Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos,
antra diena kepam,svylam,maudomes ir vel is naujo.Jau skauda skura,esam raudoni,kaip veziai.Ryt namo.Dar gal ryte nuvarysim issimaudyt,nes taxi uzsakytas tik 16 val.
Taip,kad galim uzsidet pliusiuka,oras pasitaise.
Pabaigiau cia dichloberla,geriau del keleno skausmu,nutariau ju vaistinej paprasyt,gavau ir apakau del kainos.Pas mus LT 20 tabl 25 eurai kazkur ,o cia,spekit...nepatikesit 2,5 euro!!!!!Ka lietuvos farmacijos mafija daro su zmonemis!Vyras dar savo vaistu musipurko,nemokejo nei 5 euru.
Jei gali Lenkija,Ispanija pardavinet vaistus pigiai,kodel Lietuva smaugia savo zmogu?
Ikikiki
Atsakyti
Labos smile.gif

Na ką dukra katedrinį apsigynė dabar liko bakalaurinis ir usio ar stos toliau nežino, nes reikia surinkti nors 6 žmones grupėje o tiek nėra.... siūlau kitą kryptį ji nelabai na žodžiu jos valia smile.gif aš tik galiu patarti o jai apsispręsti smile.gif
Mano pomikai gyvi, agurkai irgi ale va tuneliukyje pasodintos paprikos nukepė verysad.gif maždaug koks 40 % na kiek liks tiek rurės užtekti smile.gif Agurkus gal sodinsiu jau savaitgalį, nes liūčių sezonas pareina... turbūt unsure.gif
Luety Lietuvoje farmacininkų monopolis ir dar koks, tai ko norėti, kad būtų kitaip...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Muka sveikinimai mergytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė ji pas Tave 4u.gif

O tavo tuneliukai ne iš agroplėvelės ? Aš pirmis metais buvau pasidariusi ale tuneliukus iš plėvelės - irgi išvažaiavau - grįžus ragau keptas paprikas. Po to karto paprikas ir baklažanus dengiu tik agroplėvele - kaip tik saulę sulaiko , kol adaptuojasi . Nenudegina . Žinoam po plėvele šilčiau , saugiau , bet aš negyveu , kar ryte atidaryčiau vakare uždaryčiau . PS - paprikos atžėlė, ir derlius buvo puikius. Gal tik palaisčiau kokiu gėriu - delfine ar kt...

Luety gana nervinti daro liaudį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Varyk namo smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

kas dėl vaistų - tai viską pasakė Muka. Įstorijų galima pripasakoti , bet ką tai pakeis ? PS atradau vieną įdomų dalyką Lietuvoj - perkant maisto papildus internetu būna žymiai pigiau . Na 30-40 pr. Svarbiausia kitą dieną pasiimi juos toje pačioje vaistinėje . Anekdotas . Apie vaistus nežinau , bo jokių nevartojų ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 23, 08:27)
Labas rytas,

Muka sveikinimai mergytei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Šaunuolė ji pas Tave  4u.gif

O tavo tuneliukai ne iš agroplėvelės ? Aš pirmis metais buvau pasidariusi ale tuneliukus iš plėvelės - irgi išvažaiavau - grįžus ragau keptas paprikas.  Po to karto paprikas ir baklažanus dengiu tik agroplėvele - kaip tik saulę sulaiko , kol adaptuojasi . Nenudegina . Žinoam po plėvele šilčiau , saugiau , bet aš negyveu , kar ryte atidaryčiau vakare uždaryčiau . PS - paprikos atžėlė,  ir derlius buvo puikius. Gal tik  palaisčiau kokiu  gėriu  - delfine ar kt...

Luety gana nervinti daro liaudį  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Varyk namo smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

kas dėl vaistų - tai  viską pasakė Muka.  Įstorijų galima pripasakoti , bet ką tai pakeis ? PS atradau vieną įdomų dalyką Lietuvoj - perkant maisto papildus internetu būna žymiai pigiau . Na 30-40 pr.  Svarbiausia  kitą dieną pasiimi juos toje pačioje vaistinėje . Anekdotas . Apie vaistus nežinau , bo jokių nevartojų ...

