Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2019 06 03, 10:13)
O medus man vienas nera skanus.Jis tik i arbata ir tai tik gydomaja.O MB ji deda visur,ir i kava ir i arbata.
Man viskas skanu,kas su karamele. wub.gif

Luety -šviežas, tyssstantis , šiltas iš lizdo ... su varškiniu sūriu smile.gif ar šviežiu agurku . Nesakyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 birželio 2019 - 10:53
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 03, 09:52)
Luety -šviežas, tyssstantis , šiltas iš lizdo ... su varškiniu sūriu smile.gif ar šviežiu agurku . Nesakyk.

Skanu,tik jei karameles salia nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 03, 10:18)
Luety dėl ėdimo, jei  paguos - parėjusią savaitę numečiau 3 kg, per savaitgalį 2 priaugau smile.gif Vakar  surijau  mirtiną kiekį šilto medaus  su koriu atakiuodama ... O kaip jau š***** saldu pasidarydavo lašiniu užkąsdavau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Šiaip tai medaus nevalgau , išskyrus  kai kopinėju . Man jis toks skanu ir kvapnus  ...
Muk - jei pirksi - pirk du  avilius . Vienas negerai , ar motinėlė sutranės, ar šiaip reiks kažko .

Dėl trąšų - manau gali lieti ir iš karto . Tik vienas pastebėjimas - nepadaugink . Kaip IK sako - geriau dažniau , bet mažiau .
Dėl pomidorų - nepatarsiu .  Kartais būna , kad veislės susibūdina- ar virusas, ar mutacija . Išrauti visada spėsi , palauk kokią savaitėlę , gal susitvarkys augalas

Nu jooo tipo paguodei mislinau sakysi durne neprik nesamonė... o čia ne vieną o jau ir du lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Medus... na ne man o MB aš nevalgau jo nei arbatuosna nei kitur.... na neskanu man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 06 03, 12:24)
Nu jooo tipo paguodei mislinau sakysi durne neprik nesamonė... o čia ne vieną o jau ir du  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Medus... na ne man o MB aš nevalgau jo nei arbatuosna nei kitur.... na neskanu man smile.gif

Muka , jei nori - tai ir reikia smile.gif O kada dar jei ne dabar ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 03, 13:46)
Muka , jei nori - tai ir reikia smile.gif O kada dar jei ne dabar ?

Na žinai ... norai norais o galimybės....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 06 03, 13:09)
Na žinai ... norai norais o galimybės....

Šaip tai ar esi ėjusi pas bites su bitininku ? Reiktų pabandyti, pažiūrėti kaip tau prie avilio.. ar nebaisu? ar veža ? O galimybės pas visus daugiau mažiau vienodos - kai labai nori tai ir padarai .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 03, 14:30)
Šaip tai ar esi ėjusi pas bites su bitininku ? Reiktų pabandyti, pažiūrėti  kaip tau prie avilio.. ar nebaisu? ar veža ? O galimybės pas visus daugiau mažiau vienodos - kai labai nori tai ir padarai .

nea nebuvusi... nė karto unsure.gif ir prie avilio artyn nebuvau priėjusi ...
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar po darbų prie darbų ax.gif pabaigiau svogūnus ravėti, na tokie blėdni ani pas moneis kaži ko jiems trūksta unsure.gif o jau česnakai tai nupuvę, šalia aviečių pasodinau tai anas laisčiau kliuvo ir šitiems verysad.gif o va šalia svogūnų sukišti agurkai tai ir aniems negera, nes aš juk laistau tai su springeriais smile.gif mondra tipo ... tai ką man su livarais reiks tampytis verysad.gif. Nupėgai iki pomidorų o jetus jau skabyti vėl o atrodo prieš dvi savaites apibėgau smile.gif o dar karščiai gal neleisiu paluksiu kada gal atvės smile.gif Liko keli gelynai pribėgti ir vienas dar daržiukas... ir paskui apsisukus vėl iš naujo ratą varysiu smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos , dėkui Muka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pavydžiu tau galimybės pasidarbuoti vakarais sode. Mano svajonė . Atpalaiduoti smegenis tyram ore . O aš vakar išploviau stiklainius ir medų išpilsčiau . Ir taip praėjo vakaras. Nemėgstu laikyti medaus plastikinėj taroj , kad ji ir maistinė . Visada pilstau medų į stiklinę tarą. Kas liečia bites - jei nori tai būtinai laikyk , gyvenimas vienas ... kažkaip paskutiniu metu mano aplinkoj išeina žmonės iki 60 metų . O tai visai skatina susimąstyti - o kiek liko man, o ar darau nors 20 pr to ko noriu ... Ar tik tai ką reikia:) . O ko reikia man ? Rekomenduočiau prieš įsigyjant prekes apsilankyti pas bitininką, pabūti prie avilio , sudalyvauti medaus sukimo procese - pažiūrėti kaip tai vyksta... Jei sugalvosi - galiu pakviesti ir pas save smile.gif
Luety , tu tikrai atominė pasidarei nuo to sporto 4u.gif Močiute taip ir toliau nepasiduok 4u.gif

