Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas ,
Imu kavos .
Muka , šiemet šalnos anksti ir stiprios . Jau buvom pamiršę , kad taip būna ... Mano darže liko porai ir gumbiniai salierai . Česnakam lysvė sukasta , gal pasodinsiu savaitgali ... Ir dar tulpes sukaišioti reiktų . Direktorius maišą parvežė iš tulpių šalies smile.gif
Ir aš nebenoriu bebūti kaime ... Jau nebesmagu .
Kas liečia sveikatą , tai visi įpratę , kad aš nesergu ... Visada tekinom . Didžiausia liga sloga smile.gif Ir bjaurios MM bet čia ne liga, čia būsena smile.gif
Muka , gal ne į naudą , kad dirbai iš karto po operacijos ? Niekas ačiū nepasako ...

Luety , gerai , kad turi sportą ir sodą ... O tai užsimegztum nuo ryto iki vakaro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vis judesio kūnas gauna 4u.gif Ir labai smagu , kad užsakymų netrūksta 4u.gif

Muka klausei kur buvom Birštone : Tai buvom Eglėje . Man tobula. Buvus Druskininkų Eglėje - tai čia geriau . 11 procedurų , 2 nakvynės, 6 maitinimai ( švediškas stalas , tikrai gausus ir skanus ) žmogui kainavo 170 EUR . Nepigu . Kadangi turėjau darbdavio dovaną ( pati žinai , kuponai iki 200 EUR nepsimokestina ) , tai buvo labai gera kaina. Man patinka visokie masažai , purvo vonios ir tt... Mankštas pasiėmėm baseine, tikrai labai geros . Mažos grupės, gera priežiūra trenerio . Ypač stuburo tempimo . Po jos prašė bent pusvalandį nesėdėti - kas stuburas pailsėtų . Viskas nauja, gražu . Visu su tapkytėm ir chalatuku vaikštai , rankšluostukus kiekvienai vandens procedūrai švarius gauni . kadangi ne pirmą kartą , tai jau žinojau ko nenoriu ... Gydytoja faina , taip ir sudėliojo . Papildomai nieko nesipirkau , nei laiko nei noro nebuvo . Gana jau ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 15, 09:29)
Labas rytas ,
Imu kavos .
Muka , šiemet šalnos anksti ir stiprios . Jau buvom pamiršę , kad taip būna ... Mano darže liko porai ir gumbiniai salierai . Česnakam lysvė sukasta , gal pasodinsiu savaitgali ...  Ir dar tulpes sukaišioti reiktų . Direktorius maišą parvežė iš tulpių šalies smile.gif
Ir aš nebenoriu bebūti kaime ... Jau nebesmagu .
Kas liečia sveikatą , tai visi įpratę , kad aš nesergu ... Visada tekinom .  Didžiausia liga sloga smile.gif Ir bjaurios MM bet čia ne liga, čia būsena smile.gif
Muka , gal ne į naudą , kad dirbai iš karto po operacijos ?  Niekas ačiū nepasako ...

Luety ,  gerai , kad turi sportą ir sodą ... O tai užsimegztum  nuo ryto iki vakaro  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Vis judesio kūnas gauna  4u.gif Ir labai smagu , kad užsakymų netrūksta  4u.gif

Muka klausei kur buvom Birštone : Tai buvom Eglėje . Man tobula. Buvus  Druskininkų Eglėje - tai čia geriau .  11 procedurų , 2 nakvynės, 6 maitinimai ( švediškas stalas , tikrai gausus ir skanus ) žmogui kainavo 170  EUR . Nepigu . Kadangi  turėjau darbdavio dovaną ( pati žinai , kuponai iki 200 EUR nepsimokestina ) , tai buvo labai gera kaina.  Man patinka visokie masažai , purvo vonios ir tt...  Mankštas pasiėmėm baseine, tikrai  labai geros . Mažos grupės, gera priežiūra trenerio . Ypač stuburo tempimo .  Po jos prašė bent pusvalandį nesėdėti - kas stuburas pailsėtų . Viskas nauja, gražu . Visu su tapkytėm ir chalatuku vaikštai , rankšluostukus kiekvienai vandens procedūrai švarius gauni . kadangi ne pirmą kartą , tai jau žinojau ko nenoriu ... Gydytoja faina , taip ir sudėliojo .  Papildomai nieko nesipirkau , nei laiko nei noro nebuvo . Gana jau ...

