Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą .
Šaunuolė Tavo dukrytė Žino ko nori iš gyvenimo , nesiblaško .
Dėl pilnų namų ar nedejuoju , aš džiaugiuosi ir katė džiaugiasi . Turi reikalų dukriuką daboti ir tt ... Meilės tai padvigubėjo , jei ne patrigubėjo Kai grįžtu vakare namo , nebe visada ir ant kelių lipa ir liepia ją glostyti . Na jo sekmadienio vakare kai visi sulėkėm su daiktais , dėžėm lagaminais , svetimais kvapais, tai jai reiklų buvo ... Neduokdie kažkas be jos atsitiks Kažką viršininkė praleis
PS aš augus didelėj šeimoj , tai man tas "namų bardakas " labai tinka . Va kai rudenį abu išvažiavo , buvo blogai - senatve namuose pakvipo ...
Luety paroooo ką ten tokio stebuklingo neri - siuvinėji ?
O jau karšta karšta. Nesveikai . Klimato kaita, kitaip nepavadinsiu .
Laba,tuoj isleksiu i sale,o jau salta...brrr....atsiuskit silumos.Pats braskiu nokimas ir saules mazai,silumos mazai.
Leles rodyt negaliu,toks kontraktas ir negalesiu iki liepos 1d.Galiu tik i msndz.,jei nori ir su salyga,kad nepublikuosi niekur.
Muka,o jai patinka toks darbas?
Noriu kates,bet ....panoresiu ir praeis,ka ji veiks centre miesto.MB isprotetu jei isigyciau,jam visur vaidentusi kaciu plaukai
Leles rodyt negaliu,toks kontraktas ir negalesiu iki liepos 1d.Galiu tik i msndz.,jei nori ir su salyga,kad nepublikuosi niekur.
Noriu kates,bet ....panoresiu ir praeis,ka ji veiks centre miesto.MB isprotetu jei isigyciau,jam visur vaidentusi kaciu plaukai
QUOTE(Luety @ 2019 06 11, 10:40)
Laba,tuoj isleksiu i sale,o jau salta...brrr....atsiuskit silumos.Pats braskiu nokimas ir saules mazai,silumos mazai.
Jazau kokios taisyklės eina sau kaip klanas kažkos
O dukrai net nežinau nesako dar nieko eina dirba mokinasi, nes daug reikia išmokti visgi organizuoti tai nevykdyti pamatysim ar tam gabi
Dusia37 čiuok atsigausi su savo lizdo gyventojais
QUOTE(Muka @ 2019 06 11, 10:06)
Jazau kokios taisyklės eina sau kaip klanas kažkos
O dukrai net nežinau nesako dar nieko eina dirba mokinasi, nes daug reikia išmokti visgi organizuoti tai nevykdyti pamatysim ar tam gabi
Mukute,tos autores labai grazios leles ir ja koijuoja visi,o neraso,kad ideja to zmogaus.kas ja labai biesina.Sukure zmogus lele,rubus,o kazkas kopijuoja ir vardo neklausia.dingsta pinigai,nepaisoma autoriniu teisiu.Tai ji sugalvojo pravest apmokymus,ir as patekau nemokamai,nes ji mneturi paypalo,negalejau uzmoket.O kai neri on lain pagal zmogaus sukurta dizaina,ji tave moko,tai ji ir muzika uzsako.Buvo paaiskintos taisykles pradedant,kad kol nesibaige apmokymai negalima publikuoti .Bus sukurtas albumas,sudes visas padarytas,o tada bus galima publikuot su # nuoroda i jos darba.Daznai taip buna,autoriai turi savo taisykles.As niekur neskubu.
Labos
Vakar mėčiau viską iš virtuvės caro dudikovo puodai bliūdai ir t.t. pasilikau vos kelis o kiek man ir reikai užteks tiesa vieną iš maišo išsitraukiua peržiūrėjusi skudna savo virtuvės arsenalą bet dar ne viską perėjau reiks dar pametėti tempi tempi į tą sodą kaip į guminį o paskui velki viską iš jo šiukšlynan ratas ir užsibaigia, bet būtinai turi pabūti sode. O jau kruopų velnias gyvas peržiūrėjau visos geros ir t.t. nu ką kiba sliekam drėbti reiks Švarinuosi Liko dar tualetą perbėgti su vonia ir bus pusrųsiukas paruoštas svečiam, dukra soda užsissakė baliukui
Kaži kur skaniai ir ne paprastai pavalgyti Kaune mislinu apie svarstykles, nes 06.21 sakiua MB gimkė dukrai su jos draugu įteikia diplomus tai tuo pačiu užsakysiu staliuką pasibūsim tep sakant
Luety na jooo tiesa sakai autorinės teisės... bet smagu, kad gerbiate kitų kūrybą
Dusia37 kaip tau šiandiena ar ryt geriau? aš apie 15.30 truputuką užlėkčiau
Kavos?