Muka kada ginasi tavo panelytė ?

Mano panelytė parsiranda vakare . Užsiprašė šaltibarščių . Mamos atostogos baigėsi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Maisto gaminimas, skalbimas ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 04, 09:24)
Labas rytas,

Imu kavos , dėkui Muka  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pavydžiu tau galimybės pasidarbuoti vakarais sode. Mano svajonė .  Atpalaiduoti smegenis tyram ore . O aš vakar išploviau stiklainius ir medų išpilsčiau .  Ir taip praėjo vakaras. Nemėgstu laikyti medaus plastikinėj taroj , kad ji ir maistinė . Visada pilstau medų  į stiklinę tarą. Kas liečia bites - jei nori tai būtinai laikyk , gyvenimas vienas ... kažkaip paskutiniu metu mano aplinkoj išeina žmonės iki 60 metų . O tai visai skatina susimąstyti - o kiek liko man, o ar darau nors 20 pr to ko noriu ... Ar tik tai ką reikia:) . O ko reikia man ? Rekomenduočiau prieš įsigyjant prekes apsilankyti pas bitininką, pabūti prie avilio , sudalyvauti medaus sukimo procese - pažiūrėti kaip tai vyksta...  Jei sugalvosi - galiu pakviesti ir pas save smile.gif
Luety , tu tikrai atominė pasidarei nuo to sporto  4u.gif  Močiute taip ir toliau nepasiduok  4u.gif

Muka kada ginasi tavo panelytė ?

Mano panelytė parsiranda vakare .  Užsiprašė šaltibarščių . Mamos atostogos baigėsi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .  Maisto gaminimas, skalbimas ir tt.

Na ir filosofiškai čia tu nusiteikusi.... nors iš tikrųjų pritariu:) Tiesa dėl bičių ir dėl pasiųlymo pabūti šalia magiškame procese tikrai pamislinsiu smile.gif
O maniškė ginasi 06.10, darbą jau pridavė ir liks uždėti taškiukus smile.gif ir bus viskas sakiau neisim į žalgirio arena sveikinit geriau kur nors vakare visi pavakarienaisuime užsisakę staliuką smile.gif
Atsakyti
Sveikos,laukiu sveciu is Londono,turejo but geras oras,bet lyja,tai s...kur eit per lietu.Gera zinia, nereikia laistyt darzo.
Energijos turbut duoda prisiauginti raumenukai,o jei dar lasinius numesciau,isvis MB manes nesugautu😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 birželio 2019 - 12:38
Labos smile.gif

Vakar sada mazo buvau smile.gif Šiltnamyje tvarkiau pomikus tai išlindau, kaip su kibiru apipilta nereikia nei pirties smile.gif Bet sutvarkiau, nes jau miškas buvo ir ataugų ir lapų smile.gif Visgi nors po truputuką po darbų prisivertus padirbėti neblogai smile.gif džiaugiuosi, kad ryžausi smile.gif ir priverčiau save ax.gif Dusia37 tuneliuką nuėmiau nuo paprikų kaži blogai padariau nes laisčiau o ryte pamiršau užvožti? nenudegs jos man dar daugiau ?
Luety vis svečių arba pati svečiuosna smile.gif sakau atominė smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 birželio 2019 - 07:18