QUOTE(Muka @ 2019 08 21, 07:05)
Labos:)
jau Dusia37 eina sau kokie grąžūs augaliukai, net nefainai mano tokie svogūnai nusmurgę, bet gal atsigaus. Ačiū tau už gausą augaliukų ir taip su meilą persodintų
Vakar dar nesodinau, nes MB pietus ruošiau tai trepsėjau trepsėjau ir nieko nenutrepsėjau
ir nieko naujo toks jausmas lėtėja mano apsisukimai, svoris savo daro amžius irgi neatsilieka
Luety kalnus nuverstumėme mes moetros jeigu vyrai kadrilių šoktų palei mūsų norus
ale kad paskum nebūtų kaip tai moetrytei prie suskilusios geldos ;)
Kavos?
Labas rytas,
Aciu uz kava,geriu,skanu.
Uztai as jo ir neforsuoju,kad nelikciau prie suskilusios geldos.
kada jau jam ateis tas laikas,tada,tik diplomatiskai,tai straipsniuka koki parodau apie naminiu kiausiniu skirtuma nuo pirktiniu,tai koki vistiniko dizaina
nu reikia zmogui pribrest viskam.
Nieko vakar nenuveikiau,daug trukdziu pasmaise.
Bandysim i siandien planus pernest.Marti laisvadieny,anuku gal nebus,tai po sporto varysim .
Muka,linkiu,kad visi augaliukai prigytu.Ir gerai,kad apsukos leteja ,pats gyvenimas kreipia reikiama linkme mus.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 21, 07:48)
Labas rytas,
Muka melsvės visos 3 turėtų būti skirtingos . Kai ruduo , lapai nurudę nuo sausros tai tos 2 atrodo labai panašios .
Dėl kvapniųjų šalavijų - jei dvimečiai augalai . pas mane pasisėja patys
Į dėžutę nesu jų sėjusi - kažkada pabarsčiau gėlyne sėklų , pridygo ... tai dabar auga kur nori - ir į daržą nukeliauja
bet man gražu toks bardakas. O jau kvepia kai žydi . Netgi sėklos stipriai kvepia
Luety , mano MB mergelė . Aš kartais galvoju , kad jo sugebėjimas viską daryti lėtai yra unikumas. Lėčiau jau neįmanoma
Tai ką aš padarau per valandą jam reiktų pusę dienos
. Toks žmogus ir nieko nepakeisi . PS tik vairuoja ne taip kaip aš - aš lėčiau važiuoju .
Muka , tau gyvenimas sode į naudą - atsigavusi ... Gaila , kad turėjau lėkti, dar būtume papliurpę . Kas per gyvenimas , tekinom ir tekinom
.
O jau lyja šiandien Kaune : Luety čia Tu lietų mums atsiuntei ? Mano kaime labai reikėjo . Ten galėtų lyti kiekvieną dieną .
Kol rasiau,mane aplenkei.
MB jautis,tai nei paskubinsi,nei pavarysi piktai
tik diplomatiskai ir ramiai su jumoru.
Melsviu turiu 5 rusiu,hostas atrodo ju vardas,kazkada buvo pigiai pirkt,akcija,tai ir prigriebiau kur reikia apkNtuot,paslept koki kampa.Man jie patinka.Du metus augo vazoneliuose,nebuvau suformavusi teritorijos,tai tik siemat issodinau pavasari,atsigavo graziai.
Aga,luetu nuvijau jums,tai degat jus ten.Man gana,viskas darze permirke,dabar tik saules reikia.