Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2019 10 09, 10:46)
Labas rytas,

lyja lyja...
Sportas yprastai,tik va siandien negalesiu nueit i savo easy weight klase,nes vel kyla problemu del to masinu susidurimo,reikia eit i gyventoju patarimu biura del konsultacijos(Citizens advice bureau ).O ten buna eiles,tai eisiu anksciau,atidaro nuo 10.Ytampa,nervai,jau geriau butume ne remontave.Zodziu viskas nauja,niekada tokioje situacijoje,nueko nesuprantu,kas kaip turi but,eisiu aiskintis.Ne ryju,net visai apetito nera,sveriuosi penktadieniais.
Darze nieko negalim daryt,lietus neleidzia,reiks gaudyt giedras,bet plius dar kiti reikalai spaudzia per giedras dienas.
Zuiki parodysiu,ne dyvai,tik kliente inoringa.Tai batai nepatinka,kokie yra nunerti pg jos  nurodyta schama,praso kitokiu,tai ilgis ne tas,tai dar kazkas.Liko oantalonus uzbaigt ir dvejys batus nunert,vienys teks improvizuot,neturiu schemos jiems.Po to siulu galu slepimas,skalbimas,formavimas,dziovinimas ir jis teismui galutiniam pateikimas.Amen,geros dienos. biggrin.gif

Sėkmės brangioji , viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien visą dieną žada lietų . Lyti pradėjo naktį . Lietaus labai labai reikia ... Gal atmerks iki gilesnių sluoksnių ?

Luety kai sekėsi vakar ?

Labai gera laida, jei nematei pažiūrėk apie bičių produktus ...
Laida
Pažiūrėjau su malonumu .
Gal nebeteps gero medaus žmonės ant bulkos ? o paskui klausinėja - tiek medaus SUVALGAU , o vis tiek seregu .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 10, 06:08)
Labas rytas,
Kavos ?

Šiandien visą dieną žada lietų . Lyti pradėjo naktį . Lietaus labai labai reikia  ... Gal atmerks  iki gilesnių sluoksnių ?

Luety kai sekėsi vakar ?

Labai gera laida, jei nematei pažiūrėk apie bičių produktus ...
Laida
Pažiūrėjau su malonumu .
Gal nebeteps gero medaus žmonės ant bulkos ?  o paskui klausinėja - tiek medaus SUVALGAU , o vis tiek seregu .

Laba ryta,

Issiaiskinom per dvi institucijas,lauksim,kas bus sekantis etapas.Tasa bus ilga,nuo 4 ik 8 menesiu,tai dar ilgai bus ytampos.
Buvom sode,dar laikiau atdara siltnami,bet vienoj pusej dideles duris,kitoj mazas,tai nieko neissirpo pomidoru.Dabar palikom tik vienam gale mazasias.Agurku dar 19 radau.
Straipsni paskaitysiu butinai.
Siandien lietuvisku pensiju diena biggrin.gif biggrin.gif vaziuosim shopintis.
Si ryta neiskentus pasisveriau,minus 300g.Nu nedaug,bet juda,be pastangu dideliu,nes valgau daug maz viska,tik nedaug ir du kartus,jei ne ryte 8 val kava tai butu protarpinis nuo 17:30 iki 11:00 apie 15-16 val tarpas.Nu bet man rytine kava didelis malonumas.
Saule sviecia,einu praskalbt ranksluoscius,vejas prapus iki vakaro,o per nakti viduj isdzius.
Vakarais jau jungiam truputi siluma,diena nera taip salta,kaip saulei nusileidus.
Atsakyti
Labas rytas,

Atsakyti
Rytas labai tekinom , nespėjau net posto parašyti . Vakar labai sunki diena , lindo visokie baubai iš kampų . Vien nemalonūs dalykai . Ir taip sunkiai viskas sprendėsi ...
Na nieko savaitgalis ant nosies smile.gif Vaikas parvažiuos iš Vilnaius , pasidžiaugsiu ax.gif
Luety pavydžiu Tau ilgo daržovių derliaus bigsmile.gif Šviežo agurko ir skonį pamiršusi . Anksti šalnos šiemet šnojo .
Rytoj jei lietus leis sodinsiu česnakus. Viena iš daržovių , kuri labai gerai pas mane auga. Tik nemoku išlaikyti iki pavasario ... Po Kalėdų pasidaro tuščios galvos . Nesi didelė česnako mėgėja . Bet vistiek gaila.
Kažin kaip Muka ? Tikiuosi kitą savaitę sulauksim ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 11, 07:53)
Rytas labai tekinom , nespėjau net posto parašyti . Vakar labai sunki diena , lindo visokie baubai iš kampų . Vien nemalonūs  dalykai . Ir taip sunkiai viskas sprendėsi ...
Na nieko savaitgalis ant nosies smile.gif  Vaikas parvažiuos iš Vilnaius , pasidžiaugsiu  ax.gif
Luety pavydžiu Tau ilgo daržovių derliaus  bigsmile.gif  Šviežo agurko ir skonį pamiršusi . Anksti  šalnos šiemet šnojo .
Rytoj  jei lietus leis sodinsiu česnakus. Viena iš daržovių , kuri labai gerai pas mane auga. Tik nemoku išlaikyti iki pavasario ... Po Kalėdų pasidaro tuščios galvos . Nesi didelė česnako mėgėja . Bet vistiek gaila.
Kažin kaip Muka ? Tikiuosi kitą savaitę sulauksim ...

