Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 02, 07:45)
Labas rytas

Čia Muka taip geria kavą, o mudvi pasvajokim smile.gif
Luety keista, kad kapučino kavos nemėgsti , taigi geri kavą su pienu ? O kapučino , tai tas pats expreso su pienu ... Mane dukriukas išmokė gerti kapučino smile.gif
Dėl svorio minuso - tai puiku 4u.gif Jei taip kas mėnesį po 2 kg , pavasarį bus gerai ir gražu  4u.gif  Mane kabina sloga, nežinau - atsilaikysiu ar  griūsiu . Tas ištisinis nuovargis prasimuša kaip visada ligomis ... O dar čiliai namie netvarkyti .
Gaminsiu vą ką žiemai :
Receptas Jokio cukraus , dėsiu žalių neprinokusiu paprikų, kad nebūtų per daug aštru .

Labas rytas,
Kava viliojanti biggrin.gif
Capucino kava: ,espreso laselis,o pieno putu milijonas,late-espreso skiesto su vandeniu ir pieno putu kiek maziau nei capucino,uztai as visur geriu americano,gauni kava siokio tokio stiprumo ir skonio ir pieno i maza indeli,dar paklausia karsto,salto pieno,isipili kiek nori,pasidarai savo skonio.Kam man tos putos.
Manes paprikos laukia susinkuot ir siandien i soda reik lekt,nelyja,bet lekiu i svoriu klase,o po to reik kiek pailset,atsigaut.Ciliu siemet nesodinau,ne megejai astriai.
Nuovargis blogai,bet tuoj ziema,gal vietoj sodo uzsiimsi rankdarbiais,sirdis atsigaus.
Svorio noretusi daugiau numest,tie du kilai ne mano riebalai pamesti,praktiskai mirties taskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 spalio 2019 - 09:30
Labas rytas,

Norėčiau taip atsigerti kavos :
vartotojo įkelta nuotrauka
Po šalnų labai gražūs medžiai ir pas mus smile.gif Tik dar daugiau lapų ant medžių negu toje nuotraukoje ... Auksinis ruduo Lietuvoj smile.gif

Sloga vakar mane paguldė, pramiegojau , pragulėjau kokią 14 valandų . Nėr jėgų dar šiandien , bet jau biški geriau . Į jogą nepavyks , bet gal atsigausiu iki rytojaus . Noriu Birštonan . Šiandien jaučiasi nuovargis ir bejėgystė. O mėnesio pradžia ... darbai darbeliai pas mane . net kava nepabudino .
Luety , dėl svorio - tu visada nori čia dabar ir greitai ... Po truputi , pamažu , kaip užaugo taip turi ir nukristi. Džiaukis , kad ir mažu minusu 4u.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 spalio 2019 - 09:08
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 03, 08:06)
Labas rytas,

Norėčiau taip atsigerti kavos :
Po šalnų labai gražūs medžiai ir pas mus smile.gif  Tik dar daugiau lapų ant medžių negu toje nuotraukoje  ... Auksinis ruduo Lietuvoj smile.gif

Sloga vakar mane paguldė, pramiegojau , pragulėjau kokią 14 valandų . Nėr jėgų dar šiandien , bet jau biški geriau . Į jogą nepavyks , bet gal atsigausiu iki rytojaus . Noriu Birštonan . Šiandien jaučiasi nuovargis ir bejėgystė. O mėnesio pradžia ...  darbai darbeliai pas mane . net kava nepabudino .
Luety , dėl svorio - tu visada nori čia dabar ir greitai ... Po truputi , pamažu , kaip užaugo taip turi ir nukristi. Džiaukis , kad ir mažu minusu 4u.gif
Gražios ir darbingos dienos  4u.gif

