Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Dėkoju Muka už kavą 4u.gif .
Sakai neisi į diplomų teikimą... Aš eičiau smile.gif nors tos šlovės tik kelios minutės, iš tolo pasižiūri kaip tavo vaikas diplomą pasiima. Bet kiek tų renginių beliko, kur tėvai gali pamatyti savo vaikus, kur yra kviečiami ? Gražu, daug jaunų žmonių . Mes net į kitą šalį skrendam smile.gif
Muka, gal susimatom kitą savaitę ? ne ši savaitė man visi vakarai užkrauti ...

Dėl tuneliuko - tai per tokius karščius manau geriau be jo ...

Luety šilumos galim paskolinti . Lietuvoj vėl nesvietiški karščiai .

Mano panelytei labai plaukai išslinkę, nesveitiškai ... Nuo streso ? nes tyrimus darėmės - nu nėr priežasties . Ir hormonai ir vitaminas b tvarkoj . Nebesugalvoju ką čia su ja daryti . Gal per vasarą atsistatys ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 05, 09:13)
Labas rytas,

Dėkoju Muka už kavą 4u.gif .
Sakai neisi į diplomų teikimą... Aš eičiau smile.gif nors tos šlovės tik kelios minutės, iš tolo pasižiūri kaip tavo vaikas diplomą pasiima. Bet kiek tų renginių  beliko, kur tėvai gali pamatyti savo vaikus, kur yra kviečiami  ? Gražu, daug jaunų žmonių . Mes net į kitą šalį skrendam smile.gif 
Muka, gal susimatom kitą savaitę ? ne ši savaitė man visi vakarai užkrauti ...

Dėl tuneliuko - tai per tokius karščius manau geriau be jo ... 

Luety šilumos galim paskolinti . Lietuvoj vėl nesvietiški karščiai .

Mano panelytei labai plaukai išslinkę, nesveitiškai ... Nuo streso ? nes tyrimus darėmės - nu nėr priežasties . Ir hormonai ir vitaminas b tvarkoj . Nebesugalvoju ką čia su ja daryti . Gal per vasarą atsistatys ?

Kaip tai vyksta žalgirio arenoje ir žmonių bus ne vienas tųkstantis... tai milsinu ne geriau jau plauksiu prie jos smile.gif
o dukrai paduok cinko po 30 mg, man labai padėjo smile.gif
Ok man tinka kita savaitė nes ši irgi tokia pasivėlusi smile.gif
Nuraminai dlė tuneliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 06 05, 09:12)
Kaip tai vyksta žalgirio arenoje ir žmonių bus ne vienas tųkstantis... tai milsinu ne geriau jau plauksiu prie jos smile.gif
o dukrai paduok cinko po 30 mg, man labai padėjo smile.gif
Ok man tinka kita savaitė nes ši irgi tokia pasivėlusi smile.gif
Nuraminai dlė tuneliuko smile.gif

Muka aš buvau kažkada kai diplomus dukterėčiai teikė ... man buvo gražu iki graudulio smile.gif Žmonių tai daug - bet filmuoja, rodo ekrane + filmuoja drodas .
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 06 05, 06:17)
Labos smile.gif
Vakar sada mazo buvau smile.gif Šiltnamyje tvarkiau pomikus tai išlindau, kaip su kibiru apipilta nereikia nei pirties smile.gif Bet sutvarkiau, nes jau miškas buvo ir ataugų ir lapų smile.gif Visgi nors po truputuką po darbų prisivertus padirbėti neblogai smile.gif džiaugiuosi, kad ryžausi smile.gif ir priverčiau save  ax.gif Dusia37 tuneliuką nuėmiau nuo paprikų kaži blogai padariau nes laisčiau o ryte pamiršau užvožti? nenudegs jos man dar daugiau ?
Luety vis svečių arba pati svečiuosna smile.gif sakau atominė smile.gif
Kavos?

