QUOTE(Muka @ 2019 05 30, 10:21)
Labos,pagaliau namie,po sporto,po pardziu,po sodo.Daug darbu nudirbome gryze.Energija liejasi per krastus,nesuprantu ar cia taip Ispanijos saule pakele mano vit D,ar kas cia darosi.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 31, 08:11)
labas rytas,
Atnešu kavos, bo Muka kažkur dingus Gal pasirodys ? Muka , vis pamirštu paklausti , kaip Tavo koja ?
Luety kaip tavo koja ? kaip kelėnas ? su vaistais gyveni ?
dar norėjau paklausti ką reiškia Salotos guzines tik sviesios ? Kad pas mane salotos žalios ir tiek o jas aš galiu valgyti kiaurus metus , esu žolėdė . Bliūdais gaminu , tai su feta, tai su tunu ar šiltais burokėliais , ar su šilta mėsa... Salotos palėšytos, agurkas pomidoras , alyvuogė, ar paprika ... viskas man sueina už gerą svarbu žolė ... retai gaminu su grietine , beveiks visada su aliejumi ir actuku . Net kai prasideda agurkai pomidorai , man žolės labai reikia . O mažoji tai tikra žolėdė- gali salotos lapus graužti
Maniškiai parsiras kitą savaitę. susitiksim visi po Kalėdų pirmą kartą. jatau , kaip pasiilgau ...
O mudu su MB nusipirkom bilietus birželio pabaigai į UK . 1,5 dieneles Londei ( aš taigi kaimietė nebuvus ) o paskui į Kembridžą . O viešbučių kainos Kembridže tomis dienomis Visi laimingi tėveliai suvažiuoja bet vis tiek lyginant su studijų išlaidom mūsų viešnagės kaina nedidelė Raminu save
Atnešu kavos, bo Muka kažkur dingus Gal pasirodys ? Muka , vis pamirštu paklausti , kaip Tavo koja ?
Luety kaip tavo koja ? kaip kelėnas ? su vaistais gyveni ?
dar norėjau paklausti ką reiškia Salotos guzines tik sviesios ? Kad pas mane salotos žalios ir tiek o jas aš galiu valgyti kiaurus metus , esu žolėdė . Bliūdais gaminu , tai su feta, tai su tunu ar šiltais burokėliais , ar su šilta mėsa... Salotos palėšytos, agurkas pomidoras , alyvuogė, ar paprika ... viskas man sueina už gerą svarbu žolė ... retai gaminu su grietine , beveiks visada su aliejumi ir actuku . Net kai prasideda agurkai pomidorai , man žolės labai reikia . O mažoji tai tikra žolėdė- gali salotos lapus graužti
Maniškiai parsiras kitą savaitę. susitiksim visi po Kalėdų pirmą kartą. jatau , kaip pasiilgau ...
O mudu su MB nusipirkom bilietus birželio pabaigai į UK . 1,5 dieneles Londei ( aš taigi kaimietė nebuvus ) o paskui į Kembridžą . O viešbučių kainos Kembridže tomis dienomis Visi laimingi tėveliai suvažiuoja bet vis tiek lyginant su studijų išlaidom mūsų viešnagės kaina nedidelė Raminu save
Vaistu negeriu,koja nebeskauda,nebent po sio vakaro skrydzio sode,ims skaudeti vel,bet apie tai veliau.
Jau Ispanijoj i antra ar trecia diena nurimo,po kopimo i kalnus dar nakti jaucioau kazkiek,bet dabar tikrai neskauda.Treciadieni buvo lengvu svoriu klase,tai jau kaip patiko,po jos raumenukai skaudejo,bet jau kiek enrgijos dave,turbut tas sportas,kad skraidau antra diena.Net trenere pastebejo.Ir nuotaika liuksusine,ir energijos kalnai,jauneju matyt ,tik tikros priezasties nezinau.Abu su MB stebimes.
Salotos guzines buna tokios su rudu atspalviu,esu turejus,skonis tas pats,bet vaizdas man nekoks,tai ir sakau,kad salotas megstu guzines sviesias.
O man jei lapines salotos,tai su grietine,majonezu,kefyru,acto nemegstu,aliejau ne labai.Gal padaryt nemoku.Man neskanu nei su balzamino actu.
