Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 05 30, 10:21)
pasirašau po kiekvienu teiginiu

luety na tu ir energdžaizeris 

Labos,pagaliau namie,po sporto,po pardziu,po sodo.Daug darbu nudirbome gryze.Energija liejasi per krastus,nesuprantu ar cia taip Ispanijos saule pakele mano vit D,ar kas cia darosi.

QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 31, 08:11)
labas rytas,

Atnešu kavos, bo Muka kažkur dingus smile.gif Gal pasirodys ?  Muka , vis pamirštu paklausti , kaip Tavo koja ?
Luety kaip tavo koja ? kaip kelėnas ?  su vaistais gyveni ?
dar norėjau paklausti ką reiškia Salotos guzines tik sviesios  ? Kad pas mane salotos žalios ir tiek smile.gif o jas aš galiu valgyti kiaurus metus , esu žolėdė .  Bliūdais gaminu , tai su feta, tai su tunu ar šiltais burokėliais , ar su šilta mėsa... Salotos palėšytos, agurkas pomidoras , alyvuogė, ar paprika ... viskas man sueina už gerą smile.gif svarbu žolė ... retai gaminu su grietine , beveiks visada su aliejumi ir actuku . Net kai prasideda agurkai pomidorai , man žolės labai reikia . O mažoji tai  tikra žolėdė- gali salotos lapus graužti smile.gif 
Maniškiai parsiras kitą savaitę. susitiksim visi po Kalėdų pirmą kartą. jatau , kaip pasiilgau ...
O mudu su MB nusipirkom bilietus birželio pabaigai į UK . 1,5  dieneles Londei ( aš taigi kaimietė nebuvus ) o paskui į Kembridžą .  O viešbučių kainos  Kembridže tomis dienomis  Visi laimingi tėveliai  suvažiuoja smile.gif  bet vis tiek  lyginant su studijų išlaidom  mūsų viešnagės kaina nedidelė    Raminu save smile.gif

Vaistu negeriu,koja nebeskauda,nebent po sio vakaro skrydzio sode,ims skaudeti vel,bet apie tai veliau.
Jau Ispanijoj i antra ar trecia diena nurimo,po kopimo i kalnus dar nakti jaucioau kazkiek,bet dabar tikrai neskauda.Treciadieni buvo lengvu svoriu klase,tai jau kaip patiko,po jos raumenukai skaudejo,bet jau kiek enrgijos dave,turbut tas sportas,kad skraidau antra diena.Net trenere pastebejo.Ir nuotaika liuksusine,ir energijos kalnai,jauneju matyt bigsmile.gif biggrin.gif ,tik tikros priezasties nezinau.Abu su MB stebimes.
Salotos guzines buna tokios su rudu atspalviu,esu turejus,skonis tas pats,bet vaizdas man nekoks,tai ir sakau,kad salotas megstu guzines sviesias. biggrin.gif
O man jei lapines salotos,tai su grietine,majonezu,kefyru,acto nemegstu,aliejau ne labai.Gal padaryt nemoku.Man neskanu nei su balzamino actu.

QUOTE(Muka @ 2019 05 31, 08:29)
Labos smile.gif
Turėjau dukra darbe, bakalaurinį spausdinosi smile.gif tai vėliau pasirodau 
Koja skauda dar vis, bet nors nešlapiuoja ir jau kažkiek traukiasi žaizda  Šlubuoju, nes statyti visą pėda negaliu  unsure.gif Vienai tai tęsėsi net 3 mėn. ji net nėjo į drabą... tai sulauksiu 3 mėn, ir tada jau darysiu rodą, gal kokius šildymus ir t.t. bet dabar tai kol nesugijus pilnai tai nemanau, kad galima 
Dėl salotų mislinu, kad turėjo omemy šviesiai žalia  O man mėsytės reiki nors po truputuką ir aš save pratinu prie žolytės  O mano dukra išvis žolių nevalgo
Jatau kaip smagu sulėksite visi krūvon.. kaip greit prabėgo tie mokinimosi metai žiū jau diplomai ir vėl vaikai lizdan smile.gif Žinok aš tada dviguba kaimietė aš vis apart turkų ir airių oi dar izraelyje buvau ir usio man tiek užtenka to pasauli

