Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2019 07 05, 22:53)
nu taip - dasišildant suprantu. Bet kai tik savo reikmėms, tai dzin - vis tiek cielų nešaldau - ketvirčiai, sparnai, krūtinėlės, grobas sriubai... O pardavimui tau apsimoka?

Parduodu tik tam kas supranta ką perka, patys prašo ir moka labai brangiai. Tada lieka ir kažkiek už darbą.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 07 05, 18:41)
Liuks.
Maniškiai jau vėsta. Kiti dar augs. 3,5kg-2,7 kg. Normaliai. Labai smagu, kad pašikniuose tauko tik tik.

Labas rytas,

pas m,us lyja,valio!!!labai reikejo.Lijo visa nakti ir dabar dar lyja.Bus ravejimo man smagaus.Nera jo daug,tik prabegti,kad but puru,grazu,be zoliu.
Nu jus cia visa pamoka pravedet man apie vistukus.Aciu labai.O jau Ate,kokia kruopstuole vaje vaje.preciziskai viskas.Saunuole,as tai nesu tokia,as daugiau greitai padaryt,o ne perfect.Abieju nebuna ir greitai ir perfect,tai lieka greitai tiktai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 liepos 2019 - 09:46
QUOTE(Luety @ 2019 07 07, 10:44)
Labas rytas,

pas m,us lyja,valio!!!labai reikejo.Lijo visa nakti ir dabar dar lyja.Bus ravejimo man smagaus.Nera jo daug,tik prabegti,kad but puru,grazu,be zoliu.
Nu jus cia visa pamoka pravedet man apie vistukus.Aciu labai.O jau Ate,kokia kruopstuole vaje vaje.preciziskai viskas.Saunuole,as tai nesu tokia,as daugiau greitai padaryt,o ne perfect.Abieju nebuna ir greitai ir perfect,tai lieka greitai tiktai. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ko tai man atrodo, kad žinant Luety, kitą sezoną už to šiltnamio jau vištukai lakstys biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir vel patrumpintas savaitgalis man teko . Bet labai smagiai pasisėdėjau su sesėm šeštadienį. Dukriukas juokėsi , kad ausis skauda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visos 4 skardžiabalsės smile.gif
Vakar nuvažiavom iki kaimo , tai spėjau tik derlių susirinkti ... Agurkus ir baklažanus puola voratinklinė erkutė . Kas do metai : ir sausra ir kenkėjai . Nupurškiau kokiu tai žalio muilo ir čilių pipirų mišiniu , gal nors kiek apsiramins . Chemijos nepukšiu , nes agurkai jau valgomi ...
Muka kaip sveikatos ?
Aš mankštas užleidus rytines . Turėsiu tuoj bėdų su nugara .
PS Luety vištų Tau nepavydžiu , tik kiaušinių ... Gyvas padaras, nuolatinė preižiūra .
Dėl burokėlių - jei žyduoliai , tai nebus valgomi . Bus plaušiniai . Ko gero per anksti pasėjai , gavo šalnos ... Aš sėčiau iš naujo , manau spės užaugti . Gal ne tokie dideli. Taigi pas jus ruduo ilgas...
Atsakyti
Lasbas ruytas,
oi,aciu ,Dusia,uz paprotinima,tikrai tada rausiu lauk ir sesiu i ta vieta is seklu,nes daigu burokeliu nesu macius,cia ne populiaru.
Del vistu,tai cia drambliuko svajone-mesines,svarbu su dedeklem susitvarkyt,tada bus matyt,gi senstam,kas prilakstys pas jas kasdiena.Bus matyt,svajoti nedraudziama biggrin.gif biggrin.gif
Mano du ar trys agurku daigai siltnamyje gelsta.dziusta lapai,ir vakar paskaiciau,kad cinamonu reikia barstyti,ir kad tai momentinis efektas ir veiksmingas ir ekologiskas,tai va,pasiemiaui jau cinamona ir varau i soda.Isbandysiu.Agurku temoj SM yra video.
Vakar daug lijo,siandien norisi jau kist nagus i puria dregna zeme.
Sestadieni veziausi i soda mazuosius anukus ant paskutiniu braskiu,Izabele padejo man nuimt tinklelius nuo braskiu,nes jau nebereikia,ir gale lysves vienos,kad sukliko vaikas,net pasiurpau.Nugi jos gale,kur padejo man imt tinkla,tinklelis laisvas ir i ji istrigus gyvate.Didele,tikra gyvate,pakvieciau MB,tas pazysta zalcius,sake nuodinga gyvate.Jau ispurtusi istrigimo vietoj ir negyva.Vaikas nevalge braskiu nei nuo vienos lysves,ilindo i masina ir sedejo,net lauk nejo. blink.gif blink.gif Vaizdas tikrai buvo ne koks zuvusio ilgo gyvuno.Turim sodo kaimynus is tos puses,kur niekas nedirbo zemes,tokie darbstus anglai,patys is saves juokiasi,sako mes ne kaip anglai,tai va,jie vale ta sklypa,su ivairiais padargais,tai matyt ten ta gyvate gyveno,ieskojo kazkur kur pasislept pas mus ir istrigo mirtinai.
Dabat ir as jau nedrasi savo valdose.
Namelis jau stovi,jame dziusta svogunai,cesnakai,MB vaiksto isdidus, bigsmile.gif bigsmile.gif dar reikia apdailint,nudazyt kazkuo pigiu,nezinau kas lips ten nes jis,kai dar dirbo,buvo parsivezes is darbo daug lakstu reklaminiu,jie polikarbonatiniai tokie,tai jis jais apkale nameli,ir pigu ir gerai ir uzteko visam,nereikejo lentu.Gi cia ne tokie sodai kaip LT,cia tik pasiures irankiams susidet,bet norisi grazios,pigios.
Tai tiek si ryta.Ryt jau i sporta,sodas buna veliau,kai jau gamtoj karsta,tada jau nesmagu.
Kita ketvirtadieni atvaziuoja mano prancuzai,paliks man Margo Onyte savaitei,bus ne lengva,nes ir brolis isvaziuoja i Italija ir tevulis bus tuo metu pas mane,tai ir vietos stoka ir lovu stoka ir nepatogumai,bet isgyvensim,visi savi.Tiesa,ta savaitgali dar tevulio neturesiu,ji atves tik 22 liepos,tai tik su Margo teks gulet mudviem vienoj lovoj,o MB gaus eit pas broli miegot i tuscia nama.Margo issives po savaites,o tevulis liks dar savaitei.Uch kiek pripyliau,visas seimos naujienas. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 liepos 2019 - 09:18
Labas rytas,

