Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 07 23, 08:24)
Dusia37 visada buvo taip ale va dabar likau viena aš Lietuvoje kiti išgūžėję tai latvijoje tai vėl kaži kur.. tai va ir paparšė, kad aš organizuočiau maitinimą.. Tiesą ačiū už įdėją sprando kepsnio. o gal turi kokį marinatą skanų? aš tai žolelėmis marinuoju ir truputuką aliejaus ir usio smile.gif

Muka pamarinuoju žolėm ir aliejumi ( ginkdie nededu druskos ) Valandą prieš kepimą , ar 45 min , ne ankščiau ( na kai vyrai jau pakuria šalykinę biggrin.gif ) pilu kefyrą ir dedu druskos. Būna minkšta ir sultinga mėsa. PS druskos galima ir jau ant iškepusios barstyti , nebūtina dėti su kefyru .
Čia mano šios vasaros atradimas ...

Kitas senas receptas , pagal Riebaus Katino iš FB , tik kepti reikia keptuvėj - prikepini daug svogūnų - labai daug ... ant jų dedi natūralios, nemarinuotos sprandinės kepsnį , ir jis kepa ant tų svogūnų . Kai apkepa iš abiejų pusių ( per svogūnus beveik neapskrunda ) pili ant kepsnio stipraus gėrimo ty viskio , degtinės ... ir dar pakepi kol išgaruoja alkoholis. Tada druskini - pipirini, valgai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 liepos 2019 - 07:36
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 23, 08:30)
Muka pamarinuoju žolėm ir aliejumi  ( ginkdie nededu druskos ) Valandą prieš kepimą , ar  45 min , ne ankščiau ( na kai vyrai jau pakuria šalykinę  biggrin.gif ) pilu kefyrą ir dedu druskos. Būna minkšta ir sultinga mėsa. PS druskos galima ir jau ant iškepusios barstyti , nebūtina dėti su kefyru .
Čia mano šios vasaros atradimas ....

na apie kefyrą pirmą kart girdžiu mažu reikds pamarinuoti namie ir paskui kaip tu sakai prieš kepant kefyru užpilti ax.gif ačiū už įdėja. O druskos nedeu jau sneia, akžkaip man ant mėsos jos nereikia 4u.gif
Atsakyti
Labutes,

Vakar praeitis,daug lekimo visur buvo,bet jau uzdetas pliusas.Siandien gal bus kiek lengviau.Tikekimes.Onyte dar miega salia manes.Pas mus dar tik 7:00.
Siandien reikia liet siltnamyje pomidorus,2 anukes,tevelis,turiu voice maila is draudimo su padiktuotu tel nr,reik skambint ka jie ten vel bus prisigalvoje.Vakar vakare ,kol Onyte kalbejosi su tevais per whatsapp,viena,kt kambary,oati pabego bigsmile.gif as kiek paneriau savo darbu,po to ,pakalbejus eme ruost mus spektakliui,dare bilietus,tai dar gavau valanda sau,bet su trukdymais,bet nieko,man nusiraminimui po itemptos dienos buvo gerai.
Pas mus karsciai pareina,nereikia man ju,jura po nosim,o as laiko jai neturiu.Nu gal rugpjutyje bus.
Apie maista neklauskit,baidares nuostabu,bet as jau per sunki baidarei. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar į šiltnamį inlindau truputką nušamotinau lapų nes miškas darosi, o pomidoria rasusta net smagu žiūrėti. agurkai lauke gaivaliojasi, mažu baidarėm sukrapštysiu desėtką agurkų smile.gif O jei ne tai bus pomidorai smile.gif
Dusia37 na tas receptas ant keptuvės liks naminiam kepsniui o va su kefyru pabandysiu smile.gif ačiū
kavos?
Ate42 ar pataikiau su daigais Sungold indaviau?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labas rytas,

Imu kavos, pilnatis mane veikia .
PVM priduotas, kažkaip atsikapstyta - išlekiu atostgu savaitėlei. Visi 4 išlekiam . Biški bijau , biški nervinuosi ... Bet turi būti gerai . Tikiuosi ir viliuosi smile.gif
Dėkui Muka už pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jei rasiu kur interneto prisiduosiu , kad gyva. O jei kažkas atsitiks taigi spauda parašys ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gražios ir darbingos jums dienos 4u.gif
Dabokit save, nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 24, 08:08)
labas rytas,

