Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos ,

Mmaukas klinikose laukiam tyrimo rezultatų, vakar vos pašnekėjo, paskui tapo neadekvati, išvežėm ryte su greitają. O bobutė viduriuoja, neveikia granato žievė verysad.gif žodžiu ...Aš Kaune nuo 4 ryto, bobute nebuvo kam palikti dabar pakeite teta...siek tiek padirbsiu ir lėksiu vel...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Muka stiprybės Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tie karščiai matyt niekam sveikatos neprideda . Granto žievė manau veikia kai yra virusas , ar bakterija , ar koks kitas blogas padaras ... O senam žmogui gali būti ir organizmo sustreikavimas - gal inkstai atsako , gal kepenėlės . Tai ką jau ta granato žievė. Kažkada būdavo tokie vaistai Imodium, bet reiktų pasitarti su gydytoju .

Senas žmogus , karščiai , viduriavimas , tai visios galimybės dehidratacijai .

Laikykis Muka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mama iš klinikų perveža į II ligoninę infekcine... ant smegenų kol kas nieko.. ačiū bandysiu ir šituos visai buvau pamiršusi
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 06 20, 09:42)
Mama iš klinikų perveža į II ligoninę infekcine... ant smegenų kol kas nieko.. ačiū bandysiu ir šituos visai buvau pamiršusi

Muka , gali būti elementari dehidratacija mamai . Vis tik ne niolika , dar H užpuolęs .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 20, 10:29)
Muka , gali būti elementari dehidratacija mamai . Vis tik ne niolika , dar H užpuolęs .

mama palieka klinikose dabar reanimacijoje...visai neadekvati nežino nei kur ji nei kad serga... tėvas pasimetęs...
Močiutei liepe kviesti greitaja ir vežti į infekcinę
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 06 20, 10:41)
mama palieka klinikose dabar reanimacijoje...visai neadekvati nežino nei kur ji nei kad serga... tėvas pasimetęs...
Močiutei liepe kviesti greitaja ir vežti į infekcinę

Muka laikykis 4u.gif . Vis tik medikų priežiūroje mama, ramiau .
Atsakyti
Labutes,

OMG,Muka,stiprybes tau mamukui ir bobulei. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas bus gerai.Karsciai,gal kraujas tirstas,gal koks mini insultas del skysciu stokos bando prasimust.Bet kuriuo atveju-stiprybes tau.
Atsakyti
Labos smile.gif
Laukiam rezultatu iš klinikų, nes pervežė į II ligoninės reanimacija, tiria dėl meningoencifalito. darė punkcija sakė lyg gerai. Liepė atvežti visus vaistus gali būti acikloviro ir nuo skausmo... matysim.
Močiute išleido nieko nerado...
Kavos, man jos labai reikia...
Atsakyti
Labas rytas,

Muka laikykis , pažiūrėk savęs 4u.gif ... Nes jei pati sulūši, visai nebus kas daboja, nei bobutės, nei mamos .
Tikėkimės ras daktarai , kas atsitiko . Stiprus tavo mamukas visada būdavo ,tai dar sunkiau susitaikyti su jos liga . Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet toks gyvenima. Nieko negalim pakeisti .

Vakar buvo žiaurus lietus mano rajone . Apsėmė gatves, kamščiai . Iki sporto važiavau pusę valandos, greičiu būčiau nuėjus . Visai netoli namų žaibas į namą ( nuosavą) trenkė . Gerai , kad žmonių nebuvo . Be aukų ...

Ate42 vėl FB savo rožės grožybes įdėjusi . Nereali jos rožė 4u.gif
Atsakyti
labos,
kazkaip nieko nebespeju,ryte sportas,po to shopingas,po to i soda,agurku mase,braskiu mase,pomidoras jau vienas raudonuoja,yeeeeee!pagaliau,Toro,kiti irgi tuoj tuoj.Braskes parsinesiau,ploviau,skabiau,tryniau su cukrum i saldikli sukisau.Agurkus reikia ryt suraugt,paliejau siltnami visiskai viska,nuskyniau medetkas,padejau MB dengt stoga,tai cia palaikyk,tai ten,zodziu visa diena tokia begimo.
Muka,gal mamukui geriau,ar bant diagnoze isaiskejo?Laikykis,zuikeli,nelengva tau ir dar gimke arti,viskas bus gerai.Nors as antros ligonines nemegstu,as ten esu dirbus.
Atsakyti
Labas rytas,

Auuuuu!!!Auuuuu!!Ar cia po joniniu taip iskrite ir pagiriojates???
Muka,kaip mamukas???
Gal Dusia i UK jau isvare??
Kavos nerandu irsavo neturiu,ir jonu neturiu ir janiu,tai einu sodo laistyt tada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 06 24, 11:03)
Labas rytas,

Auuuuu!!!Auuuuu!!Ar cia po joniniu taip iskrite ir pagiriojates???
Muka,kaip mamukas???
Gal Dusia i UK jau isvare??
Kavos nerandu irsavo neturiu,ir jonu neturiu ir janiu,tai einu sodo laistyt tada unsure.gif

Labos ,

Imk Luety kavos ...
Pagerintos , šventinės su preidais smile.gif

Pas mus - ty ant Lietuvos - Joninės nedarbo diena. Aš pas Tave į Ukus ant nakties lekiu . Dar reikia kulnus nagus po kaimo atšveisti ir susikrauti kuprinę smile.gif Kaip supratau atvežu Tau gero oro ? karšta Londėj kaip ir Lietuvoj 27-28 bus smile.gif Sunoks pomidorai ...
Nepažadu parašyti , nežinau kiek turėsiu initerneto ir laiko .
Laikykitės mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 birželio 2019 - 10:54