Labryt,

uzjauciu tave su tokiu darbu,uzdarytu mane i psichuske su mano jautrumu arba pati kojas pakratyciau.Neturiu plieniniu nervu.
Ilgas pas mus ruduo,bet lietingas,tai ne visada iskisi nosi i soda padirbet.Gerai,kad lauka spejom apsitvarkyt,puse sodo zliugsi nuo slapumo iki puses avieciu neina prieit,kur pakeltos lysves toj pusej,takeliai nepraeinami,o dar 3 paras zada diiideli lietu.Kai nustoja lyt,reikia keliu sav kad tas vanduo susigertu ten.
Dar neturiu bei svogunu nei cesnaku seklu.Na cesnaku galima is savo galvuciu paset.bet svogunu reik vaziuot ieskot.O agurku nebesinori nei raugintu nei zaliu.As lauke neseju,cia viskas is siltnamio .Agurku kambliai patys apsivale nuo miltliges,atsigavo,man tai mistika.Geriau atsigavo tie,kur buvo barstyti cinamonu.
Klasioke yra Turkijoj,meta foto fb,sake 27 silumos.gryzt nenori.Tikekimes viskas bus Mukai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 spalio 2019 - 09:22
Labos smile.gif

Vakar grįžom smile.gif Oras, viešbutis ir apskritai atostogos puiku viskas smile.gif Pailsėjau, pabuvau su savimi ir ne smile.gif Žodžiu viskas puiku ir jau grįžau į realybę smile.gif Nežinau nenoriu į sodą nors ir rūpi kaip pomidorai šiltnamyje( nes kiek žinau šalnos buvo) na ir kaip viskas... bet dirbti rankos nekyla smile.gif
Kalbate apie svorį... kažkaip pavargau no galvojimo ir t.t. nors prisipažįstu jau priešhazaninis svoris verysad.gif... kažkaip nenoriu galvoti paie tai turbūt toks etapas... liūdina tai bet nenoriu ir vsio .
Dusia37 o kokiam buvai Eglėje? Jeigu joje tai dar nebuvau bet norėčiau smile.gif
Luety džiaugiuosi už tave visai svorio metimo puikūs rezultatai 4u.gif
Taip kad jau mintis delioju kaip darbe ir kaip dirbsiu smile.gif šiek tiek nervinuosi ir ko smile.gif bet man visada po atostogų taip būna smile.gif
Dusia37 būtinai padarysiu to cicako nes ciliuku turiu ir paaprikos žalios smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 10 12, 08:49)
Labos smile.gif

Vakar grįžom smile.gif Oras, viešbutis ir apskritai atostogos puiku viskas smile.gif Pailsėjau, pabuvau su savimi ir ne smile.gif Žodžiu viskas puiku ir jau grįžau į realybę smile.gif Nežinau nenoriu į sodą nors ir rūpi kaip pomidorai šiltnamyje( nes kiek žinau šalnos buvo) na ir kaip viskas... bet dirbti rankos nekyla smile.gif
Kalbate apie svorį... kažkaip pavargau no galvojimo ir t.t. nors prisipažįstu jau priešhazaninis svoris verysad.gif... kažkaip nenoriu galvoti paie tai turbūt toks etapas... liūdina tai bet nenoriu ir vsio .
Dusia37 o kokiam buvai Eglėje? Jeigu joje tai dar nebuvau bet norėčiau smile.gif
Luety džiaugiuosi už tave visai svorio metimo puikūs rezultatai  4u.gif
Taip kad jau mintis delioju kaip darbe ir kaip dirbsiu smile.gif šiek tiek nervinuosi ir ko smile.gif bet man visada po atostogų taip būna smile.gif
Dusia37 būtinai padarysiu to cicako nes ciliuku turiu ir paaprikos žalios smile.gif

Sveika sugryzus,Muka,

nu puiku,kad jautiesi pailsejus.Visada viskas turi pabaioga,taip ir atostogos.Sodas niekur nedings,o kad ir nusalo pomikai,nu ar tau ju bereikia?Kiek buvo,tiek gana.Pas mane nera salnu,bet nebesirpsta,nes nera saules,vien lietus.Uztai sodas skesta po vandeniu.Puse jo,istikruju ta dalis,kuria pasiiemem iskart,o ta antra puse kur veliau,yra daug auksciau,nors ziurint to nesimato.
Del svorio,tai ir as nieko nebenoriu,bet jau zinau,kiek mazai man bereikia maisto prie mano judejimo budo.Tiesiog prieini tokia riba,kai jau nera kur detis,reik lyst is duobes ir kastis kastis ilgai i virsu.Nu bet judu,kad ir letai.
Ciliu siemet neturiu,nereik nei galvos sukti kur det.
Gero savaitgalio ir lengvos darbo savaites. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

Muka sveika sugrįžus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Smagu girdėti , kad pailsėjai 4u.gif
Kavos ?