Muka,nu man baisiai atrodo,kad tiek ilgai koja negyja.As tai pasirodyciau specams,nelaukciau.
Dusia,smagu,vaikai gryzta,Londone pabusit,ech,but arciau susitiktume,o dabar jusu viesnage labai trumpa,o mums vel lekt i Londona apie 2,5 val kelio,o gal ir daugiau,jei kokie kamsciai. wub.gif
Muka,sukra veikli tavo,saunuole uzaugo.
Tai va,siandien vakare nuvarem i soda,MB vis zada uzdet karkasa is tinklo ant duru siltnamio,nes jos istisai dabar atdaros.Palikt be tinklo negali,gyvunai visokie sliauzioja,tai siandien jau jis pasiryzo,sutvarkyt,kad as nepykciau,o as soda turiu susitvarkius,tai palesinejau braskiu,jau pradeda raust,pasiliejau darza,kad jau atejau,perdaug nebus,lietaus vel nenusimato greit.Turiu tokius sodo batukus pintus is gumos juosteliu.Man jie tokie lengvi sode,smagus.Musu pakeltos lysves is isores yra prigreziotos varzteliu,nes reikia uzdengt nuo pauksciu,kai dygsta augalai,tai uzmetam tinkla,uzkabinam uz tu vinuku-varztuku ir tiek bedos.Nu ir ka,beliejant tos gumines batu juosteles kazkaip uzkibo uz to varztelio,kojos susisuko,meciau slanga,o pati skridau per dvi lysves i tarplysvi pataikiau,nes bijojau,jei krisiu ant lysves,tai ant borto galiu slaunikauli susilauzyt.Tai kritai,isleidau garsa,MB atleke,as atsikelt negaliu,nes skauda koja viena,kai nurimo skausmas,atsikeliau isdiddziai pati,MB akys kaktoj,nesuprato kas pasidare.Va,o gryzus namo skauda kelena tos kojos ant kurios kritau,matyt i lenta uzsigavau.Tai va,galima ir uzsimust kartais lygioje vietoje. wub.gif
Na,o visa kita tas pats.
Atsakyti

Luety neskraidyk... Saugok save. 

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na jau pradėjo gyti koja smile.gif jau apsitraukė jau geriau ir atrodo smile.gif žinia priminti negaliu pilnai, bet reikės jau dairytis reabilitacijos mažu kokie magnetukai padės pasitvarkyti smile.gif ir vėl striksėsiu kaip ožka smile.gif
Jatau ale ir skydis tikrai žiūrėk... jklmn taip ir užsimušti mažnia 4u.gif
Dusia37 kaip medunešis, aš gavau dovenų jau kaimynka davė medaus ale, kad pati dyvinosi, kad toks kaip taukai... sako, kad nuo rapsų ale kurgi toliausiai rapsų laukai ale va kokios tikros darbininkės smile.gif
O aš ravėjau, paskui tręšiau, kad tik nebūčiau ko padauginus šiemetinis mano patyrimas nekoks barškes nuvirinau verysad.gif tiesa vakar su MB pirmą braškę iš lauko suvalgėm smile.gif Morkos nesudygusios, kaži ne vėlu atsėti dar ? perliejau svogūnus su druska, nes tokie išbalę net kai kurie ir geslti pradėjo o kaip karbamidas gerai būtų?
Vakar tėvuką sveikinom paskui vėl sodelin žodžiu sukamės, bet fain oras geras tai pasėdėjom paskui puoliau padirbėjom...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą 4u.gif Smagu girdėti , kad koja gyja 4u.gif

Luety kaip jautiesi po "skrydžio " . Sėkmingai , kad niekas nelūžo . Vadinasi turi stiprius kaulus .

