QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 24, 09:54)
Labos ,
Imk Luety kavos ...
Pagerintos , šventinės su preidais
Pas mus - ty ant Lietuvos - Joninės nedarbo diena. Aš pas Tave į Ukus ant nakties lekiu . Dar reikia kulnus nagus po kaimo atšveisti ir susikrauti kuprinę Kaip supratau atvežu Tau gero oro ? karšta Londėj kaip ir Lietuvoj 27-28 bus Sunoks pomidorai ...
Nepažadu parašyti , nežinau kiek turėsiu initerneto ir laiko .
Laikykitės mergaitės
Imk Luety kavos ...
Pagerintos , šventinės su preidais
Pas mus - ty ant Lietuvos - Joninės nedarbo diena. Aš pas Tave į Ukus ant nakties lekiu . Dar reikia kulnus nagus po kaimo atšveisti ir susikrauti kuprinę Kaip supratau atvežu Tau gero oro ? karšta Londėj kaip ir Lietuvoj 27-28 bus Sunoks pomidorai ...
Nepažadu parašyti , nežinau kiek turėsiu initerneto ir laiko .
Laikykitės mergaitės
O,smagu,kad atvbesi silumos,dar saules but gerai,nes pas mus vakar silta apie 20-22,bet be saules,apsiniauke.Olondone visada daug karsciau,namai ikaista saulej,prideda temperaturos.
Pomikai jau jau,vienas baigia issirpt,o kiti irgi tuoj pasipils.
Sestadieni nuroviau svogunus,jau su geltona zievele pasidenge,cesnakus,nes jau skaidesi i skilteples,tai toje vietoje viena lysve uzvariau porais,dar turejau likusios rasodos,ir jie puikiai uzauga,tinka vidurziemi arba pavasari anksti valgyt,o kita lysve kaliaropem,o trecia-vadinamasi swedetokiais tarp kaliaropes ridiko ir griezcio,bet jie man labai skanus.
as megstu juios ziema daznai nusipirkt,o dabar pabandysiu savo uzaugint.Mociute sakydavo,kad darzai ,pasodinti iki Jono,dar speja duot derliu.Tikjekimes,bo sodinau 22/06.
Dusia,geros keliones,sauniu ispudziu Londone.Yra ka paziuret,bet bais dideli atstumai.Gal atvira autobusa pasiimt ,aplektumet visas grozybes.