Labas rytas,suraitytas,

MUka,siemet mums tokie jau metai,visa laika elgemes kiauliskai,vis mes visur vaziavom,tai siemet kiaules metais tenka patiems svecius priiminet.Tai tie patys draugai,kuriu apartamentuose gyvenom Ispanijoj,gavom vel pakvietima rugsejy ir bilietai sake tik 19£ i abu galus,tai reik spaust pinigucius ir vel lekt.Naudotis proga,kol galim.
Aciu uz kava.

QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 05, 08:35)
Muka aš buvau kažkada kai diplomus dukterėčiai teikė ... man buvo gražu iki graudulio smile.gif Žmonių tai daug  - bet filmuoja, rodo ekrane + filmuoja drodas .

Na mes irgi buvom giminaites diplomu teikime,tai buvo galima i sale tik artimiausiems giminems,o kiti ziurejo per TV ,kurie buvo isdestyti visur.Nu smagu man buvo,savo vaiku jau pamirsau,buvo 9-tajam desimtmety.
Aciu ,Dusia, uz karsta ora,siandien kepina kaip reik,o vakar lijo visa diena labai ramiu lietuciu,tai palaiste kaip reikiant.
Vakar sporte nebuvau per svecius,dar vynciaus pageriau,vos ne viena fronta laikiau,tai vairuot reikia,tai dar kas,tai sios dienos sporte drebanti buvau,labai jautesi isgertas vynas ir blogas miegas.Nu bet atlaikiau.,kad ir drebedama.
Man sode irgi daug darbo siltnamyje,nezinau kaip istversiu,va tuoj leksim.Pries tai pomidoru sniurus risdavome aukstai prie vielu,bet labai nepatogu,viena istempi,kitas atsilaisvina,nervavo visa laika,kol uzkuriau MB pirti,tai surado tokius metalo begiukus ir pritvirtino,o mano darbas perristi ant ju pomikus ir nebeniurnet daugiau.Be to jau reikia apipesiot sauniai,nes jau miskas gaunasi ten,o ir neskabyti senai.
Vakar draugams nuskyniau visus agurkus,auga labai greit dabar,tai dar siandien zadu paliet su vistu s...granuliu skiediniu,paskaitysiu ant likusio kibiro,ka ten raso.Ir paprikom reik uzpilt,nes tokios smutnos kazko,apestos amaru.Lyg ir dingo amarai,bet jos kol atsigauna poto,taip kasmet.Graziausios jos buna rudeni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 birželio 2019 - 12:03
Labos smile.gif

