QUOTE(Muka @ 2019 07 23, 08:24)
Dusia37 visada buvo taip ale va dabar likau viena aš Lietuvoje kiti išgūžėję tai latvijoje tai vėl kaži kur.. tai va ir paparšė, kad aš organizuočiau maitinimą.. Tiesą ačiū už įdėją sprando kepsnio. o gal turi kokį marinatą skanų? aš tai žolelėmis marinuoju ir truputuką aliejaus ir usio
Muka pamarinuoju žolėm ir aliejumi ( ginkdie nededu druskos ) Valandą prieš kepimą , ar 45 min , ne ankščiau ( na kai vyrai jau pakuria šalykinę ) pilu kefyrą ir dedu druskos. Būna minkšta ir sultinga mėsa. PS druskos galima ir jau ant iškepusios barstyti , nebūtina dėti su kefyru .
Čia mano šios vasaros atradimas ...
Kitas senas receptas , pagal Riebaus Katino iš FB , tik kepti reikia keptuvėj - prikepini daug svogūnų - labai daug ... ant jų dedi natūralios, nemarinuotos sprandinės kepsnį , ir jis kepa ant tų svogūnų . Kai apkepa iš abiejų pusių ( per svogūnus beveik neapskrunda ) pili ant kepsnio stipraus gėrimo ty viskio , degtinės ... ir dar pakepi kol išgaruoja alkoholis. Tada druskini - pipirini, valgai .