Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su gimtadieniu, Luety 4u.gif birthday.gif 000552.gif
Sveikatos Tau ir tavo šeimai. Būk laiminga ir energinga - kaip iki šiol smile.gif
Atsakyti
Luety, su gimtadieniu, mieloji.
Kad būtų laimingi tavo mylimi žmonės. Kad tave mylėtų, kad būtumėte kumštis.
Pasirūpinu vaišėmis, kad galėtum švęsti laisvai.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Pas mus lynoja,oras man patinka kaip uzsakytas.Labai labai dekoju uz sveikinimus,vel pasenau metais,bet nors ir senesne,bet man tie du skaiciai mielesni.Pries tai buvo 66,atrodo prides kas dar viena seseta ir bus velnio skaicius biggrin.gif
Visi musiskiai ateis sekmadieni,jei nedirbs,jei dirbs,po darbo,dukra atplauks si vakara,gal ir broliukas uzbegs si vakara,nes ryt isvaziuoja i Londona,eis maratona 24 mylias su McMilans labdaros fondu,tai pagalba sergantiems veziu,jis isipareigojes skirt labdaras pg galimybes ir dalyvaut veikloje, o gryze,dedasi lagaminus ir isvyksta atostogu 2sav.i Italija.
Mudu vakar sode ruosem aikstele prie namelio.islyginom,uzvezem medzio drozliu,kuek susistoves,turim saligatvio plyteliu ir MB isklos.As apstatysiu vazininem gelem,turim graziu placiu kelmu staleliui surest,o kedziu lauki turim,turesim savo miela kampeli,kur galesim geretis rugpjucio siltais vakarais.
Tai tiek,imu Mukos paruosta kava,atsipeipelioju ir i trasa,pyrago kept.
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety kokio pyrago?

Aš vakar irigi virtubvėje sukiojausi, vžyniotinį viriau, pyragą kepiau, mėsas macavojau, šiandienai troškiniui pjausčiausi viską žodžiu šokau valsa aplink puodus :0 Šiandiena krųvą svečių suguža in sodą ryt MB plovą darys ( tobula turėti kazaną, nereikia man suktis palink puodus biggrin.gif ) bet bus ką veikti ir be karšto tai užtepėlė tai silkutė tai vėl ką sumilsinsiu smile.gif
Taip kad mergai kavos kavos kavos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 liepos 2019 - 07:10
labas rytas kepėjėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kavos ir man reikia. Amžinai nedamigus... Dėkui Muka.
Muka dėkui Tau už patarimus 4u.gif Kaip gerai turėti draugę protingą buhalterę . Nepamainomas dalykas smile.gif
Luety žinok Muka labai atsigavus , kaip senais gerais laikais smile.gif

Na , o aš susikeliu i-Safus šiandien , apsidėlioju einamus darbus ir lekiu į kaimą . Visam savaitgaliui . Tikrai kursim pirtį , tikrai pasėdėsiu ant šlaito ir pažiūrėsiu į žalią žolę . Jaučiuosi pavargus pavargus . Bet ne fizinis tas nuovargis...
Na ką gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Ps aš kepu ir Ketpo pyragus - pvz biskvitus su stevija ir migdolų miltais . O pertepu grietinele supakta su varške ar rikota , pridedu dar uogų ( neplaku ) .Saldinu irgi stevija Kas ragauja visi sako skanu , o man nelabai patinka stevijos skonis . aš jaučiu , kiti ne smile.gif Ir aplamai nesu pyraginė, tai kabinėjuosi smile.gif
PS sūnui kepu keksiukų formelėse be miltų ir kiaušinių ale pyragėlius . Avižinai dribsniai , kokosų, migdolų, ryžių miltiai , kepimo milteliai ir obuolių tyrė ( mano gamybos) ar uogienė - kad pakiltų . Maišau su augaliniu pienu , jei neturiu su vandeniu . Na toks neglazovas .

Gražaus ir gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta,

pas mus lyja.Kai reikia su sveciais kur nors i gamta iseit,tai lietus.Margo barsto blizgucius ant paveiksliuku ir kilimo biggrin.gif seneliui liepia atprintint paveiksleliu spalvojimui,senelis pergyvena del printerio kartridzo biggrin.gif kad greit baigsis biggrin.gif zodziu,prancuziski pusryciai jau suvalgyti,vaikas ziadzia,as turiu minute pas jus atbegt.
Muka,gerai ikalk vyniuko,pasilinksmink is sirdies,visos negandos nuplauks,Dusia,pasisemk energijos gamtoje,savo mieloje sodybeleje,o pirtele atgaivins chakras ir bus vel viskas puiku.
Kepdama nebededu joiu migdolu,kokosu miltu,man viskas tapo dzin,ir isvis pyragu nekepu,tik proginiu ir tai ne visada.O valgom dabar daug cukiniju,agurku,sparaginiu,pomidoru,morku,visokiu patiekalu is ju ir svoris kiek pakrito,bet per gimke kiek pareis,bet toliau ir vel bus taip kaip as noresiu.
Likit sveikos,gero,poilsingo savaitgalio visoms. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

Baliauninkėm kavos ... Ar labai pavargot nuo svečių ?