Vakar nieko nedirbau sode bais ir karšta ir tinginys užvaldė ax.gif Na bet taip ir reikėjo man turbūt smile.gif
Pridariau šaltibarščių bus keliom dienom, nes kitas nieks nelabai ir valgosi smile.gif
Luety nu fain vėl keliausite, smagu kad nori bendrauti, kad kviečia jus smile.gif
Na dėl įteikimų dar pagalvosim, nes tik du pakvietimus duoda o ir dar apsiginti reikia smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Kava skanu ir tokią karštą dieną . Dėkui Muka.
O vakare eisiu į jogą. Kažin neiškepsiu ? Sako labai gerai tempimo pratimai tokioj šilumoj smile.gif Bus karšta joga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nežinau kas pas mane kaime gyvi, kas kepti augalai biggrin.gif pamatysiu savaitgalį.
Atsakyti
Labas rytas,
pas mus tokio alsaus karscio nera,Jura atvesina,o ir vejas siemet saltas.Ryte saule sviete vakar,o po pietu debesuota ir vejas pakilo,sode dirbau,tai siltnami uzsidariau is vieno galo,nes kiaurapute salta buvo.Paliejau tuo vistkakiu skiestu,ant kibiro apie skiedima nieko neraso,tik sausas granules barstyt,kad nesiliestu su augalo stiebais ir viskas.
Pomidorais nesu patenkinta,tie,kur virsunes buvo violetines dabar issviesejo i sv.zalia,kad jiems truktu azoto,netikiu,po sikna zuvies miltu pilta,o ten azotas grynas.Greiciausiai,kaip IK sako,kad pas mane visko perdaug ir vienos trasos blokuoja kitas,augalas nebezino,ko jam reikia.Paliksiu likimo valiai,kasmet buna panasiai,bet pomiku nebuna kur det.Nors tie susisukeliai,ju ir pirma keke aukstai prasideda,nebus nasus,bet uzteks.
Del draugu,tai zinoma smagu.Buvom atitruke,kai mes cia persikelem,bet MB vis pabendraudavo zinutem,pakalbedavo per telefa,mat jie dirbo kartu,o mudvi tik zmonos bendradarbiu.Jie nesusituoke ir ji stovejo nuo pat atvykimo i UK valdiskam,vad konsuliniam butui gaut eilej,nes ji vienisa mama su vaikeliu.Ir kai gavo,kazkaip jie pasidalino savo dziaugsmu,po kiek laiko mes vaziavom paziuret,jie kelis kart su sveciais is LT buvo atvaziave musu apylinkiu paziuret,pajuriu pasigrozet,po to jis pirko tuos apartamentus ir pakviete mus paatostogaut,mes isvaziuodami is ten sutvarkem viska,as isskalbiau man duota patalyne,padziovus palikau,ranksluoscius,isblizginom viska,isjungem ka liepe ir isvaziavom.Po musu atvaziavo ju draugai kiti lenku pora su vaikais,tai tie paskambino savininkui ir sake,kad labai svaru,net blizga,tai va,mums pliusas biggrin.gif uzsitarnavom pasitikejima.Ir siaip labai faini zmones,jis mano sunaus amziaus,o ji apie 10m vyresne uz savo drauga,bet rugsejo 26d.jie jau susiraso LT.Zodziu va tokia istorija.Smagu turet draugus dar is Londono laiku.Yra ju ir daugiau,bet kazkaip tolimesni bendravimai,gimkie pasveikinimai ir viskas.O siti kazkaip gal sielai artimesni?
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar paravėjau kokia 15 km. m ir tuo savim patenkinta ale paskui uodai pulti pradėjo tai teko baigti darbus ir slinkti namolio nors jau ir buvo gerokai po 21 val. ax.gif tipo sportavau smile.gif liko iš daržų tik panašūs 15 ale dar kur gėlynai irigi reikai ale ten jau baikos tipo iki saulęgrįžos reikia du kart nusiravėti daržus tai aš duok die bus 1 kartas ax.gif
Karšta miegoti visokiausių sapnų prisapnavau net pabudau iš rėkimo fui kažkaip nekaip jaučiuosi net ir dabar prisiminus sapnąverysad.gif
Luety smagu, kad turite draugus, kurie prie dūšios ir nesvarbu kiek jiems metų svarbu dainuoja sielos vienu ritmu smile.gif O ir tu bais tvarkinga, tai tave įsileisti ir in namus galima smile.gif spindės viskas smile.gif
Dusia37 kaip joga ? Tiesa kaip dukriukas?
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,

Labai prastai miegojau . Tai esu pikta ir nelabai sekasi darbai ... Nuo pat ankstyvo ryto visi ėmė reguliuoti gyvenimą . frusty.gif cry.gif bash.gif bash.gif bash.gif Ir dar PMS.
Dėkui Muka , kad klausi , gerai dukriukas. Taigi pas mamą tingi namie smile.gif

Luety galėtumei pas mane pagyventi ... ***** vieną kampą apsitvarkau kitur jau rankų prašosi . O dar kaimas su savo namu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir iš viso - per daug pas mane daiktų ir rūbų ir aplamai ... O išmesti gaila būna smile.gif Šiandien išmesčiau bet tenka darbe sėdėti .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šiandien kavos gali nebūti - mat tik TOOOKĮ vaizdą duokit ir savaitei mane pamirškit ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 birželio 2019 - 08:37
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 07, 09:35)
Labas rytas,

Labai prastai miegojau . Tai esu pikta ir nelabai sekasi darbai ... Nuo pat ankstyvo ryto visi ėmė reguliuoti gyvenimą .  frusty.gif  cry.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  Ir dar PMS.

