Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

[quote=kavasucitrina,2019 05 13, 17:35]
sakiau, kad baigiu... biggrin.gif.
Nu tikrai ne tą patį skaitom. Kur čia koks karalius nuogas? Pasakyčiau, kad turgaus bobų pletkų lygis, bet įžeisiu kai kurias turgaus moteriškes, nes anų lygis žymiai aukštesnis biggrin.gif "„Tas ponas su šunimi, kuris plikai skustas ir iš Meksikos atvežtas, dabar vaikštinės po Prezidentūrą - ten šunų ir daugiau turbūt bus, ir dar kačių... Žodžiu, tai bus pasaulis, kuris mums yra siūlomas. Pagalvokite, (jis yra. - ELTA) laimės kūdikis, man atrodo, kad net mamytės sūnelis, pagal visas reakcijas ir kalbėjimo manierą ir jis dabar bus kitų sūnelių tėvelis - lietuvių ir lietuvaičių".
Kaip šitą žodžių trydą pavadint?
[/quote}

Teisybes sakymas filosofiskai.Juk jis filosofas.O teisybe sakantys ne visiems patinka,praranda balsu.Nesvarbu,jis yra samoningos tautos prezidentas.O rinkimai tai spektaklis.
Nauseda apsimelaves seniai:1 del euro ivedimo sake,kad kainos nesikeis,antra del minimaliu atluginimu kelimo sake,kad tai yra neprotingas,O aveles paviliotos ziniasklaidos liaupsinamu kandidatu link.
Rinkti bankininka,kurio deka visi bankai parduoti skandinavams ir visi mokesciai,kur bankai visada inesa didele dali i salies biudzeta,dabar moka mokescius skandinavams.Tai ar ne baudziava.?Ne visiems duotas supratimas.Juozaiciui reikia laiko,jis bus Prezidentas po 5,gal 10 metu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 05 13, 20:26)

Teisybes sakymas filosofiskai.Juk jis filosofas.O teisybe sakantys ne visiems patinka,praranda balsu.Nesvarbu,jis yra samoningos tautos prezidentas.O rinkimai tai spektaklis.
Nauseda apsimelaves seniai:1 del euro ivedimo sake,kad kainos nesikeis,antra del minimaliu atluginimu kelimo sake,kad tai yra neprotingas,O aveles paviliotos ziniasklaidos liaupsinamu kandidatu link.
Rinkti bankininka,kurio deka visi bankai parduoti skandinavams ir visi mokesciai,kur bankai visada inesa didele dali i salies biudzeta,dabar moka mokescius skandinavams.Tai ar ne baudziava.?Ne visiems duotas supratimas.Juozaiciui reikia laiko,jis bus Prezidentas po 5,gal 10 metu. 4u.gif

ai, tai čia 95 proc. rinkėjų be supratimo? biggrin.gif. Ką jau padarysi biggrin.gif
Sakai, kad po 5 ar 10 metų tas procentas kardinaliai stebuklingai pasikeis? Užmušk, nepatikėsiu biggrin.gif. Užtai tikiu, kad ateis jaunų, protingų, nepabėgusių skanesnės duonos ieškot, karta. Ir ne tik kandidatuoti prezidento rinkimuose.
Atsakyti
labas rytas,

Kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka tikriausiai išlėkė į Druskininkus . Gero kelio 4u.gif Saugok save 4u.gif
Šiandien sūnus ginasi diplominį darbą . Tai laikau kumščius, kad pasisektų . Ir liks tik egzai gegužės pabaigoj . Sunkus Jam laikas ... Bet visi buvom jauni , per tai praėjom .