Gal ir teisi per anskti aš čia ropoti pradėjau verysad.gif na bet laiko neatsuksi ir ar su kita koja kitaoip elgsiuosi... tai net nežinau verysad.gif žodžiu y kap y.
Girdėjau gerų atsiliepimų apie Egle kaina žinia nepigi, bet jeigu tiek visokiausių procedūrų kartais ir verta palepinti save ;) O dėl sėdėjimo po tempimo mankštų tai jau senai žinau nes tada darbas būna per niek jeigu pasėdi turi stuburas susigyventi o ne vėl susmegti smile.gif man taip aiškino smile.gif
Sode tai dar daug darbū nieks nereauti nieks neskinta na bet rankos nekyla nors tu ką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 10 15, 12:27)
Gal ir teisi per anskti aš čia ropoti pradėjau verysad.gif na bet laiko neatsuksi ir ar su kita koja kitaoip elgsiuosi... tai net nežinau verysad.gif žodžiu y kap y.
Girdėjau gerų atsiliepimų apie Egle kaina žinia nepigi, bet jeigu tiek visokiausių procedūrų kartais ir verta palepinti save ;) O dėl sėdėjimo po tempimo mankštų tai jau senai žinau nes tada darbas būna per niek jeigu pasėdi turi stuburas susigyventi o ne vėl susmegti smile.gif man taip aiškino smile.gif
Sode tai dar daug darbū nieks nereauti nieks neskinta na bet rankos nekyla nors tu ką verysad.gif

Muka dar svajoju trumpo poilsio - gintaro pirtį ir nakvynę užsisakyti ... Būtų įdomu išbandyti smile.gif
Vakar atklausiau sūnaus bumbėjimus dėl savo darbų ... Tiesiog spaudimą : siaurinti darbus. O tas man nesekas - kalbėjau , bet vėl po valandos pokalbio išgirdau , kad jie ieško , bet...
Atsakyti
Labos,

as po sporto,po pusryciu,zvali,tik lauke lietus ir tamsu,kazkaip kerta per nuotaika tokie orai.
Vakar parodziau mazuti zuikuti FB,kur kliente prase nunert didesni,jai ugio truko,tai as ji aprengiau,parodziau FB,pasipyle uzsakymai,is kur laiko gaut.O dar Archypova siandien pradejo savo sezonine rudenine sesija.Ji mane priima nemokamai i savo sesijas,negaliu nedalyvaut,kai visos noka po 27 eurus.
O eiles jaukia 4 zuikiai.Reiks nakti trumpint.Sporto atsisakyt negaliu,butu krakas mano sveikatai.
Sode darbu dar yra.Pomikus reik skint,valyt nuo kambliu siltnami,nes vistiek niekas nebesirpsta,bet kai tokie orai,nesinori lietuje ka daryt.Lauksim bobu vasaros ir cia.Bijau ,kad ji praeis su lietum,nes siaip pas mus silta 16-17.
Sveikatos abiem 4u.gif 4u.gif Ligos rodo,jog poilsio rezimas sutrikes. 4u.gif 4u.gif Darom isvadas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 15, 13:04)
Muka dar svajoju trumpo poilsio - gintaro pirtį ir  nakvynę užsisakyti ... Būtų įdomu išbandyti smile.gif
Vakar atklausiau sūnaus bumbėjimus dėl savo darbų ... Tiesiog spaudimą : siaurinti darbus.  O tas man nesekas - kalbėjau , bet vėl po valandos pokalbio išgirdau , kad jie ieško , bet...

nesupratau, tai jis jau neneori ten dirbti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 10 15, 13:42)
nesupratau, tai jis jau neneori ten dirbti ar kaip?

Muka , sūnus man burbėjo , kad per daug dirbu . Raminau , kad bandau siaurintis darbus , bet nesekasi man taip paprastai - pati žinai , kaip su mūsų darbu yra ....
Jam viskas gerai . Sunku , bet įdomu . Kol kas nesiguodžia dėl darbo - mokslo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 spalio 2019 - 12:53
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 15, 13:52)
Muka , sūnus man burbėjo , kad per daug dirbu . Raminau , kad bandau siaurintis darbus , bet nesekasi man taip paprastai - pati žinai , kaip su mūsų darbu yra ....
Jam viskas gerai . Sunku , bet įdomu . Kol kas nesiguodžia dėl darbo - mokslo .