Labas rytas,

salta kaip ryte pas mus. ax.gif Salnu dar nera,bet jau jauciasi salta,reiks jungt siluma ko gero.Nakti miegot gerai prie atdaro lango,kambaryje buvo 16.man pats tas miegui.
Kavos gert rudeni lauke,tik saulei svieciant ir nemegstu saltu oru kubilu,man niekaip nesuderinama. biggrin.gif biggrin.gif Ir metaliniu puodu nemegstu.O ruduo nuostabus ten ir sodybos namas perfect.Bet as ne romantiska jau,nes jei buciau,ziureciau issiviepus ir pavydeciau. bigsmile.gif bigsmile.gif
Rudens grozio ryskaus UK nepamatysi,nebent uzeitu anksti salnos ir nukastu lapus.Paprastai lapus nuplesia vetros,o kai ateina salnos,tai dauguma medziu,ypac grazuoliai klevai,jau buna numete lapus vetru pagalba ir ju grozio po salnu nebematai.Kiti medziai tvirciau laiko lapus,atsparesni vetroms,bet ju salnos nenudazo taip graziai.Cia kalbu apie savo regiona,kuriame gyvenu.Ir isvis,cia dominuoja viszaliai augalai,lapuociu daug maziau.Palmes,jukos islieka zalios net per ziema,kazkiek apdraskytos,ypac pajury,bet jukos ima zydet vasario menesi ir kvepet nezmoniskai,kol dar bitutem salta.
Nekenciu slogos,sveik,renkis silciau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Del svorio zinoma rami,tik sneku,kaip yra.Man isvis jaudzin,kiek as sveriu,bet...noriu but lengvesne del sveikatos,amziaus prailginimo.Turiu gyme viena prietelka,ji vyresne uz mane jai apie 75.Tai ji priaugo per vasara 2,5kg ir leke i Sliming World grupe,ji nusimest biggrin.gif wub.gif Va,ji mane ikvepia.Ji prilipo prie manes,kaip Mother Teresa,gelbet mane nuo virssvorio,motyvuoja mane,pasakoja,kaip ten buna ir t.t.,mato,kad nepasirasau,tai pritempe literaturos.Nu paskaiciau vakar,nu netiks man tai.Angliski patiekalai su visokiais marmalais,kur as gyvenime nevalgau.Ir nuo jo tik storeciau.Nezinau,kaip jai atsakyt.Jei mesciau svori pirma,antra kart,zinoma,man tiktu,tada organizmui viskas nauja,o dabar ,nu netikiu ta ju metodika,komercija man ir gana,net reklama grazi,popierius puikus,nuotraukos liuksusines,kaip ir turi but komercijai.As kapstysiuos pati.Saldumynai uzmirsti ir netraukia,jau 3 sav su trupuciu,reskia galiu.Bandysiu pati.Neisies,tada ...
Kazin,kaip Mukai oras?Kai pas mus salta,atrodo,kad ir ten turi but salta biggrin.gif

Papildyta:
Tiesa,man kazkodel neatvercia tavo vakarykscio recepto.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 10 03, 10:58)
Labas rytas,

Papildyta:
Tiesa,man kazkodel neatvercia tavo vakarykscio recepto.

Luety matei sukėliau kitoj temoj , matyt kažką psl. perdėliojo , nes ir man neatidaro ... O vakar atidarė .

My Webpage

Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?

Vakar suraugiau čilius ir žalias paprikas. Gal bus valgoma ? Kitą syki kai nieko iš vakaro nepasigamini , taip gerai į darbą įsismesti kokių raugintų daržovių su mėsos šmotu .
Sloga sakyčiau traukiasi . Šiandien dar geriau jaučiuosi . Tik jogą vakar praleidau , aš skūpa- nenoriu dalintis sloga smile.gif Apie pietus lekiam į Birštoną , pasikaitinti kauleių , masažiuko ir tt. Kalėdinės darbdavio dovanos, iki gruodžio reikia išnaudoti . Truputi primokėsim , nes norėjau pilnos savaitgalio programos ... Ieškosiu sveikatos ir jaunystės smile.gif

Gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 spalio 2019 - 08:28
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 04, 07:27)
Labas rytas,
Kavos ?

