Oho,grazu.Mes pernai East Sussexo universitete buvom sventej,irgi maloniai nustebinti buvom.
Labos
Mama namie jau, būklė jau geriau, bet ne visai gerai...kitaip nebus reikia viskam laiko. Nuo skausmo vaistų neatitaiko tik va čia bėda:( Bet jau namie ir geriau
Mano nugara dar nedarbingumas, nes skausmas nepareiną vaistai treti ... bet jau žymiai geraiu nei buvo ir tas džiugina... tipo turiu atgulėti, ko neatgulėjau su koja... paradoksos
Ačiū merginos ir soriuks, kad neatsiliepiau... tiesiog tokia būklė mano buvo:( reikėjo išsilaižyti ir vis dar laižausi ...
kavos?
Mama namie jau, būklė jau geriau, bet ne visai gerai...kitaip nebus reikia viskam laiko. Nuo skausmo vaistų neatitaiko tik va čia bėda:( Bet jau namie ir geriau
Mano nugara dar nedarbingumas, nes skausmas nepareiną vaistai treti ... bet jau žymiai geraiu nei buvo ir tas džiugina... tipo turiu atgulėti, ko neatgulėjau su koja... paradoksos
Ačiū merginos ir soriuks, kad neatsiliepiau... tiesiog tokia būklė mano buvo:( reikėjo išsilaižyti ir vis dar laižausi ...
kavos?
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą . Laikykis brangioji Stabdo Tave gyvenimas. Matyt taip reikia , toks planas... Smagu girdėti , kad mamukui geriau . Reikia laiko išsisveikti .
Luety , o pomidorai pas Tave jau visi noksta ar tik ankstyvi ? Pavydžiu aš Tau jų ....
Aš gal jau rasiu raudonų savaitgali , keli betaliux buvo pakeitę spalvą. Valgom agurkus, cukinijas ir patisonus ( pirmi ) , kopūstus... na ir žinoma amžinas mano maistas salotos
Gal palijo ir kaime ? Kaune tai prašniokštė kelis sykius stiprus lietus.
PS aš tikriausiai niekad neužaugsiu vaikštau į siuvimo kursus . Patrumpintus , keturios pamokos tik . Vakar buvau pirmą kartą. Apčiupinau naujoviškas siuvimo mašinas ir overloką. Visai įdomu ...
Dėkui Muka už kavą . Laikykis brangioji Stabdo Tave gyvenimas. Matyt taip reikia , toks planas... Smagu girdėti , kad mamukui geriau . Reikia laiko išsisveikti .
Luety , o pomidorai pas Tave jau visi noksta ar tik ankstyvi ? Pavydžiu aš Tau jų ....
Aš gal jau rasiu raudonų savaitgali , keli betaliux buvo pakeitę spalvą. Valgom agurkus, cukinijas ir patisonus ( pirmi ) , kopūstus... na ir žinoma amžinas mano maistas salotos
PS aš tikriausiai niekad neužaugsiu vaikštau į siuvimo kursus . Patrumpintus , keturios pamokos tik . Vakar buvau pirmą kartą. Apčiupinau naujoviškas siuvimo mašinas ir overloką. Visai įdomu ...
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 03, 10:40)
Labas rytas,
Stabdo tai tikrai kažką kažkur neteip žiūriu... tai ir sodina ant subinės...
Pomidorai pirmas Toro ir nežiniukai mažučiai sheriukai ir žinia Ate42 užauginti Mano betaliuksai nenroi keisti spalvos nė už ką
QUOTE(Muka @ 2019 07 03, 10:47)
Stabdo tai tikrai kažką kažkur neteip žiūriu... tai ir sodina ant subinės...
Pomidorai pirmas Toro ir nežiniukai mažučiai sheriukai ir žinia Ate42 užauginti Mano betaliuksai nenroi keisti spalvos nė už ką
Na va pas mane šiemet paskutinę pomidorai ims nokti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 03, 11:12)
Na va pas mane šiemet paskutinę pomidorai ims nokti
rasi jau raudonų ;)
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 03, 08:40)
Labas rytas,
Sveikutes,
nezinau,niekur nebespeju.Ryte sportas,po to sodas,po to i parde,turejau reikalu paste,va ir vakaras,o megzt nebera kada.
