Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 31, 11:32)
<p>Labukas. Dusia Egipte. Interneto tiek mazai kad arba supermamu neatidaro. O jei atidaro tai zinutes neisiuncia... Paskutine diena, kambari pridavem, papietausim ir aerouostan. </p>

Taip ir maniau,kad Dusia Egipte bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas,

Parsiradau ... Visur gerai bet namie geriausia smile.gif
Dar kartą važiuočiau , graži ta Raudonoji jūra 4u.gif Apie įspūdžius ir tt parašysiu kada biški laiko prilikus , lekiu skabti , dėlioti , pietus naminius gaminti smile.gif

Geriausią žiną gavom pirmadienį , vaikas gavo trokštamą darbą - mokslą Vilniuje. Liks Lietuvoj bent 4 metams . Doktatantūra + darbas ...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveika,sugryzus!!!Ir su sunaus karjera!!!Geros zinios,Lietuva!Doktorantura!Norimas darbas!Kiek rupesciu tau atkris.
Labas rytas,
atejau su kava,atsilo oras,reik autiku vaziuot i soda,bus atrakcija,pravaziavimas mums pensininkams nekainuoja,o dar pasivaiksciosim.Nors as noriu tik nert nert.Nestis sodan negaliu,kad ir butu laiko,mano nerimnys baltos spalvos,rankos turi but preciziskai svarios,o sode,tik saltas vanduo,nenuplauna taip svariai ranku.Ir dar turiu durna yproti,negaliu dirbt su pirstinem,turiu jaust zeme.Nebent ravejant dilgeles,ir tai jos sugeba ikast per pirstines.
Lauksdim ispudziu,nuotrauku.
Atsakyti
Labas smile.gif

o jau parsirado Dusia37 4u.gif Laukiam nekantraudamos tavo įspūdžiu ar tiko ar patiko. O raudonoji jūra man irigi labai wub.gif O dėl vaikio tavo džiugu protingas jis pas tave 4u.gif
jamu kavos ir lekiu nes nuo pirmadienio atostogos ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Kaip naktį gerai palijo ax.gif tai savaitgalis bus darbingas reiks vėl ravėti vėl į pamidoryną, paskui malimas laukia agurkus pabaigti vekuoti nu žodžiu prieš atostogas kaip kumelė smile.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,

Išsimiegojau ... gal atostogos vis tik ? Kad ir paskutinė diena ... Vakar po piet nupuoliau iki kaimo - tai pomidorų bele kiek , agurkų dramblinių ... Ai raugsiu , kad ir dramblius, patys valgom , koks skirtumas.
Atostogos : sunku pasakyti ar kas buvo blogai ... Kai pirmą kartą neturiu su kuo lyginti . Viskuo pasirūpinta, nereikia sukti galvos . Viežbutis gražutis , didelis. Maisto bele kiek. Sakyčiau skanus, bet gal į savaitės galą jau ima pabosti . O ir valgyti nelabai norisi , kai taip šilta. Viešbutyje ir prie jūros nebuvo per karšta, rytais būdavo vėjo.

Turėjom 3 "ekskursijas", nes mes vis tik keliautojai , tiek išgulėti prie jūros per daug smile.gif
NovaTuras davė nemokamą apžvalginę po Šarm aš Šeichą. Patys plaukėm nardyti . Maniškai nėrė su balionais , man užteko kaukės . Ir kas paliko dižiausią įspudį - tai kopimas į Mozės kalną . Svekatos reikia, jau po kelių metų gal ir neužkopčiau . MB į ranką įsikabinus ropojau smile.gif Senstu . Visas efektas yra tame , kad kopi naktį su vietiniu vedliu ( dieną iškeptumei ) , ir ant klano viršūnes pasitinki saulę . Gražu ...

Tik grįžimas buvo varginantis, vienam vyrui pasidarė blogai - iškvietė stiuartai medikus. Ir laukėm ar leis skiristi ... Neleido . Tai vėl kol sulaukėm naujo skrydžio plano . Vėlavm apie 1,5 val. Visi susodinti lėktuve.
Dėkui Muka už pagaba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Manu pailsėjau . Ilgaiu nebūčiau išbuvusi , pasiilgau namų .

