Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 24, 10:42)
Muka , kaip sakai , kai numirsim ar laptopą į grabą įmes , kad dykai negulėtume ?????
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O jei rimtai , tai aš vis galvoju , ko aš dar noriu iš gyvenimo ... Kiek galima dirbti , reiktų ir pagyventi smile.gif

aha ir dar keletą papkių blink.gif juokas pro ašaras....
Įdomu ar gyvenimas be darbo įmanomas....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 24, 09:52)
aha ir dar keletą papkių  blink.gif juokas pro ašaras....
Įdomu ar gyvenimas be darbo įmanomas....

Muka, mastau , kad noriu kažką gyvenime tverti , kurti kažką konkretaus smile.gif Kad ir avis auginti atrodo prasmingesnis gyvenimas, negu per dienų dienas visus skųsti valstybės institucijom. Tai ir galvoju ta linkme KO NORIU AŠ . Pati žinai, pirma turi būti mintis, o paskui gyvenimas pametėja galimybių ...
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 05 24, 06:34)
Laba,
Mukute, aš nieko nedarau. jūs abi reaktyvinės, aš tnginukas.
šiemet 302 pomikai
ir paprikų tuneliukas. Daržą MB aptvarko.

Laba ryta,
Ate42,kiek???302???Cia gal biznis bus tada?
Man 24 lyg tai ir tai nesuvalgysim,jei uzaugs.
Jau namie,bet kelione buvo baisi.Turejom leistis Stanstedo aerouoste, o ji pries pat nusileidziant p...st ir uzdare,kazkoks incidentas ten,sukom sukom ratus virs Londono,kol galiausiai pranese jog leisis Lutono aerouoste,kuris yra visai kitame Londono gale.Stanstede musu jau laukia zmogus pasiimt doh.gif :oh:buvo sutarta laikas.Nusileidom Lutone,tai dar 1,5 val lektuve istupejom.Pradzioj sake,jad is Lutono nuves autobusais i Stansteda,po to info,kad kilsim ir sesim vel Stanstede,o po to sulaipino i autobusus,nuveze iki iejimu,nes leidomes atsarginiam take,pazadejo kad praejus migracine musu lauks autobusai i Stansteda,ir spekit padave juos?Figuski,menedzeris pasake pirkt bilietus irlaukt autobuso,nes autobusai ne Ryanairo,o Uk national,o pakaitiniu autiku nebus.O musu reikalas prasyt kompensacijos is Ryanero.Zodziu ne prasut,o issimusinet. biggrin.gif Mums dar ne taip blogai,bet zmones kiti is vieno lektuvo reiso,turejo persest i kita reisa ir skrist toliau,va tiems tai nuostoliai.Tai va Stanstede buvom vidurnakti,musu laukes zmogus atvaziavo is antro karto ir mums gryzimas namo kainavo daugiau negu bilietas i Ispanija dvien i abu galus. :oh:Namie buvom 3 val.Zodziu pradzioj keliones i Ispanija lektuvas velavo 2 val,o pabaigoj isvis skyle gavosi.Tik tiek kad keliai tusti nakti,parpylem per 1,5 val is Londono,pusiau miegodami abu,vienas kita zadindami biggrin.gif Dvi stirnas vos nepartrenkem ir vietomis rukas baisus,vaziavom kaip uzsimerke. biggrin.gif
Welcome i realybe,parden reik,tuscias saldytuvas,sodan noriu,o po keliones ir miego dar noriu,bet jau MB dar knarkia.
Noriu kavos,bet pieno nera jpklmn.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 24, 09:29)
kiek  blink.gif 302 vnt  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Dusia37 tai va gyvenant sode ir kaip šalia viskas atrodo jau turėtų būti išlaižyti kampai aš va vos parišau pomikus ir be jėgų ... o šiandiena ir gava ir sloga nu žodžiu vėl neprieisiu...
Dėl lietaus tai dunduliavo dunduliavo šalia sodo ir viskas praėjo šoniuku .... šiaip jau reikia lietaus nes ir laistant ne tas...
meteo.lt nieko gero nežada verysad.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ax.gif
32 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 24 gegužės 2019 - 14:56
QUOTE(ate42 @ 2019 05 24, 13:54)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ax.gif
32 rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

