Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 29, 11:56)
Viskas puikiai  4u.gif

Nuskenavau su antivirusine,nieko neranda
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety kaip kompas ar susitvarkė?
Dusia37 ačiū už pasidalinimą reiks tas gūžines pabandyti o frilisse tai jo pasęjau dabar išpikiavau ir sutupdžiau lysvėje smile.gif sako jos ilgai nepakarsta ir t.t. matysim smile.gif aš išpikiavus agurkų lysvėje salotų kol tie iškiš nosis tai anos jau bus suvalgytos. Kaži gal kuri susidūrusi čsat antri metai česnakai gelsta o paskui ties žemė nupūną ... unsure.gif padėtų jiems druskos tirpalas kaip svogūnam?
Reikės pentadienį užsiimti su trešimu daržų, nes po lietaus gal reiktų, geriau įsigertų, dar žolę tręšti nepamiršti. Kaži jeigu perliečiau su karbamidu daržoves visas svogūnus ir t.t
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Kaip kvepia pakalnutės ... mmm... kava . Dėkui Muka 4u.gif

Apie česnakus nepasakysiu - jei pas mane paprastai auga kaip pasiutę . Na nebent spragišius kokį suvalgo smile.gif O ten yra koks kirminukas , kur jie nupūna ? ar tai liga ? nes druska svogūnas tai nuo kirmėlyčių. Gal labai daug lieji ? nereikia nei svogūnams nei žieminiams česnakams daug vandens .Manau pas mane ir auga taip gerai , kad visada sausa . Bent aš taip galvoju smile.gif Dėl tręšimo - kodėl gi ne . Galima šaukštą salietros vandenyje ištirpinti , galima karbamido . Azotas. Jei augalams reikia... Geriausia trąša man yra paraugta arbatėlė, na kur mielės , žolės, pelenai , mėšlo sauja ir uogienė - ten gal ne vien azotas ? Jei daržas mulčiuotas, tai veikia 100 pr. O šiemet žolės nėra, liūdna . Gal šią savaitę bus kiek sukilusi po lietaus ?

Tai kaip ten su kompu Luety ?

Savaitgalį lyg gražų žada, gal medų kopinėsiu ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 30, 09:25)
Labas rytas,

Kaip kvepia pakalnutės ...  mmm... kava . Dėkui Muka 4u.gif

Apie česnakus nepasakysiu - jei pas mane paprastai auga kaip pasiutę . Na nebent spragišius kokį suvalgo smile.gif  O ten yra koks kirminukas , kur jie nupūna ? ar tai liga ? nes druska svogūnas tai nuo kirmėlyčių. Gal labai daug lieji ? nereikia nei svogūnams nei žieminiams česnakams daug vandens .Manau pas mane ir auga taip gerai , kad visada sausa . Bent aš taip galvoju smile.gif  Dėl tręšimo - kodėl gi ne . Galima šaukštą salietros  vandenyje ištirpinti , galima karbamido . Azotas. Jei augalams reikia... Geriausia trąša man yra  paraugta arbatėlė, na kur mielės , žolės, pelenai , mėšlo sauja  ir uogienė  - ten  gal ne vien azotas ?  Jei daržas mulčiuotas, tai veikia 100 pr. O šiemet žolės nėra, liūdna . Gal šią savaitę bus kiek sukilusi po lietaus ?

Tai kaip ten su kompu Luety ? 

Savaitgalį lyg gražų žada, gal medų kopinėsiu ?

gal perlieta, nes šalia avietės o anas liejom verysad.gif ot višta ir tiek...Mulčiuojame tik tarpiukus žolės kol kas užtenka smile.gif o dar patrėšiu tai MB keiksis, kad nespėja pjauti smile.gif

dar klausimukas o kada salierus apipjaustai ir kaip tai darai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 30 gegužės 2019 - 08:47
QUOTE(Muka @ 2019 05 30, 08:35)
gal perlieta, nes šalia avietės o anas liejom verysad.gif ot višta ir tiek...Mulčiuojame tik tarpiukus žolės kol kas užtenka smile.gif o dar patrėšiu tai MB keiksis, kad nespėja pjauti smile.gif
dar klausimukas o kada salierus apipjaustai ir kaip tai darai:)

Muka, tu apžiūrėk -ar nugraužti česnakai ar nupuvo .
Pas mane jie kaip pikdžolės - auga patys .

