Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif
Noriu miego kaip cucikas o gal katinas o gal tas ir anas.
Dusia37 dariau keptų pomidorų padažą nikeo daugiau nedėjo tik šiek tiek acto ir drusko mažu laikys, konsistencija puiki skonis irigi neblogas aš tryniau su Buletu tiesa žoles dėjau ant galo tik kad apvystų ir viska maliau žodžiu nemečiau smile.gif Tikiuosi laikysis smile.gif
kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ir man kavos reikia ... nežinau ar miego noriu ,ar šiaip nuovargis užpuolęs .
Muka pomidorai iš savęs turi rūgštelės , jie pakaitinti ir be nieko laikosi puikiai . Man irgi patinka keptų pomidorų padažo skonis . Aš žoles dedu jau maltas į padažą, tas šakas su kuriomis kepė išmetu (maltos savos gamybos ) . Ir česnaką išspaudžiu keptą tiesiai į padažą. Gal suvalgysim ? Kaip visada prigaminu kaip durnė giros ...
Mergaičkos kaip Jums su svoriu? vasara baigiasi o aš nei kg nenumečiau ... O rudenį taigi pats organizmas kaups atsargas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 28, 09:24)
Ir man kavos  reikia ... nežinau ar miego noriu ,ar šiaip nuovargis užpuolęs .
Muka pomidorai iš savęs turi rūgštelės , jie pakaitinti ir be nieko  laikosi  puikiai . Man irgi patinka keptų pomidorų padažo skonis .  Aš žoles dedu jau maltas  į padažą, tas šakas su kuriomis kepė išmetu (maltos  savos gamybos ) . Ir česnaką išspaudžiu keptą  tiesiai į padažą. Gal suvalgysim ?  Kaip visada prigaminu kaip durnė giros ...
Mergaičkos kaip Jums su svoriu? vasara baigiasi o aš nei kg nenumečiau ... O rudenį  taigi pats organizmas kaups atsargas smile.gif

šūdinai su svoriu jau beveik pasiketas preišchazaninis svoris ...
Atsakyti
sveikos,
ryte buvo taip gera vesu,palijo,net kvepuot tapo lengviau,bet dabar vel pleskina.
Nenoriu as tu karsciu,paralizuoja mane,nors as esu silumos megeja,bet kai miegamajam nakti 29,tai eina sauu.
Siandien pries gyma bandziau ikelt nuotraukas Mukasi,ale internetas bludina nuo vakar,tai neisejo,gal veliau pabandysiu.
Mb vakar uzmate grazu azuolini darbastrali,su daug soniniu stalciuku ir su durelem siulams susidet,nu bet neitelpa pro musu duris,ir jis vientisas,neissiardo. cry.gif cry.gif cry.gif bash.gif bash.gif Net klausiau asistento,gal atveze ikeltu per balkona? bigsmile.gif bigsmile.gif Sake ne, biggrin.gif pavojinga.Nu taip gaila,tie soniniai stalciukai visoms smulkmenoms susodet pats tas.Sapnuosiu dabar ir svajosiu.Ir visai nebrangus,baldu labdaros pardej,kur sirdies ligas remia.Tik £70.
Nu ka,pasvajojau ir pakaks.
Eisiu per telefa bandyt ikelt lele savo,nes kompe neturiu nuotraukos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 rugpjūčio 2019 - 13:36
Labos smile.gif
luety nu lelkos neralios ir iš kur tu tiek kantrybės turi smile.gif o spalvų derinys o jau akių grožis Luety tu tikra šaunuolė smile.gif Man vis ta garbanė rieš akis smile.gif
Vakar laksčiau pas doktorus šinadien ėmė kraują žodžiu užsiimu gydymu vėl smile.gif Reabilitacija irgi jau įpusėjo, po masažū labai šlubuoju kineziterapija ...nuomonė nepaiskeitė... fizioterapija irigi žodžiu toliua gaišinuosi verysad.gif
Luety ne tau skirtas darbastalis ateis kitas nenusimink smile.gif ale dar ir sumislink per langą stalą blink.gif nu nebūtum motera atominė ;)
Kavos?
Atsakyti

