Labos,
keli zuikiai,vienas dar veido formavimo procese ir lekiu i gyma.
QUOTE(Luety @ 2019 09 27, 10:31)
Jamu va šitą vietoj naminio gyvūno ... nei šerti nereikia, nei kailis šeriasi Nuostabus
QUOTE(Dusia37 @ 2019 09 27, 09:36)
Jamu va šitą vietoj naminio gyvūno ... nei šerti nereikia, nei kailis šeriasi Nuostabus
Sitas jau isvaziavo ,pasiruoses ziemai pilnai.
Labas rytas,
Luety liksim dviese ir dar tavo kiškiai
O mano kaime nušalo pomidorai , cukinijosi r kt. šiltamėgiai Tik salotos ir garstyčios žaliuoja . Pomidorus nuskyniau , išroviau . O lyjo , lyjo ... tai kas lauke tai ir liko , sutvarkysiu po 2 savaičių . Nes savaitgalį nevažiuosim į kaimą , lekiam į Biršotną . Reikia senus kaulelius atšildyti , kokio masažiuko ir tt. Ir vaikas neparvažiuos kitą savaitgalį , nes jam komandiruotė . Įdomus jo darbas, daug teks pasivažinėti ... Jaunystė, ko gi ne
MUka gero poilsio . Tau reikia, užsilėkusi esi
Luety liksim dviese ir dar tavo kiškiai
O mano kaime nušalo pomidorai , cukinijosi r kt. šiltamėgiai Tik salotos ir garstyčios žaliuoja . Pomidorus nuskyniau , išroviau . O lyjo , lyjo ... tai kas lauke tai ir liko , sutvarkysiu po 2 savaičių . Nes savaitgalį nevažiuosim į kaimą , lekiam į Biršotną . Reikia senus kaulelius atšildyti , kokio masažiuko ir tt. Ir vaikas neparvažiuos kitą savaitgalį , nes jam komandiruotė . Įdomus jo darbas, daug teks pasivažinėti ... Jaunystė, ko gi ne
MUka gero poilsio . Tau reikia, užsilėkusi esi
Labos
Palikau sode dar burokus, morkas, salierus pastarnokus salotas ir pomidorus kebe... nerinkau rankos nekyla man dirbti tikrai ateina laikas, kaip nesinori sodo ir gerai, kad ateina laikas keisti vietą ir darbus . Lagaminas nesukrautas, bet dar visas vakaras O nuo dūšios jau reikia atostogų
Neliūdėkite aš tikrai grįšiu
Palikau sode dar burokus, morkas, salierus pastarnokus salotas ir pomidorus kebe... nerinkau rankos nekyla man dirbti tikrai ateina laikas, kaip nesinori sodo ir gerai, kad ateina laikas keisti vietą ir darbus . Lagaminas nesukrautas, bet dar visas vakaras O nuo dūšios jau reikia atostogų
QUOTE(Muka @ 2019 09 30, 07:03)
Labos
Lalabas rytas,
Muka,ar cia apie atostogu pokyti vietos rasai?Bet tai prie ko tada darba keiti,tai gi ten nedirbsi?Arba as kaip visada,nesuprantu nieko.
Nu svarbu grysi ,o tai galvoju,isvaziuosi i Turkija,isidarbinsi kur,o ten silta,grazu ir nebenoresi gryzt zinoma,juokauju.
Dusia,pasilabinsim rytais,kad gyvos esam ir lauksim Mukos. Zuikiai varo is proto,mano kliente uzsimane is pukuotu tokiu siulu,kur tokius minkstus zaisliukus,meskucius neria,nunert jos zuikiui naktini chalata.Kas diena,taip naujiena su ja.Siulai tie brangus,nera spalvu,kokiu ji nori,vakar iki 12 nakties mete linkus ,radus atitinkamos spalvos tu siulu,bet metrazai ju tokie,kad gali sau palta nert,siulai stori,o cia zuikis ir chalatas,ji reikia kuo plonesniu siulu,nes jie jau taip duoda kailio vaizda.O ten,kur tinka metrazas,tai nera spalvos,kokios ji nori,tai paskui aprimo,tik nezinau ar ilgam.As ja isivaizduoju tokia:gyvena su dukra(ta zinau)be rupesciu jokiu,kolekcionuoja iki isprotejimo zuikius,turi du labai grtazius triusius,ir vienintele problema,kaip atrodys jos sekantis zuikis kolekcijoj. Labai sunkus zmogus,bet mano kliente,negi atiduosiu kitam.Tu mezgeju yra daug,bet matyt neranda kitos tokios,su tokia kantrybe,kaip mano.Nuneriau kepure,parodziau,viskas,kaip ji nori padaryta.Susigalvojo,kad apnarelis jkitos spalvos labiau tiks prie pizamos ir turiu pernert ta kepure. Nu nieko,istversiu sitam zuikiui,o kita bus lengviau,bus viska issakius,o kitas turi but identiskas,tik spalvos kitaip. Taip,kad su klientais dirbt nelengva.
