QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 14, 12:36)
Luety derlius nuostabus
Mano paprikų sėklų nepatarčiau rinkti , hibridas . Jei norėsi nupirksiu ir atsiųsiu sėklų .
Matai pavadinimas su raide. Atės sėklas rink , geros jos...
Luety galiu atsiųsti svogūnu ir monardos sėklų , ne karvę kainuoja siuntimas, tik sakyk ... Man labai skani monardos arbata - lyg mėta , lyg ne ...
Ir šalavijo sėklų parinkti galiu : kvapniojo ir miškinio . Vaistinį kiek žinau turi . Šitie dėl grožio ... ir kvapo
Miškinis:
Labai nereiklus augalas, mėgsta sausrą ... Man labai tinkamas. Tik mėgėjas sėtis - prisiėjo pieva, MB nušienauja bet jam dzin...
Mano paprikų sėklų nepatarčiau rinkti , hibridas . Jei norėsi nupirksiu ir atsiųsiu sėklų .
Matai pavadinimas su raide. Atės sėklas rink , geros jos...
Luety galiu atsiųsti svogūnu ir monardos sėklų , ne karvę kainuoja siuntimas, tik sakyk ... Man labai skani monardos arbata - lyg mėta , lyg ne ...
Ir šalavijo sėklų parinkti galiu : kvapniojo ir miškinio . Vaistinį kiek žinau turi . Šitie dėl grožio ... ir kvapo
Miškinis:
Labai nereiklus augalas, mėgsta sausrą ... Man labai tinkamas. Tik mėgėjas sėtis - prisiėjo pieva, MB nušienauja bet jam dzin...
Zinau,kad su raide H,o uk su raide F yra hibridai.Bet pameginsiu.Del sportinio intereso.
Svogunu zieminiu turiu,ir narcizalapiu turiu,galiou naudot visa ziema.Vasara jie mums nereikalingi,bet anksrti pavasari labai.
Monardos noreciau,o apie salavija nezinau.Turejau viena,nezydejom,bet per metus uzaugo toks,kad uzeme vos ne visa lysve,tai isroviau von.Dabar kovoju su pelynu. Kur beisdygsta,ten netinka,o tinkamos vietos kol kas neramdu,kad galetu augt metu matus,tai vis dziaugiuos,kad isdygsta dar nemt kur ir po metu raunu be gailescio,nes vis ne toj vietoj.Prisidziovinau kalnus jo,ale ar men jo reikia?Nu retkarciais Tai va,tas salavijas atrodo graziai,bet jei jis uzima daug vietos,darzely netiks,o kitur jaM NEBUS KUR GAL.