Oras baisus ant Lietuvos. Niuru ir šalta, tipiškas Lietuviškas pavasaris smile.gif Išgyvensim, savaitgalį gražų - ty šiltą žada.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Jamu kavos smile.gif
Na duok die tavo žodžiams išsipildyti kavasucitrina, kad kitai kadencijai rinksimės iš jaunų, protingų, iniciatyvių ... 4u.gif o dabar reikia rinktis iš dviejų vienas iš verlso kitas iš politikos....ai vienas šoka pagal metalika kitas su šuniuku bože bože... Bet gal dabar taip prezidentai eina į liaudį...
O aš ką pasiruošusi į Druskininkus ten doktoras apžiūrės ir pasakys mažne man vonios ar kitos procedūros... šiaip žaizda šiek tike apsitraukė ir nedidukė smile.gif optimistė rolleyes.gif Ačiū mergučios už palaikymą 4u.gif Jeigu teip pasakius jau noriu kažkaip pasilepinimo smile.gif O ir oras atvėso ką sode nikeo nenuveiksi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kaip mergai mūsų eurovizijos daina? Kaži kaip seksis šiemet? Bet šansų jaučiu nelabai stiprių ir įdomių šiemet irigi yra ...
Dusia37 dar darbe iki 10 turiu kai kuriuos darbelius pasitvarkyti ir paskui jau dumsiu smile.gif O tavo sūnui visakeriopos sėkmės jis pas tavi protingas... bet stresas tai jooo nemažas maniškė 22 katedrinį ginasi o paskui 06.10 jau viešas ... na ji kažkaip dar nestresina arba neparaodo ....mažai aš ją tematau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 14 gegužės 2019 - 06:41
QUOTE(Muka @ 2019 05 14, 06:37)

*O kaip mergai mūsų eurovizijos daina? Kaži kaip seksis šiemet? Bet šansų jaučiu nelabai stiprių ir įdomių šiemet irigi yra ...

**O tavo sūnui visakeriopos sėkmės jis pas tavi protingas... bet stresas tai jooo nemažas maniškė 22 katedrinį ginasi o paskui 06.10 jau viešas ... na ji kažkaip dar nestresina arba neparaodo ....mažai aš ją tematau verysad.gif

*Baisu , bet net nesu girdėjusi Eurovizinės dainos smile.gif

**Dėkui 4u.gif

Muka žinok antrame ture nebebalsuosiu ... Aš kai ne šnekom tikiu, o tik skaičiais smile.gif Kai pasižiūri į skaičius ir metus - viskas pasidaro aišku . Vienas skolino už 10 pr. kita skolinosi už 10 pr. Suma sumarum , per keturis metus valstybės skola patrigubėjo . Kai Latvija ir Estija skolinosi iš TVF už 3 pr palūkanų. Kai Lietuvos ekonomistai siūlė skolintis iš žmonių išleidžiiant vertybinius lakštus ... Bet žmonės atkatų nemokės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 14, 08:44)
*Baisu , bet net nesu girdėjusi Eurovizinės dainos smile.gif

**Dėkui  4u.gif

Muka žinok antrame ture nebebalsuosiu ... Aš kai ne šnekom tikiu, o tik skaičiais smile.gif Kai pasižiūri į skaičius ir metus - viskas pasidaro aišku . Vienas skolino už 10 pr. kita skolinosi už 10 pr. Suma sumarum , per keturis metus valstybės skola patrigubėjo . Kai Latvija ir Estija skolinosi iš TVF už 3 pr palūkanų. Kai Lietuvos ekonomistai siūlė skolintis iš žmonių  išleidžiiant vertybinius lakštus ... Bet žmonės atkatų nemokės smile.gif

aš irgi linkstu prie to, kad neisiu:( žinau aš poną N kaip rėkė 2008, kad krizės nė o paskui rėkė krizė baigsis po metų, paskui rėkė ant Rojak, kad ji netesi, sakydama, krizė baigsis 2012 -2013 metais gereiausiu atveju... o panelė vėl aš ją vadinau naktinės reformos pilkuoju kardinolu:( nu žodžiu... jaučiu neisiu:( fek rimtai, dar tokių rinkimų nepamenu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 14, 07:54)
aš irgi linkstu prie to, kad neisiu:( žinau aš poną N kaip rėkė 2008, kad krizės nė o paskui rėkė krizė baigsis po metų, paskui rėkė ant Rojak, kad ji netesi, sakydama, krizė baigsis 2012 -2013 metais gereiausiu atveju... o panelė vėl aš ją vadinau naktinės reformos pilkuoju kardinolu:( nu žodžiu... jaučiu neisiu:( fek rimtai, dar tokių rinkimų nepamenu verysad.gif