Muka nesakyk žodžio medus... Vakar sukom , o jo šiemet daug. Bet jau pas mane, nesu vienu kartu tokio kiekio išėmus ir iš 4 avilių , o čia gavosi iš 3. Koriai kaip lenta - vientisi užakiuoti. Pavargau . O kol pikį ir vašką su žemėm iš panagių išsikrapčiau , ir nors kiek prekinę išvaizdą atgavau - tai pusantros valandos teko vargti .

Daržų nei tręšiau nei laisčiau , tik nusiravėjau . Kaip knisa ravėjimas , man nepatinka. Paguoda kad gavau žolės ir šiltnamiui ir daržams, tai ravėjimas pasimažės . Ne tiek kiek norisi , bet vis šis tas smile.gif Mačiau yra bumbuliukų pomidorų: Betaliux, kaip visada pas mane ankstyviausi . O kiti žydi dar tik . Suraišiojau pomidorus. išgenėjau . Bet po savaitės vis tiek rasiu džiungles . Ir kelios mizernos paprikytės yra užmegstos ... nepatręšiau , bo nespėjau. Senatvė matyt, ko aš taip nieko nespėju šiemet ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 03, 09:54)
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą  4u.gif  Smagu girdėti , kad koja gyja  4u.gif

Luety kaip jautiesi po "skrydžio " . Sėkmingai , kad niekas nelūžo . Vadinasi turi stiprius kaulus .

Muka nesakyk žodžio medus... Vakar  sukom , o jo šiemet daug. Bet jau pas mane, nesu  vienu kartu tokio kiekio išėmus ir iš 4 avilių , o čia gavosi iš 3. Koriai kaip lenta - vientisi užakiuoti. Pavargau . O kol pikį ir vašką su  žemėm iš panagių išsikrapčiau , ir nors kiek prekinę išvaizdą atgavau - tai pusantros valandos teko vargti . 

Daržų nei tręšiau nei laisčiau , tik nusiravėjau . Kaip knisa ravėjimas , man nepatinka. Paguoda kad  gavau žolės ir šiltnamiui ir daržams, tai ravėjimas pasimažės . Ne tiek kiek norisi , bet vis šis tas smile.gif  Mačiau yra bumbuliukų pomidorų: Betaliux, kaip visada pas mane ankstyviausi . O kiti žydi  dar tik . Suraišiojau  pomidorus. išgenėjau . Bet po savaitės vis tiek rasiu džiungles . Ir kelios mizernos paprikytės yra užmegstos ... nepatręšiau , bo nespėjau.  Senatvė matyt, ko aš taip nieko nespėju šiemet ?

