Laba ryta,
nu va,i Lietuva vazuiuosim,kaip i Ispanija,pasikeite klimatas.O pas mus vel lyja,tk jau su pertraukom ir saulyte rodosi,o ryt jau turetu siluma pareit.
Nu jo,su pizama pats tas liet siltnami svarbu palietas.Man irgi reik liet,bet backos tuscios,niekaip nepripildau,ateinu lyja,apsisukam ir namo,negi stovesi lietuje kol prileisi i backas,tai va,ko gero teks liet tiesiai is vandentiekio.Esu liejus,vanduo nera saltas,gana normalus,nes eina is kazkokio salia esancio telkinuko.
Salta kambaryje,reik megztinio.Jums sunku isivaizduot,ane?
Labos
Na ką Lietuva lietaus fžgavo, šiaip pas moneis ne daug lijo, o va čia Kaune daugiau matosi palyta. Ale kike davė dievulis tike turi užtekti Šiadniena lėksiu iki bazės pirkti morkų sėklū reikia atsėti, nes tuščiai ravėti.... lyg bus viskas su sėja ... o jau gėlių šiemet prisikišau in vazonus ir kam... bet vistiek akį padžiuginą
Luety pas mumi jau vėsta žada tik 32
Kavos?
Na ką Lietuva lietaus fžgavo, šiaip pas moneis ne daug lijo, o va čia Kaune daugiau matosi palyta. Ale kike davė dievulis tike turi užtekti Šiadniena lėksiu iki bazės pirkti morkų sėklū reikia atsėti, nes tuščiai ravėti.... lyg bus viskas su sėja ... o jau gėlių šiemet prisikišau in vazonus ir kam... bet vistiek akį padžiuginą
Luety pas mumi jau vėsta žada tik 32
Kavos?
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Muka.
Nežinau ar čia atšalo , nežinau ar čia palijo Gal ?
Kas per sėkols stebuklingos kad į bazę reikia važiuoti pirkti ?
Visi pikti ir truputi pamišę dėl tų karščių . Nei namai pritaikyti , nei mes prisitaikom . Kažkokia anomalija Lietuvoj , kitaip nepavadinsiu .
Imu kavos . Dėkui Muka.
Visi pikti ir truputi pamišę dėl tų karščių . Nei namai pritaikyti , nei mes prisitaikom . Kažkokia anomalija Lietuvoj , kitaip nepavadinsiu .
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 14, 09:11)
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Muka.
Imu kavos . Dėkui Muka.
Na man ten patinka pirkti neapgavo nė karto o mano priemolis tai ką žalia stotelė siūlė tai netiko
QUOTE(Muka @ 2019 06 14, 09:24)
Na man ten patinka pirkti neapgavo nė karto o mano priemolis tai ką žalia stotelė siūlė tai netiko
Jei galėsi parašyk kokios firmos perki ?
Vis pamirštu paklausti kaip Tavo koja ? Sugijo jau ?
Luety , o kaip tavo nugara? dar reikia vaistų ?
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 14, 09:35)
Perku iš Sėkluvos 16 sandelyje berods yra ten viskuom prekiauja.
Koja jau antra diena nededu pooperaciniu tvarsčių, užsidėjo toks jau tvirtas šašiukas kur giliausias pjūvis buvo, o kitur jau nėra šašo, bandau minti pilna koja, kol kas skauda bet juk reikia pradėti vaikščioti kaip nukris šašiukas eisiu prašysiuos reabilitacijos .
O kaip dukriuko plaukai, ką rodo tyrimai?
