Labas,
Atnešu kavos , jei kas užsuks ...
Luety gero skrydžio Pavydžiu baltu pavydu Tau atostogų . Pailsėk
Vaikas sakė gerai gynimas, nelabai ir pergyveno dėl jo. Galutinį pažymį labiau lemia egzai , negu darbas. Egzams labai rimtai ruošiasi , nori geresnio pažymio ( lygio , nes ten ne pažymiai ) .
tai va... O aš dirbsiu . Dar taip nebuvę, kad visos atostogautų
Labas rytas.
Išvėdinu namus ir palieku kavos ... jei kokia atostogautoja užsuks
Išvėdinu namus ir palieku kavos ... jei kokia atostogautoja užsuks
Labutis,apziurejom siandien Oropesa del Mara papludimi,kalnus,apylinies.Iki pietu kiek buvo vesoka,bet po pietu 21,bet ta siluma kitokia,lad ir prie Vidurzemio juros,bet sausa siluma.Po langais yra boksto laikrodis,musa,gana tyliai,bet idomiai,nuo 7 ryto ismusa 7 jartus ir uz 3 min dar karta 7 jartus.Griuk negyvas.
Labai skanus maistas.,pigus vynas ir gana skanus vynas.Kaktusai zydi,siandien is kaktuso krumoisllindo siamo katinas graziom melynom akim.Atostogos tesiasi.
Labai skanus maistas.,pigus vynas ir gana skanus vynas.Kaktusai zydi,siandien is kaktuso krumoisllindo siamo katinas graziom melynom akim.Atostogos tesiasi.
Labos iš ryto
Paislėjom puikiai atsipalaidavom, koja dar vis gijimo etape... Sode jau sukišau agurkus po agro matysim kaip digs, tuneliukas surėdytas ir išsodintas, kiti agurkai dar pūpso bokaliukuose, mliųgai jau išlindo irigi bokaliukuose.. žodžiu procesas vyksta... Amarai įsibėgėjo serbentai, kriaušė, slyva... žodžiu nebus ... ai nebus ir nereikia...
Luety nu faina ta tavo kelionė lauksime fotkių
Kavos?
Paislėjom puikiai atsipalaidavom, koja dar vis gijimo etape... Sode jau sukišau agurkus po agro matysim kaip digs, tuneliukas surėdytas ir išsodintas, kiti agurkai dar pūpso bokaliukuose, mliųgai jau išlindo irigi bokaliukuose.. žodžiu procesas vyksta... Amarai įsibėgėjo serbentai, kriaušė, slyva... žodžiu nebus ... ai nebus ir nereikia...
Kavos?
Labas rytas,
kavos , kavos , kavos ... Po savaitgalio kaime atėjau į darbą pailsėti
Dėkui Muka Tikiuosi paskutinis savaitgalis su kastuvu rankose Pasėta pasotinta apie 90 pr. Dar 2 patisonai dygsta , dalis agurkų šiltnamyje indeliuose . Reikės išsodinti .Tiesiai į lysvę šiemet nesėsiu , nes daigumas būna 50 pr . O indukuose 100 pr. 1 cukinijos daigą pasodinau , kiti nedygo . Kitas susėjau tiesiai daržan. Sėklų tai likučiai , nepirkau naujų . Gal sudygs. Jei nesudygs teks ieškoti daigų. Sausa pas mus ... Kaune lyja ir lyja , o pas mus sausra.
Dar biteles aptvarkiau , dirba šiemet iš pasiutimo . Ankstyvos .
Noriu savaitgalio ramaus be lėkimo per pievas su kastuvu tekinom kažin toks ateis ???
Luety , kaip atostogos ?
Pavydžiu baltai ...