Na su plėvele, bet dauk skylučiu, čia kur iš LIDL pirkau unsure.gif na tada palaistysiu delfan mačiau dar turiu 4u.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 23, 08:48)
Na su plėvele, bet dauk skylučiu, čia kur iš LIDL pirkau  unsure.gif na tada palaistysiu delfan mačiau dar turiu  4u.gif ačiū smile.gif

Jei dar stiebas gyvas - išleis atžalų matysi. Muka nepamenu kokie ten Lidle buvo . Mano savadarbiai - lankai į žemę , o ant viršaus užmetama plati agroplėvelė , kuri šonuose prispaudžiama lentom . Ir taip gyvena iki Joninių kažkur. Po Jonų jau naktys būna šiltos , nuimu .
Atsakyti
Labos smile.gif

Šiandiena gerklę skauda nosiaryklė užgulta pasigavau kažką verysad.gif jklmn savaitgaliui tik darbų suplanuota o aš va... čiut iki darbo privažiavau verysad.gif vakar pomikus rišau o jau prileidę kaip šiaušiai visi tai kol išskabau kol parišu liko keli dar nerišti ale jau jėgų neturėjau...
Ačiū Dusia37 reiks kažkuo palaistyti iki paprikš nedaėjau... Asš vis mislinu kaip Ate42 po darbų viską spęja apibėgti aš jklmn niekaip verysad.gif
Kavos? maaan jos reikia laaabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 24, 07:42)
Labos smile.gif

Šiandiena gerklę skauda nosiaryklė užgulta pasigavau kažką verysad.gif jklmn savaitgaliui tik darbų suplanuota o aš va... čiut iki darbo privažiavau verysad.gif vakar pomikus rišau o jau prileidę kaip šiaušiai visi tai kol išskabau kol parišu liko keli dar nerišti ale jau jėgų neturėjau...
Ačiū Dusia37 reiks kažkuo palaistyti iki paprikš nedaėjau... Asš vis mislinu kaip Ate42 po darbų viską spęja apibėgti aš jklmn niekaip verysad.gif
Kavos? maaan jos reikia laaabai smile.gif

Laba,
Mukute, aš nieko nedarau. jūs abi reaktyvinės, aš tnginukas.
šiemet 302 pomikai ir paprikų tuneliukas. Daržą MB aptvarko.
Atsakyti
labos ,

Noriu kavos , kažkokia tai rytinė nemiga užėjusi . Keliuosi su saule.

Muka aš ramiai nieko nespėju. Kiek suspėju tiek turi užtekti . Turiu darbų , vaikų ir MB ... Viskam reikia laiko . Negi man pirmoje vietoje turi būti išravėti gėlynai ir daržai ? MB į mano daržus ir šiltnamius nelenda visai . Vienintelis jo darbas darže susirinkti agurkus ir pavalgyti žirnių . Jei aš užauginu smile.gif Bandė man padėti daržą kasti - bet jo nugara silpnesnė nei mano . Po poros lysvių ėmė dejuoti smile.gif Aš taigi sportininkė, galiu pasimojuoti kelias valandas kastuvu. Lengva mankšta smile.gif
Ir šimtais nieko neauginu ... Nesuvalgom derliaus iš nuo 30 pomidorų . Pridžiovinu , padažų ir sulčių priverdu - ir jų nesuvalgom .
O šiemet jei nepalis niekas neužaugs. Sausra. Vakar pranešinėjo , kad Kaune vėl oro užterštumas didelis. Vaikų į kiemą geriau neleisti.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 05 24, 08:34)
Laba,
Mukute, aš nieko nedarau. jūs abi reaktyvinės, aš tnginukas.
šiemet 302 pomikai ir paprikų tuneliukas. Daržą MB aptvarko.