Virusas pakirto mane pentadienį tai visas savaitgalis zombinis blink.gif bet vistiek kažką pasidariau bet tempas visai ne tas, gripeksas ir šiandiena rankinukyje dar vis pagersiu jis man tinka ypač priešvirusinius reikalus smile.gif Nosiaryklę tiek skauda.... nei sloga nei kosulys nu žodžiu turiu smile.gif
Luety na joo kelionės pabaiga įspūdinga na svarbu namus pasiekėte čiupk 4u.gif
Dusia37 aš vis bandau prasmę įžvelgti mūsų darbe, mes ęsame sraigteliai tarp verslo ir valdžios smile.gif na gal nėra taip blogai būti sraigteliu smile.gif
Ką mergučios laimėjo vyras... net nežinau ar džiaugtis ar... nes tikrai neėmiau ba;lsavimo biletenio o į europarlamentą papauolė ta už kurią balsavau smile.gif
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos, dėkui Muka 4u.gif
Kadangi į ES parlamentą važiuos 3 moterys, drįstu spėti kad balsavai už AM ?
Aš kaip visada pralošiau, ir ES rinkimuose smile.gif Laikas emigruoti ? Bo kažkaip sunkiai suprantu tautiečius ...
Prezidento rinkimuose balsavau už GN. Tikėdamasi , kad tai mažesnė blogybė Lietuvai. Kaip ten sako - blogis įsigali tada, kai geri žmonės nieko nedaro . Pagyvensiu pamatysiu smile.gif

Pasidarbavau sodyboj , bet be varikliuko šį savaitgalį buvau smile.gif Drįsčiau teigti , kad daržai apsodinti , liko agurkai indukuose. Palauksiu 3 lapelio ir gal palis ... Laisčiau ir ravėjau . Kaip užknisa , kai nėra žolės, nėra kuo mulčiuoti ir tenka viską ravėti . MB pusę dienos pjovė kiemą , vos pusę karučio susigrėbiau . O aš tinginė ant ravėjimo ax.gif ir mulčas nors kiek drėgmę sulaiko . O dabar nespėjau palieti , jau vėjas išdžiovino .

Luety kaip namai , kaip daržai ?

Ate42, na tavo pomidoras arba apsigimęs pas mane , arba kažkas sumaišyta- visa viršūnė žiedais išėjo . Tai jis žemaūgis ? palikau pažastis - matysiu kaip jos ... 90 pr pomidorų žydi ir reikia rišti . O kaip tingiu tą darbą dirbti . Gal susikaupti , nuvažiuoti į TF ir tuos kuolus nusipirkti ? Tik nežinau ar verti jie ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 27, 09:40)
Labas rytas,

Imu kavos, dėkui Muka  4u.gif
Aš kaip visada pralošiau, ir ES rinkimuose smile.gif Laikas emigruoti ? Bo kažkaip sunkiai  suprantu tautiečius ...
Prezidento rinkimuose balsavau už GN. Tikėdamasi , kad tai mažesnė blogybė Lietuvai. Kaip ten sako - blogis įsigali tada, kai geri žmonės nieko nedaro . Pagyvensiu pamatysiu smile.gif

Pasidarbavau sodyboj , bet be varikliuko šį savaitgalį buvau smile.gif Drįsčiau teigti , kad  daržai apsodinti , liko agurkai indukuose. Palauksiu 3 lapelio ir gal palis ... Laisčiau ir ravėjau . Kaip užknisa , kai nėra žolės, nėra kuo mulčiuoti ir tenka viską ravėti . MB pusę dienos pjovė kiemą , vos pusę karučio  susigrėbiau .  O aš tinginė ant ravėjimo  ax.gif  ir mulčas nors kiek drėgmę sulaiko . O dabar  nespėjau palieti , jau vėjas išdžiovino .

Ate42, na tavo pomidoras arba apsigimęs pas mane , arba  kažkas sumaišyta- visa viršūnė žiedais išėjo . Tai jis žemaūgis ? palikau pažastis - matysiu kaip jos ...  90 pr pomidorų žydi ir reikia rišti . O kaip tingiu tą darbą dirbti . Gal susikaupti , nuvažiuoti į TF ir tuos kuolus nusipirkti ? Tik nežinau ar verti jie ...

Laba,
Dusiuk, nesėjau nei vieno žemaūgio. Gal jis išsidirbinėja, arba panagėse kokia sėkla užsilikus buvo. Gaila, kad taip. Jis aukštaūgis. Pas mane tikrai viskas ok. O tai visai neaugina viršūnės??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 27, 09:40)
Labas rytas,

Imu kavos, dėkui Muka  4u.gif
Aš kaip visada pralošiau, ir ES rinkimuose smile.gif Laikas emigruoti ? Bo kažkaip sunkiai  suprantu tautiečius ...

Pasidarbavau sodyboj , bet be varikliuko šį savaitgalį buvau smile.gif Drįsčiau teigti , kad  daržai apsodinti , liko agurkai indukuose. Palauksiu 3 lapelio ir gal palis ... Laisčiau ir ravėjau . Kaip užknisa , kai nėra žolės, nėra kuo mulčiuoti ir tenka viską ravėti . MB pusę dienos pjovė kiemą , vos pusę karučio  susigrėbiau .  O aš tinginė ant ravėjimo  ax.gif  ir mulčas nors kiek drėgmę sulaiko . O dabar  nespėjau palieti , jau vėjas išdžiovino .