Dėkui Muka Tikiuosi paskutinis savaitgalis su kastuvu rankose Pasėta pasotinta apie 90 pr. Dar 2 patisonai dygsta , dalis agurkų šiltnamyje indeliuose . Reikės išsodinti .Tiesiai į lysvę šiemet nesėsiu , nes daigumas būna 50 pr . O indukuose 100 pr. 1 cukinijos daigą pasodinau , kiti nedygo . Kitas susėjau tiesiai daržan. Sėklų tai likučiai , nepirkau naujų . Gal sudygs. Jei nesudygs teks ieškoti daigų. Sausa pas mus ... Kaune lyja ir lyja , o pas mus sausra.
Noriu savaitgalio ramaus be lėkimo per pievas su kastuvu tekinom kažin toks ateis ???
Luety , kaip atostogos ?
Pavydžiu baltai ...
QUOTE(Muka @ 2019 05 20, 05:55)
Labos iš ryto
Kavos?
Kavos?
Labos
Ziu ir Muka jau gryzo.Smagu,kad pailsejot.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 20, 07:54)
Labas rytas,
Luety , kaip atostogos ?
Pavydžiu baltai ...
Luety , kaip atostogos ?
Pavydžiu baltai ...
Dusia,atostogos,kaip atistogos.Dar nera karsciu,vos 21-22 silumos.Saule gaudom pilna to zodzio prasme.Pvz.vakar tik iki 12 val.buvo sauleta be debesu,siandien hau iki 14 val.Tai is ryto carom prie juros,prapestikuojam pajuriu per visa pluaza pirmyn atgal,tada pagulim pasedim,vel praeinam,nes vien gulet ,iskeptum.Kazkuek idegem,bent jsu grunta uzsidejom.Po to einam bamo,pietus,siesta.po 17 val vel iseinam pasivaiksciot,tai po miesteli,tai pajuriu.Vejas saltas ryte ir pi piet.Si vakara tiesiog ledinis nuo juros.O juk vidurzemio jura,o vesu dar.Ryt isvis rodo ora be saules.bet trecuadieni net 24 silumos ir visa kita savaite jau bus jarsta,tik musu nebebus cia.Nu ka padarysi,uzteks ir to.Audziam minti dar rugseji cia issprust,bet reikua dagyvent dar iki to laiko.
Maistas daug skanesnis nei UK ir pigesnis.
Grazus augalai,nuostabios palmes,zodziu dziaugiames viskuo.
Del sodo nesirupinu.like UK priziuri,siuncia nuotraukas kaip atrodo,kad ne stradalinciau.
Tai tiek.
Labos iš ryto
Luety nu fain paislėsi ir nėra ko stradalinti dėl sodo gerosia rankose palikai, nes kitaip nebųtum išvažiavusi Tiesa atrodai žavingai
Dusia37 šaunuolė pavarei beveik viską susodinai, man liko nedaug irgi, bet kažkaip trepsiu vis ant vietos, va vakar su skruzdelėm kariavau visa pieva išvaryta, jau pernai daug buvo na bet šiemet Tiesa agurkus cukinijas dar palaikysiu iki antro lapiuko, kaži gal su pirmu galiu sodinti?
Kavos šiandien air man reikia
Luety nu fain paislėsi ir nėra ko stradalinti dėl sodo gerosia rankose palikai, nes kitaip nebųtum išvažiavusi Tiesa atrodai žavingai
Dusia37 šaunuolė pavarei beveik viską susodinai, man liko nedaug irgi, bet kažkaip trepsiu vis ant vietos, va vakar su skruzdelėm kariavau visa pieva išvaryta, jau pernai daug buvo na bet šiemet Tiesa agurkus cukinijas dar palaikysiu iki antro lapiuko, kaži gal su pirmu galiu sodinti?
Kavos šiandien air man reikia
labas rytas,
Dėkui už kavą
Muka aš sodinu į daržą agurkus ir moliūgus , kai turį bent vieną tikrą lapuką. Jei tokie karščiai tai gal dar palaikyčiau šiltnamyje , iškeps. Geriau sodinti apsiniaukusią dieną , arba pridengt nuo saulės agroplėvele.