Aš šeštadienį paisėjau , na jei tai galima pavadinti poilsiu - viską dariau pamažu , netekinom ir pamiegojau grožio miego po pietų ... Tai vakar jau tekinom laksčiau . Sausa pas mane kaime , kažin naktį palijo ar ne ? Kaune atsakančiai nušnojo .
Agurkai apdžiuvę, bet vis tiek 6 stiklainius teko suraugti , nesuvalgysim. Pratikškai tiek ir gana žiemai . Pomidorai ima rimčiau spalvintis , svogūnų galvos jau gražios. Ir cukinijų psisikynaiu tiek , kad galėjau su drauge pasidalinti smile.gif Bet vis tiek duodu sau pažadą - daugiau daigų turguje nepirkti smile.gif Kai įpratus derlingas ir krūmines veisles auginti , tai nevina mane tos kasos smile.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Jamu kavos smile.gif nes reikia iki negaliuuuuu smile.gif svečiai išvažiavo o aš in lovą nusikaliau kaip cucikas ... bet praėjo... šiandiena nauja diena ... nauji reikalai ISAf ir kiti darbiniai reikaliukai 4u.gif
Geros ir darbingos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
prisiduodu,kad gyva.Nuo siandien,dvi anukes ir tevulis pas broli vienas diena,nakti bus brolio sunus po darbo,o as turesiu vazinet,pamaitint ji,pakelt,nupraust,paguldyt,kelis kartus per diena.Gana silpnas,ne labai neuzpkops pas mene i antra auksta i buta.Miega,miega,miega.Nors tiek gerai,kad netriuksmauja.Kai nemiega,yra salia internetinis radio,zino,kaip isijungt,nustatyta ant Lietuvos,pasiklauso muzikos ziniu,tik ne labai begirdi.
Plius dar su masinos draudimu nesibaige reikalai,plius is etses pristojo kliente viena,patinka zuikis,nepatinka rubu spalvos,nori,kad nunerciau pagal jos spalvas,nu ir vel,kaip atsakyt,pinigai nesimeto,ir dar Archypovos leles projektas ipusejes,man mazai 24 val darosi.Dvi savaites bus labai sunkios,bet nu ka,visko buna siam pasauly,svarbu sveikata.Istempsim.
Pomidorai veisliniai sirpsta,bet ne taip gausiai,kaip noretusi,pavalgyt 2 seimom pakanka.Agurkas vel naujas kelmas su erke,nebeturiu cinamono,reik kazkaip nusipirkt ir nubarstyt.NUbarstytieji,atsigauna,jau skinu nuo ju agurkus.
Cukiniju stovi gal 6 namie,bet sode,man atrodo,jau eina i pabaiga,dabar buternutai eme augt sparciai.Tuoj bus kaliaropiu,o burokai dygsta labai vangiai,matyt siemet neturesiu ju.Nu ir nereiks,Dievulis viska pakoreguoja.
Tai va,jei neatleksiu kokia diena,zinokit,nebespejau.Jums smagios savaites.
Atsakyti
Labos

Luety nu atomas čiupk 4u.gif ir nesugriūk, nes tikrai visiems esi laabai reikalinga patausok kiek įmanoma 4u.gif
Vakar dar gaivaliojausi po darbo sode, kažkaip svečiai nuvargino šįkart... kaip man susidelioti, kad taip nebūtų unsure.gif
Cinamonas sakai Leuty veikia, gal tikrai reikės ir man mažu nubarstyti ....nes agurkų kaži ar turėsime.
Kitas savaitgalis kitaip baliaunas plaukiame baidarėmis, tik vėl an moneis maistas, jau net neįsivaizduoju ką gaminti unsure.gif jau visai fantazijos neturiu smile.gif
Dusia37 aš šitas cukinijas pirkau Labai patiko.
http://www.originali...jos_soraya?p=13
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,

Muka aš augindavau va šitas :
http://www.originali..._romanesco?p=13
Šiemet iš sėtų 5 išdygo viena, tai 3 pirkau .

Šianakt be miego ... Ko gero pilnatis taip veikia . Akys stačios , ausys palčios ir nei per kur . Paryčiais nusnūdau .

Luety nepaatrūk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Muka , dėl svečių - neprivalo viskas būti tobula. Mane MB visada ramina ... ir bara, kad persistengiu . Toks tas lietuviškas charakteris.
Dėl savaitgalio maisto , kaip plauksit baidarėm: jei pas mus koks renginys sprendžiam paprastai - visi atsineša po viena patiekalą ( užkandį ) , ir gaminam vieną šilta ... PVZ kepam mėsą, verdam plovą, sriubą ar kti . Nereikia daugiau . Jei ne veganai , visems po sprandinės kepsnį ir ramybė ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 liepos 2019 - 07:14
Dusia37 visada buvo taip ale va dabar likau viena aš Lietuvoje kiti išgūžėję tai latvijoje tai vėl kaži kur.. tai va ir paparšė, kad aš organizuočiau maitinimą.. Tiesą ačiū už įdėją sprando kepsnio. o gal turi kokį marinatą skanų? aš tai žolelėmis marinuoju ir truputuką aliejaus ir usio smile.gif
Atsakyti