Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas smile.gif
Aš tai cukinijų kūgelį kepu su varškė o taviškis koksai ax.gif man tai labai skanu smile.gif
Prašom apie tą sklepuko turinį nes nesumilslinu ko man reikia dar smile.gif Agurkai tik raugti, pomikai malti tiesa šiandiena po reabilitacijos tai šoksiu su smačiais sakiau darysiu tyre pomikų keptų ax.gif o ką daugiau neusmislinu unsure.gif
Mmmm o jau kavos patiekimas, noriu tinginio atostogų smile.gif
Luety auuu tikrai nepravėriai durų smile.gif
Atsakyti
Muka marinavau šparagines ir agurkus ( sekamdienio vakare ) Tipo vaikui ... O vakar didesnius agurkus suraugiau ( jų ten nemenkai ) . Ir dar kepto pomidorų padažo porciją išviriau ... Su cinamonu ir nemenkai čilio ( mes mėgstam aštrokai ) .
Cukinijų kugelis : cukinija, kiaušiniai , gysločio luobelės , kepta mėsytė .
Vyrai kaime , mudviems su dukra bus ...
O jei rimtai , tai nereikia tiek .
Vienintelis svarbus dalykas kurio turiu pasiruošti - prieskoniai . Va be jų būtų sunku .
Ps šiemet auginu - citrinžolę - kokia skani arbata 4u.gif Bandysiu per žiemą darbe išlaikyti . Gal pavyks .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 27, 08:39)
Muka  marinavau šparagines ir agurkus ( sekamdienio vakare )  Tipo vaikui ... O vakar   didesnius agurkus suraugiau ( jų ten nemenkai ) . Ir dar kepto pomidorų padažo porciją  išviriau ... Su cinamonu ir nemenkai čilio ( mes mėgstam aštrokai ) .
Cukinijų kugelis : cukinija, kiaušiniai , gysločio luobelės , kepta mėsytė .
Vyrai kaime , mudviems su dukra bus ...
O jei rimtai , tai nereikia  tiek .
Vienintelis svarbus dalykas kurio turiu pasiruošti - prieskoniai . Va be jų būtų sunku .
Ps šiemet auginu - citrinžolę - kokia skani arbata  4u.gif  Bandysiu per žiemą darbe išlaikyti . Gal pavyks .

na kepto pomidoro padažą būtinai darysiu smile.gif Šparagines kažkiek užšaldžaiu o kitos suvalgysim labai patenkinta aš toms laipiojančiom na superinis iš 5 daigų žymiai daugaiu nei iš krūminių smile.gif Aštrumus ir mes labai mėgstame o kaži cinamonas nemaišo nors gal tokį pikantiškumą duodą smile.gif
O citrinžolė tai tokia?
vartotojo įkelta nuotrauka

Aš agurkais tai patenkinta Alianz veda puikiai labai neperauga ir kol kas dar nesuminkštėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 rugpjūčio 2019 - 08:24
Muka pas mane auga kaip varpučio kelmas :

Prigrasiau , kad MB neišrautų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 27, 09:39)
Muka pas mane auga kaip varpučio kelmas :

Prigrasiau , kad MB neišrautų  biggrin.gif

hm o tu iš sėklų ją užsiauginai? Man va maga pabandyti nes arbatas džiovinu žiemai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 08 27, 09:41)
hm o tu iš sėklų ją užsiauginai? Man va maga pabandyti nes arbatas džiovinu žiemai smile.gif

Pirkau turguje daigą ir moteriškės. Buvo visokių žolių prisiauginus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 27, 09:46)
Pirkau  turguje daigą ir moteriškės. Buvo visokių žolių prisiauginus smile.gif

aa bet ji nežiemoja taip?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 08 27, 09:59)
aa bet ji nežiemoja taip?

Aga , pas mus per žiemą lauke negyvena. Jei paspėsiu rudenį sodinsiu į vazoną ir nešiu į darbą. Jei išgyvens per žiemą - pavasarį galėsiu dalintis ... Skani arbata. Ir kaip prieskonis kokiai paukštienai tinka.

Atsakyti
Laba ryta, stveriu kava ir i gyma. bigsmile.gif Nieko nebespeju,o ir tempai nebe tie,ir dar sumazejo del karsciu.
Vakar tvarkiau paprikas,soaragines ziemai i saldikli,raugiau agurkus,dalinau pomidorus,zodziu ne ypac to darbo,bet ryte sodas ,dar lieju siltnami,daug agurku dar ,daug pomidoru,papriku,kaip beliesi,o ir karsta kaip.
Ateisiu veliau.Begu.
Atsakyti
Luety imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
su metais tikrai apsukos mažėja verysad.gif

Muka , jei galėsi įmesk savo cukinijų kugelio receptuką . Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bo ta mėsa jau pabodo ... Vaikas kai nei kiaušinių nei pieno produktų stengiasi nevartoti , tai negi 3 katilus kaisiu smile.gif
Savaitgalį išsikrausto į Vilnių , galėsim reguliuotis maistą pagal save smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 rugpjūčio 2019 - 12:08
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 27, 13:07)
Luety imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif
su metais tikrai apsukos mažėja verysad.gif

Muka , jei galėsi įmesk savo cukinijų kugelio receptuką . Dėkui  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bo ta mėsa jau pabodo ... Vaikas kai nei kiaušinių nei pieno produktų stengiasi nevartoti , tai negi 3 katilus kaisiu smile.gif
Savaitgalį išsikrausto į Vilnių , galėsim reguliuotis maistą pagal save smile.gif

na gaminu taip smile.gif cukinijas sutarkuoju tarpine tarka tarp bulvines ir burokinės, nuspaudžiu mušu kiaušinius dedu varškę bet tą sausesnę panašiai puse per psue man dar skanu su pelėsiu įdėti sūrio vos vos prieskoniai ir į orkaitę kol grąžiai paruduos smile.gif galima dar įtarkutoti per pus su varškę fermentinio sūrio anas daugiau suima tada kūgelį smile.gif
Į daržovių tema smile.gif labai patiko dariau ir su brokoliais ir kalafiorais :
https://www.nidosrec...liu-kepsneliai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 rugpjūčio 2019 - 12:47
QUOTE(Muka @ 2019 08 27, 13:29)
na gaminu taip smile.gif cukinijas sutarkuoju tarpine tarka tarp bulvines ir burokinės, nuspaudžiu mušu kiaušinius dedu varškę bet tą sausesnę panašiai puse per psue man dar skanu su pelėsiu įdėti sūrio vos vos prieskoniai ir į orkaitę kol grąžiai paruduos smile.gif galima dar įtarkutoti per pus su varškę fermentinio sūrio anas daugiau suima tada kūgelį smile.gif
Į daržovių tema smile.gif labai patiko dariau ir su brokoliais ir kalafiorais :
https://www.nidosrec...liu-kepsneliai/

Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif reiks bandyti kitą savaitę smile.gif labai skaniai susiskaitė mirksiukas.gif
Atsakyti