Muka kraujo tyrimai nieko nerodo. Hormonai tvarkoj. Ir visi kiti parametrai ok. Kaip ir streso pasekmes plaukų slinkimas... Geriam biotina, purskiam magni. Padaze sruogom. Nebe taip matosi. Dar kitų dalykų reikejo pasitvarkyti... Ai susitiksim papasakosiuy.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 14, 12:27)
<p>Muka kraujo tyrimai nieko nerodo. Hormonai tvarkoj. Ir visi kiti parametrai ok. Kaip ir streso pasekmes plaukų slinkimas... Geriam biotina, purskiam magni. Padaze sruogom. Nebe taip matosi. Dar kitų dalykų reikejo pasitvarkyti... Ai susitiksim papasakosiuy. </p>
Na joooo
Jep paplirpsim
Ate42 mažu jau pomikus valgot? Jau konkoliukai tokie nemaži pas moneis tavų duotų daigų. Jau ką tau daviau nėr ką lyginti ...
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 14, 07:35)
sveikos,
siandien gyme nespejau koja nukelt nuo kedes,darem tempimo pratimus ant kedziu,kazkaip uzstrigo viena koja,kad jau dejau aukstielninka ant dubces,galva i siena barkst,kaip puodas,subego visos,trenere pulsa matuot,nu nieko as,tik petys skauda ir kryzkaulis,o siaip lyg ir nieko.Nesgrebaila as su tom savo storom kojom. isgasdinau visas.
Nugara masn seniai nebeskauda,jokiu vaistu nevartoju.Man kelenas skaudejo,bet ir ta Ispanija isgyde.Sveika as ,kaip ridikas,va tuoj pavalgau ir i soda,pomidoru liet.Jie pas mane dideli konkolai,bert issirpusiu dar nera.But tokie karsciai,kaip pas jus,butune tik issirpusiu,bet ir iskepusiu turbut.
Ispanijoj tai siesta buna nuo 13 iki 17val,net pardes uzsidaro,o Lietuvoj turi dirbt ir viskas.Valdzia turetu kazkjo imtis,jau ne pirmi matai tokie karsciai.
Dudia,o kaip tavo svoris,nuotrauoj atrodai stipriai paskudus.
Svarstykles rodo labai daug. Gal nuotrauka tokia.... Ir nuo sporto apintys biski pasitraukia, pati zinai.
Labos iš ryto
Traukiasi karščiai nuo Lietuvos, o ir lietaus nemažai gavo Dusia37, kaip kaimukę krapyjo? Pas moneis jo ir vakar vakare nulijo smagiai taip bet neilgai Braškės po truputuką sirpsta, tikrai gal gerai sakai Dusia37 mažu kelis krūmelius o daugiau neapsimoka nevalgo pas mane nieks nebent mamukas ir Mb per pusryčius su jogurtu...Česnakam amen daugeliui nupūdžiau, kaži gal iškast kas liko ....
Šiandien kudlas pasitvarkysiu, o tai ataugo nėra formos,o ir sruoga žila išlindo
Luety, kaip tau šiandiena, ar dar skauda? Dievaži pasitausok save
O mano mamai jusotinė puslelinė ant strėnų o skauda bezbožnai, gerai, kad turėjau priešvirusinių tai iki šiandiena mažu suvaldys, gal neplis:( kol pas doktorša paklius...
Kavos? man tai bais reikia
Traukiasi karščiai nuo Lietuvos, o ir lietaus nemažai gavo Dusia37, kaip kaimukę krapyjo? Pas moneis jo ir vakar vakare nulijo smagiai taip bet neilgai Braškės po truputuką sirpsta, tikrai gal gerai sakai Dusia37 mažu kelis krūmelius o daugiau neapsimoka nevalgo pas mane nieks nebent mamukas ir Mb per pusryčius su jogurtu...Česnakam amen daugeliui nupūdžiau, kaži gal iškast kas liko ....
Šiandien kudlas pasitvarkysiu, o tai ataugo nėra formos,o ir sruoga žila išlindo
Luety, kaip tau šiandiena, ar dar skauda? Dievaži pasitausok save
O mano mamai jusotinė puslelinė ant strėnų o skauda bezbožnai, gerai, kad turėjau priešvirusinių tai iki šiandiena mažu suvaldys, gal neplis:( kol pas doktorša paklius...
Kavos? man tai bais reikia
Labas rytas,
Atvėso tai miegociau ir miegočiau
Muka sveikatos Tavo mamukui . Imunitetas pasilpo ?