Atsakyti
Niu grąžu vienok smile.gif O man toks poisis labai patinka aš net nenoriu ekskursijų ax.gif man kaip plekšnei gulėti reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

pirma diena po menesio nebuvimo dzyme,tokia pavargus jauciuopsi,kad nei kelios kavos negelbsti bigsmile.gif bigsmile.gif
Dusia,o tai Egiptas dabar ne pavojinga zona?Kiek zinau,Uk gyventojai turi ispejima nekeliaut i Egipta.
Smagu aplankyt tokias vietas,kurios suristos su biblija,religija,paziuret,jog jos istiesu egzistuoja.
Siaip,maitinantis Egipto viesbuciuose,reikia alko daug gert,nes labai dazni stiprus apsinuodojimai maistu.
As irgi vakar sode buvau,agurkai jau mazta derlius,bet pomikai samyj razgar,nera kur det,susirpo visi vienu kartu.Bet jau kaliaropiu yras paivairinimui,ir gal cukinijos eina i pabaiga,bet juas pakeis buter nutai,labai daug siemet ju.Jau raunu po truputi savo pastarnokus,grazus siemet,nes sejasu i nauja vieta su puria dirva,tai ilgos,grazios saknys.Retinu po truputi.Morkos rudenines irgi jau priaugo,nu bet burokai tik sudygo ir taip nenoriai auga,kad ojojoj.Nu nesvarbu,kiek bus tiek.Sweden ropes kazko neaugina saknies,pirma kart as su jom,tai nezinau,kas iseis.Porus uzpuole ta nuse,kur i svogunus buvo pernai isisukus,tai jau virsunes poru tokios biednos,nuestos,negrazios,bet saknis auga.Reik imtis braskiu tvarkymu,dvimetes raut,is pirmameciu ugliu padaugint dvi lysves dar.Zodziu sode darbo daug nusimato.
Vakar paskambino is remonto dirbtuves,kur draudimas tvarko masina,atsieit nueme buferi ir rado,kad masina anksciau buvus musta.Mes nezinojom,kai puirkom,nes nerode suvedus duomenis,kad musta,matyt nusleptas ivykis.Kviecia kazkokius autoritis jie tenai,ka nuspres,nezinau,zodziu is mazo debesies,jauciu bus daug lietaus.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 08 02, 10:36)
Niu grąžu vienok smile.gif O man toks poisis labai patinka aš net nenoriu ekskursijų  ax.gif man kaip plekšnei gulėti reikia smile.gif

Muka , taigi mes visi buvom ... Sūnus labai norėjo nardyti , o MB į senatvę labai šventų vietų nori aplankyti smile.gif Tai dievui ant garbės rapi rapi į kalną darėm . Sunku buvo man , bet aš SV kabėdama , kaip atgaila už buvusias, esamas ir būsimas nuodėmes pukšėjau . Lenkų didelę grupę sutikom.... Šiap tai mozę visi pripažysta ir pravoslavai ir kaptalikai ir žydai . Didelis žmonių srautas. Ypač žiemom .
Garžios Jums šventės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ketvirtis amžiaus kartu nemažai, ypač šiems laikams. Likiu dar tiek pat kartu 4u.gif Meilės ir katrybės judveims 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,

isvaikiau gyvates,atejo muline siuvinejimo siuliukai,lekiu vytis projekto darbu,esu uodegoj.Turiu baigt iki 25 rugpjucio.
Muka ,su grazia sukaktuviu svente.
As jau iskasena,net neprisimenu,kada buvo 25.(1999!!! :oh )
Siemet jau 45 buvo.
Laimes jums,sutarimo ir zinoma meiles.Ji varomoji jega seimoje,ji kelia is duobes,ji vercia nepaluzti sunkiais momentais,kai suglaude pecius ,apglebe vienas kita,bandot nugalet sunkumus.Daug sypsenu abiem,pagarbos ir daug daug ilgu metu kartu!!!

Atsakyti
Labos smile.gif

Ačiū mielosios už linėkjimus smile.gif Lekiu lagamino krauti bo dar nieks nesudėta vakar iki vėlumos sode ravėjau ta jau nugara nori šiltos laktos smile.gif
Kavos:)
Atsakyti
Labas rytas,

geros keliones,daug saulytes ir silumos tau atostogaujant.
O as atsikeliau netikus,Isverciau kava ant stalelio prie kompo rolleyes.gif rolleyes.gif ,idejau skalbt virtuvinius ranksluoscius,uzstaciau grezimo programa iskart unsure.gif unsure.gif durna kazkokia siandien,visi milteliai issigreze ir issiskalavo lauk.Sapna sapnavau nelabai,gyvenu verandoj,po palange per visa siena tokiu sodriu vynuogiu girlianda nusidriekus,nesvarius skalbinius sapnavau,jei menulis palankus,bus daug kiaulysciu ir asaru. rolleyes.gif rolleyes.gif
Bus kas bus,negi pirmas kartas bigsmile.gif
Atsakyti