QUOTE(Muka @ 2019 05 28, 07:49)
Labos
Vakar nulėkiau pažiūrėti De barao juodo nu pas moneis normalus pomikas Tiesa Betaliuksas sėta vasario pradžioje nė vieno konkoliuko o va Ate42 duotas Toro vienas jau su konkuliuku o kokia gera ranką turi mūsų Ate42
Dusia37 ir aš mislinu apie karbamidą kaži gal info radai apie jų perliejimą ar galima nes kaip pirkau karbamidą mane žalioj stotelėj užklausė ką darau tai pasakiau pilu ant pomikų tai ji tik ir sako nebijot nudeginti....
Mano serbentą užpuolė kažkokie baisūnai neima net actara reiks vlė nutaikius purkšti...
Luety baik čia erzinti dar tik salotas ragaujam su laiškais
Kavos?
Vakar nulėkiau pažiūrėti De barao juodo nu pas moneis normalus pomikas Tiesa Betaliuksas sėta vasario pradžioje nė vieno konkoliuko o va Ate42 duotas Toro vienas jau su konkuliuku o kokia gera ranką turi mūsų Ate42
Dusia37 ir aš mislinu apie karbamidą kaži gal info radai apie jų perliejimą ar galima nes kaip pirkau karbamidą mane žalioj stotelėj užklausė ką darau tai pasakiau pilu ant pomikų tai ji tik ir sako nebijot nudeginti....
Mano serbentą užpuolė kažkokie baisūnai neima net actara reiks vlė nutaikius purkšti...
Luety baik čia erzinti dar tik salotas ragaujam su laiškais
Kavos?
Labukas,
ačiū, Muka už gerą žodį, bet jie tiesiog ankstyvesni ir gal anksčiau sėti.
Dėl karbamido nebijok/. Tikrai tą darau kasmet ir ne tik pomidorams. Jau esu perliejus. Auga puikiai.
Čia pomidorų guru EX pamokymas....
pasodinusi,po kokių 2 sav perlieju karbamidu..
O karbamidu viena karta liejat?Ir kokiu santykiu skiedziat(ant laistytuvo , sakykim,kiek sauju dedat)
į 10 l laistytuvą šauktą sriubinį dedu ir perlieju su laistytuvu nuo viršaus ant lapų mes daugelį daržovių taip perliejam
kalio permanganatą -apytiksliai imu apie 3gr ir pasidarau 20lt kibire tirpalą,tirpalo 2ltr pilu į 10ltr laistytuvą ,dapilu vandens ir vienu laist. palaistau 5-6 daigus.Pirmąkart,praėjus dviem savaitėms po pasodinimo, antrą kartą žydint antrai kekei{aukštaūgiams}.BET: Tos, kurios mulčiuoja savo šiltnamius (daržus) ir tikisi gero mikroorganizmų darbo po mulču, kalio permanganato neturėtų naudoti. Jis - antiseptikas, ("chemija") naikinanti ne tik ligų sukėlėjus, bet ir geruosius grybus, kurie pūdo mulčą, išpurina dirvą, padeda augalams augti.. Jei kalio permanganatą savo darže naudojat pastoviai, ir profilaktikai, ir gydymui, tai jau yra tikimybė, kad jis neveikia ligų sukėlėjų. Nes patogenai turi savybę prisitaikyti, kasmet išlieka vis atsparesnių, kol galiausiai nebereaguoja į chemiją.
Paskaityk pirmą žinutę. Jūra info ir iš merginų praktikos
https://www.supermam...owtopic=1001955