Česnakų nepasodinau , lyjo šeštadienį . Tai nuo pietų grįžom į Kauną . O vakar nuo ryto MB į komadiruotę Čekijon išlėkė . Aš pratinginiavau . Šeštadienį sugrįžus sveikata sušlubavo . Gal kraujotaka? Galva , pykinimas ir žvaigždutės akyse ... nėra taip buvę . Pagulėjau , pasnaudžiau , praėjo .
Aisiu pas daktarų , gal reiktų kraują pasidaryti ir tt.

Atsakyti
Labas rytas,

Jau kaip atsibodo lietus,ne tas zodis.Tamsu,dregna,tikras ruduo,tik tiek,kad silta.Zuikis sekmingai pabaigtas,atiduotas seimininkei,dabar rengiu zuikeli,kuris jai buvo per mazas ugiu,norejo didesni,tai siandien jau baigsiu jo apranga.O ryt prasideda rudenines leles projektas,nerimas su dizainere Olga Archypova.Bet tarpuose reiks nunert dar viena zuiki tai paciai poniai.Taip kad mezgimo srityje esu labai bizi.Ir gerai,tik,kad kas gyvates isvaikytu,siknos neatkelciau nuo sofos. bigsmile.gif bigsmile.gif
Dusia,sveik,kas cia dabar,susalei savo sodyboj gal.Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kazko Muka ilgai miega. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 14 spalio 2019 - 12:23
QUOTE(Luety @ 2019 10 14, 13:20)
Labas rytas,

Jau kaip atsibodo lietus,ne tas zodis.Tamsu,dregna,tikras ruduo,tik tiek,kad silta.Zuikis sekmingai pabaigtas,atiduotas seimininkei,dabar rengiu zuikeli,kuris jai buvo per mazas ugiu,norejo didesni,tai siandien jau baigsiu jo apranga.O ryt prasideda rudenines leles projektas,nerimas su dizainere Olga Archypova.Bet tarpuose reiks nunert dar viena zuiki tai paciai poniai.Taip kad mezgimo srityje esu labai bizi.Ir gerai,tik,kad kas gyvates isvaikytu,siknos neatkelciau nuo sofos. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Dusia,sveik,kas cia dabar,susalei savo sodyboj gal.Imk 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kazko Muka ilgai miega. wub.gif

Luety atvaryk Lietuvon , šia savaitę bobų vasara .Apie 18-20 dienom ... net striukės šiandien nereikia.
Muka matyt paskendo darbuose ...

Luety ne peršalimas man ... Nežinau, kas. Išsigandau , kad koks insultas nebūtų - bet su kordinacija viskas puikiai , tai iki daktarų nevažiavau . Gal koks spaudimas : užkilo , nukrito ar kt .
Užsiregistravau trečiadienį pas daktarų , pasidarysiu kraują pilną . Bent tiek .
Atsakyti
Labos smile.gif
Luety paskendau užsikapsčaiu verysad.gif o ir pirmadienis susirinkimo diena tai vėl nugnybta laiko smile.gif Žodžiu gyva smile.gif Vakar bubau pas gydytoja siuntimą gavau pas ortopedą traumatologą eisi pas gydytoją kuri operavo ... nes kažkas ne taip tie diegliai, skaumas ir priminti negalėjimas jau labai neramina. O Dusia37 man buvo Turkijoje irigi labai blogai pasidarę tai suverčiau į sutrikusią kraujotaką, nes pagulinėjau ir paprašiau, kad iš restorano MB atneštų konjako ir žinok pramušė, gal praplėtė kraujagysles...Dabokim ir mylėkim save 4u.gif Šiaip mano daktarė viską suvertė ant KM, sakę dažnom taip būna, vėl pradėjo kalbėti apie hormonus verysad.gif
Oras puikus gal ir sode būt smagu, bet viduje kažkodėl nesinori, tiesa pasakius pavargau nuo važinėjimo į darbą, viskam yra ribos noriu jau komforto smile.gif Sekmadienį nulėkėm tai obuolius nurinkom surinkom tai sulčių 66 litrai o dar prieš tai dvigubai kur mes jas dėsim verysad.gif nieks negeria MB sakė jau pjaus obelis turim 7 ir tai viena mažaūgė kita alyvinė tai iš jų nelabai kas bet va dvi antaninės ir dar kažkokios paveldėtos anos duoda neblogai nor sir pramečiuoja. Tiesa šiltnamis pašalęs pomidorai kai kurie su pakąstomis galvomis sakaiu drėbsiu lauk nes vistiek nei raugti tokių nei ką daryti.
Kavos?
Atsakyti