Luety , kokie trlleriai tavo sode . Imk 4u.gif . Nesu gyvenime sutikusi gamtoj gyvatės ... Žalčių esu mačiusi ir pas save . Tinkle yra pasikoręs varnėnas, kai trešnes dengiam . Bet taip jam ir reikia smile.gif negaila .
Na ir superiniai Jūs seneliai , ankūkė už tūkstančių km , o padaboti sugebate 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagus ( nors ir sunkus ) Tau laikas bus 4u.gif
MB šaunuolis, taip greitai namuką surentė 4u.gif

Kavos ?

Muka , kaip sveikatos ? Baigėsi biliotenis ?

Aš visai užsilėkusi , darbai užpaudę ....

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 09, 05:49)
Labas rytas,

Luety , kokie  trlleriai tavo sode . Imk  4u.gif . Nesu gyvenime sutikusi gamtoj gyvatės ... Žalčių esu mačiusi ir pas save . Tinkle yra pasikoręs varnėnas, kai trešnes dengiam . Bet taip jam ir reikia smile.gif negaila .
Na ir superiniai Jūs seneliai , ankūkė už  tūkstančių km , o padaboti sugebate  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Smagus ( nors ir sunkus ) Tau laikas bus   4u.gif
MB šaunuolis, taip greitai namuką surentė  4u.gif

Kavos ?

Muka , kaip sveikatos ? Baigėsi biliotenis ?

Aš visai užsilėkusi , darbai užpaudę ....

Laba ryta,

atsikeliau anksti arbatos virt,gerkle visa nakti dege lyg isplikyta,galva skauda ,be miego esu visai.Ir kur ta slykstu virusa pasigavau.Vaje vaje ,kokia bjauri busena.Vat ir planuok zmogau...nu gal dar spesiu pasveikt iki atvaziuojant prancuzams.
Dusia,kava pavadinciau meiles voratinklis. biggrin.gif
Einu arbatos virt ir i lova.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 liepos 2019 - 07:52
Labas rytas,

Tai čia dabar palata ? Baikit mergos sirgti ... Bo aš irgi tuoj užsimanysiu lovoj gulėti ir nieko neveikti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Imkit kavos

O jei rimtai Luety kaip sveikata ? Nuo ko vasara peršalimai ? Nuo prekybcentrių ir kondikų ? Nnemėgstu aš tų atšaldytų parduotuvių .
Muka , kaip tu ???
Aš užsibėgus esu , jau svyra rankos kaip nieko nebespėju. Ir dar klaidos ant klaidų - kažkokia pikta kontrolierė - niekas nieko nežino , niekas nieko nepadaro gerai . Pasakyk kaip turi būti , sutvarkyk , sužinok ...
Pasiguodžiau .
Gražios ir darbingos dienos. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 10, 08:02)
Labas rytas,

Tai čia dabar palata ? Baikit mergos sirgti ... Bo aš irgi tuoj užsimanysiu lovoj gulėti ir nieko neveikti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Imkit kavos

O jei rimtai Luety kaip sveikata ? Nuo ko vasara peršalimai ? Nuo prekybcentrių ir kondikų  ? Nnemėgstu aš tų atšaldytų parduotuvių .
Muka , kaip tu ???
Aš užsibėgus esu ,  jau svyra rankos kaip nieko nebespėju. Ir dar klaidos ant klaidų - kažkokia pikta kontrolierė - niekas nieko nežino , niekas nieko nepadaro gerai . Pasakyk kaip turi būti , sutvarkyk , sužinok ...
Pasiguodžiau .
Gražios ir darbingos dienos. Sveikit  4u.gif