jeigu paguosiu tai ir aš verysad.gif
man vis nagai niežti nusipirkti avilį gerai, kad MB pilno proto vis sustabdo smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,
siandien sporto nera,tai anksciau atejau kavos.Aciu ,Muka.
As galvoju,kad mane mano Angelas sargas isgelbejo nuo tikrai tragiskos baigties.Siandien sveika,kaip ridikas.
Vakar buvo tinginio diena,niekur nejau,nieko nedariau,tik neriau,kompe sedejau ir edziau.Buna man tokiu dienu.Man ju reikia,tik edimo galetu nebut.bet jis negali irgi iskrist,tai kaip sv.trejybe. biggrin.gif biggrin.gif
Vartau kompa google ir nerandu sprendimo.Atsirado keli pomidorai su ilgais susisukusiais lapais,virsunes garbanojasi,o dabar jau ir violetines darosi.Neatitinka jokio komponento trukumui,paskaicius.Gal jums kuriai taip buvo,ka daret?Zadu raut lauk,kad vaizdo man negadintu,nes nei ziedynu krauna,nei naudos bus,tik ploni istyse susisuke lapai uzgozia kitus,esancius salia normalius.Bet jei nieko ypatingo jiems nereikia pataisyt,tai dar paliksiu.Tik reik patarimo.Aciu.
Papildyta:
Dusia,medus gerai,pavargai ,bet naudos kiek.Butum arciau,buciau tavo klientas pastovus.
Pas mus is vakaru puses 3 sklypai tusti,nepriziurimi,tai ir lekia zoliu seklos is ju,o as turiu ravet.Jos isitvirtina ir i medzio drozlem ispiltus takelius,reikia raut ir is ten,tik,kai beveik kas savaite praeinu,tai nespeja isisaknyt ten.
Papildyta:
Tiesa,turejau kazkada dar pradzioj sodininkasvimo nusiopirkus vistu kakuciu granuliu kibira.puse kazkada iskratem i lysves kelias,tai lapes vos neisprotejo,o kitas buvo likes.Sestadieni atidariau ir suverciau i kubileli ir uzpyliau vandeniu,uzdengiau ir palikau.Kazin ar reikia juos raugint 10 dienu,kaip sviezia,ar galiu liet atskiedus is karto.Ir ar tiks agurkam paprikom?
Atsakyti
Luety dėl ėdimo, jei paguos - parėjusią savaitę numečiau 3 kg, per savaitgalį 2 priaugau smile.gif Vakar surijau mirtiną kiekį šilto medaus su koriu atakiuodama ... O kaip jau š***** saldu pasidarydavo lašiniu užkąsdavau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šiaip tai medaus nevalgau , išskyrus kai kopinėju . Man jis toks skanu ir kvapnus ...
Muk - jei pirksi - pirk du avilius . Vienas negerai , ar motinėlė sutranės, ar šiaip reiks kažko .

Dėl trąšų - manau gali lieti ir iš karto . Tik vienas pastebėjimas - nepadaugink . Kaip IK sako - geriau dažniau , bet mažiau .
Dėl pomidorų - nepatarsiu . Kartais būna , kad veislės susibūdina- ar virusas, ar mutacija . Išrauti visada spėsi , palauk kokią savaitėlę , gal susitvarkys augalas
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 03, 08:18)
Luety dėl ėdimo, jei  paguos - parėjusią savaitę numečiau 3 kg, per savaitgalį 2 priaugau smile.gif Vakar  surijau  mirtiną kiekį šilto medaus  su koriu atakiuodama ... O kaip jau š***** saldu pasidarydavo lašiniu užkąsdavau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Šiaip tai medaus nevalgau , išskyrus  kai kopinėju . Man jis toks skanu ir kvapnus  ...
Muk - jei pirksi - pirk du  avilius . Vienas negerai , ar motinėlė sutranės, ar šiaip reiks kažko .

Dėl trąšų - manau gali lieti ir iš karto . Tik vienas pastebėjimas - nepadaugink . Kaip IK sako - geriau dažniau , bet mažiau .
Dėl pomidorų - nepatarsiu .  Kartais būna , kad veislės susibūdina- ar virusas, ar mutacija . Išrauti visada spėsi , palauk kokią savaitėlę , gal susitvarkys augalas

Aciu.
Paguodei tikrai del edimo.Nevalgiau nei pietu nei pusryciu,tik riesutukai keli ryte su kava,ledai pietums su kava ir karameles su braskem vakare. wub.gif Man saldu galetu but visa laika ir as nezinau,kas yra per saldu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 06 03, 09:22)
Aciu.
Paguodei tikrai del edimo.Nevalgiau nei pietu nei pusryciu,tik riesutukai keli ryte su kava,ledai pietums su kava ir karameles su braskem vakare. wub.gif Man saldu galetu but visa laika ir as nezinau,kas yra per saldu  ax.gif

Luety , aš saldumynų nesu mėgėja , tai mano organizmui labai jau didelis šokas ... Dar šiandien medaus skonis burnoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 03, 09:11)
Luety , aš saldumynų nesu mėgėja , tai mano organizmui labai jau didelis šokas ... Dar šiandien medaus skonis burnoj smile.gif

O medus man vienas nera skanus.Jis tik i arbata ir tai tik gydomaja.O MB ji deda visur,ir i kava ir i arbata.
Man viskas skanu,kas su karamele. wub.gif
Atsakyti