QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 02, 07:45)
Labas rytas
Čia Muka taip geria kavą, o mudvi pasvajokim
Luety keista, kad kapučino kavos nemėgsti , taigi geri kavą su pienu ? O kapučino , tai tas pats expreso su pienu ... Mane dukriukas išmokė gerti kapučino
Dėl svorio minuso - tai puiku Jei taip kas mėnesį po 2 kg , pavasarį bus gerai ir gražu Mane kabina sloga, nežinau - atsilaikysiu ar griūsiu . Tas ištisinis nuovargis prasimuša kaip visada ligomis ... O dar čiliai namie netvarkyti .
Gaminsiu vą ką žiemai :
Receptas Jokio cukraus , dėsiu žalių neprinokusiu paprikų, kad nebūtų per daug aštru .
Čia Muka taip geria kavą, o mudvi pasvajokim
Luety keista, kad kapučino kavos nemėgsti , taigi geri kavą su pienu ? O kapučino , tai tas pats expreso su pienu ... Mane dukriukas išmokė gerti kapučino
Dėl svorio minuso - tai puiku Jei taip kas mėnesį po 2 kg , pavasarį bus gerai ir gražu Mane kabina sloga, nežinau - atsilaikysiu ar griūsiu . Tas ištisinis nuovargis prasimuša kaip visada ligomis ... O dar čiliai namie netvarkyti .
Gaminsiu vą ką žiemai :
Receptas Jokio cukraus , dėsiu žalių neprinokusiu paprikų, kad nebūtų per daug aštru .
Labas rytas,
Kava viliojanti
Capucino kava: ,espreso laselis,o pieno putu milijonas,late-espreso skiesto su vandeniu ir pieno putu kiek maziau nei capucino,uztai as visur geriu americano,gauni kava siokio tokio stiprumo ir skonio ir pieno i maza indeli,dar paklausia karsto,salto pieno,isipili kiek nori,pasidarai savo skonio.Kam man tos putos.
Manes paprikos laukia susinkuot ir siandien i soda reik lekt,nelyja,bet lekiu i svoriu klase,o po to reik kiek pailset,atsigaut.Ciliu siemet nesodinau,ne megejai astriai.
Nuovargis blogai,bet tuoj ziema,gal vietoj sodo uzsiimsi rankdarbiais,sirdis atsigaus.
Svorio noretusi daugiau numest,tie du kilai ne mano riebalai pamesti,praktiskai mirties taskas.