Salierus liepos mėn. pjaustau - ty - nulaužiu lapus ir atkapstau kiek galima nuo šonelių žemes . Kad gumbas būtų paviršiuje. Jei kokia šaknis rankomis nenusirauna - nupjaunu peiliukiu . Vienžo nuo visų šonų atkapstau saliero gumbą . Lieka prisitvirtięs prie žemės dugneliu ... ir lapus gerai nušnioju apatinius . Gražius sudžiovinu prieskoniams , prastus kompostinėn arba mulčas tarpulysviams . Kai darysi - pajausi . Geresnes ( lygesnes ) ir didesnes galvas augina prižiūrėti , bet jei rankos nedaeina - užauga ir patys ax.gif
Gal ne taip išsireiškiau - pradedu genėti liepos mėn , jau jau tokie paaugę būna, o geniu kelis kartus - kai lapų prireikia, ar laiko lieka ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 gegužės 2019 - 09:00
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 30, 09:59)
Muka, tu apžiūrėk  -ar nugraužti česnakai ar nupuvo .
Pas mane jie kaip pikdžolės - auga patys .

Salierus liepos mėn. pjaustau - ty - nulaužiu lapus ir atkapstau kiek galima nuo šonelių  žemes . Kad gumbas būtų paviršiuje. Jei kokia šaknis rankomis nenusirauna - nupjaunu peiliukiu . Vienžo nuo visų šonų atkapstau saliero gumbą . Lieka prisitvirtięs prie žemės dugneliu ... ir lapus gerai  nušnioju apatinius . Gražius sudžiovinu  prieskoniams , prastus kompostinėn arba mulčas tarpulysviams . Kai darysi - pajausi .   Geresnes ( lygesnes )  ir didesnes galvas augina prižiūrėti , bet jei rankos nedaeina - užauga ir patys  ax.gif
Gal ne taip išsireiškiau - pradedu genėti liepos mėn , jau jau tokie paaugę būna, o geniu  kelis kartus - kai lapų prireikia, ar laiko lieka ...

Na lapų jie netnka ir pakankamai daug pas mane, bet, kad atkapstyti tai net nepagalvojau smile.gif ačiū bandysiu kapstyti smile.gif
Tiesa mano eksperimentas su pastarnoko sėklom išėjo, tiksliau sudygo pačios rinktos sėklos smile.gif pernai vienas neišrautas daviau sužydėti nurinkau ir šiemet pasėjau sėklas na liuks sužėlė smile.gif
Dęl česnakų reiks apžiūrėti geraiu, nes šlepsėdama pro šalį pamačiau, kad ruduoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 30 gegužės 2019 - 09:25
o čia šiaip ...

Septynios Lamingo žmogaus paslaptys :
1) Nustoti nerimauti galvojant ką žmonės galvoja apie jus (Laisvės paslaptis)
2) Kiekviena mūsų mintis būtinai materializuojasi. ( tikrovės paslaptis)
3) Pamilti ir priimti savo kūną tokį koks jis yra (Grožio paslaptis)
4) Negalima teisti ar kritikuoti saves ir kitų (Draugystės paslaptis )
5) Dovanoti Meilę ir nesistengti pakeisti Mylimųjų. ( Meilės paslaptis)
6) Išmokite pirma duoti ir tik tada gauti. (Turto paslaptis)
7) Mažiau nerimauti, daugiau mylėti ir džiaugtis. (Laimės paslaptis)