Prezidento rinkimai kaip Vilniaus mero smile.gif

PS bet už Radžvilą į Europarlamentą tai man reiks prabalsuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 14, 09:09)
Prezidento rinkimai kaip Vilniaus mero smile.gif
PS bet už Radžvilą į Europarlamentą tai man reiks prabalsuoti smile.gif

Ups šituo net nesidomėjau dar smile.gif laiko y smile.gif
Atsakyti
Labos,

is ryto nulekem i soda ,paruost nebuvimui.Priliejau ,nu bet ir lijo atrodo neblogai,bet sausa,kad net dulka.Patresiau agurkus,nupurskiau smirdalu paprikas,puola amarai turbut,nezinau,juodi taskai,kaip ir pernai ir gelsta,serbento irgi maciau lapai burbuluoti,bet jau uzmirsau ir ji papurkst,bus kaip bus.Pasodinau cukinijas,butternutus,du arbuzus nupiepusius,man su jais neiseka kazkodel,reiks gal is cionyksciu seklu sodint kita met.Savo nuimtas turiu,matyt ne labai geros.Arba sodintoja svaka.
Sekanciam turi nebalsuosiu,man tas pats kuris is dvieju blogybiu bus,nebematau prasmes.
Dusia,Muka,sekmes vaikams ginantis darbus,diplomus.! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas bus gerai,jauni dabar atsakingi,tie kurie mokosi. biggrin.gif Vakar vaziavom parsivezt mazuju is mokyklos,tai vienas is ju siemet baigia pradine vadinama mokykla ir eis jau i didesniuju.Jam bus 11 metu rugpjuty,tai toks nusimines,sakau,kas nors nuskriaude,sako ne,bet paskui emus man klausinet,sako ryte verkiau.O tai ko dabar?Atsieit niekas nezinojo,o mokytojai padare kazkoki patikrinima ,tipo,kaip egzamina,tik testo forma,kad nustatyt,kokia vieta vaikai gales uzimt secondary school,kai nueis,ir jis labai sustresavo,nezino,kaip parase.Bet susitiko su sesemasinoj sese aiskino,kad tie testaui nieko nereiskia,tik stresina.Jiems bus dar egzamenai iseitiniai is pradines ir tai bus svarbu,o dabar atsieit tuos testus mokytojai daro nelegaliai.Juokiausi,aiskinosi ka reiskia raidinis ivartinimas,nes jie laikys SABF vadinamus egzaminus,kur S-supper,A islaikei aukstu lygiu,B,kaip ir gerai,o F fail,kaip ir nepavyko,reikia perlaikyt,o maze saukia,ne ne F tai fabules,fain,tai juokemis su seneliu,mazei F butu gerai.Tuo ir gyvenam.
Nenoriu i ta Ispanija,koja neleido sianakt miegot,nu bet bilietai uzsakyti,siandien darysiu check in,butas nemokamas,tik maista pirkt,o ji ir cia perki,saule gal koja kiek pagydys.Sunku senam zmogui kur nors judet.MB sako uzsisakyk palyda,kaip invalidei,nu bet geda,dar paeinu.Jau toks mano post sovietinio zmogaus mentalitetas,geriau sliausiu,bet be pagalbos biggrin.gif biggrin.gif Viskas bus gerai,cia senatvinis sindromas. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?

