dar vienas, bet sakė jau jis tai padarys, man gėlynus nukirpti, tiesa vieną vakar nukirpau, einu prie minties, kad reikia performuoti, bet kada prieiti jis pas moneis didelis, bet gal kada nors po to smile.gif Žodžiu derlius nedickas, nes padalinau į dvi dalis tai nieko daug ir neliko ir ačiū die smile.gif savojos kopųstai užderėjo grąžūs cielos 6 galvos sulig vaiko galvuke tai mna didleis pasiekimas, morkos, burokai menki labai, tai va tiek to deriaus pas mane ... plotai nedideli tai smile.gif Pomidorų dėžukė priskyniau, reiks kažką daryti smile.gif Tiesa česnakus pasodinau irigi bet žemė bais inmirkusi tai vos sukišau, ir mačiau MB sunkiai kasė verysad.gif Na mano tokia žemelė. O va sekmadienį prabudusi nutariau šaudykite bet važiuosiu namo net silpna pasidarė pagalvojusi, kad ryt į darbą iš sodo verysad.gif Žodžiu atėjo mano smegenėlėms ir kūnui atostogos nuo sodo smile.gif
Motyvuojantis straipsniukas aš mačiau laidą, bet ... na žodžiu nieko naujo šiuo kalsuimu.
Atsakyti
Muka , dėl daugiamečių gėlių : IK patarimas buvo kirpti pavasarį . Geriau peržiemoja. Lapai uždengia , stiebai sniegą sulaiko ... Kadangi pas mane kaimų kaimas , grožio nereikia sakiau taip ir paliksiu iki pavasario ax.gif .
Aš irgi jau nebenoriu kaiman ... Nors kai toks geras oras, o Kaune į kiemą nerekomenduojama, tai džiaugiausi 4u.gif turėdama kaimą .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 21, 08:59)
Muka , dėl daugiamečių gėlių : IK patarimas buvo kirpti pavasarį . Geriau peržiemoja. Lapai uždengia , stiebai sniegą sulaiko ... Kadangi pas mane kaimų kaimas , grožio nereikia sakiau taip ir paliksiu iki pavasario  ax.gif .
Aš irgi jau nebenoriu kaiman ... Nors kai toks geras oras, o Kaune į kiemą nerekomenduojama, tai džiaugiausi  4u.gif turėdama kaimą .

na va kaip skirtingai o aš girdėjau atvirkščiai nes ten ligos neiššala... ai sutvarkaiu ir ramu, gal dar papurenskiu žemę aplink augaliukus:)
O kodėl nerekomenduojama į lauką ?
Atsakyti