Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 24, 09:54)
Labos ,

Imk Luety kavos ...

Pagerintos , šventinės su preidais smile.gif

Pas mus - ty ant Lietuvos -  Joninės nedarbo diena. Aš pas Tave į Ukus  ant nakties  lekiu . Dar reikia kulnus nagus po kaimo atšveisti ir susikrauti kuprinę smile.gif  Kaip supratau atvežu Tau gero oro ? karšta Londėj kaip ir Lietuvoj  27-28 bus smile.gif Sunoks pomidorai  ...
Nepažadu parašyti , nežinau kiek turėsiu initerneto  ir laiko  .
Laikykitės mergaitės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O,smagu,kad atvbesi silumos,dar saules but gerai,nes pas mus vakar silta apie 20-22,bet be saules,apsiniauke.Olondone visada daug karsciau,namai ikaista saulej,prideda temperaturos.
Pomikai jau jau,vienas baigia issirpt,o kiti irgi tuoj pasipils.
Sestadieni nuroviau svogunus,jau su geltona zievele pasidenge,cesnakus,nes jau skaidesi i skilteples,tai toje vietoje viena lysve uzvariau porais,dar turejau likusios rasodos,ir jie puikiai uzauga,tinka vidurziemi arba pavasari anksti valgyt,o kita lysve kaliaropem,o trecia-vadinamasi swedetokiais tarp kaliaropes ridiko ir griezcio,bet jie man labai skanus.
vartotojo įkelta nuotrauka
as megstu juios ziema daznai nusipirkt,o dabar pabandysiu savo uzaugint.Mociute sakydavo,kad darzai ,pasodinti iki Jono,dar speja duot derliu.Tikjekimes,bo sodinau 22/06.
Dusia,geros keliones,sauniu ispudziu Londone.Yra ka paziuret,bet bais dideli atstumai.Gal atvira autobusa pasiimt ,aplektumet visas grozybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 birželio 2019 - 11:58
Labos ,

Mama išleido iš reanimacijos, diagnozės dra nėra galinės laukia iš Vilniaus atsakymo, lyg lėtinis encifalitas lyg dar kažkas... vis dar ieško. Bet faktas nuo herpes ir gali būti reakcija į vaistus nuo skausmo... bet jau į tualetą nueina, pati pasitvarko, kartais nerišliai kalba, bet jau geriau nei buvo. Ačiū už palikymą 4u.gif Močiutei irigi geriau, neviduriuoja. Žodžiu švisėja. O aš šeštadienį nugarą pasitemiau, tai 3 para ant olfeno su neurorubinu, naktį MB 4 ryto leido vaistus negalėjau pajudėti iš skausmo verysad.gif Bet vakar jau po truputį vaikščioti pradėjau ... šiandiena darbe į mašiną čiut įliau verysad.gif Tai va kuom gyvenu... Va tokios joninės ....
Kavos?

Atsakyti
labutis,Muka,

kazkokia siandien sukuista diena.Ryte pardaviau zuiki,tai reikejo supakuot,begt i pasta ,issiust,po to i soda,pietus,vel i soda ir taip laikas prabego.Nebuvau kompo ijungus iki siol.
Nu tai ne kas su mamuku,jei emcefalitas,nu bet kad nors tikslia diagnoze nustatytu.Su tom herpem ne ant lupu reikia but labai atsargiem,tuoj begt pas gydytoja,duoda stipriu vaistu,uzblokuoja jo judejima nervu kamienais.Brolis vos nemire viena ziema,visa galva buvo sasuose ir akys net.Siaubas kazkoks.
|O kas tau,vel nugara?
Man irgi subinkaulis gelia,galiu tik stacia vaiksciot ir sedet,beui gulet,sedimo judesy,kelimosi judesy ir pasilenkime tiesiog siaubas kaip surakinta.Nezinau,kuo toliau tuo labiau riecia,judu letai,uz tai tenka po kelis kartus vazinet i soda.
Pas mus lijo visa nakti,o dabar visa diena tokia tvanka,bet lietaus nera.Silkrta normaliai 24.
Laikykis,sirdele,nieko kito nebeliko.
Atsakyti

Labos. Linkėjimai is Londes... O žmonių, žmonių. Laikykites mergaitės, nesirkit. Muka stiprybes Tau su mamuku. Senatve yra sunku. Ir mes tokie busim. Nuslepsejom bele kiek km. Pavalgem nekoser maisto. Aisim ilsetis.. 

Atsakyti
Labos smile.gif
Ačiū už palaikymą mergučios 4u.gif
Luety šeštadienį išbėrė sekmadienį jau gėrė vaistus... tai kaip greičiau.. pirmadienį jau buvo pas daktarą skyrė tuos pačius vaistus kur gėrė plius nuskausminamieji, pastarieji ir davė tokią reakcija, man reanimacijoje taip sakė... bet dar rezultų laukiame iš Vilniaus ...
Dusia37 nu fain prapūsi smegenėlias 4u.gif
Kavos... ai ką čia kavos šampės smile.gif
Atsakyti
Muka,
pacios graziausios dienos tau,
Sveikatos,Meiles!Sekmes!
Kad artimieji pasveiktu.nebesirgtu,o tu,visada zavinga,tik sypsotumeis is laimes!

Atsakyti
Ačiū smile.gif
Jep nieko duagiau nereikai, aplinkui laimingi tai ir pats laimingas smile.gif
Atsakyti

Labos. Muka su tavo diena!!! Jungiuosi prie Luety sveikinimų, labai teisingi palinkėjimai. Iš kitos pusės jei pats esi laimingas tą laimę spinduliuojı ir kitiems. Linkiu spindėti ir dalintis.... Gėlių nemoku įkelti telefonu.  Mes dar Londej, neuzilgo vaziuosim i K pas vaiką. 

Atsakyti
Muka, su gimtadieniu! Svajok, norėk, galėk, būk laiminga! Sveikatos tau ir tavo artimiesiems!
Atsakyti
Labos smile.gif

Ačiū mergučios už sveikinimus 4u.gif O aš iki poliklinikos nuslinkau nedarbingumas iki 07.02 skausmas bezbožnas verysad.gif stiprus raumens patempimas, vaistai leidžiami plius geriami. Tai vot mano nuotykiai gimtadieniniai....Bet nieko nepadarysi kartais pasodina gyvenimas ant subinės... Tiesa mamukui gerėja lašelinės ir gydymas padeda...Ir ačiū die mažu išsikrapštysime iš ligos:) O mano tai tikrai praeis:)
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,Muka,

na smagu girdet,kad mamukui gereja.Mudvi gi panasaus amziaus su ja. ax.gif
O kurioj vbietoj tu ta raumeni patempei?Nugaroj?Nu gydykis,bent isnaudok nedarbinguma protingai,pailsek pati ir kuna pailsink,o tai per rupescius ner kada savim rupintis.
Pas mus salta,taip taip salta,siaure rytu vejas stiprus,ir vos 17 ikabina tempera.Visa Europa dega,o pas mus ledynai atslenka turbut. biggrin.gif biggrin.gif anglai turi isstot jie net su oru nepritampa europoj. biggrin.gif biggrin.gif
Reik vaziuot braskiu rinkt,bet tingiu,gal kaip nors isjudfesiu.I Gyma nejau sia savaite del kryzkaulio skausmo,bet siandien net nejutau to skausmo,gal jau bus gerai,bet kai imsiu lankstytis prie kikevienos braskes,bijau,kad atsinaujins.
Geros dienos,sveik. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nugaroje verysad.gif šalia stuburo per visą ilgį verysad.gif
Atsakyti