Luety gerai atrodai Gal ir gerai , kad nekepina karščiai 30... Irgi nėra kur slėptis nuo jų . Ir aš noriu atostogų Šią savaitę tai Lietuvoje karščiau negu pas jus . Bet ten oras kitas, .. Atostoginis
Dėkui už kavą
Muka aš sodinu į daržą agurkus ir moliūgus , kai turį bent vieną tikrą lapuką. Jei tokie karščiai tai gal dar palaikyčiau šiltnamyje , iškeps. Geriau sodinti apsiniaukusią dieną , arba pridengt nuo saulės agroplėvele.
Luety gerai atrodai Gal ir gerai , kad nekepina karščiai 30... Irgi nėra kur slėptis nuo jų . Ir aš noriu atostogų Šią savaitę tai Lietuvoje karščiau negu pas jus . Bet ten oras kitas, .. Atostoginis
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 21, 06:17)
labas rytas,
Dėkui už kavą
Dėkui už kavą
Laba ryta,
Si ryta vos17 bet siaures rytu vejas,tai nutarem neit anksti ryte niekur,palaukt kol kiek atsils.Nu ne sezono metas.,ka darysi.Reikejo striukes isidet,o mes mazai siltu rubu pasiemem ,mb isvis tik liemene isidejo ir viskas,o cia visi su striukem vaiksto.
Jau noriu namo.Pabaigiau gert dichloberla,ji geriant koja neskauda,o kaip bus,kai negersiu,nezinau.
Del darzu nesirupinu,bet pasiilgau jau,noriu i soda.Dar pora dienu ir namo.
Labos iš ryto
Luety na kaip čia pasakius gal gerai, kad nekaršta bet žinoma atostogos y atostogos ... Aš tai irigi užsimanau greitai namo Nieko pasibūsit atsipūsit ir namolio
O aš va išvažiavau iš sodo keliom dienom Kaunan ir ką palikau uždarą šiltnamį iškeps mano sodinukai na bet nieko vakare lėksime pasilaistysime tik prieš tai pasveikinsiu dukrą su gimke ir dar šiandiena katedrinis kaip sakę mam neturiu kada bijoti ir nervintis šaunuolė moka tvarkytis
Dusia37 ačiū už patarimą gal tikrai reikia papopinti tik jeigu rasiu ką popinti
Lekiu dar vienas akcininkš susirinkimas ale čia aš be pranešimo tik pabūsiu ir usio su 2018 m. tikiuosi nebus jokių šleifų
Kavos?
Luety na kaip čia pasakius gal gerai, kad nekaršta bet žinoma atostogos y atostogos ... Aš tai irigi užsimanau greitai namo Nieko pasibūsit atsipūsit ir namolio
O aš va išvažiavau iš sodo keliom dienom Kaunan ir ką palikau uždarą šiltnamį iškeps mano sodinukai na bet nieko vakare lėksime pasilaistysime tik prieš tai pasveikinsiu dukrą su gimke ir dar šiandiena katedrinis kaip sakę mam neturiu kada bijoti ir nervintis šaunuolė moka tvarkytis
Dusia37 ačiū už patarimą gal tikrai reikia papopinti tik jeigu rasiu ką popinti
Lekiu dar vienas akcininkš susirinkimas ale čia aš be pranešimo tik pabūsiu ir usio su 2018 m. tikiuosi nebus jokių šleifų
Kavos?
labos
Muka sėkmės Tavo mergytei
Aš jau palikau savaitgalį atidarytą šiltnamį ir iki rugsėjo durų neklibinsiu turi išgyventi , kam gyvenama.
Luety , atostogų gėris tame ir yra, kad namai po jų labai mieli
Aš jau palikau savaitgalį atidarytą šiltnamį ir iki rugsėjo durų neklibinsiu turi išgyventi , kam gyvenama.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 22, 12:16)
labos
tai va tu protingesnė.... o aš ... na matysim kaip bus ...
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 22, 12:16)
labos
tai va tu protingesnė.... o aš ... na matysim kaip bus ...