Labos
Dusia37 kaip vaiko koja? vinis nėra geras reikalas
o aš cukinijomis neisskundžiu valgom ir duodam visai giminei kažkaip pasiteisino sėkla, nepamenu pavadinimo Baklažanai lauke be plėvelės tai mačiau konkoliukų ir jau didesnių yra reiks skinti greitu laiku o tavo pailgi kuriuos davei ar apvalūs?
Leuty ku ku nejau jau anūkutė atvežta ir tėvukas ar čia tik kitą savaitę? Atominė močiutė
kavos?
Dėkui Muka už kavą
Muka mano baklažanai pailgi . Daviau 2 rūšių abieji pailgi . Pas mene žydi , bet derliaus bus ne kas , ar liga ar kenkėjai . Ai nusipirksiu kai užsimanysiu ... pavargau kariauti su sausrom , kenkėjais ir tt. Jau kai taip sunkiai kaip šiemet , ta gal ir nereikia vargti , pigiau nusipirkti ...
Luety AŪŪŪŪ....
Neramu man kai nepasirodai
Muka mano baklažanai pailgi . Daviau 2 rūšių abieji pailgi . Pas mene žydi , bet derliaus bus ne kas , ar liga ar kenkėjai . Ai nusipirksiu kai užsimanysiu ... pavargau kariauti su sausrom , kenkėjais ir tt. Jau kai taip sunkiai kaip šiemet , ta gal ir nereikia vargti , pigiau nusipirkti ...
Luety AŪŪŪŪ....
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 16, 10:12)
Dėkui Muka už kavą
Luety AŪŪŪŪ....
Luety AŪŪŪŪ....
nu tikrai neramu
Tai va aš irigi nepergyvenu labai nebus nereikia ... nes jklmn kiek mums čia reikia rūsiukas ir taip pilnas gėrio, gal raugintų agurkų norėtusi o visa kita tik šviežiam valgymui, va uogū nebuvo ir ką nepasikgedau
Labos
Dusia37 gal per FB matei Luety? Taip ilgai nėra dingusi....
Tiesa tai ryt susimatom seminare?
Su MB apsihamsinau, mėnulio užtemimas kiba veikia....
Tau pasodinau į vazoniukus daugiaukčius svogųnus tokie silnoki, bet mažu išleis šaknis, gal tegu dar pasigaivalioja pas moneis o paskui atvešiu:) ate42 o gal tu irigi nori tokių?
Kavos mergai ?
Dusia37 gal per FB matei Luety? Taip ilgai nėra dingusi....
Tiesa tai ryt susimatom seminare?
Su MB apsihamsinau, mėnulio užtemimas kiba veikia....
Tau pasodinau į vazoniukus daugiaukčius svogųnus tokie silnoki, bet mažu išleis šaknis, gal tegu dar pasigaivalioja pas moneis o paskui atvešiu:) ate42 o gal tu irigi nori tokių?
Kavos mergai ?
Dėkui muka už svogūnus ir kava
Luety ateis kai galės. Viskas jai gerai tik užsibėgus ....
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 17, 08:31)
Dėkui muka už svogūnus ir kava
Bet tegu jie dar pabuna pas moneis gerai?
Na puiku, kad viskas gerai su Luety
QUOTE(Muka @ 2019 07 17, 08:38)
Man tai labai gerai , kad paauginsi . O kokie faini tie svogūniukai Mačiau FB pardavinėjo po 0,5- 1 EUR už vientą .
Užsilėkusi darbuose ir aš kaip Luety - čia įkvepi , čia iškvepi ir dienos jau nėra...
Labas rytas,
persiprasau labai,kad net su interpolu teko manes ieskot,bet tiek isisukau,kad jau zlastis ima,laiko truksta,o tau ir pensija.