Vakar suraugiau čilius ir žalias paprikas. Gal bus valgoma ? Kitą syki kai nieko iš vakaro nepasigamini , taip gerai į darbą įsismesti kokių raugintų daržovių su mėsos šmotu .
Sloga sakyčiau traukiasi . Šiandien dar geriau jaučiuosi . Tik jogą vakar praleidau , aš skūpa- nenoriu dalintis sloga smile.gif  Apie pietus lekiam į Birštoną , pasikaitinti kauleių , masažiuko ir tt. Kalėdinės darbdavio dovanos,  iki  gruodžio reikia išnaudoti . Truputi primokėsim , nes norėjau pilnos savaitgalio programos ...  Ieškosiu sveikatos ir jaunystės smile.gif

Gražaus savaitgalio  4u.gif

Labas rytas,
Paskaiciau bet chiliu neturiu biggrin.gif
Aciu uz kava,geriu ir lekiu sportuot.
Si ryta minus 3,1kg ir tai per daugiau nei 3 sav??!!Nu nieko tokio,vis i minusa.Bet valgiau tik pusrycius ir vakariene ir daug nervu turejau,ytampos,kalbejau telefonu su masinos draudimo kompanija,su masina remontavusia imone ir su advokatais.Antra puse atsisako moket musu nuostolius,tai aiskinausi kokie musu sansai ir kas mokes,jei prieis iki teismo.Bet musu draudimas pilnas,draudimo kampanija sako gal but jus, galbut ne,advokatai sako,kad draudimas,zodziu ax.gif
Grazus rytas,saulyte ir ne salta 10-12 siryt,ne taip,kaip vakar 4 tik,bet po pietu bus lietus vel.Vakar jau sildemes troba.
Gero tau sveikatinimosi,susitiksim pirmadieni. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 spalio 2019 - 09:27
Labas rytas,
Kavos ?
Pailsėjom , bet vis tiek reikėtų dar paisėti po poilsio smile.gif Kačių išmintis ....
Sanatorija nauja graži , personalas mandagus , procedūros 100 balų . Šaip tai įtemptas grafikas - tik spėk lakstyti - iš vienos procedūros į kitą . Gavom 2 masažus- povandeninį ir klasikinį , perlinę vonią, purvo vonią ir 4 kvėpavimus: du deguonies arbatos , dvi inhalaicijas su vaistažolėm . 2 gupinės mankstos baseine : viena paprasta kita stuburo tempimo . Aš dar sugebėjau į nemokamą jogos treniruotę papulti ryte . 2 sykius druskos kambarys ... Vienžo apie 11 procedūrų . O rytais iki 10 ir vakarais nuo 6 iki 10 baseinai ir pirtys ...
Maistas švediškas stalas ... Daug ir įvairaus smile.gif ps nepriaugau nei gramo , gal pagelbėjo , kad daug judėjau ? Kaip šeimai jei mokėti pilną kainą gautusi nepigu . Bet kaip man reikėjo tik dasimokėti , tai visai baika. Žmonių daug . Ir mūsų metų ir vyresnių . Vadiasi gerai gyvenam ... Arba žmonės keičia požiūrį investuoja į sveikatinimasi .
Vakar dar galvojom aplankyti Birštono apžvalgos bokštą ... tai eilė tokia , kaip į Efelio bokštą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . nelaukėm . Nenugriaus smile.gif atvažiuosim kitą kartą smile.gif
Vėl nauja savaitė , vėl darbai ... Savaitgalį norėčiau į kaimą , česnakus pasodinti . Bet MB kuria planus ir mane kalbina važiuoti su draugais į Saremą . O aš matyt jau senstu , tingiu smile.gif Matysim , ką nutarsim ...