Atsakyti
Laba ryta,

Nezinau ar kompas pasitaise,nejungiau siandien dar.Bet ir youtube video neveikia,viskas veikia tik incognito langa kai paspaudi,isisaignini is naujo,rai viskas puiku.
Vakar vakare eme lynot ir lynojo ir nakti,matosi graziai palyta,bet atveso oras,jau nesmagu.Bet vistiek leksin i soda,pomikus liet reikia,paravesim gal,MB komposta pasijos jei eis,nebus suslapes.Darbo ten yra.Saluerus vienais metais apskabydavau ir atstumdydavau jas pora sav ir nulis rezultato,o pernai gal viena karta atkrapsciau ir apskainiojau kelis kartus,buvo grazus.
Siaip kol kas viskas auga graziai,isskyrus paprikas ir 1 serbenta kur uzpuole anarai,bet laiks nuo laiko papurskalioju,sustipres ir nugales ra zaraza.Taip kasmet buna.
Papriku maciau jau viena kita bumbuli sukrove.Salitos guzines tik sviesios pasiteisino,nupjauni,atauga iki kol norisi.Po to raunu lauk.
Po vakar svoriu klases esu skaudi,bet varau i soda.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 30, 11:21)
o čia šiaip  ...
Septynios Lamingo žmogaus paslaptys :
1) Nustoti nerimauti galvojant ką žmonės galvoja apie jus (Laisvės paslaptis)
2) Kiekviena mūsų mintis būtinai materializuojasi. ( tikrovės paslaptis)
3) Pamilti ir priimti savo kūną tokį koks jis yra (Grožio paslaptis)
4) Negalima teisti ar kritikuoti saves ir kitų (Draugystės paslaptis )
5) Dovanoti Meilę ir nesistengti pakeisti Mylimųjų. ( Meilės paslaptis)
6) Išmokite pirma duoti ir tik tada gauti. (Turto paslaptis)
7) Mažiau nerimauti, daugiau mylėti ir džiaugtis. (Laimės paslaptis)

pasirašau po kiekvienu teiginiu

luety na tu ir energdžaizeris blink.gif
Atsakyti
labas rytas,

vartotojo įkelta nuotrauka

Atnešu kavos, bo Muka kažkur dingus smile.gif Gal pasirodys ? Muka , vis pamirštu paklausti , kaip Tavo koja ?
Luety kaip tavo koja ? kaip kelėnas ? su vaistais gyveni ?
dar norėjau paklausti ką reiškia Salotos guzines tik sviesios ? Kad pas mane salotos žalios ir tiek smile.gif o jas aš galiu valgyti kiaurus metus , esu žolėdė . Bliūdais gaminu , tai su feta, tai su tunu ar šiltais burokėliais , ar su šilta mėsa... Salotos palėšytos, agurkas pomidoras , alyvuogė, ar paprika ... viskas man sueina už gerą smile.gif svarbu žolė ... retai gaminu su grietine , beveiks visada su aliejumi ir actuku . Net kai prasideda agurkai pomidorai , man žolės labai reikia . O mažoji tai tikra žolėdė- gali salotos lapus graužti smile.gif
Maniškiai parsiras kitą savaitę. susitiksim visi po Kalėdų pirmą kartą. jatau , kaip pasiilgau ...
O mudu su MB nusipirkom bilietus birželio pabaigai į UK . 1,5 dieneles Londei ( aš taigi kaimietė nebuvus ) o paskui į Kembridžą . O viešbučių kainos Kembridže tomis dienomis ax.gif ax.gif ax.gif Visi laimingi tėveliai suvažiuoja smile.gif bet vis tiek lyginant su studijų išlaidom mūsų viešnagės kaina nedidelė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Raminu save smile.gif

Atsakyti
Labos smile.gif
Turėjau dukra darbe, bakalaurinį spausdinosi smile.gif tai vėliau pasirodau smile.gif
Koja skauda dar vis, bet nors nešlapiuoja ir jau kažkiek traukiasi žaizda smile.gif Šlubuoju, nes statyti visą pėda negaliu unsure.gif Vienai tai tęsėsi net 3 mėn. ji net nėjo į drabą... tai sulauksiu 3 mėn, ir tada jau darysiu rodą, gal kokius šildymus ir t.t. bet dabar tai kol nesugijus pilnai tai nemanau, kad galima unsure.gif
Dėl salotų mislinu, kad turėjo omemy šviesiai žalias smile.gif O man mėsytės reikia smile.gif nors po truputuką ir aš save pratinu prie žolytės smile.gif O mano dukra išvis žolių nevalgo ax.gif
Jatau kaip smagu sulėksite visi krūvon.. kaip greit prabėgo tie mokinimosi metai žiū jau diplomai ir vėl vaikai lizdan smile.gif Žinok aš tada dviguba kaimietė aš vis apart turkų ir airių oi dar izraelyje buvau ir usio man tiek užtenka to pasaulio tongue.gif

Atsakyti
Laba,
del laiko skirtumo as ateinu veliau tai ur atrodo jog as atomine,bet parasysiu veluau,lekiu i gyma,po to shopintis ir tada jau ateisiu pasipasakot.
Geris dienis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti