Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labukas,

Kavos... Jatau kaip sunku po atostogų smile.gif
Luety , kai papasakoji sapnus , nesipildo smile.gif Bet jau aš tuo tikiu ... IMK 4u.gif

Muka geros šilumos 4u.gif

Namie daržovės laukia dorojimo , darbe popierių kalnai . Kur pasislėpti nuo darbo ?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas ,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Bet kaip gerai būtų po atostogų turėti atostogų smile.gif Ko gero reikia baigti vasaros keliavimus - labai prisikaupia darbu kaimuke . Ir virtuvėje . Padariau vakar pomidorų sučių , dar vieną puodą reiks kaisti vakare . Ir agurkai jau bus įrūgę , užpilinėsiu vakare ... Vienžo . Man nenuobodu smile.gif O darbų po atostogų irgi bele kiek . Reikia susisukti ir išmokėti atlyginimus šią savaitę .
Muka tikiuosi gerai nuvažiavai ?
Luety tikiuosi sapnai nesipildo biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 08 06, 05:51)
Labas rytas ,
Kavos ?

Bet kaip gerai būtų po atostogų turėti atostogų smile.gif  Ko gero reikia baigti vasaros keliavimus - labai prisikaupia darbu kaimuke .  Ir virtuvėje . Padariau vakar pomidorų sučių , dar vieną puodą reiks kaisti vakare . Ir agurkai jau bus įrūgę , užpilinėsiu vakare ... Vienžo . Man nenuobodu smile.gif  O darbų po atostogų irgi bele kiek . Reikia susisukti ir išmokėti atlyginimus šią savaitę .
Muka tikiuosi gerai nuvažiavai ?
Luety  tikiuosi sapnai nesipildo  biggrin.gif  ?

Labas rytas,

Kol kas ne,bet ... bigsmile.gif
Nieko nevyksta,baigiu siuvinet aguineles sijona,kadangi baltas,kuek apsinese,but gerai paplaut,bet bijau unsure.gif
Vakar lijo,siandien apsiniauke,is remonti imones masinos,jokiu ziniu,nu zidziu...sode turbut baisu hau ka rasim.
Einu i dusa ir varau i gyma.
Atsakyti
Labas rytas,

Luety užojauta dėl mašinos 4u.gif Aš be mašinos jaučiuosi kaip su ramentais ... Įprotis .
Neupratau , kas mano agurkams, nepavyko paraugti ... ištvojau beveiks visus vakar . Minkšti pasidarė. Tikrai tinkami rauginimui sėti . Pirmą kartą gyvenime taip. Kiek raugiau greitam valgymui buvo puikūs , o var žiemai norėjau 6 stiklainius - nepavyko ... Kažkokia nesamonė verysad.gif
Visą naktį lijo , tai miegočiau ir miegočiau ...
Neuprantu , ko aš čia taip nieko nespėju ... Dar dažovių netvarkytų ir darbe apsikuitus .
Na bet gana dejuoti .
Kavos ?

Atsakyti
Laba ryta,

masina grazins penktadieni popiet clap.gif clap.gif
Kai ipranti prie jos,sunku autikais visur,laiko gaisinimas.
Man buna kartais,kad tame paciame rasale ,tos pacios veisles dalis agurku minkstu.Itariu ne pilbai suauge buna,per mazus nuskynys bunu .Nors...nezinau...gal ne?!
Keliuos,leksiu i gyma,siandien easy weight klase po gero men pertraukos.Bet va,nesportavau,kelenu beveik bejauciau,o dabar jau jauciu,maudzia..
Atsakyti
Labas rytas,

Vakar buvom Orlovos koncerte Trakuose. Koncertas gražus, oras geras ... Oro balionai kyla vienas po kito. Ir Takuose kaip smagu - jaučiasi atostogų dvasia smile.gif Labai senai buvau . Sodyba pasiima savo laiką , mažai bekeliaujam smile.gif Likom nakvoti kaime, netoli mums iki Trakų nuo kaimo . Teko anksčiau keltis ryte. blink.gif Dar persikų priskyniau , kažką reiks burti iš jų ... Kokio džemo gal išvirti ?
Luety smagu , kad su mašina reikalai išsisprendė 4u.gif
O vasara vis nerandu laiko sportui . Nors žadėjau verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 rugpjūčio 2019 - 09:47
labas rytas,
perfrazuojant tavo foto su kava:Uz berzyno,palei sila,saule kyla, kyla, kyla...
kiek man daug eilerasciu gludi galvoj is mokyklos laiku.Labai megau lietuvos poetus.Daug vaikam knyguciu eiliuotu skaitydavau,tai ,kai kada islenda is atminties.
Geda peleda,bet Trakuose nesu buvus.Abiem kyla mintis,kad reiktu kokia vasara skirt Lietuvos aplankymui tam tikra kryptimi,kur abu nesam buve.
Nu masina jau ryt turetu but.
Projektas mano eina i pabaiga,belaukdama,kol atsius etapa kita,dar sugebejau zuiki padaryt,liko batai ir paltas.Bus du zuikiai viename nusauti.
Vistik,sodyba gerai,bet reikia joje gyvent.Gaila laiko vazinejimams,o ten darbo reik daug idet.Islektum sau vakare po darbo,kiek daug padarytum.Bet,kiek suprantu,jums per toli kuo Kauno,kad vazinet i darbus.Nu ,gal kada...
Atsakyti
Labas rytas,