Luety , aš manau , kad Muka kraustysis iš sodo į Kauną gyventi , tuo pačiu ir sodo darbai pasibaigs Žiemos sezonas prasideda ... Tikiuosi neliks šiltuose kraštuose žiemoti
Luety imk Iš kur tu randi tiek kantrybės. Kokių tik keistų žmonių nėra ant šio svieto
Luety imk Iš kur tu randi tiek kantrybės. Kokių tik keistų žmonių nėra ant šio svieto
QUOTE(Dusia37 @ 2019 09 30, 11:43)
Luety , aš manau , kad Muka kraustysis iš sodo į Kauną gyventi , tuo pačiu ir sodo darbai pasibaigs Žiemos sezonas prasideda ... Tikiuosi neliks šiltuose kraštuose žiemoti
Aham baigsiu gyvenimą sode ;)
Nepaliks niekas manės ant ilgo
Aha Luety čiupk žiū dar ir tapkių užsimanys
QUOTE(Muka @ 2019 09 30, 10:07)
Aham baigsiu gyvenimą sode ;)
Tapkiu tai jau nori,ne bet kokiu o su zuikio ausytem ir issiuvineta nosyte ir akytem
Del migracijos,aciu,dabar aisku.
Labas rytas,
Muka gero kelio
Ir gerų atostgų
Man liko atlaikyti 3 dienas intensyvias ir bus geras pailgintas savaitgalis Tikiuosi
Luety , rašei kad metei valgyti sandumynus ? kaip svoris ? pajudėjo ? Aš ką nuridenu per savaite 2-2,5 kg tą per savaitgalį užauginu . Užburtas ratas , reikia susiimti .
Muka gero kelio
Ir gerų atostgų
Man liko atlaikyti 3 dienas intensyvias ir bus geras pailgintas savaitgalis Tikiuosi
Luety , rašei kad metei valgyti sandumynus ? kaip svoris ? pajudėjo ? Aš ką nuridenu per savaite 2-2,5 kg tą per savaitgalį užauginu . Užburtas ratas , reikia susiimti .
Labas rytas,Dusia,
Capucino kavos negeriu,tai atsinesiau savo,bet aciu.
Muka,geru,ramiu,sauletu,siltu atostogu!Gryzk pailsejus!
Saldumynu jokiu neturejau burnoj nuo rugsejo lyg 8 d. Ar noriu? Taip, bet galiu atsisakyt.Pirma sav.nukrito 2 kg,uzmotyvavo,toliau 500g,sugryzo,tada trecia sav nukrito 900g ,is ju 400 g sugryzo.Kodel?Nezinau,man mistika.Mesos apie 160g,darzoves,be bulviu kol kas,vakare bandziau darzoves,jokio pokycio,pabandziau vakare varske,pajudejo,bet gal atsitiktinumas??Bet kol savaites rezultatas yra minusinis,kad ir banguoja,nervuoha,tol gerai.Siaip jokiu dietu,mazos porcijos kada noriu,iseina 2-3 kartai.Siai dienai minus 2,5.Per 3 sav labai mazai,kaip ir nieko.Reiskia dar per daug valgau prie savo veiklos.
Atsikeluau anksti,pasiruosiau sportui.Tuoj leksiu.
Capucino kavos negeriu,tai atsinesiau savo,bet aciu.
Muka,geru,ramiu,sauletu,siltu atostogu!Gryzk pailsejus!
Saldumynu jokiu neturejau burnoj nuo rugsejo lyg 8 d. Ar noriu? Taip, bet galiu atsisakyt.Pirma sav.nukrito 2 kg,uzmotyvavo,toliau 500g,sugryzo,tada trecia sav nukrito 900g ,is ju 400 g sugryzo.Kodel?Nezinau,man mistika.Mesos apie 160g,darzoves,be bulviu kol kas,vakare bandziau darzoves,jokio pokycio,pabandziau vakare varske,pajudejo,bet gal atsitiktinumas??Bet kol savaites rezultatas yra minusinis,kad ir banguoja,nervuoha,tol gerai.Siaip jokiu dietu,mazos porcijos kada noriu,iseina 2-3 kartai.Siai dienai minus 2,5.Per 3 sav labai mazai,kaip ir nieko.Reiskia dar per daug valgau prie savo veiklos.
Atsikeluau anksti,pasiruosiau sportui.Tuoj leksiu.
Labas rytas,
Čia Muka taip geria kavą, o mudvi pasvajokim
Luety keista, kad kapučino kavos nemėgsti , taigi geri kavą su pienu ? O kapučino , tai tas pats expreso su pienu ... Mane dukriukas išmokė gerti kapučino
Dėl svorio minuso - tai puiku Jei taip kas mėnesį po 2 kg , pavasarį bus gerai ir gražu Mane kabina sloga, nežinau - atsilaikysiu ar griūsiu . Tas ištisinis nuovargis prasimuša kaip visada ligomis ... O dar čiliai namie netvarkyti .
Gaminsiu vą ką žiemai :
Receptas Jokio cukraus , dėsiu žalių neprinokusiu paprikų, kad nebūtų per daug aštru .
Čia Muka taip geria kavą, o mudvi pasvajokim
Luety keista, kad kapučino kavos nemėgsti , taigi geri kavą su pienu ? O kapučino , tai tas pats expreso su pienu ... Mane dukriukas išmokė gerti kapučino
Dėl svorio minuso - tai puiku Jei taip kas mėnesį po 2 kg , pavasarį bus gerai ir gražu Mane kabina sloga, nežinau - atsilaikysiu ar griūsiu . Tas ištisinis nuovargis prasimuša kaip visada ligomis ... O dar čiliai namie netvarkyti .
Gaminsiu vą ką žiemai :
Receptas Jokio cukraus , dėsiu žalių neprinokusiu paprikų, kad nebūtų per daug aštru .