Sestadieni diena i musu masiniuka ivaziavo asilas vienas,Pasuko i desine ir staigiai neapsiziurejes i veidrodeli atvare atbulom ir kirto mums i desines puses buferi.Mes stovejom vietoj pamate,bet nei laiko nebebuvo atgal pavaziuot,nei vietos,uz musu stovejo kiti.Garsas buvo baisus,galvojau buferis saibom isejo,bet aciu Die Toyotai,kad tokias tvirtas plastmases deda,tai tik nubraukta ir is apacios plastmases isispaude kazkokie sriubai,bet neislindo lauk.Ir nuo kapoto dangcio pagrindo visos gumutes nulakste,susikreipe dangcio padetis,bet pats dangtis sveikas,tik tarpai tarp dangcio ir nuferio nevienodi liko.
Nu tai va,skambinimo 2-3 val.Draudimo kampanijai viska bla bla,MB telefonu angliskai nekalba,man kalbet,is jo gaut patvirtinima,kad jis leidzia man atstovaut,apie valanda kol viska surase,jie ten,po to draudimo kompanijos garazui,vel panasi daina,isbuvom ten 3 val.Dar maciau kamera virs galvos,bet parde kameros duomenu nedave.Liudininku buvo daug,visi puole aiskint,kad mes nekalti,kvieskit policija,kai isgirdo,jog as ne angle,visi i masinas ir adjos,jokiu liudininku.Paprasai,sako aciu,esu uzimtas.Nu zodziu,mes irgi pasimetem,nieko nefilmavom,antrasis tik issoko iskart masina patrauke,atsieit pravaziavimas uzdarytas negali but,vel nefilmavom,tik nusifotkinom ibrezimus musu ir jo,jo isvis nieko nera matyt uzpakaly,o kaip jau bus taip.Dar ten su garazu visokiu nesamoniu,atsiunte emaila,pasirasyt terms and conditions,kad galetu apziuret garaze masina,pasirasiau,issiunciu,ant rytojaus gaunu emaila,kad isejo i anual leave ir kad kreipciaus pas kita.Zodziu ....Sode vel.gerybiu daug siemet,surinkt kas antra diena lekiam,o ir paravet,nameli is vidaus deda lentynas,valom po truputi teritorija.Anuke mazoji susirgo,i mokykla neveda,tai pas mus iki pietu,po to vezam ja ir mama po darbo namo.As pati vis dar sloguoju ir kosciu,pasiruosimas prancuzaiciu sutikimui ir gimkei siek tiek,o dar naujos leles nerimo projektas prasidejo,labai grazi,tos pacios autores,tai jau vagiu is nakties.
Tai va,apie SM net pagalvot nebuvo kada.Visprisimenu,reik nulekt ir vel kokia kita mintis ar judesys ir vel uzmirsus,o laikas bega.
Tai va tokie pas mane judejimasi.
Muka,agurkam man pasiteisino apibarstyt cinamonu lapus,turejau 3 agurkus jau ant ribos,mirs-gyvens,jau atsigauna,leidzia naujus grazius lapukus.Pilsiu ir ant cukiniju,ima jau ir tas est ta erke.Zodziu pirkit,barstykit is abieju pusiu ant lapo,but gerai koks purkstukas miltukais,susitaupytu cinamonas.Pradedu nuo virsaus barstyt,tada perteklius nubyra ant zemutiniu lapu ir taip susitaupo kiek cinamono.Nepamirskit ir truputi pabarstyt apie saknies kera.
Lekiu anukei pusrycius daryt.Iki.Jei neateisiu kelias dienas,susvilpkit vel,kad atsibusciau is lekimo sapno.
Jooo Luety įvykių verpete čiupk
Labas rytas,
Luety su Tavo diena . Sveiktos ir energijos
Luety su Tavo diena . Sveiktos ir energijos
Labos
Visų pirma Luety su gimtadieniu tave
Neblėstančios energijos, šypsenos veide ir drugelių širdyje
Nenustosiu dėkoti visatai, kad likimas suvedė mūsų kelius
Dusia37 būsi parkine?
Kavos ir lekiu
Visų pirma Luety su gimtadieniu tave
Neblėstančios energijos, šypsenos veide ir drugelių širdyje
Nenustosiu dėkoti visatai, kad likimas suvedė mūsų kelius
Dusia37 būsi parkine?
Kavos ir lekiu
Būsiu Muka , o kaip kitaip. Pinigai jau sumokėti ....