QUOTE(ate42 @ 2019 05 24, 06:34)
Laba,
Mukute, aš nieko nedarau. jūs abi reaktyvinės, aš tnginukas.
šiemet 302 pomikai ir paprikų tuneliukas. Daržą MB aptvarko.
Laba ryta,
Ate42,kiek???302???Cia gal biznis bus tada?
Man 24 lyg tai ir tai nesuvalgysim,jei uzaugs.
Jau namie,bet kelione buvo baisi.Turejom leistis Stanstedo aerouoste, o ji pries pat nusileidziant p...st ir uzdare,kazkoks incidentas ten,sukom sukom ratus virs Londono,kol galiausiai pranese jog leisis Lutono aerouoste,kuris yra visai kitame Londono gale.Stanstede musu jau laukia zmogus pasiimt
:oh:buvo sutarta laikas.Nusileidom Lutone,tai dar 1,5 val lektuve istupejom.Pradzioj sake,jad is Lutono nuves autobusais i Stansteda,po to info,kad kilsim ir sesim vel Stanstede,o po to sulaipino i autobusus,nuveze iki iejimu,nes leidomes atsarginiam take,pazadejo kad praejus migracine musu lauks autobusai i Stansteda,ir spekit padave juos?Figuski,menedzeris pasake pirkt bilietus irlaukt autobuso,nes autobusai ne Ryanairo,o Uk national,o pakaitiniu autiku nebus.O musu reikalas prasyt kompensacijos is Ryanero.Zodziu ne prasut,o issimusinet.
Mums dar ne taip blogai,bet zmones kiti is vieno lektuvo reiso,turejo persest i kita reisa ir skrist toliau,va tiems tai nuostoliai.Tai va Stanstede buvom vidurnakti,musu laukes zmogus atvaziavo is antro karto ir mums gryzimas namo kainavo daugiau negu bilietas i Ispanija dvien i abu galus. :oh:Namie buvom 3 val.Zodziu pradzioj keliones i Ispanija lektuvas velavo 2 val,o pabaigoj isvis skyle gavosi.Tik tiek kad keliai tusti nakti,parpylem per 1,5 val is Londono,pusiau miegodami abu,vienas kita zadindami
Dvi stirnas vos nepartrenkem ir vietomis rukas baisus,vaziavom kaip uzsimerke.
Welcome i realybe,parden reik,tuscias saldytuvas,sodan noriu,o po keliones ir miego dar noriu,bet jau MB dar knarkia.
Noriu kavos,bet pieno nera jpklmn.