Lasbas ruytas,
oi,aciu ,Dusia,uz paprotinima,tikrai tada rausiu lauk ir sesiu i ta vieta is seklu,nes daigu burokeliu nesu macius,cia ne populiaru.
Del vistu,tai cia drambliuko svajone-mesines,svarbu su dedeklem susitvarkyt,tada bus matyt,gi senstam,kas prilakstys pas jas kasdiena.Bus matyt,svajoti nedraudziama
Mano du ar trys agurku daigai siltnamyje gelsta.dziusta lapai,ir vakar paskaiciau,kad cinamonu reikia barstyti,ir kad tai momentinis efektas ir veiksmingas ir ekologiskas,tai va,pasiemiaui jau cinamona ir varau i soda.Isbandysiu.Agurku temoj SM yra video.
Vakar daug lijo,siandien norisi jau kist nagus i puria dregna zeme.
Sestadieni veziausi i soda mazuosius anukus ant paskutiniu braskiu,Izabele padejo man nuimt tinklelius nuo braskiu,nes jau nebereikia,ir gale lysves vienos,kad sukliko vaikas,net pasiurpau.Nugi jos gale,kur padejo man imt tinkla,tinklelis laisvas ir i ji istrigus gyvate.Didele,tikra gyvate,pakvieciau MB,tas pazysta zalcius,sake nuodinga gyvate.Jau ispurtusi istrigimo vietoj ir negyva.Vaikas nevalge braskiu nei nuo vienos lysves,ilindo i masina ir sedejo,net lauk nejo.
Vaizdas tikrai buvo ne koks zuvusio ilgo gyvuno.Turim sodo kaimynus is tos puses,kur niekas nedirbo zemes,tokie darbstus anglai,patys is saves juokiasi,sako mes ne kaip anglai,tai va,jie vale ta sklypa,su ivairiais padargais,tai matyt ten ta gyvate gyveno,ieskojo kazkur kur pasislept pas mus ir istrigo mirtinai.
Dabat ir as jau nedrasi savo valdose.
Namelis jau stovi,jame dziusta svogunai,cesnakai,MB vaiksto isdidus,
dar reikia apdailint,nudazyt kazkuo pigiu,nezinau kas lips ten nes jis,kai dar dirbo,buvo parsivezes is darbo daug lakstu reklaminiu,jie polikarbonatiniai tokie,tai jis jais apkale nameli,ir pigu ir gerai ir uzteko visam,nereikejo lentu.Gi cia ne tokie sodai kaip LT,cia tik pasiures irankiams susidet,bet norisi grazios,pigios.
Tai tiek si ryta.Ryt jau i sporta,sodas buna veliau,kai jau gamtoj karsta,tada jau nesmagu.
Kita ketvirtadieni atvaziuoja mano prancuzai,paliks man Margo Onyte savaitei,bus ne lengva,nes ir brolis isvaziuoja i Italija ir tevulis bus tuo metu pas mane,tai ir vietos stoka ir lovu stoka ir nepatogumai,bet isgyvensim,visi savi.Tiesa,ta savaitgali dar tevulio neturesiu,ji atves tik 22 liepos,tai tik su Margo teks gulet mudviem vienoj lovoj,o MB gaus eit pas broli miegot i tuscia nama.Margo issives po savaites,o tevulis liks dar savaitei.Uch kiek pripyliau,visas seimos naujienas.