kiek blink.gif 302 vnt blink.gif blink.gif blink.gif

Dusia37 tai va gyvenant sode ir kaip šalia viskas atrodo jau turėtų būti išlaižyti kampai aš va vos parišau pomikus ir be jėgų ... o šiandiena ir gava ir sloga nu žodžiu vėl neprieisiu...
Dėl lietaus tai dunduliavo dunduliavo šalia sodo ir viskas praėjo šoniuku .... šiaip jau reikia lietaus nes ir laistant ne tas...
meteo.lt nieko gero nežada verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 gegužės 2019 - 08:33
QUOTE(Muka @ 2019 05 24, 08:29)
kiek  blink.gif 302 vnt  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Dusia37 tai va gyvenant sode ir kaip šalia viskas atrodo jau turėtų būti išlaižyti kampai aš va vos parišau pomikus ir be jėgų ... o šiandiena ir gava ir sloga nu žodžiu vėl neprieisiu...
Dėl lietaus tai dunduliavo dunduliavo šalia sodo ir viskas praėjo šoniuku .... šiaip jau reikia lietaus nes ir laistant ne tas...
meteo.lt nieko gero nežada verysad.gif

Muka tu po operacijos iš viso turėtumei gulėti kojas pakėlus tongue.gif O ne pomidorus ir paprikas sodinti ir vairuoti ir auditus atmušinėti ...
Kaip koja ? Ir vis noriu paklausti kur buvot Druskininkuose ? kuriam Spa ?

Ate42 man mirtis alyvose būtų tiek pomidorų susodinti ... daigus užauginti . Turbo moteriškė esi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vienžo neturiu į ko lygintis su jumis ... Gėlynas medetkom užsisėjo ( pats ) , daržai nelaistyti nedygę , pomidorų tik 30.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 24, 09:46)
Muka tu po operacijos iš viso turėtumei gulėti kojas pakėlus  tongue.gif O ne pomidorus ir paprikas sodinti ir vairuoti ir auditus atmušinėti ...
Kaip koja ? Ir vis noriu paklausti kur buvot Druskininkuose ? kuriam Spa ?

Ate42  man mirtis alyvose būtų tiek pomidorų susodinti ... daigus užauginti . Turbo moteriškė esi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vienžo  neturiu į ko lygintis su jumis ... Gėlynas medetkom užsisėjo ( pats ) , daržai nelaistyti nedygę , pomidorų tik 30.

Jau pradėjo gyti, dar šlubuoju vaistus jau nuiminėju, nebent nakčiai nes nuo xsefo jau skrandis pareidinėja verysad.gif pade kaip guzas tai dažniau ant kulno šlepsiu .... band-iau dėti pilnu padu tai neee skauda tempia per viršu nu žodžiu rezultate jau geryn bet ne taip greit kaip norėčiau ... du mėn. pilnai reikia pasilikti sveikimui.. man jau prasidėjo 3...
Mes buvom Aqua ir Druskininkų gydykloje... man tinka ten ir pirčių gausa ir kaina ir mineralinio vonios liuks smile.gif tik labai masažai prasti niekad neimu bais valdiškai...jazau atrodo teip senai buvau o tik prieš savaite grįžau...
Aš vis milsinu kaip save priversti gulėti jeigu darbų milionai verysad.gif jaučiu jeigu nesikelčiau tik iš lovos tai varinatas tada būtų... durnė..
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 24, 08:54)
Jau pradėjo gyti, dar šlubuoju vaistus jau nuiminėju, nebent nakčiai nes nuo xsefo jau skrandis pareidinėja verysad.gif pade kaip guzas tai dažniau ant kulno šlepsiu .... band-iau dėti pilnu padu tai neee skauda tempia per viršu nu žodžiu rezultate jau geryn bet ne taip greit kaip norėčiau ... du mėn. pilnai reikia pasilikti sveikimui.. man jau prasidėjo 3...
Mes buvom Aqua ir Druskininkų gydykloje... man tinka ten ir pirčių gausa ir kaina ir mineralinio vonios liuks smile.gif tik labai masažai prasti niekad neimu bais valdiškai...jazau atrodo teip senai buvau o tik prieš savaite grįžau...
Aš vis milsinu kaip save priversti gulėti jeigu darbų milionai verysad.gif jaučiu jeigu nesikelčiau tik iš lovos tai varinatas tada būtų... durnė..

Muka , kaip sakai , kai numirsim ar laptopą į grabą įmes , kad dykai negulėtume ?????
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O jei rimtai , tai aš vis galvoju , ko aš dar noriu iš gyvenimo ... Kiek galima dirbti , reiktų ir pagyventi smile.gif

Atsakyti