Luety kaip pasekmės dribimo ? Neišlindo skausmai ?
Savaitgalis poilsio , nieko daug nedirbau . Šeštadienį žygis 14km su trenkturu po čiobiškio apylinkes, paskui grįžom į kaimą pasiprausėm , vyno atsigėrėm . O vakr lynojo , tai tik šiltamį sutvarkaiu ir dažoves susirinkau . Gryžau išsimiegojau Dieną , ką labai retai darau . Matyt žygis atleido ir protą ...Labai gražios vietos, ir žmonių daug einaničų . Kiek skaičiau virš 3 tūkstančių susirinko . Žygis organizuotas puikiai , dalino vandenį , pristatytą biotoletų . Kas ėjo ilgesnes distancijas netgi maitino . Mes su drauge ėjom tik 14 tai gavom arbatos , obuolių , javainių, trapučiu ... kad iš bado nemirti Na žinoma , kaip tap karšta tai nesinori to maisto . Sunkaiusia žygio dalis karštis . MB su dukra ėjo 22 km . Geru tempu , kažkur per 5 val . Esu neblogos formos 22 km būčiau be vargo nuėjus , 31 gal per daug man . Graži inciatyva organizuoti žygius .
O lietaus kaime galėjo būti ir daugiau . Nepykčiau , kad kokias 3 dienas palytu . Žolė kieme ruda , išdegusi . Agrastai ant krūmo kepti - byra...
Pomidorų yra nemenkų bumbulų , bet iki nokimo dar gal negreitai . Dar koki pora savaičių teks palaukti . Šiltamis kaip visada džiunglynas ., labai jau vešlūs tie mano pomidorai . Gal jau reiks kokių pomidorų trašų palieti - bo pats žydėjimas, pats mezgimas dabar ...
Muka gal šiandiem užšok pas mane ? arba 3-4 -5... Nes ryt einu mokytis . Nebūsiu darbe .
Atvėso tai miegociau ir miegočiau
Muka sveikatos Tavo mamukui . Imunitetas pasilpo ?
Luety kaip pasekmės dribimo ? Neišlindo skausmai ?
Savaitgalis poilsio , nieko daug nedirbau . Šeštadienį žygis 14km su trenkturu po čiobiškio apylinkes, paskui grįžom į kaimą pasiprausėm , vyno atsigėrėm . O vakr lynojo , tai tik šiltamį sutvarkaiu ir dažoves susirinkau . Gryžau išsimiegojau Dieną , ką labai retai darau . Matyt žygis atleido ir protą ...Labai gražios vietos, ir žmonių daug einaničų . Kiek skaičiau virš 3 tūkstančių susirinko . Žygis organizuotas puikiai , dalino vandenį , pristatytą biotoletų . Kas ėjo ilgesnes distancijas netgi maitino . Mes su drauge ėjom tik 14 tai gavom arbatos , obuolių , javainių, trapučiu ... kad iš bado nemirti Na žinoma , kaip tap karšta tai nesinori to maisto . Sunkaiusia žygio dalis karštis . MB su dukra ėjo 22 km . Geru tempu , kažkur per 5 val . Esu neblogos formos 22 km būčiau be vargo nuėjus , 31 gal per daug man . Graži inciatyva organizuoti žygius .
O lietaus kaime galėjo būti ir daugiau . Nepykčiau , kad kokias 3 dienas palytu . Žolė kieme ruda , išdegusi . Agrastai ant krūmo kepti - byra...
Pomidorų yra nemenkų bumbulų , bet iki nokimo dar gal negreitai . Dar koki pora savaičių teks palaukti . Šiltamis kaip visada džiunglynas ., labai jau vešlūs tie mano pomidorai . Gal jau reiks kokių pomidorų trašų palieti - bo pats žydėjimas, pats mezgimas dabar ...
Muka gal šiandiem užšok pas mane ? arba 3-4 -5... Nes ryt einu mokytis . Nebūsiu darbe .