Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 07 05, 06:30)
Labos ačiū Dusia37 už kava smile.gif nedarbingumas dar iki kito penktadienio na pasinaudosiu ir nieko neveiksiu nes lyja ir apskritai sveikatos nėra kažkaip sugriuvus . Žodžiu pasodino ir sumažino lėkimo .... nors teisybe sąžine graužia tai labai ir tas nedaryta ir anas o aš va sėdžiu nieko nedarau nors jau ir nugarai geriau. Smegenų nepakeisi verysad.gif O mes neturime giminių susitikimu nors mama bendrauja su gimine o mes jaunimas neturim kontaktą kas savo kiautuose. O va MB tėvo gimine tai bendrauja bet kaip mes ne Žemaitijoje tai mus nelabai kviečia. Tiesa manai namų sienos padeda smile.gif jau geriau smile.gif o ryt bobutei 93 gražus amžius smile.gif

Labos,

nu jau sporto salej tai turbut visos savaites kalorijas palikau.Gryzau vilkdamakojas,bet ir vel energijos pilna,ikalu kavos ir reikia eit kiemelio geles patvarkyt,bet taip karsta pas mumi ir vejo siandien nera baisaus.Atrodo,jog mes priesinguos poliuos su Lietuva bigsmile.gif Pas mus lyja,pas jus degina,pas mus degina,pas jus lyja bigsmile.gif bigsmile.gif noriu jau lietaus.
Muka,cia tavo dabartinis svoris toks grazus,ar per klaida sena libniuote ivyniojai cia mane pagasdint ir pavyda man sukelt ax.gif biggrin.gif biggrin.gif Oi,kaip pavysdziu kustancioms,ne tas zodis. bigsmile.gif bigsmile.gif
Dusia,smagu bus jums.
Ate,darbas sunkus,bet vaisiai skanus.Jau jau baigiu MB prikalbint padaryt vistininka.Jau kokius kiausus beperki,toki kaip muilas,jokio skonio.Dabar brangius pirkom,raso organika,laisvai nesigananciu vistu ir ka,tas pats.O kaina £2 uz 6 kiausus.Nepamirsiu Ispanijos kiausiniu skonio,tikri naturalus.Vat ir MB nebegali pamirst ir ta intencija jau zvalgosi,ko reikia ko turi,iesko vielos.Yeeeee!!!O paskui gal prikalbinsiu kokius 5 mesinius pasiaugint sau ax.gif ax.gif biggrin.gif biggrin.gif nu negaliu iskart as jam kortu aterst visu,soka gaus. bigsmile.gif tai pratinu po truputi,jis pas mane leto varymo,kaip sakoma,o as ideju pilna,spirgu net,kaip noriu igyvendint.Taip ir gyvenam. wub.gif
Atsakyti
Luety, sakyčiau, kad su 5 broileriais nėra ką prasidėt. Vis tiek tas pats tūpinėjimas - ar su 5, ar su kokiais bent 10 smile.gif. Nu, koks 40 tai jau jaučiasi skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 07 05, 11:52)
Luety, sakyčiau, kad su 5 broileriais nėra ką prasidėt. Vis tiek tas pats tūpinėjimas - ar su 5, ar su kokiais bent 10 smile.gif. Nu, koks 40 tai jau jaučiasi skirtumas biggrin.gif

Vietos stoka butu.Pas mane uz siltnamio vietos tik tiek,kiek uzimtu kitas siltnamis toks pats,t.y 12m2 .Tai jau 40 ne labai tilptu.O ir isvis nesu skicius apie mesiniu auginima,ar galima sode.Kad dedekles galima,tai taip.Reik pasidomet.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 07 05, 14:31)
Vietos stoka butu.Pas mane uz siltnamio vietos tik tiek,kiek uzimtu kitas siltnamis toks pats,t.y 12m2 .Tai jau 40 ne labai tilptu.O ir isvis nesu skicius apie mesiniu auginima,ar galima sode.Kad dedekles galima,tai taip.Reik pasidomet.

nu bet koks 15-20 tai tilptų smile.gif
o ir koks skirtumas kažin, kokia višta? Mėsinė ar kiaušininė biggrin.gif. Net keistai būtų kažkaip, jei dar skirstytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 07 05, 15:02)
nu bet koks 15-20 tai tilptų smile.gif
o ir koks skirtumas kažin, kokia višta? Mėsinė ar kiaušininė biggrin.gif. Net keistai būtų kažkaip, jei dar skirstytų biggrin.gif

Kavute, o kaip tavo ūkis? Kaip auga? Kiek?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 07 05, 16:28)
Kavute, o kaip tavo ūkis? Kaip auga? Kiek?

ačiū, auga visi, nors tų visų tai ant juoko - tik 12 biggrin.gif. Vienas nuo parsivežimo koks tai netoks - galvojau, kad stips, nu bet gyvena toks susisukęs, mažesnis už visus... O kiti gražūs, dičkiai tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 07 05, 20:24)
ačiū, auga visi, nors tų visų tai ant juoko - tik 12 biggrin.gif. Vienas nuo parsivežimo koks tai netoks - galvojau, kad stips, nu bet gyvena toks susisukęs, mažesnis už visus... O kiti gražūs, dičkiai tokie biggrin.gif

Liuks.
Maniškiai jau vėsta. Kiti dar augs. 3,5kg-2,7 kg. Normaliai. Labai smagu, kad pašikniuose tauko tik tik.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 07 05, 20:41)
Liuks.
Maniškiai jau vėsta. Kiti dar augs. 3,5kg-2,7 kg. Normaliai. Labai smagu, kad pašikniuose tauko tik tik.

nu bet dailusis nudarinėjimas pas tave gaunasi smile.gif. Tiesiog kataloginis. Mano diedas tai vis kur skūrą suplėšo. Bet kaip sau, tai dzin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 07 05, 21:47)
nu bet dailusis nudarinėjimas pas tave gaunasi smile.gif. Tiesiog kataloginis. Mano diedas tai vis kur skūrą suplėšo. Bet kaip sau, tai dzin smile.gif

Per karštai plikai. Vanduo iki 70 ir ne daugiau. Kitaip plyšta.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 07 05, 22:36)
Per karštai plikai. Vanduo iki 70 ir ne daugiau. Kitaip plyšta.

ne aš plikau. Ir nu gerai - tai tu kiekvienai vis dašildai vandenį? Nes jei pirmai bus 70, tai sekančiai jau gal koks 60.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 07 05, 22:38)
ne aš plikau. Ir nu gerai - tai tu kiekvienai vis dašildai vandenį? Nes jei pirmai bus 70, tai sekančiai jau gal koks 60.

Taip. Dašildo. Dvi nupliko ir pešam. Paskui jau aš tik plaunu ir darinėju. Vyriškis žudo ir peša. Iš plytų likusių susidėjo lauko krosnelę, ten kūrenasi ir dasišildo vanduo. Ryt parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 07 05, 22:45)
Taip. Dašildo. Dvi nupliko ir pešam. Paskui jau aš tik plaunu ir darinėju. Vyriškis žudo ir peša. Iš plytų likusių susidėjo lauko krosnelę, ten kūrenasi ir dasišildo vanduo. Ryt parodysiu.

nu taip - dasišildant suprantu. Bet kai tik savo reikmėms, tai dzin - vis tiek cielų nešaldau - ketvirčiai, sparnai, krūtinėlės, grobas sriubai... O pardavimui tau apsimoka?
Atsakyti