Ponidorus valgom nuo Joniniu jau ir gausiai nuo 8 kelmu.Turejau 4 Toro ir 4 Sibirskij skorospelyj,abeji sirpsta gausiai,uztenka mums kol kas.Maciau jau ir kitos veisles velyvesnes,du jau jau keicia spalva.Nu tie pilnumoj bus ant Oniniu,kaip visada.
Agurku daug,cukiniju irgi,bet va nervuoja burokeliai visi isejo i ziedus.Kame reikalas?gal ,kad anksti sejau i dirva ir truputi saltona buvo,gal germinavosi ir nori dabar zydet,duot sekla?Nesuprantu.Is visu setu gal 20% tik be ziedu,o visi kiti leidzia ziedymus.Nupjoviau,bet kazin ar augs gumbai?Kas susiduret?
Siandien salierus gumbinius graskiai lapus,apipjausciau saknis aplink,laisciau,nurinkau darzoves,vejas baisus rauna plaukus,nors ne salta,bet siltnamio duris vercia.Tiesa dar sparaginiu radau geras dvi saujas,jau pradeda deret.
Namelis stovi,Mb dabaigineja si bei ta dar,tuoj des lentynas.Ten dabar kabo svogunai padziauti,ryt reik pjaut laiskus apdziuvusius,dei i dezutes ir dziovint toliau,nes pakabinti jam maiso dirbt toliau viduje.
Muka,laikomes visos.Tokie metai,jei ne tas ,tai kitas,o jei ne man,tai kitam.Kiauliski truputi.Ale nieko,pragyvensim.
Labas rytas,
Luety kaip MB sveikata ? Ar jau buvot pas daktarų ? O dėl nespėjimo - tai visi lekiam kaip ppasiutę, kol sveikata nepristabdo ... Tada darbai nebeatrodo svarbūs . Gal pardavei kokią gražuolę ? Rašei apie paštą , tai ir pagalvojau ...
Muka ar ilgam dar namie ?
Aš irgi užsilėkus, porėjusį svaitgalį buvo firmos vasarinis balius ( kaimo turizmo sodyboj ) , šį mišios už mamuką, ateinantį MB giminės susitikimas ... Ir kiek tos vasaros
Kavos ?
Luety kaip MB sveikata ? Ar jau buvot pas daktarų ? O dėl nespėjimo - tai visi lekiam kaip ppasiutę, kol sveikata nepristabdo ... Tada darbai nebeatrodo svarbūs . Gal pardavei kokią gražuolę ? Rašei apie paštą , tai ir pagalvojau ...
Aš irgi užsilėkus, porėjusį svaitgalį buvo firmos vasarinis balius ( kaimo turizmo sodyboj ) , šį mišios už mamuką, ateinantį MB giminės susitikimas ... Ir kiek tos vasaros
Kavos ?
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 04, 05:14)
Labas rytas,
Kavos ?
Kavos ?
Labas rytas,,
kava liuksiskai pateikta Bet palieku neatsibundantiems.As miegojau gerai ir jau ant koju nuo 7 ryto
Vasara man norisi anksti atsikelt kazkaip,gal ,kad ji greit praeina,sumirga ir tiek tos vasaros.Be to megstu ryte viena pasedet kiemely arba balkone su kava,pasvajot.
MB geria antibus,padare sl.tyr.kol kas neaisku ar ka ras.Gyd.sako kad greiciausiai infekcija,nors ir be temperaturos.Jei nepraeis,duos siuntima pas urologus.Kol kas atrodo gerai,jau verziasi dirbt,lentynu kalt namely.
Smagu gimines susitikimai,pas mus jau niekas neorganizuoja,liko jaunoji karta.Is tevelio puses tik jis vienas gyvas is visu 6 vaiku,is mamytes puses yra dar dvi tetos,viena nevaiksto,kita jau 90m.O jaunimas svetimesnis jau ir susitinka tik laidotuvese.Nors tam jaunimui jau po 60-70m
Jei ne vejas,but sachara,o dabar saule nieko verta,tik stogams ikaitint,kad niegot negaletumem,ir draugystej su veju,sausra sukelt darzuose.
Labas rytas
Lietuvoj lyja. Visą naktį ir dar ryte. Negalvojau tai taip džiugins
Kavos ?