Imu kavos, pilnatis mane veikia .
PVM priduotas, kažkaip atsikapstyta - išlekiu atostgu savaitėlei. Visi 4 išlekiam . Biški bijau , biški nervinuosi ... Bet turi būti gerai . Tikiuosi ir viliuosi smile.gif
Dėkui Muka už pagalba  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jei rasiu kur interneto prisiduosiu , kad gyva. O jei kažkas atsitiks taigi spauda parašys ... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gražios ir darbingos jums dienos  4u.gif
Dabokit save, nesirkit  4u.gif

Na duok die kad tiktu smile.gif
Pailsek nes to jus visi 4 nusipelnete 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
Mukute, ačiū. jau noksta Sungoldai, o Dusios žaliukai tokias kekes sukrovė, kad lūžta.
Mergaitės, kiek suprantu, padalinau ne tas veisles, primaišiau. Atsiprašau. Pačios šiltnamy dievai žino kas auga.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 24 liepos 2019 - 09:41
QUOTE(ate42 @ 2019 07 24, 10:41)
Labukas,
Mukute, ačiū. jau noksta Sungoldai, o Dusios žaliukai tokias kekes sukrovė, kad lūžta.
Mergaitės, kiek suprantu, padalinau ne tas veisles, primaišiau. Atsiprašau. Pačios šiltnamy dievai žino kas auga.....

