QUOTE(Muka @ 2019 07 05, 06:30)
Labos ačiū Dusia37 už kava nedarbingumas dar iki kito penktadienio na pasinaudosiu ir nieko neveiksiu nes lyja ir apskritai sveikatos nėra kažkaip sugriuvus . Žodžiu pasodino ir sumažino lėkimo .... nors teisybe sąžine graužia tai labai ir tas nedaryta ir anas o aš va sėdžiu nieko nedarau nors jau ir nugarai geriau. Smegenų nepakeisi O mes neturime giminių susitikimu nors mama bendrauja su gimine o mes jaunimas neturim kontaktą kas savo kiautuose. O va MB tėvo gimine tai bendrauja bet kaip mes ne Žemaitijoje tai mus nelabai kviečia. Tiesa manai namų sienos padeda jau geriau o ryt bobutei 93 gražus amžius
Labos,
nu jau sporto salej tai turbut visos savaites kalorijas palikau.Gryzau vilkdamakojas,bet ir vel energijos pilna,ikalu kavos ir reikia eit kiemelio geles patvarkyt,bet taip karsta pas mumi ir vejo siandien nera baisaus.Atrodo,jog mes priesinguos poliuos su Lietuva Pas mus lyja,pas jus degina,pas mus degina,pas jus lyja noriu jau lietaus.
Muka,cia tavo dabartinis svoris toks grazus,ar per klaida sena libniuote ivyniojai cia mane pagasdint ir pavyda man sukelt Oi,kaip pavysdziu kustancioms,ne tas zodis.
Dusia,smagu bus jums.
Ate,darbas sunkus,bet vaisiai skanus.Jau jau baigiu MB prikalbint padaryt vistininka.Jau kokius kiausus beperki,toki kaip muilas,jokio skonio.Dabar brangius pirkom,raso organika,laisvai nesigananciu vistu ir ka,tas pats.O kaina £2 uz 6 kiausus.Nepamirsiu Ispanijos kiausiniu skonio,tikri naturalus.Vat ir MB nebegali pamirst ir ta intencija jau zvalgosi,ko reikia ko turi,iesko vielos.Yeeeee!!!O paskui gal prikalbinsiu kokius 5 mesinius pasiaugint sau nu negaliu iskart as jam kortu aterst visu,soka gaus. tai pratinu po truputi,jis pas mane leto varymo,kaip sakoma,o as ideju pilna,spirgu net,kaip noriu igyvendint.Taip ir gyvenam.