Luety smagu , kad MB geriau . Kai lūžta sveikata , visi kiti dalykai nebesvarbūs .
MB tėvo giminė rimtai užsiima giminės susitikimais . Nors nežinau aš kaip ta giminystė ten ateina iki žmonių kurie organizuoja, bet visada esam kviečiami . Kaip supratau ten visi su visais giminės, uždara bendruomenė buvo , kitatikiai .
Mano giminė ne jauniklė , jau man jauniausiai 50, vyriausiai sesei 60. Labai džiaugiuosi , kad bet kartą metuose susirenkam visos 4 kartu ...
Gražios ir darbingos dienos
Lietuvoj lyja. Visą naktį ir dar ryte. Negalvojau tai taip džiugins
Kavos ?
Luety smagu , kad MB geriau . Kai lūžta sveikata , visi kiti dalykai nebesvarbūs .
MB tėvo giminė rimtai užsiima giminės susitikimais . Nors nežinau aš kaip ta giminystė ten ateina iki žmonių kurie organizuoja, bet visada esam kviečiami . Kaip supratau ten visi su visais giminės, uždara bendruomenė buvo , kitatikiai .
Mano giminė ne jauniklė , jau man jauniausiai 50, vyriausiai sesei 60. Labai džiaugiuosi , kad bet kartą metuose susirenkam visos 4 kartu ...
Gražios ir darbingos dienos
Labos ačiū Dusia37 už kava nedarbingumas dar iki kito penktadienio na pasinaudosiu ir nieko neveiksiu nes lyja ir apskritai sveikatos nėra kažkaip sugriuvus . Žodžiu pasodino ir sumažino lėkimo .... nors teisybe sąžine graužia tai labai ir tas nedaryta ir anas o aš va sėdžiu nieko nedarau nors jau ir nugarai geriau. Smegenų nepakeisi O mes neturime giminių susitikimu nors mama bendrauja su gimine o mes jaunimas neturim kontaktą kas savo kiautuose. O va MB tėvo gimine tai bendrauja bet kaip mes ne Žemaitijoje tai mus nelabai kviečia. Tiesa manai namų sienos padeda jau geriau o ryt bobutei 93 gražus amžius
Labas, mergaitės
Ateinu, pasirodyt. Gyva.
Oi, kiek visokių nutiko. Mukute, laikykis. Stiprybės, tau. Mylėk save. Nebėk, nelėk per gyvenimą. Na ir kas, kad kažkas nepadaryta. Jei sugriūsi, viskas liks nedaryta ir dar kitiems našta patapsim. Mylėkim save.
mergaitės, tausodamos ir mylėdamos save, mes tai darom ne sau. Tai viskas dėl mylimų žmonių, kad jiems netaptume našta.
Pas mane vuiskas po senovei. Sędžiu kaimuke. Vaikas net juokiasi, kad jau daugiau kaip mėnuo namie nebuvus.
Šiltnamis kažkoks. Tikriausiai supainiojus sėklas sėjau.....viščiukai auga. Tiksliau didelė dalis jau užaugo. Šiandien, ryt ir poryt, keliaus į šaldiklį ir pas pirkėjus. Nemalonus darbas, bet niekas jo už mane nepadarys.
Ateinu, pasirodyt. Gyva.
Oi, kiek visokių nutiko. Mukute, laikykis. Stiprybės, tau. Mylėk save. Nebėk, nelėk per gyvenimą. Na ir kas, kad kažkas nepadaryta. Jei sugriūsi, viskas liks nedaryta ir dar kitiems našta patapsim. Mylėkim save.
mergaitės, tausodamos ir mylėdamos save, mes tai darom ne sau. Tai viskas dėl mylimų žmonių, kad jiems netaptume našta.
Pas mane vuiskas po senovei. Sędžiu kaimuke. Vaikas net juokiasi, kad jau daugiau kaip mėnuo namie nebuvus.
Šiltnamis kažkoks. Tikriausiai supainiojus sėklas sėjau.....viščiukai auga. Tiksliau didelė dalis jau užaugo. Šiandien, ryt ir poryt, keliaus į šaldiklį ir pas pirkėjus. Nemalonus darbas, bet niekas jo už mane nepadarys.