Labos ,
Mmaukas klinikose laukiam tyrimo rezultatų, vakar vos pašnekėjo, paskui tapo neadekvati, išvežėm ryte su greitają. O bobutė viduriuoja, neveikia granato žievė žodžiu ...Aš Kaune nuo 4 ryto, bobute nebuvo kam palikti dabar pakeite teta...siek tiek padirbsiu ir lėksiu vel...
Kavos?
Muka stiprybės Tau . Tie karščiai matyt niekam sveikatos neprideda . Granto žievė manau veikia kai yra virusas , ar bakterija , ar koks kitas blogas padaras ... O senam žmogui gali būti ir organizmo sustreikavimas - gal inkstai atsako , gal kepenėlės . Tai ką jau ta granato žievė. Kažkada būdavo tokie vaistai Imodium, bet reiktų pasitarti su gydytoju .
Senas žmogus , karščiai , viduriavimas , tai visios galimybės dehidratacijai .
Laikykis Muka
Senas žmogus , karščiai , viduriavimas , tai visios galimybės dehidratacijai .
Laikykis Muka
Mama iš klinikų perveža į II ligoninę infekcine... ant smegenų kol kas nieko.. ačiū bandysiu ir šituos visai buvau pamiršusi
QUOTE(Muka @ 2019 06 20, 09:42)
Mama iš klinikų perveža į II ligoninę infekcine... ant smegenų kol kas nieko.. ačiū bandysiu ir šituos visai buvau pamiršusi
Muka , gali būti elementari dehidratacija mamai . Vis tik ne niolika , dar H užpuolęs .
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 20, 10:29)
Muka , gali būti elementari dehidratacija mamai . Vis tik ne niolika , dar H užpuolęs .
mama palieka klinikose dabar reanimacijoje...visai neadekvati nežino nei kur ji nei kad serga... tėvas pasimetęs...
Močiutei liepe kviesti greitaja ir vežti į infekcinę
QUOTE(Muka @ 2019 06 20, 10:41)
mama palieka klinikose dabar reanimacijoje...visai neadekvati nežino nei kur ji nei kad serga... tėvas pasimetęs...
Muka laikykis . Vis tik medikų priežiūroje mama, ramiau .
Labutes,
OMG,Muka,stiprybes tau mamukui ir bobulei. Viskas bus gerai.Karsciai,gal kraujas tirstas,gal koks mini insultas del skysciu stokos bando prasimust.Bet kuriuo atveju-stiprybes tau.
OMG,Muka,stiprybes tau mamukui ir bobulei. Viskas bus gerai.Karsciai,gal kraujas tirstas,gal koks mini insultas del skysciu stokos bando prasimust.Bet kuriuo atveju-stiprybes tau.
Labos
Laukiam rezultatu iš klinikų, nes pervežė į II ligoninės reanimacija, tiria dėl meningoencifalito. darė punkcija sakė lyg gerai. Liepė atvežti visus vaistus gali būti acikloviro ir nuo skausmo... matysim.
Močiute išleido nieko nerado...
Kavos, man jos labai reikia...
Laukiam rezultatu iš klinikų, nes pervežė į II ligoninės reanimacija, tiria dėl meningoencifalito. darė punkcija sakė lyg gerai. Liepė atvežti visus vaistus gali būti acikloviro ir nuo skausmo... matysim.
Močiute išleido nieko nerado...
Kavos, man jos labai reikia...
Labas rytas,
Muka laikykis , pažiūrėk savęs ... Nes jei pati sulūši, visai nebus kas daboja, nei bobutės, nei mamos .
Tikėkimės ras daktarai , kas atsitiko . Stiprus tavo mamukas visada būdavo ,tai dar sunkiau susitaikyti su jos liga . Imk Bet toks gyvenima. Nieko negalim pakeisti .
