QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 04, 09:24)
Labas rytas,
Imu kavos , dėkui Muka
Pavydžiu tau galimybės pasidarbuoti vakarais sode. Mano svajonė . Atpalaiduoti smegenis tyram ore . O aš vakar išploviau stiklainius ir medų išpilsčiau . Ir taip praėjo vakaras. Nemėgstu laikyti medaus plastikinėj taroj , kad ji ir maistinė . Visada pilstau medų į stiklinę tarą. Kas liečia bites - jei nori tai būtinai laikyk , gyvenimas vienas ... kažkaip paskutiniu metu mano aplinkoj išeina žmonės iki 60 metų . O tai visai skatina susimąstyti - o kiek liko man, o ar darau nors 20 pr to ko noriu ... Ar tik tai ką reikia:) . O ko reikia man ? Rekomenduočiau prieš įsigyjant prekes apsilankyti pas bitininką, pabūti prie avilio , sudalyvauti medaus sukimo procese - pažiūrėti kaip tai vyksta... Jei sugalvosi - galiu pakviesti ir pas save
Luety , tu tikrai atominė pasidarei nuo to sporto
Močiute taip ir toliau nepasiduok
Muka kada ginasi tavo panelytė ?
Mano panelytė parsiranda vakare . Užsiprašė šaltibarščių . Mamos atostogos baigėsi
. Maisto gaminimas, skalbimas ir tt.
Na ir filosofiškai čia tu nusiteikusi.... nors iš tikrųjų pritariu:) Tiesa dėl bičių ir dėl pasiųlymo pabūti šalia magiškame procese tikrai pamislinsiu
O maniškė ginasi 06.10, darbą jau pridavė ir liks uždėti taškiukus
ir bus viskas sakiau neisim į žalgirio arena sveikinit geriau kur nors vakare visi pavakarienaisuime užsisakę staliuką