Labas rytas,

Muka
,vartotojo įkelta nuotrauka

Va toks stalas.Dar tebe svaigstu.Jis man skirtas,seniai kazko panasaus ieskau,radau,kaina buvus 500£,cia £71.Nusidevejimo kaip ur nematyt.Durys!!!!
bash.gif bash.gif pakiso koja,nu ar ne zakon podlosty? wub.gif
O as vakar kazkaip pagalvojau,kad vistik mankstos net mano kelenus apgyde.Yra jautrus,bet cia nuo svorio,bet skausmo nebera.Lipu laiptais be skausmo,miegu be skausmo,o jau poduskele kisdavau tarp kelenu,nes prisilietimas skausma sukeldavo.Turiu pripazint,kad sportas-sveikata.Tik va “maza”bedele-svoris. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 rugpjūčio 2019 - 08:11
Labas rytas,

Luety , smagu girdėti , kad ir Tau sportas sveikata patapo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kadangi labai anksti ėmė mano stuburas byrėti - apie 30 metus, sužinojau anksčiau smile.gif
Dėl stalo - nebent tikrai reikia rašomojo . O siūlams susidėti aš ieškočiau ko nors aukšto ir siauro - kad vietos mažiau užimtų . Va, kad ir tokios komodos :

Lėlės neralios. Tik neužleisk savo hobio 4u.gif Tobulėji ne dienom o valandom 4u.gif

Muka - skauda- vadinasi gyja ... Tikėkis , kad taip yra 4u.gif Na man masažus kai daro irgi visada skauda . Jei rimtai daro smile.gif Paglostyti tai ir MB gali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Žinau , kad kai brangiausiam skilo kaulas petyje ir mėnesį buvo langetėj - tai paskui 0,5 metų vaikščiojo pas masažistę ir pats darė pratimus . Ir vis tiek atsistatė tik koks 80 pr. lankstumas rankos. Baisus dalykas yra traumos ir kt.
Vakar vakare jau vaikas išsikraustė į Vilnių, truputi anksčiau . Dar visas sutartis pasirašyti dėl darbo ir dėl mokslų ... VU tik vakar atsibudo - visi atostogavo .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 29, 07:42)
Labas rytas,

Luety , smagu girdėti , kad ir Tau sportas sveikata patapo  4u.gif  4u.gif  4u.gif    Kadangi labai anksti ėmė mano stuburas byrėti - apie 30 metus, sužinojau anksčiau smile.gif
Dėl stalo - nebent tikrai reikia rašomojo . O siūlams susidėti aš ieškočiau ko nors aukšto  ir siauro - kad vietos mažiau užimtų . Va, kad ir tokios komodos :

Lėlės neralios. Tik neužleisk savo hobio  4u.gif Tobulėji ne dienom o valandom  4u.gif

Muka - skauda- vadinasi gyja ... Tikėkis , kad taip yra  4u.gif  Na man masažus kai daro irgi visada skauda . Jei rimtai daro smile.gif Paglostyti tai ir MB gali  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Žinau , kad kai brangiausiam skilo kaulas petyje ir mėnesį buvo langetėj - tai paskui 0,5  metų vaikščiojo pas masažistę ir pats darė pratimus . Ir vis tiek atsistatė tik koks 80 pr. lankstumas rankos.  Baisus dalykas yra traumos ir kt.
Vakar vakare jau vaikas išsikraustė į Vilnių, truputi anksčiau . Dar visas sutartis pasirašyti dėl darbo ir dėl mokslų ... VU tik  vakar atsibudo - visi atostogavo .