Atsakyti
Labas rytas,
pailsejus,pasiturskus,ismasazuota,zvali,smagu tau.
Kazkada esu gavusi is dukros panasu,tik gal ne tokiu mastu,dovanini kupona,apsilankyti kazkokiam UK spa viesbuti,bet atidaviau sunui,o tas ir uzmirso.Reiks pasiieskot,gal cia kur nors arti musu yra kas nors panasaus.Laimingi lietuviai,turedami toki sveikatingumo kompleksa,o priieinama visiems,ne tik VIP,svarbu susitaupyt kazkiek,ir viskas imanoma.thumbup.gif thumbup.gif
O mes sestadieni pratingejom,sekmadieni anukai buvo pas mus,kepem kugeli,po to vaziavau pas tevuli ir broli,taip ir praejo savaitgalis.
Orai permainingi,viena diena lyja,kita saule sviecia,tik tiek gerai,kad nussistovejo temperaturu svyravimai,diena 15-16,nakti 13-12,tai dar nerausiu siltnamio,nebent maras pareitu,nes laukiniuose turejau,isroviau viska lauk.Apmazinau kiek krumu,kurie jau nuskinti,dar apkarpiau issikerojimus,matysim,Tik paprikas isroviau,nes ju ten ne kazkas bebuvo,nuskyniau ir patustinau vieta braskem kibiruose pasodintom.Darau experimenta. biggrin.gif biggrin.gif
Muka jau turbut savaites vidury grys,ar dar bus viena?
P.S.kava nuostabi,rudenine.Aciu.
Atsakyti
Labas rytas,
kavos ?
Ir vėl tekinom. Vakar dar teko pora vištų ir kalakutą šaldiklin sukrauti , ryt parvažiuoja aviukas smile.gif Ir gaėsiu ramiai žiemoti . Vis tiek skanesnė mėsa negu parduotuvės . Visada perku rudenį , nes vasara auginti gal natūralesniu maistu smile.gif Nors gal kai augina pardavimui dzin ?
O darbai darbeliai spaudžia ( už eurus ) .. Na kaip nors išgyvensiu smile.gif
PS sanatorijoje ragavau gilių kavos . Skanus visai gėrimas, nors kava jo nepavadinčiau smile.gif
Luety - kam jauniems sanatorijos ? ir ir taip gražūs ir sveiki ... Va mums senesniems reikia save prisižiūrėti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 08, 06:28)
Labas rytas,
kavos ?
Ir vėl  tekinom. Vakar dar teko pora vištų ir kalakutą šaldiklin sukrauti , ryt parvažiuoja aviukas smile.gif Ir gaėsiu ramiai žiemoti . Vis tiek skanesnė mėsa negu parduotuvės . Visada perku rudenį , nes vasara auginti gal natūralesniu maistu  smile.gif Nors gal kai augina pardavimui dzin ?
O darbai darbeliai spaudžia ( už eurus ) .. Na kaip nors išgyvensiu smile.gif
PS sanatorijoje ragavau gilių kavos . Skanus visai gėrimas, nors kava jo nepavadinčiau smile.gif
Luety - kam jauniems sanatorijos ? ir ir taip gražūs ir sveiki ... Va mums senesniems reikia  ax.gif  biggrin.gif

Labas rytas,
nene,giliu kava ne kava,o kazkoks gerimas,esu gerus.Neisivaizduoju,kodel vadina kava.Geriu tik lavazza,dar kartais pakeiciu i lidlo kolumbuska,raud onas tamsiai pokelis.
Neturiu jokiu atsargu mesos,perku tik tai savaitei,bet ,jei gyvenciau lt,kur daug zmoniu augina kazka,isitikinus,kad gera skerdiena ,pirkciau.Cia tokio dalyko nera.Yra privacios skerdienos pardes,bet jazkaip man nelimpa.
Vakar lijo,vejas.gal siandien papulsim i soda,kol kas nelyja.
Nervina ta kliente,bet jau i pabaiga su ja.Ir is kur tos kantrybes pas mane.
Lekiu pajudet.Geros dienos.
Atsakyti
labas rytas

Kaip vakar sportas Luety ? Mano joga buvo sunki ... Bet gera smile.gif Dinamikos daug, salėje šilta, tai paprakaitavau ... MB vis guodžia mane , kad prakaituoti nieko blogo smile.gif Ir skaičiau nesenai gydytojo patarimus, kad bent kartą per dieną visi privalom suprakaituoti ... Dėl sveikatos .