aaa ir tesingai burbėjo 4u.gif mane irgi bara, kad atsisakyčiau vienos įmonės kur tik viena koja dar tupiu ale ....
Atsakyti
Labos smile.gif
Miego trūkumas kapitalus verysad.gif vos iki darbo atslinkau... Kaip save reikia priversti sode padirbėti net nežinau nekyla rankos nors tu ką ... gal tikrai per 7-8 mėn. persisotinau aš juo norisi jau kitų malonumų ax.gif
ate42 kaip TB sveikata ar rado dėl ko jam svaigsta galva? O kaip sūnus mažu gal kokia martelė jau parodė? O kaip tu gyveni kuom kvėpuoji?
Kavasucitrina o tavo kokie svorio metimo pasiekimai?
Dusia37 į tą pačią jogos mokykla eini o gal pakeitei ką? O kaip siuvimo kursai dar atėdi?
Luety jau tave galima vadinti zuikių karalienė biggrin.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Man kavos ... Buvau pas daktarų ryte , nevalgius negėrus - tai spaudimo nerasta. Matavo ir pradžių dešinėj , po to kairėj rankoj , bo galvojo , kad sugedo aparatas . Prisidaviau kraują hemoglobinui ir feritinui ir tiek . Vasario mėnesį pilnas kraujas darytas ( mokamas ) tai visi rodikliai puikūs buvo , sakė neverta pinigų mėtyti . O hemoglobinas tai jau mano bėda...

Muka jogą lankau pas tą pačią trenerę antrus metus. Kol kas tinka. Kaip trenerė nėra labai stipri , bet labai daug pozityvo kaip žmogus turi . Gerai jaučiuosi po treniruotės, ko daugiau reikia ? Į viską reikia žiūrėti paprasčiau ... Arti namų , trenerė vien pozityvas , ko daugiau reikia ?

Siuvimui visai nelieka laiko , jėgų , akių ... vakare jau nebesinori , savaitgaliais nebūnu namie verysad.gif
Luety - kas čia kalba apie poilsį kitiem , o pati miegą žada vogti dėl hobio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif ax.gif Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai daug meilės įdedi į tuos zuikas 4u.gif Visiems ir reikia 4u.gif
Atsakyti
Labos,

tebelyja pas mumi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif be skecio nei is trobos neik.Si ryta puikiai padirbejau svoriu klasej,jauciuos zvali,energinga.
As pensijoj ir man blogai miegasi nakti,as laisvai galeciau pasilikt miegui 4 val ir man but gana,o kita laika isnaudot mezgimui biggrin.gif biggrin.gif bet...sportui reik poilsio,lygsvara iskart trinka,nes duoda pratimus lygsvarai palaikyt.Kai pradejau sportuot,neislaikydavau visai to pratimo(atsistoji pakelus i prieki viena koja,uzmerki viena aki,uzmerki abi),budavo bum iskart,o dabar puikiai ir net keleta minuciu.Bet,jei tik nemiegojus,ar stresuoju,ar po kokio party,tai prastai iskart jauciasi.Reiskia,nera gerai,bet pavogt laika is nakties,kad padaryt tuos uzsakymus,manau nieko blogo neatsitiks,tik MB nepasiraso.nesupranta manes.Kol kas dar issilaviruoju,bet nezinau,kaip bus toliau.
O jus dabar labai tokiam ribiskai pavojingame amziuje ,kai KM ateina,ar atejo.Organizmas reikalauja automatisku stopu,jei neijungsit,senatve gali but ligu pilna.Nelengva ijungt,bet imanoma.
Lekiu nert biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 spalio 2019 - 12:28
Labos smile.gif
Vakar nevažaivom į sodą MB jau užprotestavo mane pamatęs iš darbo atėjusią. Kažkaip tikrai blogai jaučiausi verysad.gif Bet paskui po truputką po truputuką pramušė. mamukas kalakuto pusę davė tai viriau buljona iš kauliukų negi išmesi skriaga esu smile.gif Bus vistiek keliom sriubom smile.gif Kažkaip po turkų norisi namininės sriubos smile.gif Kokias verdate ar išvis verdate? Man visos skanu smile.gif
Dusia37 aš jau akinius eisiu darytis užsirašiau pas oftamologą ryt varau, nes jua nieko neinmatau, bet jau ne tik dirbant jaučiu reiks ir progresinių verysad.gif
Luety čiupk 4u.gif turbo motera biggrin.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 10 16, 07:58)
Kavasucitrina o tavo kokie svorio metimo pasiekimai?

Muka, aš svorio nebemetu, jei jis nori - pats krenta biggrin.gif. Kažkas įvykę paskutiniais mėnesiais - kažkaip dzin tas svoris. Nebelipinėju ant svarstyklių, nebestresuoju. Valgau normalų maistą ir tiek. O tas svoris vis tik po truputį gal ir krenta. Kiek kris, kiek nekris – palieku organizmui spręsti pačiam. Tikiu, kad yra kaip vienoje protingoje knygoje skaičiau: "sveikas organizmas pats palaiko normalų svorį, kaip palaiko normalų kraujo spaudimą ar cukraus kiekį kraujyje". Man atrodo, kad iki to normalaus reikėtų dar kažkiek, nors kokių minus 6-7 kg, o ką mano mano organizmas - bus matyt biggrin.gif
Atsakyti