Labos nakti,
Dusia ,siulams turiu panasia komoda,labai gerai,bet mano darbas vyksta prie kompo,as nespausdinu schemu,o atsiverciu pdf faila ,skaitau ji kompe ir neriu.Kiek as popieriaus ir dazu sunaudociau schemu printerinimui,eina sau.Taip ypratau ir man gerai.O tame stale tiek nedideliu stalciuku,vaseliams,sagoms,akims.plaukams.karoliukams it dar daug daug kam susidet ir turet po ranka.Nebepriminkit,nedraskykit sirdies,tas stalas buvo nuostabus variantas .Baigiu pamirst
Malonu,kad leles patiko.Bus dar rudenine ir turbut ziemine.Dabar zuikiu era.
MB ,kaip sakiau neprirapo sporto klube,daro namie joga.Bet eme kelenas skaudet,jau ir laiptais lipt sunku,o man atvirksciai.Todel as kazkaip skeptiskai i joga.Nu ne man ji.Nuo penktadienioniki antradienio sporto nera,tai jau antradienio ryte ir peti suka ir dar kur dursto,nueinu i kluba,pasportuoju ir sveika.Atitiki kirvis kota cia.Tai buvo grynai ko as ieskojau,ko man reikejo.
Kaip greit rugsejis.Jau kitis sav.gale anuku nebeatves-mokykla.Ir ruduo.Liudna kiek.
Atsakyti
Labos smile.gif

Na vakar ir dienelė kaip užsukta bet viską spėjau viską lyg pasidariau o šiandiena vėl sukuosi nes turėsiu svečių sulekia studijų draugės švesim rugsėjo 01, jau n metų švenčiame smile.gif taip kad šinadiena MB vėl prie kazano, ech visgi gėris jis wub.gif man nereikia suktis prie puodų ax.gif
Kavos?
Atsakyti
labos,

Dėkui Muka už kavą 4u.gif
Luety supratau ko Tau reikia . O jei labai reikia , tai ir rasi 4u.gif
Dėl jogos - nėra gerai daryti pačiam. Aš 10+ metų lankau ir vis tiek einu į salę . Treneris sudaro programą - vieną savaitę dirba vieni raumenys , kitą kiti. Ir asanos - niuansų šimtas , kaip koją ranką pastatysi , netgi kvėpavimas svarbu ... O kai darai pats sau visada ieškai lengvesnės pozos . Ir gaunasi nei velnias nei gegutė. Čia mano pastebėjimai .
Muka smagaus pasisėdėjimo 4u.gif
Mes šiandien į kaimą , ryt namo , o vakare sveikinti draugo važiuosim ... + vasaros uždarymas smile.gif
Gražaus penktadienio 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 30, 08:15)
labos,

Dėkui Muka už kavą  4u.gif
Luety supratau ko Tau reikia . O jei labai reikia , tai ir rasi  4u.gif
Dėl jogos - nėra gerai daryti pačiam. Aš 10+ metų lankau ir vis tiek einu į salę . Treneris sudaro programą - vieną savaitę dirba vieni raumenys , kitą kiti.  Ir asanos    - niuansų šimtas , kaip koją ranką pastatysi  , netgi kvėpavimas  svarbu ...  O kai darai pats  sau  visada ieškai lengvesnės pozos . Ir gaunasi nei velnias nei gegutė. Čia mano pastebėjimai .
Muka smagaus pasisėdėjimo  4u.gif
Mes šiandien į kaimą , ryt namo , o vakare sveikinti draugo važiuosim ...  + vasaros uždarymas smile.gif
Gražaus penktadienio  4u.gif

Labos,
ai as nesikisu i jo joga,nieko neismanau😂.Jis su joga draugauja daug metu su pertraukom.Jei jam gerai ir man gerai.
Lekiu i gyma,i soda reik papult,tyyyngiu,ten daug darbo dabar...Bet Nado,Fedia,nado.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 08 30, 10:40)
Labos,
ai as nesikisu i jo joga,nieko neismanau😂.Jis su joga draugauja daug metu su pertraukom.Jei jam gerai ir man gerai.
Lekiu i gyma,i soda reik papult,tyyyngiu,ten daug darbo dabar...Bet Nado,Fedia,nado.

Luety , reikia keisti požiūrį į daržą ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

na nepykit , bet negalėjau nepasidalinti smile.gif
Atsakyti