QUOTE(Muka @ 2019 05 31, 08:29)
Labos
Turėjau dukra darbe, bakalaurinį spausdinosi tai vėliau pasirodau
Koja skauda dar vis, bet nors nešlapiuoja ir jau kažkiek traukiasi žaizda Šlubuoju, nes statyti visą pėda negaliu Vienai tai tęsėsi net 3 mėn. ji net nėjo į drabą... tai sulauksiu 3 mėn, ir tada jau darysiu rodą, gal kokius šildymus ir t.t. bet dabar tai kol nesugijus pilnai tai nemanau, kad galima
Dėl salotų mislinu, kad turėjo omemy šviesiai žalia O man mėsytės reiki nors po truputuką ir aš save pratinu prie žolytės O mano dukra išvis žolių nevalgo
Jatau kaip smagu sulėksite visi krūvon.. kaip greit prabėgo tie mokinimosi metai žiū jau diplomai ir vėl vaikai lizdan Žinok aš tada dviguba kaimietė aš vis apart turkų ir airių oi dar izraelyje buvau ir usio man tiek užtenka to pasauli
Turėjau dukra darbe, bakalaurinį spausdinosi tai vėliau pasirodau
Koja skauda dar vis, bet nors nešlapiuoja ir jau kažkiek traukiasi žaizda Šlubuoju, nes statyti visą pėda negaliu Vienai tai tęsėsi net 3 mėn. ji net nėjo į drabą... tai sulauksiu 3 mėn, ir tada jau darysiu rodą, gal kokius šildymus ir t.t. bet dabar tai kol nesugijus pilnai tai nemanau, kad galima
Dėl salotų mislinu, kad turėjo omemy šviesiai žalia O man mėsytės reiki nors po truputuką ir aš save pratinu prie žolytės O mano dukra išvis žolių nevalgo
Jatau kaip smagu sulėksite visi krūvon.. kaip greit prabėgo tie mokinimosi metai žiū jau diplomai ir vėl vaikai lizdan Žinok aš tada dviguba kaimietė aš vis apart turkų ir airių oi dar izraelyje buvau ir usio man tiek užtenka to pasauli
Muka,nu man baisiai atrodo,kad tiek ilgai koja negyja.As tai pasirodyciau specams,nelaukciau.
Dusia,smagu,vaikai gryzta,Londone pabusit,ech,but arciau susitiktume,o dabar jusu viesnage labai trumpa,o mums vel lekt i Londona apie 2,5 val kelio,o gal ir daugiau,jei kokie kamsciai.
Muka,sukra veikli tavo,saunuole uzaugo.
Tai va,siandien vakare nuvarem i soda,MB vis zada uzdet karkasa is tinklo ant duru siltnamio,nes jos istisai dabar atdaros.Palikt be tinklo negali,gyvunai visokie sliauzioja,tai siandien jau jis pasiryzo,sutvarkyt,kad as nepykciau,o as soda turiu susitvarkius,tai palesinejau braskiu,jau pradeda raust,pasiliejau darza,kad jau atejau,perdaug nebus,lietaus vel nenusimato greit.Turiu tokius sodo batukus pintus is gumos juosteliu.Man jie tokie lengvi sode,smagus.Musu pakeltos lysves is isores yra prigreziotos varzteliu,nes reikia uzdengt nuo pauksciu,kai dygsta augalai,tai uzmetam tinkla,uzkabinam uz tu vinuku-varztuku ir tiek bedos.Nu ir ka,beliejant tos gumines batu juosteles kazkaip uzkibo uz to varztelio,kojos susisuko,meciau slanga,o pati skridau per dvi lysves i tarplysvi pataikiau,nes bijojau,jei krisiu ant lysves,tai ant borto galiu slaunikauli susilauzyt.Tai kritai,isleidau garsa,MB atleke,as atsikelt negaliu,nes skauda koja viena,kai nurimo skausmas,atsikeliau isdiddziai pati,MB akys kaktoj,nesuprato kas pasidare.Va,o gryzus namo skauda kelena tos kojos ant kurios kritau,matyt i lenta uzsigavau.Tai va,galima ir uzsimust kartais lygioje vietoje.
Na,o visa kita tas pats.