na žinok Toro tai tikrai de barao black lyg panašūd smile.gif O apskritai tavo pirmuosius ir valgyti pradėjom taip kad koks skirtumas koksai svarbu pirmas jis skaniausias juk 4u.gif ačiū tau smile.gif
Atsakyti
Labos vakare,
planai visi atlikti,Margo pavalgydinta,valgo labai gerai.Cukinijos picos didziausia gabala,po todeaserta-ledu.Pas mus karsta,34,ryte mirkom juroj,po piet si syk nebeisejo,pas teveli uztrukau ilgiau,dar i parde ir jau reikejo vaziuot namo.Ryt istruksim,nes vakarienes nedarysim,picos liko.
Siaip laikas bega,jau trys dienos ,kaip lakstom per du butus,tuoj viskas aprims.Margo irgi skaiciuoja,kiek liko dienu,iki teveliu atvykimo.Kad ir kaip gerai cia,teveliai yra teveliai.
Buvom anksti ryte siltnamy,paliejom viska,pomidoru jau daug,lapu miskas,bet nebuvo kada skabyt,o ir palietu nenorejau skabyt.Kur det zukinijas???Apdalinau kaimynus,ir dar stovi ar 8 didziausios.Tik 4 plantai,o kiek ju daug.Kita meta reiks pora tik sodint.Bet kaip pigiai isiena su maistu.Afgurku irgi jkas antra diena kruvos.Lainminga,kad turiu sodeli savo
Dusia,pilnatis jau seniai baigesi,visa sia savaite delcia ir jau eina i pabaiga.Ieskok priezasciu kitur bigsmile.gif bigsmile.gif
Kur islekiat,ar as praleidau,ar neminejai.
Muka,gero plaukiojimo si savaitgali.
Pas mus rytoj vel 34.penktadieni kiek vesiau,sestadieni pranasauja lietu,bet kazin,tyurejo but sianakt,,nebuvo,rode penktadieni,jau neberodo,zodziu...
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety cukinijas aš renku ir dedu vėsiau jos man taip ilgiau išsilaiko. O kokia pica cukinijos?
Man tai cukinijų tortas labai patiko žinok net vegetarai mano pirštus laižė ir šiltas ir šaltas smile.gif
http://www.anonsas.l...ju-blynu-tortas
Dusia37 pasileiks plaukus ir pailsėk nusipelnei nes leki leki o paskui ... ai mano paskutiniu metu posakis nepakeičiamų pilnos kapinės...
Luety dabok save žiū kokia nugara ar kelenis neduodu žinoti.
O aš jau pomikus pilnu tempu argui koks 20 ale paisdalinau su mamak nėra ką raugti, reik pupeles jau šaldymui tvarkyti žiū vėl dėjuosime, kad neturime kur dėti ... ir nieko naujo ax.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,Muka,
Margo dar miega,tai as uimu tavo malonu kavukaPica paprasciausia:sutarkuoju cukinijas is senu isimu seklas,gal ne is senu,o dideliu,sutarkuoju svoguna dideli,kelias skilteles cesnako ,opridedu daug krapu,miltu dedu,kiausiniu,ir sauja gera surio tarkuoto,ismaisau,paimu didelia skarda,zemais soneliais,patiesiu kepimo popieriu,patepu aliejum ir paskleidziu lonai ta tesla.Ant virsaus ko turiu,pomnidoru,riekutem,mesytes riekutem ,ir viska apibarstau suriu,i orkaite 30-45 min,i ikaitinta,.Priklauso nuo orkaites,suju kaitros.Mums skanu ir margo sukarpe dideliausia gabala.Jai zodis pica patiko martyt biggrin.gif biggrin.gif
Sportu nebelankau kuri laika,del viruso,dabar del uzimtumo,tai jau ir pasilenkt sunku ir kelenai nakti duoda zinot,o dar karsciai pas mus.Siandien 34,jau dabar rodo 27.Nekenciu as ju.Man tinka saikinga siluma.
Vesiau pas mus nerasta,tik ziema pastogej,o vasara visur karsta.Namelyje irgi,o iskasto podelio i zeme neturiu,o but gerai kartais.
Vakar kaimyna apdalinau cukinijom,jie dviese tik,tai pasieme 3.Sake jie farsiruoja laivelius padare.Vaikai nini,marti tik sau pasidaro,ji vegetare,brolis atostogauja,brolio sunus su zmona vegetarai,bet negamina namie,dirba,valgo ten kur dirba,savaitgali irgi eina restoranuosna.Reik mazint daigu,is 4 liks 2.
Kaip gera,kai nieks nemaiso,.bet sazine jau grauzia,reik eit ruost pusrycius tevuliui,vaziuot pas ji.
Papildyta:
Paziurejau tavo torto recepta,nu man misija neimanoma iskept tokius didelius blynus,kad tiktu tortui.As kepu maziukus,irgi visi kertam.
Dar darau tokiu:Riekelem supjaustau cukinija,apvoklioju miltuose ir pakepu is abieju pusiu,tada i majoneza dedu cesnako,krapu ir aptepu visas riekeles.Zinoma,cia starteriui labiau tinka,arba vakarienei lengvai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 07 25, 10:20)
Labas rytas,Muka,
Margo dar miega,tai as uimu tavo malonu kavukaPica paprasciausia:sutarkuoju cukinijas is senu isimu seklas,gal ne is senu,o dideliu,sutarkuoju svoguna dideli,kelias skilteles cesnako ,opridedu daug krapu,miltu dedu,kiausiniu,ir sauja gera surio tarkuoto,ismaisau,paimu didelia skarda,zemais soneliais,patiesiu kepimo popieriu,patepu aliejum ir paskleidziu lonai ta tesla.Ant virsaus ko turiu,pomnidoru,riekutem,mesytes riekutem ,ir viska apibarstau suriu,i orkaite 30-45 min,i ikaitinta,.Priklauso nuo orkaites,suju kaitros.Mums skanu ir margo sukarpe dideliausia gabala.Jai zodis pica patiko martyt biggrin.gif  biggrin.gif
Sportu nebelankau kuri laika,del viruso,dabar del uzimtumo,tai jau ir pasilenkt sunku ir kelenai nakti duoda zinot,o dar karsciai pas mus.Siandien 34,jau dabar rodo 27.Nekenciu as ju.Man tinka saikinga siluma.
Vesiau pas mus nerasta,tik ziema pastogej,o vasara visur karsta.Namelyje irgi,o iskasto podelio i zeme neturiu,o but gerai kartais.
Vakar kaimyna apdalinau cukinijom,jie dviese tik,tai pasieme 3.Sake jie farsiruoja laivelius padare.Vaikai nini,marti tik sau pasidaro,ji vegetare,brolis atostogauja,brolio sunus su zmona vegetarai,bet negamina namie,dirba,valgo ten kur dirba,savaitgali irgi eina restoranuosna.Reik mazint daigu,is 4 liks 2.
Kaip gera,kai nieks nemaiso,.bet sazine jau grauzia,reik eit ruost pusrycius tevuliui,vaziuot pas ji.
Papildyta:
Paziurejau tavo torto recepta,nu man misija neimanoma iskept tokius didelius blynus,kad tiktu tortui.As kepu maziukus,irgi visi kertam.
Dar darau tokiu:Riekelem supjaustau cukinija,apvoklioju miltuose ir pakepu is abieju pusiu,tada i majoneza dedu cesnako,krapu ir aptepu visas riekeles.Zinoma,cia starteriui labiau tinka,arba vakarienei lengvai.

Žinok tik atrodo misiji neįmanoma bet puikiai apsiverčia o jeigu koks ir inplyšta tai susilipdo smile.gif
Atsakyti