Luety , eina sau kokie stresai ta mokykla anūkams . Jau ko nepasiilgstu tai mokyklų ... Brrr. Ant vaiko ištisai varydavo . Nors labai gerai mokėsi ir labai gabus . Netikdavo jis mokytojams. O mergytė pati ištisiniame strese buvo , ypač paskutinius 2 metus IB. Nes pas ją viska turi būti tobula smile.gif Nors dabar džiaugiasi dėl IB . Univere lengva.
Šiandien žada atšilimą. Kažin nesumeluos ? Vakar vakare kai ėjau į jogą tai buvo taip šalta, kad norėjosi ilgų batų ir žieminės striukės. Vakar joga buvo apatinei nugaros daliai , pilvui ir dubcei . Tai jau šiandien jaučiu iš kur kojos dygsta biggrin.gif . Kadngi oras niurus - tai dinaminių pratimukų daug smile.gif Kad pažadintų ...
Luety , kada išleki ?
Aš irgi noriu atostogų ... Bet dabar nepavyks. MB labai daug darbų , aria po 12 val. Vakar į Čekiją išlėkė . Tikiuosi iki savaitgalio parsiras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 gegužės 2019 - 07:11
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 15, 06:10)
Labas rytas,

kavos ?

Luety , eina sau kokie stresai ta mokykla  anūkams .  Jau ko nepasiilgstu tai  mokyklų ... Brrr. Ant vaiko ištisai varydavo . Nors labai gerai mokėsi ir labai gabus .  Netikdavo jis mokytojams.  O mergytė pati ištisiniame strese buvo , ypač paskutinius 2 metus  IB.  Nes pas ją viska turi būti tobula smile.gif  Nors dabar džiaugiasi dėl IB . Univere lengva.
Šiandien žada atšilimą. Kažin nesumeluos ? Vakar vakare kai ėjau į jogą tai buvo taip šalta, kad norėjosi ilgų batų ir žieminės striukės. Vakar joga buvo apatinei nugaros daliai , pilvui ir dubcei . Tai jau šiandien jaučiu iš kur kojos dygsta  biggrin.gif . Kadngi oras niurus - tai dinaminių  pratimukų daug  smile.gif Kad pažadintų ...
Luety , kada išleki ?
Aš irgi noriu atostogų ... Bet dabar nepavyks. MB labai daug darbų , aria po 12 val.  Vakar į Čekiją išlėkė . Tikiuosi iki savaitgalio parsiras.

Labutis,Dusiuk,
visa diena siudy tudy ir nieko nenuveikem,tik daug maz susikrovem lagaminus.Nebesinori niekur lekt,ir cia jau oras grazus ir bus visa savaite,pavaiksciojau siandien daug,po pardes,po miesta,vaistine ir t.t.,tai jau koja kaip gelia,kaip dantis ir tikrai cia jau bus sanario susidevejimas prasidejes rimtas.O ryt laukia sunki diena,kelione.Anksti ryte vaziuojamsu savo i Londona,pas draugus,ten paliekam masina ir ju kita drauge nuves mus i aerouosta visus,tada is Castellon de la Plana aerouosto jie nuomosis mmasina ir visi vaziuosim pas juos ,i ju buta.
Jo,cia eina kalbos apie streso mazinima vaikams,kad buna daug depresuotu,bet kol kas tik kalbu lygyje.Ryt dar vyks mano Kostukui testai,matematikos,ir siandien buvo kazkiek matematikos,o jau penktadieni,ateit i mokykla kokiais nori rubais,vadinasi mucky day,tai eis kazkur i pievas ,nebus pamoku,bus ekskursija,pasidukimas.Bet siandien manes klause,ar gera rezultata parode sporto teste,nes atbego pirmas 76metrus per 11,65 sek.Sakiau ,kad labai gerai,tai matai as jam nesu autoritetas biggrin.gif tai dar seses vyresnes klause masinoj,ar geras jo rezultatas. bigsmile.gif Nu zodziu,ne visi vienodai priima sunkumus.Dar egzai laukia jo veliau kiek,va tada bus tikras stresas.
Muka,geru pasisanatorinimu,poilsio.
Dusia,parasysiou,kai tik galesiu.Iki.
Atsakyti
Labas rytas,
Dusia,kavos nepalikau,isgeriau biggrin.gif issivirk sau,nebeturejau laiko. biggrin.gif
Pas mus dar gana anksti ir mes jau kelyje i Londona.
Oras puikus,nuotaika irgi!
Kaip tavo vaikiui gynimasis?Manau viskas gerai. bigsmile.gif 4u.gif
Iki susirasymo is Ispanijos zemes.
Atsakyti