Vakar mėčiau viską iš virtuvės caro dudikovo puodai bliūdai ir t.t. pasilikau vos kelis o kiek man ir reikai užteks tiesa vieną iš maišo išsitraukiua peržiūrėjusi skudna savo virtuvės arsenalą bet dar ne viską perėjau reiks dar pametėti tempi tempi į tą sodą kaip į guminį o paskui velki viską iš jo šiukšlynan ratas ir užsibaigia, bet būtinai turi pabūti sode. O jau kruopų velnias gyvas peržiūrėjau visos geros ir t.t. nu ką kiba sliekam drėbti reiks Švarinuosi Liko dar tualetą perbėgti su vonia ir bus pusrųsiukas paruoštas svečiam, dukra soda užsissakė baliukui
Kaži kur skaniai ir ne paprastai pavalgyti Kaune mislinu apie svarstykles, nes 06.21 sakiua MB gimkė dukrai su jos draugu įteikia diplomus tai tuo pačiu užsakysiu staliuką pasibūsim tep sakant
Luety na jooo tiesa sakai autorinės teisės... bet smagu, kad gerbiate kitų kūrybą
Dusia37 kaip tau šiandiena ar ryt geriau? aš apie 15.30 truputuką užlėkčiau
Kavos?
labas rytas,
Muka rytoj ... Šiandien turiu kitų reikalų . Tik susirašom prieš ?
Karšta, pavargus ir aplamai ...
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 12, 09:17)
labas rytas,
Ok žinai... aš vistiek pro tave ir ryte ir vakare pravažiuoju
Muka ryte aš taip anksti nebūnu darbe, atvažiuoju apie 9 .
Šiandien vežu katę pas daktarų , kaip tik 15,30 sutarusi ...
Ryt 14 val turiu mergyte palydėti pas daktarų . Iki 15,30 turėčiau grįžti , jei negrįšiu parašysiu žinutę .
Darbe gerai - kondicionierius . Namie jau nelabai man patinka . Nors namas plytinis , ir langai ne į pietų pusę .
Ryt 14 val turiu mergyte palydėti pas daktarų . Iki 15,30 turėčiau grįžti , jei negrįšiu parašysiu žinutę .
Darbe gerai - kondicionierius . Namie jau nelabai man patinka . Nors namas plytinis , ir langai ne į pietų pusę .
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 12, 10:30)
Muka ryte aš taip anksti nebūnu darbe, atvažiuoju apie 9 .
Viskas OK juk neskubu Tik jeigu tau trukdo o jeigu ką ir kitą savaitę
Jooo namie kaži ar išbūtumėm, sode jau persikraustėm į kitą namuką tai anas kaip termosas( storos sienos medinis apmūrytas) tai vėsuma laiko o ir pusrūsį vienas malonumas buvo tvarkyti( virtuvė ten) tik va bėda labai viskas pelyja bet iš kitos pusės dažniau indus metu
Labos
Vakar iki 23 val laisčiau šiltnamį čiut inmačiau, nes vandenį tik pardėjo duoti prieš 22 ... tai kaip pamačiau springerisu besisukančius taip kaip nesuveiks inkstinktas greit iš tapkiš su pižamą į šiltnamį duok die kaimynkos nematė, nes pižama ryškaiai ružava tai šviečiausi jaučius. Dar vakar žiūriu į springerisu sukasi nesisuka ogi vienma gėlyne kažkas kruta balta kupra... nu jomajo mislinu kas čia per kaimynas po mano gėlyna slampinėja o tas kaimynas pasirodo gandras varlinėja pas mumi pernai buvo mažiau o jau šiemet vėl lankosi... toks išdidus toks važnas bet jau ne jauniklis įmitęs
kavos?
Vakar iki 23 val laisčiau šiltnamį čiut inmačiau, nes vandenį tik pardėjo duoti prieš 22 ... tai kaip pamačiau springerisu besisukančius taip kaip nesuveiks inkstinktas greit iš tapkiš su pižamą į šiltnamį duok die kaimynkos nematė, nes pižama ryškaiai ružava tai šviečiausi jaučius. Dar vakar žiūriu į springerisu sukasi nesisuka ogi vienma gėlyne kažkas kruta balta kupra... nu jomajo mislinu kas čia per kaimynas po mano gėlyna slampinėja o tas kaimynas pasirodo gandras varlinėja pas mumi pernai buvo mažiau o jau šiemet vėl lankosi... toks išdidus toks važnas bet jau ne jauniklis įmitęs
kavos?
labas rytas ,
Muka prajuokinai Su pižama po šiltnamį Baisiai myli savo pomidorus Aš rasiu ryt keptų Bet jau nieko nepakeisiu .
Imu kavos , nes nuo to karščio namuose nebeišsimiegu ...
Muka , aš šiandien 14 val turiu būti pas daktarų su mažyle , o kiek užtruksiu nežinau. Jei grįšiu į darbą parašysiu žinutę ...
Muka prajuokinai Su pižama po šiltnamį Baisiai myli savo pomidorus Aš rasiu ryt keptų Bet jau nieko nepakeisiu .
Muka , aš šiandien 14 val turiu būti pas daktarų su mažyle , o kiek užtruksiu nežinau. Jei grįšiu į darbą parašysiu žinutę ...
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 13, 09:40)
labas rytas ,
tu tik nesiskubink gerai, tada ryt susitinkam