Vakar buvo žiaurus lietus mano rajone . Apsėmė gatves, kamščiai . Iki sporto važiavau pusę valandos, greičiu būčiau nuėjus . Visai netoli namų žaibas į namą ( nuosavą) trenkė . Gerai , kad žmonių nebuvo . Be aukų ...
Ate42 vėl FB savo rožės grožybes įdėjusi . Nereali jos rožė
Muka laikykis , pažiūrėk savęs ... Nes jei pati sulūši, visai nebus kas daboja, nei bobutės, nei mamos .
Tikėkimės ras daktarai , kas atsitiko . Stiprus tavo mamukas visada būdavo ,tai dar sunkiau susitaikyti su jos liga . Imk Bet toks gyvenima. Nieko negalim pakeisti .
Vakar buvo žiaurus lietus mano rajone . Apsėmė gatves, kamščiai . Iki sporto važiavau pusę valandos, greičiu būčiau nuėjus . Visai netoli namų žaibas į namą ( nuosavą) trenkė . Gerai , kad žmonių nebuvo . Be aukų ...
Ate42 vėl FB savo rožės grožybes įdėjusi . Nereali jos rožė
labos,
kazkaip nieko nebespeju,ryte sportas,po to shopingas,po to i soda,agurku mase,braskiu mase,pomidoras jau vienas raudonuoja,yeeeeee!pagaliau,Toro,kiti irgi tuoj tuoj.Braskes parsinesiau,ploviau,skabiau,tryniau su cukrum i saldikli sukisau.Agurkus reikia ryt suraugt,paliejau siltnami visiskai viska,nuskyniau medetkas,padejau MB dengt stoga,tai cia palaikyk,tai ten,zodziu visa diena tokia begimo.
Muka,gal mamukui geriau,ar bant diagnoze isaiskejo?Laikykis,zuikeli,nelengva tau ir dar gimke arti,viskas bus gerai.Nors as antros ligonines nemegstu,as ten esu dirbus.
kazkaip nieko nebespeju,ryte sportas,po to shopingas,po to i soda,agurku mase,braskiu mase,pomidoras jau vienas raudonuoja,yeeeeee!pagaliau,Toro,kiti irgi tuoj tuoj.Braskes parsinesiau,ploviau,skabiau,tryniau su cukrum i saldikli sukisau.Agurkus reikia ryt suraugt,paliejau siltnami visiskai viska,nuskyniau medetkas,padejau MB dengt stoga,tai cia palaikyk,tai ten,zodziu visa diena tokia begimo.
Muka,gal mamukui geriau,ar bant diagnoze isaiskejo?Laikykis,zuikeli,nelengva tau ir dar gimke arti,viskas bus gerai.Nors as antros ligonines nemegstu,as ten esu dirbus.
Labas rytas,
Auuuuu!!!Auuuuu!!Ar cia po joniniu taip iskrite ir pagiriojates???
Muka,kaip mamukas???
Gal Dusia i UK jau isvare??
Kavos nerandu irsavo neturiu,ir jonu neturiu ir janiu,tai einu sodo laistyt tada
Muka,kaip mamukas???
Kavos nerandu irsavo neturiu,ir jonu neturiu ir janiu,tai einu sodo laistyt tada
QUOTE(Luety @ 2019 06 24, 11:03)
Labas rytas,
Muka,kaip mamukas???
Muka,kaip mamukas???
Labos ,
Imk Luety kavos ...
Pagerintos , šventinės su preidais
Pas mus - ty ant Lietuvos - Joninės nedarbo diena. Aš pas Tave į Ukus ant nakties lekiu . Dar reikia kulnus nagus po kaimo atšveisti ir susikrauti kuprinę Kaip supratau atvežu Tau gero oro ? karšta Londėj kaip ir Lietuvoj 27-28 bus Sunoks pomidorai ...
Nepažadu parašyti , nežinau kiek turėsiu initerneto ir laiko .
Laikykitės mergaitės