Labas
Aš tai cukinijų kūgelį kepu su varškė o taviškis koksai man tai labai skanu
Prašom apie tą sklepuko turinį nes nesumilslinu ko man reikia dar Agurkai tik raugti, pomikai malti tiesa šiandiena po reabilitacijos tai šoksiu su smačiais sakiau darysiu tyre pomikų keptų o ką daugiau neusmislinu
Mmmm o jau kavos patiekimas, noriu tinginio atostogų
Luety auuu tikrai nepravėriai durų
Muka marinavau šparagines ir agurkus ( sekamdienio vakare ) Tipo vaikui ... O vakar didesnius agurkus suraugiau ( jų ten nemenkai ) . Ir dar kepto pomidorų padažo porciją išviriau ... Su cinamonu ir nemenkai čilio ( mes mėgstam aštrokai ) .
Cukinijų kugelis : cukinija, kiaušiniai , gysločio luobelės , kepta mėsytė .
Vyrai kaime , mudviems su dukra bus ...
O jei rimtai , tai nereikia tiek .
Vienintelis svarbus dalykas kurio turiu pasiruošti - prieskoniai . Va be jų būtų sunku .
Ps šiemet auginu - citrinžolę - kokia skani arbata Bandysiu per žiemą darbe išlaikyti . Gal pavyks .
Vienintelis svarbus dalykas kurio turiu pasiruošti - prieskoniai . Va be jų būtų sunku .
Ps šiemet auginu - citrinžolę - kokia skani arbata Bandysiu per žiemą darbe išlaikyti . Gal pavyks .
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 27, 08:39)
Muka marinavau šparagines ir agurkus ( sekamdienio vakare ) Tipo vaikui ... O vakar didesnius agurkus suraugiau ( jų ten nemenkai ) . Ir dar kepto pomidorų padažo porciją išviriau ... Su cinamonu ir nemenkai čilio ( mes mėgstam aštrokai ) .
na kepto pomidoro padažą būtinai darysiu Šparagines kažkiek užšaldžaiu o kitos suvalgysim labai patenkinta aš toms laipiojančiom na superinis iš 5 daigų žymiai daugaiu nei iš krūminių Aštrumus ir mes labai mėgstame o kaži cinamonas nemaišo nors gal tokį pikantiškumą duodą
O citrinžolė tai tokia?
Aš agurkais tai patenkinta Alianz veda puikiai labai neperauga ir kol kas dar nesuminkštėjo
Muka pas mane auga kaip varpučio kelmas :
Prigrasiau , kad MB neišrautų
Prigrasiau , kad MB neišrautų
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 27, 09:39)
hm o tu iš sėklų ją užsiauginai? Man va maga pabandyti nes arbatas džiovinu žiemai
QUOTE(Muka @ 2019 08 27, 09:41)
hm o tu iš sėklų ją užsiauginai? Man va maga pabandyti nes arbatas džiovinu žiemai
Pirkau turguje daigą ir moteriškės. Buvo visokių žolių prisiauginus
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 27, 09:46)
Pirkau turguje daigą ir moteriškės. Buvo visokių žolių prisiauginus
aa bet ji nežiemoja taip?
QUOTE(Muka @ 2019 08 27, 09:59)
aa bet ji nežiemoja taip?
Aga , pas mus per žiemą lauke negyvena. Jei paspėsiu rudenį sodinsiu į vazoną ir nešiu į darbą. Jei išgyvens per žiemą - pavasarį galėsiu dalintis ... Skani arbata. Ir kaip prieskonis kokiai paukštienai tinka.
Laba ryta, stveriu kava ir i gyma. Nieko nebespeju,o ir tempai nebe tie,ir dar sumazejo del karsciu.
Vakar tvarkiau paprikas,soaragines ziemai i saldikli,raugiau agurkus,dalinau pomidorus,zodziu ne ypac to darbo,bet ryte sodas ,dar lieju siltnami,daug agurku dar ,daug pomidoru,papriku,kaip beliesi,o ir karsta kaip.
Ateisiu veliau.Begu.
Vakar tvarkiau paprikas,soaragines ziemai i saldikli,raugiau agurkus,dalinau pomidorus,zodziu ne ypac to darbo,bet ryte sodas ,dar lieju siltnami,daug agurku dar ,daug pomidoru,papriku,kaip beliesi,o ir karsta kaip.
Ateisiu veliau.Begu.
Luety imk
su metais tikrai apsukos mažėja
Muka , jei galėsi įmesk savo cukinijų kugelio receptuką . Dėkui
Bo ta mėsa jau pabodo ... Vaikas kai nei kiaušinių nei pieno produktų stengiasi nevartoti , tai negi 3 katilus kaisiu
Savaitgalį išsikrausto į Vilnių , galėsim reguliuotis maistą pagal save
Bo ta mėsa jau pabodo ... Vaikas kai nei kiaušinių nei pieno produktų stengiasi nevartoti , tai negi 3 katilus kaisiu
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 27, 13:07)
Luety imk
na gaminu taip cukinijas sutarkuoju tarpine tarka tarp bulvines ir burokinės, nuspaudžiu mušu kiaušinius dedu varškę bet tą sausesnę panašiai puse per psue man dar skanu su pelėsiu įdėti sūrio vos vos prieskoniai ir į orkaitę kol grąžiai paruduos galima dar įtarkutoti per pus su varškę fermentinio sūrio anas daugiau suima tada kūgelį
Į daržovių tema labai patiko dariau ir su brokoliais ir kalafiorais :
https://www.nidosrec...liu-kepsneliai/
QUOTE(Muka @ 2019 08 27, 13:29)
na gaminu taip cukinijas sutarkuoju tarpine tarka tarp bulvines ir burokinės, nuspaudžiu mušu kiaušinius dedu varškę bet tą sausesnę panašiai puse per psue man dar skanu su pelėsiu įdėti sūrio vos vos prieskoniai ir į orkaitę kol grąžiai paruduos galima dar įtarkutoti per pus su varškę fermentinio sūrio anas daugiau suima tada kūgelį
Dėkui reiks bandyti kitą savaitę labai skaniai susiskaitė