Kavos neimsiu,nors ir miegojau blogai,bet aciu.Nieko neveikiu,tik gulineju,tai kam man ta stimuliacija.
Labas rytas,

Nakti kas valanda wc,nesuprantu kodel,skysciu vartoju nedaug,bet va atiduoda nakti.Visa nakti skausmas apatiniame zandikaulyje,atrodo,kad kiaulyte sirgciau,maudzia.Kvepuot jau duoda per nosi daugiau,bet siandien dar lepinsiu save.But gerai pamiegot,bet diena man nesigauna.MB tik padeda galva ir jau knarkia,o man diena neina miegot.Be to jau beveik pilnatis,tai jau mano vilkolakis islenda budet.
Manau,kad ne nuo kondiku,ju ir sportklubi jungia minimaliai,net nejauciam,dazniausiai langus laiko atdarus.Manau,kad siltnami liedama ikaitau,prakaitas tekejo ciurksle,islindau i veja,nedaejo prisidengt,arvest.As tuk taip susergu visada.Plaukai buvo slapi iki saknu,dar cia gerai man baigsis,jei neislys kas rimciau.
Dusia ,pavaduotojai netike,keisk! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 07 10, 13:50)
.Plaukai buvo slapi iki saknu,dar cia gerai man baigsis,jei neislys kas rimciau.

Dusia ,pavaduotojai netike,keisk! 4u.gif

Ar pasiutai per karščius dirbti šiltnamyje ... Aš tik ryte ar kai saulės nėra. 10 min kol palaistau ir bėgu sau . Ne kankinimų kambarys smile.gif
Sveik brangioji 4u.gif
Ne pavaduotojai ... vadyba. Įdomiausia būna , kai vadyba savo bėdas bando spręsti per buhalteriją - nedrįsta sakyti tiesiogiai direktoriui , nori likti geručiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Arba kitas dalykas - tai direktoriai tikisi, kad mintis perskaitysiu smile.gif
Ir dar - į pensiją reikia eiti , kai jau reikia, pagal amžių . Turiu žmogų kuris turėjo į pensiją išeiti prieš 2 metus . Gal rudenį išeis. Nes jau matau , kaip blogyn ir blogyn: klaidos , pamiršimai , nebesupratimai ... Kaip man laiku susivokti ?

Atsakyti
Labos smile.gif
Lendu iš urvo...
Luety tikrai sena liniuotė svorio tokio buvuvsio galiu tik sau pavydėti toli grąžu ... dabar sukasi apie 88...
Dusia37 ryt užbaigsiu biletenį užtenka reikia dirbti... na dėl nugaros pakeitus trečius leidžiamus vaistus pradęjo gerėti, sunkiai dar lankstausi, bet jau galiu vairuoti o jeigu galiu vairuoti įminti sankabą reiškiasi galiu ir dirbti .
Ačiū visoms už rūpinimasi tikrai jaučiu jūsų palaikymą, ir siunčiamos geros mintys viskas veikia ačiū dar kartą visoms.
Žinoma riboti judesiai pasodino mane ant gulto taigi knyga atsiradusi sode "Valgyk, mylėk ir melskis" pasirodo ji turėjo išlaukti mano tokios pusiau gulimos pozos. Visai įdomi jeigu papuls į rankas tai verta smile.gif Daug pamastymų ir diskusijos su MB pragiedrino dienas. Sodas na kaip pasakius kažkaip šiek tiek paravėjau, rožytes aptupinėjau, nes anas lengviau nerekia labai lanktsytis. Tiesa ačiū Dusia37 už pasidalinimą žiniomis apie fokino plokščiapjovę, ta mažiukė tiesiog tobula, ilgesnės nelabai naudoju, bet ta mažiukė mano draugė smile.gif ir paravėti ir pasiremti smile.gif
Luety kaip sveikatos? Dusia37 o kas per kontrolierė tikrina įmone?
Sorį be kavos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 11 liepos 2019 - 07:09
Labas rytas,

Muka sveika sugrįžus 4u.gif
Kontrolierė tai aš ... Vadyba privelia klaidų - o kai klausiu kodėl - atsakymas - Nežinau. Taip gavosi verysad.gif Ai pati žinai ... pavargus matyt .
Tavo minėtos knygos neskaičiusi . Tik filmą mačiusi . Na nežinau ar man jis patiko smile.gif Knyga savaime suprantama stipresnė .
Dėl savo svorio turiu tokią mintį kodėl jis toks nenormalus - per mažai miegu . Va dabar kai nešioju laikroduką labai aiškiai parodo kiek miegojau , kiek miego tikro , kiek sapnų , kiek prasibusta karų per naktį ... Kortizolio gamyba sutrikusi. Manyčiau.
Luety kaip sveikatos ?
Kam kavos ?
Atsakyti