Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 08 22, 10:04)
Dusia37 na ir užrodei puslapiuką  blink.gif pratūnojau užsiregistravau nu fainas  4u.gif
Dėl geotesktilės na žinoma galima bet gal geraiu nupurkšti ir paskui sodinti taip būtų efektyviau žinau bitutės ir t.t bet taip tikrai būtų efektyviau smile.gif
Luety nesmagumas tikrai, kaip ateina svetimi...o dėl triukšmo ir t.t. tai geriausiai būtų sodybą... bet ten vėl savi niunasai ... ai net nežinau kas geriau turbūtų turėčiau sodybą norėčiau sodo turiu sodą gal noriu sodybos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip tikar motera  ax.gif
Jo MB jau antibus geria verysad.gif nežinau nuo ko jam čia, nes pernai tai buvo po skrydžio šiemet po Druskininkų... jautri vieta pasidarė, net LOR sako labai jau išburkusi ta ausis verysad.gif

Gal jam vandens pateko i ausi?Kitiems kazkaip labai jautru ten,gal bugnelis kada buvo trukes?
Del sodybos cai,tai drambliuko svajone.As buciau pati laimingiausia gyvendama sodyboj.Cia nera tokiu bakuzeliu ,kaip LT.Gyvenimas country side (kaimuke)yra labai gerai,bet cia didziule prabanga.Namu kainos didesnes nei Londone.Visi nori sviezio oro ir tu privalumu,kuriuos teikia kaimas,o masinas visi dabar vairuoja,tai jokiu problemu pasiekt civilizacija.
Atsakyti
Luety dėl bijūno - tai rugpjūtis pats tas laikas juos persodinti .

Nuoroda :
Bijūnai
Jei neatsidarys , persiųsiu i MS.

Žinau , kad UK NT labai brangus ...
O aš nežinau , ar norėčiau Lietuvišką žiemą gyventi vienkiemyje. Nuo kovo jau galėčiau smile.gif
Muka , aš sodo noriu tik tada , kai nepaspėju apibėgti savo ha. Bet kaip nuvažiuoju pas vienus ar kitus draugus į sodą , suprantu kokią ramybę ir laisvę turiu ... ir dzin tada tampa , kad nespėju , nes kaimynų tai nėra.
PS Luety dėl vištų - aš tai nenorėčiau . Nuoširdžiai sakau . Na nebent mėsines auginčiau . 2-3 mėn atvargsti , sukrauni šaldiklin ir ramu . O kiaurus metus kas dieną būti pririštai - NENORIU . Aš iš kaimo , žinau kas tas yr...

Muka sveikatos Tavo MB . Matyt jautri vieta yra ... Apie ausų uždegimus neišmanau nieko , ta vieta daugiau mažiau sveika pas mus visus . Su antibiotikais dėl ausies neteko draugauti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 rugpjūčio 2019 - 13:37
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 22, 12:30)
Luety dėl bijūno - tai rugpjūtis pats tas laikas juos persodinti .

Nuoroda :
Bijūnai
Jei neatsidarys , persiųsiu i MS.

Žinau , kad UK NT labai brangus ...
O aš nežinau , ar norėčiau Lietuvišką žiemą gyventi vienkiemyje.  Nuo kovo jau galėčiau smile.gif
Muka , aš sodo noriu tik tada , kai  nepaspėju apibėgti savo  ha. Bet kaip nuvažiuoju pas vienus ar kitus draugus į sodą , suprantu kokią ramybę ir laisvę turiu ... ir dzin tada tampa , kad nespėju , nes kaimynų tai nėra.
PS Luety dėl vištų - aš tai nenorėčiau . Nuoširdžiai sakau . Na nebent mėsines auginčiau .  2-3 mėn atvargsti , sukrauni šaldiklin ir ramu . O  kiaurus metus kas dieną būti pririštai - NENORIU .  Aš iš kaimo , žinau kas tas yr....

Del bijuno,aciu.

na nebutinai kasdiena vazinet.Galima kas antra,trecia,cia taip vazineja,itaiso seryklas,girdyklas ir viskas,o dar yra namukai joms,kur kazkaip patys uzsidaro.Nu dar nieko nestudijavau konkreciai,man mesines irgi tiktu,bet kas kapos,tokiu pas mus nera.O dedekliu noriu del kiausu skonio.
Atsakyti
Labos smile.gif

Va va kaimynai kaimynkos tai vienas tai kitas kaip sakau kolhozas yra kolhozas ir nieko čia nepadarysi... Bet va kaip gyvenam dabar tai tos ramybės daugiau, nes daug kas tik savaitgaliais atalekia tai ramybe pakviepuojame smile.gif
Kaip užsimanaiu jautienos kepenėlių nors tu plyšk lėksiu iki bazės nusipirksiu pasikepsime kaip kepsnius ant griliaus smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos ...Penktadienis galų gale . "DARBDAVYS " blūdija, sistemos neveikia normaliai. Kaip tą PVM išgimdyti . Jiems galima, o mums ištisiniai grasinimai .
Ryt sodyba, sutvarkysiu bites - vaistai ir maitintuvės, o sekmadienį kelionė į kitą Lietuvos galą . 10 metų kai MB mamukas miręs. Užpirkom mišias , suvažiuos MB giminė . Ir vėl dienos nėra . Tai kada man savo gėlynus susodinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ? Gerai bus ir be gėlynų ...