Luety galėtumei pas mane pagyventi ... ***** vieną kampą apsitvarkau kitur jau rankų prašosi . O dar kaimas su savo namu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir iš viso - per daug pas mane daiktų ir rūbų ir aplamai ... O išmesti gaila būna smile.gif Šiandien išmesčiau bet tenka darbe sėdėti .
Gražios ir darbingos dienos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šiandien kavos gali nebūti - mat tik TOOOKĮ vaizdą duokit ir savaitei mane pamirškit ...

Dusia37 čiupk 4u.gif neilgai liko ir savaitgalis smile.gif o ir širdies balzamas dar pašonei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 06 07, 06:16)
Labos smile.gif

Vakar paravėjau kokia 15 km. m ir tuo savim patenkinta ale paskui uodai pulti pradėjo tai teko baigti darbus ir slinkti namolio nors jau ir buvo gerokai po 21 val.  ax.gif tipo sportavau smile.gif liko iš daržų tik panašūs 15 ale dar kur gėlynai irigi reikai ale ten jau baikos tipo iki saulęgrįžos reikia du kart nusiravėti daržus tai aš duok die bus 1 kartas  ax.gif
Karšta miegoti visokiausių sapnų prisapnavau net pabudau iš rėkimo fui kažkaip nekaip jaučiuosi net ir dabar prisiminus sapną
Luety smagu, kad turite draugus, kurie prie dūšios ir nesvarbu kiek jiems metų svarbu dainuoja sielos vienu ritmu  O ir tu bais tvarkinga, tai tave įsileisti ir in namus galima  spindės viskas
Dusia37 kaip joga ? Tiesa kaip dukriukas?
Kavos?

Labas rytas,
lyja pas mumi graziai,liuks,tomman irreikia dabar.
Pasisportinau,jauciuos puikiai.
Muka,jei as 15km nuraveciau,ir as blogai miegociau,nes kita tiek likusio mane baugintu.
Nesu as nei svari,nei garbanota,tik megstu bur namie,kada smagu,o ir laiko turiu marias.

QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 07, 07:35)
Labas rytas,

Labai prastai miegojau . Tai esu pikta ir nelabai sekasi darbai ... Nuo pat ankstyvo ryto visi ėmė reguliuoti gyvenimą .  frusty.gif  cry.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  Ir dar PMS.

Luety galėtumei pas mane pagyventi ... ***** vieną kampą apsitvarkau kitur jau rankų prašosi . O dar kaimas su savo namu ir iš viso - per daug pas mane daiktų ir rūbų ir aplamai ... O išmesti gaila būna smile.gif Šiandien išmesčiau bet tenka darbe sėdėti .
Gražios ir darbingos dienos

Dusia,ko cia parinies is pat ryto?Yra trys raides pasiust tiems kurie nepatinka.
Laikas bega,kaip vanduo,ziurek tavo vienas vaikas baigia siemet,kitas jau viena kursa iveike.Tuoj netruks ir anukus supuosi.
Mano dickiui gi sekmadieni 45 bus :oh:neitiketina,kokia as sena. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 birželio 2019 - 12:43
Labas rytas,

ATE42,Kavasucitrina,

grazios ir smagios jums gimimno dienos!Bukit visada zavios,mielos,siekiancios ir pasiekiancios savo tikslus,bukit mylimos vyru,vaiku,kaimynu ir draugu,o priesus laikykit atsargoje!Buckiai abiem i zandukus.

Atsakyti