Luety kaip svoris ? aš šia savaitę ( 2 dienas ) labai jau sąžininga sau vakarais , tai truputi pajudėjo . Svarbu savaitgalį nenutrūkt.
Savaitgalį niekur nevažiuosim ,tai smagu - galėsiu psisodinti česnakus 4u.gif Jau tikrai laikas . Porus ir salierus gal dar paliksiu darže- parsivešiu namo tik tiek kiek reikia savaite valgyti .
Dėžinai pomidorai pamažu noksta , bet noro valgyti jau nebėra smile.gif Padažų užtenka , šaldiklyje nėra vietos ... Kur juos reiks dėti ?

Kaip pabaigsi tos užgaidžios užsakovės kiškius parodyk ką ... padžiugink mano akis smile.gif
Muka kiek žinau 12 ar 14 dienų atostogaus . Tai sulauksim tik kitoje savaitėje .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 spalio 2019 - 07:16
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 09, 06:14)
labas rytas

Kaip vakar sportas Luety ? Mano joga buvo sunki ... Bet gera smile.gif Dinamikos daug, salėje šilta, tai paprakaitavau ...  MB vis guodžia mane , kad prakaituoti nieko blogo smile.gif Ir skaičiau nesenai gydytojo  patarimus, kad bent kartą  per dieną visi privalom suprakaituoti ... Dėl sveikatos .

Luety kaip svoris ? aš šia savaitę ( 2 dienas ) labai jau sąžininga sau vakarais , tai truputi pajudėjo . Svarbu savaitgalį nenutrūkt.
Savaitgalį niekur nevažiuosim ,tai smagu - galėsiu psisodinti česnakus  4u.gif  Jau tikrai laikas . Porus ir salierus gal dar paliksiu darže- parsivešiu namo tik tiek kiek reikia savaite valgyti .
Dėžinai pomidorai pamažu noksta , bet noro valgyti jau nebėra smile.gif  Padažų užtenka , šaldiklyje nėra vietos ... Kur juos reiks dėti ?

Kaip pabaigsi tos užgaidžios užsakovės kiškius parodyk ką ... padžiugink mano akis smile.gif
Muka kiek žinau 12 ar 14 dienų atostogaus .  Tai sulauksim tik kitoje savaitėje .
Gražios ir darbingos dienos  4u.gif  4u.gif

Labas rytas,

lyja lyja...
Sportas yprastai,tik va siandien negalesiu nueit i savo easy weight klase,nes vel kyla problemu del to masinu susidurimo,reikia eit i gyventoju patarimu biura del konsultacijos(Citizens advice bureau ).O ten buna eiles,tai eisiu anksciau,atidaro nuo 10.Ytampa,nervai,jau geriau butume ne remontave.Zodziu viskas nauja,niekada tokioje situacijoje,nueko nesuprantu,kas kaip turi but,eisiu aiskintis.Ne ryju,net visai apetito nera,sveriuosi penktadieniais.
Darze nieko negalim daryt,lietus neleidzia,reiks gaudyt giedras,bet plius dar kiti reikalai spaudzia per giedras dienas.
Zuiki parodysiu,ne dyvai,tik kliente inoringa.Tai batai nepatinka,kokie yra nunerti pg jos nurodyta schama,praso kitokiu,tai ilgis ne tas,tai dar kazkas.Liko oantalonus uzbaigt ir dvejys batus nunert,vienys teks improvizuot,neturiu schemos jiems.Po to siulu galu slepimas,skalbimas,formavimas,dziovinimas ir jis teismui galutiniam pateikimas.Amen,geros dienos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 spalio 2019 - 09:47