Kava pagal kiekvienos fantazija,komplikuorai SM su ikelimu,dar seni metodai...
Muka vartosi pajury,Dusia pramigo,kitom cia neidomu,o man priklausomybe. ax.gif bigsmile.gif
Lietus pas mus,pils dvi dienas ir baisia audra pranasauja,veja iki 60 myliu per val.Teks veliau vaziuot uzdaryt siltnami,toks vejas jau pavojingas ir tesis visa para.Rudeni ne labai gerai kaikyt siltnami uzdaryta visa para,ale ka dabar,negi leisi nunest vejui.
Vakar sode. Paliejau siltnami,o pomidoru,o agurku,nu durne,kam man tiek?Kur det?Kadangi buvom be masiniuko dar,tai nuskynem viska,o parsivezem tik tiek,kiek pajegem nest iki autiko,kitka palikom namelyje,siandien po pietu pasiimam masina,tada ir parsivesim.
Tokia mano ryto apzvalga,lekiu sportuot.
Atsakyti

Labas Luety. Labai intensyvus rytas, atlyginimo diena... Tai nebuvo laiko kavos isvirti. Nepyk  :4u:​. Ir norejau nuo pietų plautis is darbo, vaziuojam pas draugus. Prisigalvojam visokiu nieku, kad tik darbų kaime nedirbti. Agurkai gerai, mano seimyna agurkine. Jei yra kas padaro salotų bliuda valgo visi. Patys tai aptingsta. Savaitgalissss, gal pailsesiu... 

Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?

Savaitgalis smagus , bet trumpas, gerai būtų dar porą dienelių namus apkuopti . O tai tekinom ir probėgom visą laiką . Paguoda , kad ketvirtadienis nedarbo diena . Reiks bites žiemai tvarkyti - na tai irgi nelengvas darbas laukia .
Derliai apsiramino , agurkų pusę kašikėlio, pomidorų 2 kibirai . Tik smile.gif
Ir persiko paskutiniai kibirai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Užderėjo .

Ir džemą viriau ( kaip slyvienė ) , ir šaldžiau ( nežinau kas gausis ) , ir ryjam pilnom burnom ... Ir draugai apdalinti . Labai jau greitai jie sunoksta ir visi kartu .

Luety ar sutvarkė mašiną ? O kaip keliai ? skauda po sporto vis dar ? gal kokio kalogeno pagerti sąnaraims ?

Mukute kaip pailsėjai ? Šoneliai atšilo pirtelėse , atmirko baseinuose ?

Atsakyti
Labas rytas
pamačiau persikus ir vos seilėm neužspringau. Atvarau į svečius. biggrin.gif
Atsakyti
labos smile.gif
kavos kavos kavos ax.gif
Viskas puikiai praėjo iš akvos kelis kart buvom išlindę ax.gif ryte pasivaikščioti o vakare jau 22 val nieko nesinori tik iki lovos o maisto ten vietoje yra tai žodžiu rezultate prisišildžiau prisigulėjau prisitinginiavau iki valios smile.gif
Aš jau raugti pradėjau agurkus laabai pasiteisino Alianz agurkai tikrai puikųs, tik nežinau kaip su raugimu bus nors dar nesuminkštėjo, pomidorų porą kibirų į Klaipėdą išvariau, mamukui reiks kitą partiją atiduoti tipo pasidalinsiu o man ir ramiau smile.gif malimo bus mažiau smile.gif Dusia37 o tu pomidorų sultys spaudei su sulčiaspaude? oho ir kiek persikų pas mumi tik kokie 5 bus verysad.gif kažko lapai krenta ir raudonos dėmės liga kažkokia kaži kuom purkšti? Šparaginės pupelės superinės tos aukštos ankštys puikios jau užšaldėm su MB kibiriuką ax.gif Svogūnai jau nurauti džiūsta cukinijos jau skinamaos ir sandeliuojamos žodžiu derlius dorojamas pilnu tempu, morkų neturėsiu, nors niekad ir didelių neturėjau, burokai irgi silpni ... na nėra ir nereikia smile.gif
luety eina sau su tuo gimu vis dar varai nu šaunuolė 4u.gif

Atsakyti