Kažo pavargus jaučiuosi . Per rugsėjį reikia ištrūkti į kokį Birštoną ar Druskininkus. O tai kaip voverė rate ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 23, 09:02)
Labas rytas,

Imu kavos ...Penktadienis galų gale . "DARBDAVYS " blūdija, sistemos neveikia normaliai. Kaip tą PVM išgimdyti . Jiems galima, o mums ištisiniai grasinimai .
Ryt sodyba,  sutvarkysiu bites - vaistai ir maitintuvės, o sekmadienį kelionė į kitą  Lietuvos galą . 10 metų kai MB mamukas miręs. Užpirkom mišias , suvažiuos MB giminė .  Ir vėl dienos nėra . Tai kada man savo gėlynus susodinti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ?  Gerai bus ir be gėlynų ...

Kažo pavargus jaučiuosi .  Per rugsėjį reikia ištrūkti į kokį Birštoną ar Druskininkus.  O tai kaip voverė rate ...

na gerai kad ne gyvatė ryjanti savo uodegą smile.gif Čiupk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 08 23, 10:18)
na gerai kad ne gyvatė ryjanti savo uodegą smile.gif Čiupk  4u.gif

Prajuokinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Už balioną dėkui mirksiukas.gif
Tai , kad pagal prigimtį aš ne gyvatė, o voverių voverė . MB taip ir vadina mane , nes aš viską tempiu į drevę ... Juokiasi , kad ramiau miegu kai sklepukas pilnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 23, 10:52)
Prajuokinai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Už balioną dėkui  mirksiukas.gif
Tai , kad pagal prigimtį aš ne gyvatė, o voverių voverė . MB taip ir vadina mane ,  nes aš viską tempiu į drevę ... Juokiasi , kad ramiau miegu kai sklepukas pilnas smile.gif

aš tai žiurke ;) irigi tempiu viską namo smile.gif
P.S. ir metais tais gimusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 rugpjūčio 2019 - 10:38
Labos,

pasisportinau gerai.Pas mus karsta,vasara gryzo.
Kavos inkaliau jau du puodus.
As nei ziurke,nei vovere,nezinau kas as.Pagal metus,tai butaforinis drakonas,gal???ir drakone bigsmile.gif bigsmile.gif
Man tai reikia ramumos,nes as gyvenu centre,man kazkur ilyst ir nert,dieviska busena.
I soda leksim tik vakare,dabar labai karsta

Pas mus bank holiday savaitgalis,tai reiskia,kad visi nedirbs pirmadieni irgi.
Prisiminimai sklando FB apie Baltijos kelia,matau daug pazystamu,bet savo foo nerandu,nors svetimi fotkino,mes neturejom fotiko,koki gi metai buvo.Ismaniuju net nesapnavom tada dar.
Atsakyti
labas rytas,

Kavos ?

Savaitgalis buvo nelengvas .
Reikia atostogų arba biliotenio biggrin.gif Bet nei vieno man kol kas nenusimato ax.gif

Luety tavo "mergos " nuostabios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaaavooos man man man smile.gif
Savaitgalis tipo lengvai darbingas bet jau vakar čiut galų neatidaviau vienus krūmus roviau kitus sodinau o žemelė ytai mano ogogo lansktosi nagai verysad.gif bet nikeo pasidariau kažką smile.gif Tiesa dar laistomi šiltnamiai pas jumi ar jau ne?
Ptfu ptfu ptfu Dusia37 dėl biletenio 4u.gif
Kur tos lelkos jaučiu FB unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?

Luety, kur dingai ? pareik į šeimą ax.gif Laukiam 4u.gif

Vakar labai darbingas vakaras buvo , likusias daržoves sutvarkiau . Tai nors tiek paguoda. Ir iškepiau cukinijų kugelį - FB išgirtas ( sveikuoliškas, keto ) . Šaindien ragausiu pietums - ar vertas grieko . Jei karas iš bado nemirsiu , vėl pusę rūsiuko atsargų ... Tikiuosi vaikas į Vilnių išsitarabanys smile.gif bo marinuotų tai aš nevalgau ir MB atpratinau ( beveik ) .
Pabandžiau fermentuoti su sojos padažu , už poros dienų ragausiu ... ae verta ? rauginti pomidorai tai nepatiko , feee.
Atsakyti