Ate42, na tavo pomidoras arba apsigimęs pas mane , arba  kažkas sumaišyta- visa viršūnė žiedais išėjo . Tai jis žemaūgis ? palikau pažastis - matysiu kaip jos ...  90 pr pomidorų žydi ir reikia rišti . O kaip tingiu tą darbą dirbti . Gal susikaupti , nuvažiuoti į TF ir tuos kuolus nusipirkti ? Tik nežinau ar verti jie ...

Taip smile.gif aš mėgstu karštutinumus smile.gif
O dėl pomikų kuolų tai daug kas giria šituos buvusi kolegė turi tai patenkinta, sako susitaupo laiko smile.gif
O aš agurkus prieš savaitę pasėjau tai jokios gyvasties:( išsodinau viską ir moliųgus ir cukinijas mažu nepakensk tas atvėsimas....
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 05 27, 09:09)
Laba,
Dusiuk, nesėjau nei vieno žemaūgio. Gal jis išsidirbinėja, arba panagėse kokia sėkla užsilikus buvo. Gaila, kad taip. Jis aukštaūgis. Pas mane tikrai viskas ok. O tai visai neaugina viršūnės??? blink.gif

Aga , neaugina - vien žiedai viršūnėje , paleidau pažastis 2. Matysiu ar irgi žieduosis ar augs aukštyn . Ate42, nepergyvenu aš dėl jo - bus tų pomidorų ... Taigi ir apsigimimų visokių būna . Veislė. Negali žinoti , kad jam susirodys smile.gif Svarbu skanus ir ankstyvas . Pamiršau nufotkinti . Sumaišyti su niekuo negalėjau , pas mane žemi tik betaliukx buvo . Be to tavo duotas daigas išsiskyrė grožiu lyginant su mano nustypėliais smile.gif
Paprikos ir baklažanai labai menki. Pasodinau tai labai pamažu auga , nebujoa, ko tai laukia ... Kažin jei perliečiau karbamidu , patiktų ?

Muka , mano cukinijos pasėtos į dirvą per savaitę nesudygo , tai ko gero penktadienį pirksiu porą daigų . Mums 3 krūmų reikia ...
Agurkus šiemet tik daigiais sodinsiu , pas mane dirvoje sėklas kažkas suvalgo - vis turiu atsėti .
Atsakyti
Labos,pas mus laisva siandien,tai pamirsau,kad jus dirbat.
Namai,kaip namai,bet namuose geriausia,kad tik oras but Ispanijos,visai but gerai,o tai jau antra diena toks saltas stiprus vejas is siaures vakaru,kad nesinori luyst laukan.
Sodas spejovel apzelt.,jau rekia perbegt,parravet,sausa baisiai,liek neliejes,kai toks vejas su saule,viskas dziusta,nors vakar ir palije buvo.Pomidorai su bumbulais ankstyvieji,kiti tysta,vbet yra ir apsiskuduriavusiu tokiu,nezinau kodel,gal kita met nedet jiems tu zuvu miltu po sikna,gal todel jie tokie?Yra irgi keli,uzsibaigiantys tik ziedynu,nors tokiu nesejau,nezinau is kur jie,pernai neturejau.
Salotas su svogunu laiskais ir spinatus kertam trys seimos pilnu tempu,verdam burokeliu jaunu kambliu sriubytes irgi trys seimos,Agurkus jau valgom is siltnamio,braskes ragaujam ir is siltnamio ir jau lauke yra.Balandis iniko i mano burokeliu rasoda,kiek pasiekia is vagos,tiek nuskabo,tai uzdejau tinkla,gal atstos.Ko kas viskas grazu sode,net svogunine muse siemet neranda manes. biggrin.gif biggrin.gif
Siltnamy paprikas eda turbut amarai,ar kas,juodi taskai virsunej,tai jau du kartus purskiau,viena serbenta eda amarai,nupurskiau ir agrastus matyt skabo pauksciai,tai reik viska dengt tinkleliais,o ir braskes irgi jau.Lekiu i soda iki.
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar nulėkiau pažiūrėti De barao juodo nu pas moneis normalus pomikas smile.gif Tiesa Betaliuksas sėta vasario pradžioje nė vieno konkoliuko o va Ate42 duotas Toro vienas jau su konkuliuku o kokia gera ranką turi mūsų Ate42 smile.gif
Dusia37 ir aš mislinu apie karbamidą kaži gal info radai apie jų perliejimą ar galima nes kaip pirkau karbamidą mane žalioj stotelėj užklausė ką darau tai pasakiau pilu ant pomikų tai ji tik blink.gif ir sako nebijot nudeginti.... unsure.gif
Mano serbentą užpuolė kažkokie baisūnai neima net actara reiks vlė nutaikius purkšti...
Luety baik čia erzinti dar tik salotas ragaujam su laiškais smile.gif
Kavos?
Atsakyti